blago tebi--tamo nema traJvanaNot My Idea wrote:mislim nije ni smijesno al memx![]()
Kidanje lancica zenama u tramvaju!
- muha_sa
#26 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!
-
memx
#27 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!
Sory, ovo je bilo muhi namjenjeno. Da sam mu ja žena osto bi on namah bez uha.
A i ministar bi mogo.
- muha_sa
#28 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!
ubuduce ceš cvaju stisnut dok ti šaka ne poplavimemx wrote:![]()
Sory, ovo je bilo muhi namjenjeno. Da sam mu ja žena osto bi on namah bez uha.
A i ministar bi mogo.
-
memx
#29 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!
jbg. Plavuša!!!!!cigara wrote:ti Bgm gora od turistamemx wrote:Stojim ja i kupujem nešto u trafici kroz prozorče. Držim u ruci 20KM i čekam da gospođa naplati. Frajer srednjih godina, prosijed, normalno obučen, priđe s lijeve strane i kulturno kaže oprostite samo da je upitam nešto. Ja ko fino odgojena kažem: izvolite i pomjerim se da mu oslobodim malo mjesta. I on mi ćapi iz ruke 20KM i k'o vjetar odleti.
Ko mi je kriv kad sam levat.![]()
- Not My Idea
#30 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!
zato ovdje ulaze u kuce i kidaju lancicemuha_sa wrote:blago tebi--tamo nema traJvanaNot My Idea wrote:mislim nije ni smijesno al memx![]()
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
- suncica24
#33 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!
Nema jos malo, doslo vrijeme da se i nausnice cupaju iz uha (kriza valjda, sta li)muha_sa wrote:malo šale nije na odmet![]()
al fakatnekom pric i trgnut mu lancic s vrata
sad mi hanuma dobacuje
pocet ce i nausnice trgat zajedno s uhom
![]()
obecah joj prvom prilikom naušnice Swarovski kupit
Prije mjesec - dva, moja mati Alipasinom kuci, kad idu zena i muz, ona se drzi za usi iz kojih krvari, on jadan pretucen. Mati kakva jeste (porodicno smo naopaki) pita moze li pomoci, da bi zena sva izbezumljena rekla kako su im prisla dvojica momaka, jedan joj odgurnuo muza i stao ga udarati dok je drugi njoj iscupao nausnice iz usiju... nakon cega su se, naravno, teleportirali.
Sve to usred bijela dana malo prije autobuskog stajalista
- Vitezanin
#34 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!
Ma kako vas nije stid nositi lancice, jos u tramvajima.
Ne bi me iznenadilo (ako ova nova disciplina postane svakodnevnica) da gospoda iz GRAS-a objave nesto u stilu "Nemojte nositi lancice u tramvajima".

Ne bi me iznenadilo (ako ova nova disciplina postane svakodnevnica) da gospoda iz GRAS-a objave nesto u stilu "Nemojte nositi lancice u tramvajima".
- muha_sa
#35 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!
da bog mili sacuvasuncica24 wrote:Nema jos malo, doslo vrijeme da se i nausnice cupaju iz uha (kriza valjda, sta li)muha_sa wrote:malo šale nije na odmet![]()
sad mi hanuma dobacuje
![]()
obecah joj prvom prilikom naušnice Swarovski kupit![]()
Prije mjesec - dva, moja mati Alipasinom kuci, kad idu zena i muz, ona se drzi za usi iz kojih krvari, on jadan pretucen. Mati kakva jeste (porodicno smo naopaki) pita moze li pomoci, da bi zena sva izbezumljena rekla kako su im prisla dvojica momaka, jedan joj odgurnuo muza i stao ga udarati dok je drugi njoj iscupao nausnice iz usiju... nakon cega su se, naravno, teleportirali.
- libertyBiH
#36 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!
Kad se vade pare sa bankomata obavezno ponijeti utoku i snimati ko ti je iza ledja.Yahel wrote:Vala... ko u danasnjem vaktu nosa lance po vratu i jos ih "pokazuje" po tramvajima i zasluzuje da mu se to desi...
Nedavno mi je komsija "popio" noz u ledza dok je dizao pare sa bankomata... zar nije lakse tim zenama skinuti zlato sa vrata, nego bosti likove ?
Mada mora se priznati i jedno i drugo su postupci veoma hrabrih ljudi...
- Not My Idea
#37 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!
kako god skontam, najbolje bi bilo da neka kuga pohara planetu i da nestanemo.
pa nek se poslije radjaju novi koji ce stvarno bit civilizacija a ne samo tako si laskat.
pa nek se poslije radjaju novi koji ce stvarno bit civilizacija a ne samo tako si laskat.
- DenisSarajevo
#38 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!
I to se desava, prosle godine lokacija AP sektor b, momak je trgnuo nausnice i lancic. Zena je pala i ostala krvavih usiju, a najzalosnije je to sto je zena bila trudna sa dvoje male djecemuha_sa wrote:malo šale nije na odmet![]()
sad mi hanuma dobacuje
![]()
obecah joj prvom prilikom naušnice Swarovski kupit
- suncica24
#39 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!
sto itekako ide uz onu "nemojte se kupati ukoliko se namjeravate voziti tramvajem"...Vitezanin wrote:Ma kako vas nije stid nositi lancice, jos u tramvajima.![]()
- prilagodjena
#40 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!
joj ja sam baš neoprezna,kad podižem novac ne pazim ni najmanje
pričam mobitelom hodajući ulicom a ni sama nisam svjesna kakv me belaj može snaći
najmanji problem je to što će mi nešto uzeti nego što će me neko radi mobitela ili petobe lupit
uh...gadna vakta
-
nihil_
#41 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!
Unosan biznis ovo, mogo bi se i ja poceti baviti istim, mogu brzo trcati 
- fatality
#42 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!
e nek si se pohvalila da petobu sa bankomata dizes, jos nam samo reci koliko petoba u mjesecu mozes diciprilagodjena wrote:joj ja sam baš neoprezna,kad podižem novac ne pazim ni najmanjepričam mobitelom hodajući ulicom a ni sama nisam svjesna kakv me belaj može snaći
najmanji problem je to što će mi nešto uzeti nego što će me neko radi mobitela ili petobe lupit
![]()
uh...gadna vakta
- prilagodjena
#43 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!
ima se,može se....pa kontam šteta da još kogod ne saznafatality wrote:e nek si se pohvalila da petobu sa bankomata dizes, jos nam samo reci koliko petoba u mjesecu mozes diciprilagodjena wrote:joj ja sam baš neoprezna,kad podižem novac ne pazim ni najmanjepričam mobitelom hodajući ulicom a ni sama nisam svjesna kakv me belaj može snaći
![]()
uh...gadna vakta
- Creasy
#44 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!
VRATITE NAM PALICE!!!
- plejka2
#45 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!
Rade slicno pri ulasku u trolu.Snimi lancic dok se ceka trola i kad zrtva krene da udje strga sa leđa.Cuo sam da je nakav cigo sa bradicom u pitanju....
-
Dendrlix
#46 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!
Mama od prijatelja nedavno ostala bez nausnica u tramvaju! Lik sjedio iza nje i na trkaca otrgnuo. Drzava za covjeka!
-
mahalas505
#47 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!
Ovo ce nastaviti i dalje, sve dok se ne kome od ovih zlotvora(sjeme im se zatrlo) ne pocnu nanosti teze tjelesne povrede, jednostavno nema tu nikakve pomoci od drzave.suncica24 wrote:Nema jos malo, doslo vrijeme da se i nausnice cupaju iz uha (kriza valjda, sta li)muha_sa wrote:malo šale nije na odmet![]()
sad mi hanuma dobacuje
![]()
obecah joj prvom prilikom naušnice Swarovski kupit![]()
- astrid
#48 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!
Ovo se dešava i u mojoj zgradi
Na žalost, vrlo često 
- atko
#49 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!
Fino otvoriti jednu veliku fabriku za reciklazu smeca odamh pred deponije, a uz tu fabriku joooss vecu pritvorsku jedinicu i fino angazvati sportiste svih disciplina da recikliraju smece 8 sati ... e onda da recikliraju svoje navike i ponasanje jos 8 sati strogog odgoja i na spavanje ... ko ne ispuni planiranu normu za taj dan dobija jos jedan dan produzenog boravka u apartmansko-edukativno-radnom centru ... e kad neko drpi zlatni lancic i odguli jedno 3 godne poslije bujrum nek izvoli opet 
I jos da dodam ... ove maloljetne na odjel odbacenih igracaka staviti
da ne bude nepostuju se prava 'djece'
smece smecu ... zakon i fizike i religije tu se slazu
I jos da dodam ... ove maloljetne na odjel odbacenih igracaka staviti
- duminjo
#50 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!
sinoc u tramvaju dvije curice 15 ili 16 godina, sigurno nemaju vise, moze biti samo manje. pijane ili nadrogirane, kakve god da su, ulaze u tramvaj ,deru se "sha me gledash", guraju sve redom oko sebe, halame, psuju (stvarno mi se ne pisu one psovke, kao na takmičenju) a raja fina nece niko da ih bezze udara i da se fata belaja. izadjoh ja nakon 2 stanice i kontam: stid me ispred njihatko wrote:Fino otvoriti jednu veliku fabriku za reciklazu smeca odamh pred deponije, a uz tu fabriku joooss vecu pritvorsku jedinicu i fino angazvati sportiste svih disciplina da recikliraju smece 8 sati ... e onda da recikliraju svoje navike i ponasanje jos 8 sati strogog odgoja i na spavanje ... ko ne ispuni planiranu normu za taj dan dobija jos jedan dan produzenog boravka u apartmansko-edukativno-radnom centru ... e kad neko drpi zlatni lancic i odguli jedno 3 godne poslije bujrum nek izvoli opet
I jos da dodam ... ove maloljetne na odjel odbacenih igracaka stavitida ne bude nepostuju se prava 'djece'
za ove sportske discipline, ja sam jednom vidio muskarac i zena (99% romi) zajedno u tramvaju prislonjeni jedno uz drugo, on se pravi da je mrtav pijan (ionako sam od sebe divno mirise) a ona ga kao čuva da on ne padne..i tako zbog gravitacije guraju lagano sve oko sobe i zavlace ruke gdje stignu. kad nemaju kome vise zavuc izadju i samo udju na druga vrata istog tramvaja..i tako dok traje guzva.