Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
U mojoj porodici se takođe gaji dugogodišnja ljubav prema VfBu. Naime brat od kuma, moje druge komšinice iz susjedne zgrade je navijač iz vremena dok je Paja igrao, stoga evidentna je moja privrženost švabama !
Ja sam iz a ove zastava, ne vidi mi se baš lice :/ ali tu sam.
Znao sam majke mi mile ali fino je to red je da se prate klubovi u kojima igraju naši samo čekam nekog ko će početi priču kao i na temi City tipa ja navijam za Stuttgart godinama ovo - ono, boli me briga za Vedu bitno je da "mi" pobijedimo i naravno da iz dna duše mrzi rivala Stuttgarta kao što neki mrze ManU o kojima im je još rahmetli dedo pričao kako su papci a City zapravo ono što predstavlja duh Manchestera kao grada jerbo dedo je taj duh dobro poznavao .
Nazad na temu ne znam ali mislim dok im Bobić kapu kroju da neće daleko dobaciti ali nadam se da nisam upravu zbog Vede naravno.
P.S. Ako Vedo ne daj Bože ne bude standardan da se odmah na početku nešto ustanovi Labbadia je kriv a Cacao je sebičnjak koji ni babi lopte neda, tako da ne bi kasnije bilo neki drugih priča .
Ovo uopste nije zajebancija, kao ni za City, jer odavno postoji tradicija u BiH da se simpatisu ova dva kluba, plus sto ima klub navijaca Wolfsburga jos od davne 1954 godine, samo sto je taj fan klub nesto stangirao zadnje dvije sezone, neznam zbog cega. Al uvijek su na tribinama representing, sto je za svaku pohvalu.
inace, kao i vecina Bosanaca,a Bogami i Hercegovaca, odmalena simpatisem Stutgart.
Zanimljivo je to, sto mi jedna strana porodice navija za Man City, a druga za Stutgart (oba dijela, naravno vec dugi niz godina), a meni je srce svakako nebeskoplavo-crvenobijelo
sad, ocekujem za neka 2 mjeseca naslov u novinama " Kuzmanovic: Ibisevic mi je kao rodjeni brat",ili nesto slicno... da se siri bratstvo i jedinstvo...ima li igdje jos da igraju srbin i bosanac zajedno??