Dijete progutalo kospicu od sljive, pomoc!

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

xmaya

#26 Re: Dijete progutalo kospicu od sljive, pomoc!

Post by xmaya »

ma nije uopce u zelucu ljudi, cim se zali da ga bode u guzi (koliko god to bilo nekim smijesno, mozda neki od vas nemaju guzu)! i dr mi je rekla da ga danas pratim pa da sutra dodjem ako ne izadje, mene samo muci kako cu znati je li vec izasla, da li ce se vidjeti na uzv ili rtg, eventualno?
žulijan asanž

#27 Re: Dijete progutalo kospicu od sljive, pomoc!

Post by žulijan asanž »

xmaya wrote:ma nije uopce u zelucu ljudi, cim se zali da ga bode u guzi (koliko god to bilo nekim smijesno, mozda neki od vas nemaju guzu)! i dr mi je rekla da ga danas pratim pa da sutra dodjem ako ne izadje, mene samo muci kako cu znati je li vec izasla, da li ce se vidjeti na uzv ili rtg, eventualno?
trebalo bi se vidjeti na rtg
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#28 Re: Dijete progutalo kospicu od sljive, pomoc!

Post by plain vanilla »

Mini_Star wrote:Mozda ce mu ponici sljiva iz guzice.
pa nek kupuju rakiju od svakog :oops:
poznanik

#29 Re: Dijete progutalo kospicu od sljive, pomoc!

Post by poznanik »

xmaya wrote:dr kaze da je vec na izlazu ako nije izasla, da pratim danas, ako ne izađe, da ga dovedem sutra...uglavnom nije se mogla potpuno razgraditi a bitno je da nema bolova u stomaku
ali sta ako je izasla prije a nisam vidjela...
Pa daj mu onda drugu košpicu, ali sad malo bolje gledaj :D
vozač

#30 Re: Dijete progutalo kospicu od sljive, pomoc!

Post by vozač »

poznanik wrote:
xmaya wrote:dr kaze da je vec na izlazu ako nije izasla, da pratim danas, ako ne izađe, da ga dovedem sutra...uglavnom nije se mogla potpuno razgraditi a bitno je da nema bolova u stomaku
ali sta ako je izasla prije a nisam vidjela...
Pa daj mu onda drugu košpicu, ali sad malo bolje gledaj :D
samo prethodno isturpijaj one ćoškove, onda malo išmirglaj da bude glatka i sa srećom

gdje ti živiš ženska glavo, da se krstim i nogama bi,
moje dijete progutalo šnalu, rekla mi to u 21.00, u 21.30 bila na rendgenu, a ova po forumima traži savjete :-)
yml

#31 Re: Dijete progutalo kospicu od sljive, pomoc!

Post by yml »

gdje ti živiš ženska glavo, da se krstim i nogama bi,
moje dijete progutalo šnalu, rekla mi to u 21.00, u 21.30 bila na rendgenu, a ova po forumima traži savjete :-)[/quote]

A mozda joj nije reklo dijete odmah, ali ipak treba otici ljekaru, ja licno nikad nisam otisao a progutao sam metak od pracke kad sam bio mali...P.S. Nit sam kome rekao
ljubav_aha

#32 Re: Dijete progutalo kospicu od sljive, pomoc!

Post by ljubav_aha »

žulijan asanž wrote:ja sam ko mali proguto dvije lego kocke od helikoptera, a pokakio sastavljenu elisu. tata je odmah znao da će me na mašinstvo dat :D
:lol:

žulijan asanž wrote:što se tiče košpe od šljive, jest malo nezgodna jer ima onaj oštar i nazubljen rub, ali na primjer ja sam trešnje redovno jeo sve sa košpom i onda poslje kad dođe vakat da se njake rafal po šolji ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta :D :D :D
:lol:

tebi je dobro legla tema :lol:
Post Reply