Klitschko vs Chisora

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
crnoplavo

#26 Re: Klitschko vs Chisora

Post by crnoplavo »

e svasta...
da je bilo jos 15 sec pao bi ovaj ukrajinac..
prekinuse prenos kad je kreno Čizora pricat...
just principe

#27 Re: Klitschko vs Chisora

Post by just principe »

braca Klitschko su unistila boks..Zanima me samo da li u krevetu zajedno spavaju kad ovako jedan drugog brane..Sramota :x Fol govori da je stariji brat drugi najstariji bokser sa titulom. Kakvom titulom :?: 2 godine izbjegava ovog britanca da bi na kraju svojom glupom taktikom povuci se u odbranu dosao do naslova ... Ovaj Chisora ako nista nije pakas
Last edited by just principe on 19/02/2012 00:30, edited 1 time in total.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#28 Re: Klitschko vs Chisora

Post by KatarinaKosaca »

žulijan asanž wrote:cekajte ljudi ja sam van svih tokova. ko je dobio na kraju mec? jel ovo pljuvanje u lice bilo prije ili poslije meca?
Prije meča je bio šamar
Pljuvanje u lice, neposredno prije meča prišao je njegovom bratu i pljunuo ga
Poslije meča , a prije proglašenja prišao mu Ukrajinac da čestita, rekli mu "Nisi dobro došao"
Poslije proglašenja pobjednika opet incident i spominjala se mother f****
KPNCTNJAH

#29 Re: Klitschko vs Chisora

Post by KPNCTNJAH »

amrica wrote:obicno navijam protiv klickova, ali ovaj majmun je gomila misica fakat bez mozga :skoljka:
:oops:

meni ovo sve izgleda k'o sapunica... onaj samar, ovo pljuvanje... ne znaju vise kako povecati gledanost ovog sporta, pa izmisljaju neke gluposti da bi ljudi opet malo pricali o boksu i mecevima... kao Vladimir mirno stoji dok ga ovaj pljuje :roll: 'ta ima inace, kako bi bilo koji mahalac odavde bar zamahnuo prema njemu u fazonu 'drzite me molim vas' ako nista drugo... ovaj ga 'iskuliro', frajer ga zalio s po' litra vode iz usta :D
almirony

#30 Re: Klitschko vs Chisora

Post by almirony »

obojicu bi Iron Mike jednom rukom dobio, lijevi krose s poludistance!
Edin H.

#31 Re: Klitschko vs Chisora

Post by Edin H. »

ledeni_caj wrote:Sta prica ovo Vladimir na kraju? Cini se ljut? :D

Ova je borba i licila na nesto za razliku od uobicajeno dosadnih Vitalijevih borbi, ali Chisora ipak nije taj kalibar borca da ovo moze dobiti. Steta na sta je spao boks danas.

Valjda ga je Vladimir ispalio ranije za prije dogovoreni mec :-)
Cyrax

#32 Re: Klitschko vs Chisora

Post by Cyrax »

SaMaster wrote:
Cyrax wrote:Jednoglasna odluka? Ma bjazi :-)
Chisora :thumbup:
Kralju sta li si ti gledo?
Borbu. Ti "kralju"?
benjamin1992

#33 Re: Klitschko vs Chisora

Post by benjamin1992 »

komeba wrote:
benjamin1992 wrote:Nisam neki ekspert, al' vako kad gledam, imam osjecaj da bi ih Tajson, il' Lenox otresli. Bilo kojeg od brace, samo tako, i to obojicu odjednom. :-D
Nekad se ustajalo u 4 ujutru da se gledaju boks mecevi, ovo sad je blago receno dosadno, monotono, i ne prilici mecu za svjetskog prvaka.
Očigledno nisi.
Ne, nisam, samo iznosim svoje vidjenje, sa kojim se ocigledno ne slazes i nemam nista protiv. Samo mi objasni na sta ciljas sa ovim boldanim?
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#34 Re: Klitschko vs Chisora

Post by Admir_1984 »

jeste boks postao dosadan, al ne zbog brace nego sto nema više razbijaca kao tajson, lenox i slicni. ovi samo koriste svoje prednosti i talent koji uopste nije sporan
iceman2010

#35 Re: Klitschko vs Chisora

Post by iceman2010 »

Ma svaka cas momku na hrabrosti i nacinu kako je vodio borbu. Ipak treba imati petlje za nesto onako. Klitscho je bez dileme bolji, ali ovo je barem licilo na nesto za razliku od ovih dosadasnjih borbi. Volio bih da zavrsi era brace Klitscho i da sve postane malo zanimljivije. Zbog toga uvijek navijam za izazivace. Ovako je prilicno dosadno.
necko_hz

#36 Re: Klitschko vs Chisora

Post by necko_hz »

Admir_1984 wrote:jeste boks postao dosadan, al ne zbog brace nego sto nema više razbijaca kao tajson, lenox i slicni. ovi samo koriste svoje prednosti i talent koji uopste nije sporan
Upravo to. Ne volim ih, ali nisu oni krivi što je konkurencija = NULA. Ako neko ima jači, bujrum brate, razbij ih i prekini njihovu vladavinu i gotova stvar.

Odmorite oči uz ovaj meč

:dance:
Kaligrafija

#37 Re: Klitschko vs Chisora

Post by Kaligrafija »

Da nije nepisanog pravila , da moras za 10-30% biti bolji od prvaka da pobijedis bilo bi diskutabilno! Da je koji slucajem Chisora branio titulu ostao bi prvak! Kao prvo imao je inicijativu citav mec , kakav je to prvak nije ni jednom napao , stalno u defanzivi , Chisora ima damu ko slon , za razliku od Davida H. , on je pljuvao i vrijedjao van ringa , ali je pokazao sta zna i u ringu! Ako neko kaze da nije , onda nije gledao ovaj mec...Klicko zreo za penzije , nije on vise za 12 rundi ,tj. borbu do kraja... Klicko jedino sto zna skupljati udarce koji se broje , ali ako pogledamo sve su bili mlaki , ni jedan nije poremetio Chisoru , mada je ovaj jak kao konj! Da se ja pitam , ovo bi hladno bio nerijesen mec! I jos nesto , daj Boze da se vrati boks u Ameriku , dosadio vise ovaj Evropski boks , pa da gledamo prave udarace , a ne takticare! Vala i braca Klicko zadnjih godina biraju i probiraju sa kim ce se boriti...Garantujem da u Americi ima boljih boraca u ovom momentu! Za kraj: Klicko cestitam na taktici , Chisora cestitam na hrabrosti i izdrzljivosti! :D
Creasy

#38 Re: Klitschko vs Chisora

Post by Creasy »

iceman2010 wrote:Ma svaka cas momku na hrabrosti i nacinu kako je vodio borbu. Ipak treba imati petlje za nesto onako. Klitscho je bez dileme bolji, ali ovo je barem licilo na nesto za razliku od ovih dosadasnjih borbi. Volio bih da zavrsi era brace Klitscho i da sve postane malo zanimljivije. Zbog toga uvijek navijam za izazivace. Ovako je prilicno dosadno.
Nek zavrsi era brace Klicko, ali nek ne bude ovaj crni idiot taj koji ce ih zbaciti sa trona. Nije u interesu boksa.
klixober

#39 Re: Klitschko vs Chisora

Post by klixober »

benjamin1992 wrote:
komeba wrote:
benjamin1992 wrote:Nisam neki ekspert, al' vako kad gledam, imam osjecaj da bi ih Tajson, il' Lenox otresli. Bilo kojeg od brace, samo tako, i to obojicu odjednom. :-D
Nekad se ustajalo u 4 ujutru da se gledaju boks mecevi, ovo sad je blago receno dosadno, monotono, i ne prilici mecu za svjetskog prvaka.
Očigledno nisi.
Ne, nisam, samo iznosim svoje vidjenje, sa kojim se ocigledno ne slazes i nemam nista protiv. Samo mi objasni na sta ciljas sa ovim boldanim?
Vitali Klitschko je prebio Lewisa u Las Vegasu...Lewisa je od knock outa spasila odluka sudije da prekine meč zbog pretjeranog krvarenja iz Klitshckove arkade...inače ga je vodio bodovno i imao na granici obaranja.

Fauja Singh

#40 Re: Klitschko vs Chisora

Post by Fauja Singh »

Ne gotivim ni ja Klitschka ali vala ne mogu navijati za ovakve likove kao sto je ovaj Chisora pa da mi je otac.
Jbt pljunu Vladimira u lice :roll: pa bi se fol poslije meca jos malo obracunavao sa Vitalijem i Vladimirom... kralju imao si 12 rundi i sta si uradio nista.
Edin H.

#41 Re: Klitschko vs Chisora

Post by Edin H. »

iceman2010 wrote:Ma svaka cas momku na hrabrosti i nacinu kako je vodio borbu. Ipak treba imati petlje za nesto onako. Klitscho je bez dileme bolji, ali ovo je barem licilo na nesto za razliku od ovih dosadasnjih borbi. Volio bih da zavrsi era brace Klitscho i da sve postane malo zanimljivije. Zbog toga uvijek navijam za izazivace. Ovako je prilicno dosadno.
Ne znam meni su skroz OK, jeste da je do Sanele, ali mislim da je lijepo od Vladimira sto je posjetio Jovu u Austriji i lobirao za njega.

Image

http://tuzlalive.ba/portal/2011/07/sane ... a-divjaka/
wels

#42 Re: Klitschko vs Chisora

Post by wels »

Ja cu samo reci:Braca Klitschko,sportisti kakvih nema u svijetu boksa.
SaMaster

#43 Re: Klitschko vs Chisora

Post by SaMaster »

Cyrax wrote:
SaMaster wrote:
Cyrax wrote:Jednoglasna odluka? Ma bjazi :-)
Chisora :thumbup:
Kralju sta li si ti gledo?
Borbu. Ti "kralju"?

Pitam se samo koju? Ne znam sta ti nije jasno?
benjamin1992

#44 Re: Klitschko vs Chisora

Post by benjamin1992 »

Dobro komeba, ali nije li taj mec bio na samom kraju Lenoksove karijere? Premlad sam da bih se sjecao njegovih meceva, ali sam pregledao dosta toga na youtubu, i ono sto se tu moze primijetiti, je da je u to vrijeme boks bio na mnogo visem nivou. Komparacije radi- kao sto je danasnji tenis, vjerovatno nikad bolji. Da se razumijemo, postujem bracu, ali ovo sto prikazuju je strasno dosadno, ziheraski, i definitivno nije ono sto ljudi zeli da vide kad neko spomene borbu za svjetskog prvaka. Al' jebi ga, oni to jesu, i to im niko ne spori. I sto neko rece, mozemo mi pricati sta hocemo, al' dok se ne nadje neki mudonja koji ce prekinuti njihovu dominaciju, mozemo im samo cestitati. :)
Cyrax

#45 Re: Klitschko vs Chisora

Post by Cyrax »

SaMaster wrote: Pitam se samo koju? Ne znam sta ti nije jasno?
Procitaj post kaligrafije i ne postavljaj glupa pitanja.
almirony

#46 Re: Klitschko vs Chisora

Post by almirony »

ko je god dovoljno star da se sjeca mladog Tysona, danasnji boks mu dodje kao samaranje djecice iza skole :sad:
samo_ti

#47 Re: Klitschko vs Chisora

Post by samo_ti »

Ovog crnca na brod i vratiti u zemlju porijekla roditelja ili djedova, da se malo emancipuje :) ...pa on je sportista i treba da bude uzor a ne kapadahija koja pred milijonskim auditorijem puca samare i pljuje ljude :-)
2407

#48 Re: Klitschko vs Chisora

Post by 2407 »

Klitchko-i su gospoda u i van ringa nesto kao Federer u tenisu.

A ovaj saner je htio da ih izbaci iz takta, jer su obojica psihicki veoma jaki i to im je ogromna prednost, i da na taj nacin nesto pokusa ali iz prilozenog se vidi da mu ta taktika nije uspjela.

Ako nista Chisora je pokazao 10x vise od onog labrnjasa Haye-a :thumbup:
Comrad

#49 Re: Klitschko vs Chisora

Post by Comrad »

Ni ja ne kontam ove sa pricom upropastili boks. Bas eto dvojica likova mogu upropastiti boks. Upravo sto rekose gore, nedostatak konkurecije ga je upropastio.

Da se razumije, uopste nisam fan brace Klicko niti mi se svidja njihov stil, ali brate ako neko ima bolji neka ih razbije. Neka pronadje tu tehniku kojom ih moze pobjediti. Ako ne moze, onda jesu najbolji.

Vecerasnju borbu nisam nazalost gledao, ali onu Hayevu protiv Vladimira jesam i za onaj poraz niko nije kriv do sam Haye. I ovi neki novopeceni crnci borci samo se brukaju, to nesto ufurano izvan ringa, a u ringu prnut ne moze. Ako vec izazivas sampiona, pa bori se, uputi udarac, riskiraj ionako ces zijanit. I ovo samaranje, pljuvanje...bas ono hinjski. Ali ajd to je ionako predstava za gledatelje i najava za mec.

Inace, ni sam ne znam kad sam prestao pratiti boks, vjerovatno kad je Tyson otisao, ali mi nekako sad smijesno optuzivati protivnika sto ga ne mozes pobijediti. :roll:
Edin H.

#50 Re: Klitschko vs Chisora

Post by Edin H. »

2407 wrote:Klitchko-i su gospoda u i van ringa nesto kao Federer u tenisu.

A ovaj saner je htio da ih izbaci iz takta, jer su obojica psihicki veoma jaki i to im je ogromna prednost, i da na taj nacin nesto pokusa ali iz prilozenog se vidi da mu ta taktika nije uspjela.

Ako nista Chisora je pokazao 10x vise od onog labrnjasa Haye-a :thumbup:
Braca Klicko su dali novu dimenziju boksu - intelektualci koje niko ne moze pobjediti.

I to pobjedjuju bjelosvjetske kriminalce - ovaj Chisora, koji je ince u stvari iz Zimbabvea, svako malo problemi sa murijom.
Post Reply