Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
burek_in_space wrote:Mislim da sam danas popravio raspolozhenje nekolicini zhena, dok sam obavljao poslove u banci, sudu, Konzumu u BBI i prilikom povratka kuci, na ulici...''nako usput.
NIsam kriv shto sam LJep.
burek_in_space wrote:Mislim da sam danas popravio raspolozhenje nekolicini zhena, dok sam obavljao poslove u banci, sudu, Konzumu u BBI i prilikom povratka kuci, na ulici...''nako usput.
NIsam kriv shto sam LJep.
cim sam te ugledala..................ja sam te spazila..............................ostanem bez daha.........kontam sta je....sta bi sa mnom........pogleadam.....kad ono.....-15
Ma.Le.Na wrote:
ma sto je najgore...bile smo mi tamo
*mima* wrote:cim sam te ugledala..................ja sam te spazila..............................ostanem bez daha.........kontam sta je....sta bi sa mnom........pogleadam.....kad ono.....-15
Kako ce sad ovo da zvuci :
ja prije ovog snijega,pretrcah jednu tranvajsku stanicu samo da vidim kako izgleda jedan momak ,posto je imao tako dobre cipele i torbu i kapu i dugu frckavu kosu i citao je epsku fantastiku dok je hodao......nazalost ,uspjela sam da vidim samo 3/4 profila......i onda je zamakao tamo prema zeljeznickoj stanici ,a ja zapela na semaforu
Ma.Le.Na wrote:ja ne kontam sta se tacno ocekuje od mene da napisem vezano za temu
treba da napišeš da si srela bureka na pokretnim stepenicama .......i da kad si ga spazila...ostavio te bez daha svojom ljepotom i šarmom.....i da umal nisi nogu polomila
i zaboravila si platiti zeni na kasi jer si mislila na njega,ona je posla za tobom, zovnula obezbjedjenje ali da ti nije bilo zaoo jer si ga vidjela i jedna si od rijetkih sretnica koju je onako nehajno pogledao
stojim ja u troli...nestA se zamislila ko i uvijek..drzim se za onu stangLu...kad osjetim neko stade do mene..i hop preko moje ruke se ufati za stangu..
kontam ja cccc koji bRezobraznik..dignem nosinu i okrenem se od njega
i onda skontam...sto ne bi pogledala ko je
kad ono
crn...zgodan...zajebaT
tu ja njemu zviznem samarcinu i kazem da je stangLa moja i nek si nadje svoju
Prije tri godine naletim na momka na tramvajskoj na Cengic Vili, zapravo vise prodjem pored njega i slucajno pogledam - nije se uopste isticao fizickim izgledom, ali nikada prije ni poslije mi se nije desilo da neko bukvalno zraci nekakvom energijom koja te toliko snazno privuce, u sekundi, i nakon koje sam ostala minutama nepokretna u mjestu... Neopisiv osjecaj.
Nikad nisam prisla prva muskarcu, a i dan-danas mi je jako zao sto nisam pokusala prici njemu, prije nego je utrcao u tramvaj.