Kidanje lancica zenama u tramvaju!

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

muha_sa

#26 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!

Post by muha_sa »

Not My Idea wrote:mislim nije ni smijesno al memx :lol: :run:
blago tebi--tamo nema traJvana :lol:
memx

#27 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!

Post by memx »

:-D
Sory, ovo je bilo muhi namjenjeno. Da sam mu ja žena osto bi on namah bez uha.
A i ministar bi mogo.
muha_sa

#28 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!

Post by muha_sa »

memx wrote::-D
Sory, ovo je bilo muhi namjenjeno. Da sam mu ja žena osto bi on namah bez uha.
A i ministar bi mogo.
ubuduce ceš cvaju stisnut dok ti šaka ne poplavi :lol:
memx

#29 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!

Post by memx »

cigara wrote:
memx wrote:Stojim ja i kupujem nešto u trafici kroz prozorče. Držim u ruci 20KM i čekam da gospođa naplati. Frajer srednjih godina, prosijed, normalno obučen, priđe s lijeve strane i kulturno kaže oprostite samo da je upitam nešto. Ja ko fino odgojena kažem: izvolite i pomjerim se da mu oslobodim malo mjesta. I on mi ćapi iz ruke 20KM i k'o vjetar odleti.
Ko mi je kriv kad sam levat. :roll:
ti Bgm gora od turista :lol: :lol:
jbg. Plavuša!!!!!
Not My Idea

#30 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!

Post by Not My Idea »

muha_sa wrote:
Not My Idea wrote:mislim nije ni smijesno al memx :lol: :run:
blago tebi--tamo nema traJvana :lol:
zato ovdje ulaze u kuce i kidaju lancice :cry: :lol:
graue_maus

#31 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!

Post by graue_maus »

:lol: :lol: :lol: :thumbup:
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#32 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!

Post by Entropio »

.
suncica24

#33 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!

Post by suncica24 »

muha_sa wrote:malo šale nije na odmet :lol:
al fakat :-) nekom pric i trgnut mu lancic s vrata :-) sad mi hanuma dobacuje :lol: pocet ce i nausnice trgat zajedno s uhom :-)
obecah joj prvom prilikom naušnice Swarovski kupit :lol:
Nema jos malo, doslo vrijeme da se i nausnice cupaju iz uha (kriza valjda, sta li) :(
Prije mjesec - dva, moja mati Alipasinom kuci, kad idu zena i muz, ona se drzi za usi iz kojih krvari, on jadan pretucen. Mati kakva jeste (porodicno smo naopaki) pita moze li pomoci, da bi zena sva izbezumljena rekla kako su im prisla dvojica momaka, jedan joj odgurnuo muza i stao ga udarati dok je drugi njoj iscupao nausnice iz usiju... nakon cega su se, naravno, teleportirali.
Sve to usred bijela dana malo prije autobuskog stajalista :(
Vitezanin

#34 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!

Post by Vitezanin »

Ma kako vas nije stid nositi lancice, jos u tramvajima. :-)

Ne bi me iznenadilo (ako ova nova disciplina postane svakodnevnica) da gospoda iz GRAS-a objave nesto u stilu "Nemojte nositi lancice u tramvajima".
:-)
muha_sa

#35 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!

Post by muha_sa »

suncica24 wrote:
al fakat :-) nekom pric i trgnut mu lancic s vrata :-) sad mi hanuma dobacuje :lol: pocet ce i nausnice trgat zajedno s uhom :-)
Nema jos malo, doslo vrijeme da se i nausnice cupaju iz uha (kriza valjda, sta li) :(
Prije mjesec - dva, moja mati Alipasinom kuci, kad idu zena i muz, ona se drzi za usi iz kojih krvari, on jadan pretucen. Mati kakva jeste (porodicno smo naopaki) pita moze li pomoci, da bi zena sva izbezumljena rekla kako su im prisla dvojica momaka, jedan joj odgurnuo muza i stao ga udarati dok je drugi njoj iscupao nausnice iz usiju... nakon cega su se, naravno, teleportirali.
da bog mili sacuva :-) :(
libertyBiH

#36 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!

Post by libertyBiH »

Yahel wrote:Vala... ko u danasnjem vaktu nosa lance po vratu i jos ih "pokazuje" po tramvajima i zasluzuje da mu se to desi...

Nedavno mi je komsija "popio" noz u ledza dok je dizao pare sa bankomata... zar nije lakse tim zenama skinuti zlato sa vrata, nego bosti likove ? :D

Mada mora se priznati i jedno i drugo su postupci veoma hrabrih ljudi...
Kad se vade pare sa bankomata obavezno ponijeti utoku i snimati ko ti je iza ledja.
Not My Idea

#37 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!

Post by Not My Idea »

kako god skontam, najbolje bi bilo da neka kuga pohara planetu i da nestanemo.

pa nek se poslije radjaju novi koji ce stvarno bit civilizacija a ne samo tako si laskat.
DenisSarajevo

#38 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!

Post by DenisSarajevo »

I to se desava, prosle godine lokacija AP sektor b, momak je trgnuo nausnice i lancic. Zena je pala i ostala krvavih usiju, a najzalosnije je to sto je zena bila trudna sa dvoje male djece :(
suncica24

#39 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!

Post by suncica24 »

Vitezanin wrote:Ma kako vas nije stid nositi lancice, jos u tramvajima. :-)

Ne bi me iznenadilo (ako ova nova disciplina postane svakodnevnica) da gospoda iz GRAS-a objave nesto u stilu "Nemojte nositi lancice u tramvajima".
:-)
sto itekako ide uz onu "nemojte se kupati ukoliko se namjeravate voziti tramvajem"...
prilagodjena

#40 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!

Post by prilagodjena »

joj ja sam baš neoprezna,kad podižem novac ne pazim ni najmanje :-) pričam mobitelom hodajući ulicom a ni sama nisam svjesna kakv me belaj može snaći :-) najmanji problem je to što će mi nešto uzeti nego što će me neko radi mobitela ili petobe lupit :-) :-) uh...gadna vakta
nihil_

#41 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!

Post by nihil_ »

Unosan biznis ovo, mogo bi se i ja poceti baviti istim, mogu brzo trcati :D
fatality

#42 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!

Post by fatality »

prilagodjena wrote:joj ja sam baš neoprezna,kad podižem novac ne pazim ni najmanje :-) pričam mobitelom hodajući ulicom a ni sama nisam svjesna kakv me belaj može snaći :-) najmanji problem je to što će mi nešto uzeti nego što će me neko radi mobitela ili petobe lupit :-) :-) uh...gadna vakta
e nek si se pohvalila da petobu sa bankomata dizes, jos nam samo reci koliko petoba u mjesecu mozes dici :-)
prilagodjena

#43 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!

Post by prilagodjena »

fatality wrote:
prilagodjena wrote:joj ja sam baš neoprezna,kad podižem novac ne pazim ni najmanje :-) pričam mobitelom hodajući ulicom a ni sama nisam svjesna kakv me belaj može snaći :-) najmanji problem je to što će mi nešto uzeti nego što će me neko radi mobitela ili petobe lupit :-) :-) uh...gadna vakta
e nek si se pohvalila da petobu sa bankomata dizes, jos nam samo reci koliko petoba u mjesecu mozes dici :-)
ima se,može se....pa kontam šteta da još kogod ne sazna :-) :lol:
Creasy

#44 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!

Post by Creasy »

VRATITE NAM PALICE!!! :D
plejka2

#45 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!

Post by plejka2 »

Rade slicno pri ulasku u trolu.Snimi lancic dok se ceka trola i kad zrtva krene da udje strga sa leđa.Cuo sam da je nakav cigo sa bradicom u pitanju....
Dendrlix

#46 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!

Post by Dendrlix »

Mama od prijatelja nedavno ostala bez nausnica u tramvaju! Lik sjedio iza nje i na trkaca otrgnuo. Drzava za covjeka!
mahalas505

#47 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!

Post by mahalas505 »

suncica24 wrote:
Ovo ce nastaviti i dalje, sve dok se ne kome od ovih zlotvora(sjeme im se zatrlo) ne pocnu nanosti teze tjelesne povrede, jednostavno nema tu nikakve pomoci od drzave.
astrid

#48 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!

Post by astrid »

Ovo se dešava i u mojoj zgradi :-? Na žalost, vrlo često :roll:
atko

#49 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!

Post by atko »

Fino otvoriti jednu veliku fabriku za reciklazu smeca odamh pred deponije, a uz tu fabriku joooss vecu pritvorsku jedinicu i fino angazvati sportiste svih disciplina da recikliraju smece 8 sati ... e onda da recikliraju svoje navike i ponasanje jos 8 sati strogog odgoja i na spavanje ... ko ne ispuni planiranu normu za taj dan dobija jos jedan dan produzenog boravka u apartmansko-edukativno-radnom centru ... e kad neko drpi zlatni lancic i odguli jedno 3 godne poslije bujrum nek izvoli opet ;)

I jos da dodam ... ove maloljetne na odjel odbacenih igracaka staviti ;) da ne bude nepostuju se prava 'djece'

smece smecu ... zakon i fizike i religije tu se slazu ;)
duminjo

#50 Re: Kidanje lancica zenama u tramvaju!

Post by duminjo »

atko wrote:Fino otvoriti jednu veliku fabriku za reciklazu smeca odamh pred deponije, a uz tu fabriku joooss vecu pritvorsku jedinicu i fino angazvati sportiste svih disciplina da recikliraju smece 8 sati ... e onda da recikliraju svoje navike i ponasanje jos 8 sati strogog odgoja i na spavanje ... ko ne ispuni planiranu normu za taj dan dobija jos jedan dan produzenog boravka u apartmansko-edukativno-radnom centru ... e kad neko drpi zlatni lancic i odguli jedno 3 godne poslije bujrum nek izvoli opet ;)

I jos da dodam ... ove maloljetne na odjel odbacenih igracaka staviti ;) da ne bude nepostuju se prava 'djece'

smece smecu ... zakon i fizike i religije tu se slazu ;)
sinoc u tramvaju dvije curice 15 ili 16 godina, sigurno nemaju vise, moze biti samo manje. pijane ili nadrogirane, kakve god da su, ulaze u tramvaj ,deru se "sha me gledash", guraju sve redom oko sebe, halame, psuju (stvarno mi se ne pisu one psovke, kao na takmičenju) a raja fina nece niko da ih bezze udara i da se fata belaja. izadjoh ja nakon 2 stanice i kontam: stid me ispred njih :lol:

za ove sportske discipline, ja sam jednom vidio muskarac i zena (99% romi) zajedno u tramvaju prislonjeni jedno uz drugo, on se pravi da je mrtav pijan (ionako sam od sebe divno mirise) a ona ga kao čuva da on ne padne..i tako zbog gravitacije guraju lagano sve oko sobe i zavlace ruke gdje stignu. kad nemaju kome vise zavuc izadju i samo udju na druga vrata istog tramvaja..i tako dok traje guzva.
Post Reply