Naivni edin
- karanana
#26 Re: Naivni edin
meni citava prica nije jasna.
zena ulazi u autobus, on vozi tuda ulicom i primjecuje u tom djelicu sekunde da ostaje zenina torba na stanici a zena ulazi u bus. i on staje uzima torbu i fura za busom. kako je vidio zenu i torbu od autobusa koji je parkiran na stanici i blokira pogled sa ceste?
uostalom, briga me jeli izmislio, eto nek nije. ali fakat mi nije jasno sta sad on hoce? gori je od onog senada sto pjehe ide na hadz, ne mozes ga razumijet sta hoce.
zena ulazi u autobus, on vozi tuda ulicom i primjecuje u tom djelicu sekunde da ostaje zenina torba na stanici a zena ulazi u bus. i on staje uzima torbu i fura za busom. kako je vidio zenu i torbu od autobusa koji je parkiran na stanici i blokira pogled sa ceste?
uostalom, briga me jeli izmislio, eto nek nije. ali fakat mi nije jasno sta sad on hoce? gori je od onog senada sto pjehe ide na hadz, ne mozes ga razumijet sta hoce.
-
klixober
#27 Re: Naivni edin
65 000, tako Edo prebrojao.L@BuD wrote: otkud znamo da je 65 000 KM![]()
vidiš da je okupala malog i po prvom tekstu naglašeno je da je novac bio u kovertama što znači možda su plate za neke radnike
Čisto sumnjam da se plate daju nekoj ženi u torbi da po gradu nosa po trolama i tramvajima. Mislim, svašta je moguće, ali ne mogu zamisliti firmu koja bi tako neozbiljno postupala sa novcem.
Meni je ovo najbliže scenariju da je žena po dogovoru trebala ostaviti nekome torbu, ko bi je pokupio...a Edin slučajno uletio i pomrsio im račune.
Nego, Edo, ako pročitaš ovo...mani se ćorava, uradio si što bi svaki pošten čovjek uradio
- Troll_Happens
#28 Re: Naivni edin
Tacno mi je poznata ta stanica kao sto rece karanana od busa koji stoji na stanici i ljudi koji cekaju i visine snijega ne dozvoljava vozacu da u brzoj ulici uoci da se sagela da zaveze cipelu da saceka da udje u bus i da uspije da uzme torbu prije nego sto je bus uspio da krene, jedino ako je stajao na prosirenju. Onda dolazimo do momenta kad je uspio da izbroji koliko novca ima sumnjam da bi mu zena rekla ako nije neka platna lista ili obracun bio u torbi gdje je to mogao da vidi. A da prije par dana i u McD je nadje a torba puna nakita i 10 000 u keshu.
- bombašica
#30 Re: Naivni edin
Je li ovo postao grad senilnih bogataša? Svako malo zaborave torbu punu eura 
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#31 Re: Naivni edin
JThomas wrote:
- Edin H.
#32 Re: Naivni edin
Nije ni cudo, kad se sve radi kesombombašica wrote:Je li ovo postao grad senilnih bogataša? Svako malo zaborave torbu punu eura
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#33 Re: Naivni edin
samo... imaš 65.000 i voziš se autobusom... mislim...
ne želim zvučati kao snob, ali ja bih iz prostog razloga predostrožnosti uzeo taksi... ali to sam samo ja...
ne želim zvučati kao snob, ali ja bih iz prostog razloga predostrožnosti uzeo taksi... ali to sam samo ja...
- chuchumbamayumbe
#34 Re: Naivni edin
Nikada ja ne bih vratio pare, nikome.
Ako bih našao gutu para, fino bih dao na SA-X, Avaz ili negdje na oglase, razglasilo bi se.
"Pronađena guta para, ko je izgubio neka se javi".
Uzeo neki mob broj sa trafike i odgovarao na pozive.
Zna se u čemu se pare bile, koliko ih je bilo i gdje su mogle da se izgube.
Ako mi se niko ne bi javio u razumnom roku, tim bolje.
Kakva policija i bakrači...
Ha ja!

Ako bih našao gutu para, fino bih dao na SA-X, Avaz ili negdje na oglase, razglasilo bi se.
"Pronađena guta para, ko je izgubio neka se javi".
Uzeo neki mob broj sa trafike i odgovarao na pozive.
Zna se u čemu se pare bile, koliko ih je bilo i gdje su mogle da se izgube.
Ako mi se niko ne bi javio u razumnom roku, tim bolje.
Kakva policija i bakrači...
Ha ja!
- Chmoljo
#35 Re: Naivni edin
ja sam jednom naš'o cenera ispred haustora....
otiš'o na pijacu i kupio Grim Fandango
otiš'o na pijacu i kupio Grim Fandango
- bombašica
#36 Re: Naivni edin
Chmoljo wrote:samo... imaš 65.000 i voziš se autobusom... mislim...![]()
Tad bi bar znao u kojem taxi vozilu si zaboravio pare: ...
- Chmoljo
#37 Re: Naivni edin
između ostalog...bombašica wrote:Chmoljo wrote:samo... imaš 65.000 i voziš se autobusom... mislim...![]()
Tad bi bar znao u kojem taxi vozilu si zaboravio pare: ...
- bez_ideje
#38 Re: Naivni edin
ja jednom nasla 50 na parkingu na otoci...........kupila farmerke i duksericu na pijaci 
- chuchumbamayumbe
#39 Re: Naivni edin
Ja ne znam da li sam ikada na ulici našao 1KM, a kamoli nešto više.
- Chmoljo
#40 Re: Naivni edin
ja ga još naš'o prije 11-12 godina. cener je tada vrijedio malo višechuchumbamayumbe wrote:Ja ne znam da li sam ikada na ulici našao 1KM, a kamoli nešto više.
-
BASS
#41 Re: Naivni edin
Znači sad će te bit sramota reći raji ako si izgubio - nemam pojma 100 KM 
- bombašica
#42 Re: Naivni edin
Sve ispod desetak milja se ne pika 
-
klixober
#43 Re: Naivni edin
Ja izgubio novčanik sa dokumentima i nema cener unutra. Sve kontam neko će dokumente vratiti, ali pronalazač valjda razmišlja da se ne isplati fukari vraćati.BASS wrote:Znači sad će te bit sramota reći raji ako si izgubio - nemam pojma 100 KM
- muz66
#44 Re: Naivni edin
Range Rover 2003. 3.6-35 000
KTM 525 cca 10 000
putovanje na Maldive za dvoje(sa preseravanjem) 10 000
i cenera za trositi
ne bi ta baba marke vidjela da sam nasao torbu, da su bile ne znam ti za sta.
KTM 525 cca 10 000
putovanje na Maldive za dvoje(sa preseravanjem) 10 000
i cenera za trositi
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
- stochar
#46 Re: Naivni edin
mene to podsjeca na scenarij filma 'Glup i gluplji'. garant se lik cije su pare zove Samsonite...karanana wrote:meni citava prica nije jasna.
-
klixober
#47 Re: Naivni edin
thisstochar wrote:mene to podsjeca na scenarij filma 'Glup i gluplji'. garant se lik cije su pare zove Samsonite...karanana wrote:meni citava prica nije jasna.
- Armadilo
#48 Re: Naivni edin
Pustite Edina i te pare. Gledajte svoja posla, bas vam dosadno pa diskutujete o stvarima koje vas bas ne interesuju..
- Janjicar
#49 Re: Naivni edin
To mozda ateisti ne mogu razumjeti sta on hocekaranana wrote:meni citava prica nije jasna.
da ne idemo s teme....
Ni ja ne razumijem ovog covjeka, i sam je rekAo da ga ne interesuju od cega su pare i da bi ih vratio a sada ganja nesto i trazi
- alica.k
#50 Re: Naivni edin
pa ne objavljujemo ga mi po novinama, sam se eksponira javno...Armadilo wrote:Pustite Edina i te pare. Gledajte svoja posla, bas vam dosadno pa diskutujete o stvarima koje vas bas ne interesuju..