Kukavica ili samo obično đubre?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Eleonora

#26 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by Eleonora »

irdijana wrote:... niti jednom riječju nije spomenuo zašto smo ponovo počeli komunicirati, šta hoće od mene...
A zasto ga recimo, to ne pitas?! Nego razbijas glavu bezveze...
Ako kaze da nema nikakve sanse da budete zajedno i drzi se te price o kukavicluku, lijepo razguli draga moja.
JThomas

#27 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by JThomas »

on bi želio imati tebe za djevojku ali mu žena ne da :D
irdijana

#28 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by irdijana »

JThomas wrote:on bi želio imati tebe za djevojku ali mu žena ne da :D
ahahahahahahahahhaha....
ma u pravu ste ljudi moji,nema od ovog ništa.... a i ne priliči mi da se ponašam ko šiparica.....
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#29 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by plain vanilla »

irdijana wrote:
ahahahahahahahahhaha....
ma u pravu ste ljudi moji,nema od ovog ništa.... a i ne priliči mi da se ponašam ko šiparica.....
sad si i ti kukavica?
irdijana

#30 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by irdijana »

plain vanilla wrote:
irdijana wrote:
ahahahahahahahahhaha....
sad si i ti kukavica?
nisam,nego evo kad pročitam odgovore većine, vidim da je to sve vjerojatno moja iluzija...
plain vanilla

#31 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by plain vanilla »

ma pusti ti forumasku vecinu, koji god je problem, vecina savjeta je uvijek da razgulis

ako mislis da imas nesto posebno s njim, naoruzaj se strpljenjem i probaj..ako mislis da vrijedi..
Hodidid

#32 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by Hodidid »

Niti ti poznajes njega niti on dovoljno poznaje tebe. Postoje stvari koje ga kod tebe privlace i odbijaju. Vaze covjek prednosti i mane jedne takve veze. Nisi mu totalno odbojna a istovremeno nije ni "pao" na tebe kao zrela kruska.

Drugim rijecima niti je kukavica niti je djubre. Analizira te.

Ako nemas zivaca za tako nesto, lijepo se zahvali na suradnji i pichi dalje.
Last edited by Hodidid on 15/01/2012 12:41, edited 1 time in total.
plain vanilla

#33 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by plain vanilla »

pa citanje znakova je subjektivno (ona teme s vozicem i ponijem)
da je ona nacisto, ne bi ovdje pitala :wink:
irdijana

#34 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by irdijana »

plain vanilla wrote:pa citanje znakova je subjektivno (ona teme s vozicem i ponijem)
nisam uopće načisto... nisam ni očekivala da će neko riješit moj problem.... možda sam samo htjela čuti da to baš i nije tako strašno.... ali evo, niko od vas ne bi se upustio u ovu priču... vi ste objektivni ja ne mogu biti.... pokretačica teme je vrlo zbunjena.... i ne zna šta bi od sebe.... ko balavica... al eto, ne možemo svi bit pametni i objektivni.... neko mora bit i naivan....
plain vanilla

#35 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by plain vanilla »

irdijana wrote:
plain vanilla wrote:pa citanje znakova je subjektivno (ona teme s vozicem i ponijem)
nisam uopće načisto... nisam ni očekivala da će neko riješit moj problem.... možda sam samo htjela čuti da to baš i nije tako strašno.... ali evo, niko od vas ne bi se upustio u ovu priču... vi ste objektivni ja ne mogu biti.... pokretačica teme je vrlo zbunjena.... i ne zna šta bi od sebe.... ko balavica... al eto, ne možemo svi bit pametni i objektivni.... neko mora bit i naivan....
samo ti mozes procijeniti je li vrijedno..rizika
mi mozemo procitati cinjenice koje napises, ali ne mozemo citati vase emocije..

ako smijem reci, kad vec imas priliku, pozovi ga na tu kafu, uzivo je sve drugacije.. vjerovatno ces onda vise znati

evo, i ja sam naivna :lol:
Cholina_Lokica

#36 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by Cholina_Lokica »

Hajmo sad drvlje i kamenje na njega... :-)
Jbg, covjeku mozda samo bezveze na daljinu se maltretirati, i ne zeli takve stvari u zivotu da se pati i sta sve ne, razumljivo u potpunosti
Eleonora

#37 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by Eleonora »

plain vanilla wrote:ma pusti ti forumasku vecinu, koji god je problem, vecina savjeta je uvijek da razgulis

ako mislis da imas nesto posebno s njim, naoruzaj se strpljenjem i probaj..ako mislis da vrijedi..
A sta treba? Da se dopisuje sa njim jos 10 mjeseci dok se gospodin skonta sta zeli. Ma daj.
On se ogradio time sto je rekao da je ''kukavica'', i zapravo nju ta prica jos i drzi za njega.
I svi mi mislimo da imamo nesto posebno sa nekom osobom kad se zacopamo ko tele.

Njemu jeste stalo, ali ne DOVOLJNO.

Moj savjet : pitaj ga otvoreno sta zeli sa tobom? Sto ti treba da se zavlacis i nadas...
Ako kaze da mu je stalo ali da nije spreman peglati se sa tobom jer ste daleko jedno od drugog, a ne spomene nikakvu mogucnost da se ta prepreka rijesi, vec se drzi toga da je to ''nemoguca misija'', vrijeme je da stavis tacku na to sve.
Jer kada je nekome zaista stalo, naci ce nacin.
irdijana

#38 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by irdijana »

plain vanilla wrote:
irdijana wrote:
samo ti mozes procijeniti je li vrijedno..rizika
mi mozemo procitati cinjenice koje napises, ali ne mozemo citati vase emocije..

ako smijem reci, kad vec imas priliku, pozovi ga na tu kafu, uzivo je sve drugacije.. vjerovatno ces onda vise znati

evo, i ja sam naivna :lol:
eh draga vanilla od tih kafa se sve i zakompliciralo... kad smo se prvi put sreli...otad su krenule priče o emocijama... s*ebale su mene te kafe :D
sandra01

#39 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by sandra01 »

irdijana wrote:

Evo ja sam se bila upustila.Jedna "veza" trajala dvije godine,zavrsila se onako kako ne bih pozeljela ni svom najvecem neprijatelju,prije te veze bila jos jedna trajala s prekidima oko tri godine :roll: ,zavrsila se tako sto sam ja blokirala moga "dragog" na svim mogucim kanalima,treca posljednja boljela ko djavo ,mada tada vec iskusna online daterka nisam dopustila da mi uzme previse vremena.Treba li da kazem da imam preko 40 godina i da su moje on line "djuvegije" bile u godinama izmedju 48 i 52.Dakle niko nije bio dijete u svemu tome.Sva trojica bili ozenjeni ,neki po drugi put,imali djecu itd.Zavrseno kako je zavrseno ,ja zauvijek okrenula ledja ljubavi preko zice i vjerujem samo u "live" susrete.
Smatram se objektivnom i kompetentnom da pricam o ovoj temi jer imam iskustvo u takvoj vrsti "bliskih susreta" i na prvu mogu znati kako ce se ta veza zavrsiti tj. kojim ce tokom ici.
Colonel

#40 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by Colonel »

On definitivno ima neke osjecaje prema tebi, prilicno jake cim ti se javio drugi put. A to sto nije htio u tu vezu ne vjerujem da je zbog tebe, daljine i tako necega. Jednostavno ima neke dr probleme.
A to sto ti se javio i poceo komunicirati, govori da te nije zaboravio i da ne zeli da te izgubi. Tebe, tvoje prijateljstvo :)
plain vanilla

#41 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by plain vanilla »

irdijana wrote:
eh draga vanilla od tih kafa se sve i zakompliciralo... kad smo se prvi put sreli...otad su krenule priče o emocijama... s*ebale su mene te kafe :D
vidis kako je nezdravo piti kafu :lol:

ne znam..lako je drugome savjetovati..ti i sama znas da je najsigurnije da ga samo prekrizis
ali koliko nam zadovoljstva donosi pozitivna nula? sta ako se on samo boji? sta ako.. ?

razumijem ja tebe odlicno, samo ne znam sta da ti savjetujem
Colonel

#42 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by Colonel »

Moj savjet je da ne odustajes, ako ti ista znaci nemoj odustajati jer prekinuti kontakte i prekriziti je najlakse. Ali trebas malo ozbiljnije to sagledati i staviti mu do znanja sta ti zapravo zelis. ;-)
plain vanilla

#43 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by plain vanilla »

sandra01 wrote:
Evo ja sam se bila upustila.Jedna "veza" trajala dvije godine,zavrsila se onako kako ne bih pozeljela ni svom najvecem neprijatelju,prije te veze bila jos jedna trajala s prekidima oko tri godine :roll: ,zavrsila se tako sto sam ja blokirala moga "dragog" na svim mogucim kanalima,treca posljednja boljela ko djavo ,mada tada vec iskusna online daterka nisam dopustila da mi uzme previse vremena.Treba li da kazem da imam preko 40 godina i da su moje on line "djuvegije" bile u godinama izmedju 48 i 52.Dakle niko nije bio dijete u svemu tome.Sva trojica bili ozenjeni ,neki po drugi put,imali djecu itd.Zavrseno kako je zavrseno ,ja zauvijek okrenula ledja ljubavi preko zice i vjerujem samo u "live" susrete.
Smatram se objektivnom i kompetentnom da pricam o ovoj temi jer imam iskustvo u takvoj vrsti "bliskih susreta" i na prvu mogu znati kako ce se ta veza zavrsiti tj. kojim ce tokom ici.
bez ikakvih moralnih pridika, samo te zelim pitati..mislis da veze s ozenjenim u "live" vezama lijepo zavrsavaju?
sandra01

#44 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by sandra01 »

plain vanilla wrote:
sandra01 wrote:
bez ikakvih moralnih pridika, samo te zelim pitati..mislis da veze s ozenjenim u "live" vezama lijepo zavrsavaju?
Pa ih zato treba odrzavati online? :shock: ko biva s njom je u vezi live a samnom virtuelno ,e to je vec drugi par cipela. :lol:
dječak sa šibicama

#45 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by dječak sa šibicama »

Jos jedna tema na kojoj je generalni odgovor "ma daj, virutalno zaljubljivanje je nemoguce" ali svi imaju stosta da kazu na tu temu :D

Posebno su zanimljivi likovi koji se sprdaju na tu temu, ali uredno ulijecu svakoj iole zanimljivoj i po procjeni slobodnoj (a moze i udata) forumasici :D :D
Last edited by dječak sa šibicama on 15/01/2012 13:19, edited 1 time in total.
niko_niko_kao_ja

#46 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by niko_niko_kao_ja »

mozda covjek nije ni kukavica, ni djubre, mozda samo nije toliko zainteresovan :?
plain vanilla

#47 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by plain vanilla »

sandra01 wrote:
plain vanilla wrote:
sandra01 wrote:
Pa ih zato treba odrzavati online? :shock: ko biva s njom je u vezi live a samnom virtuelno ,e to je vec drugi par cipela. :lol:
neee :lol: :lol: :lol:
nego da primjer ovih veza nije dobar
veza s ozenjenim muskarcem bila preko neta ili uzivo je neuspjeh
E&E

#48 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by E&E »

irdijana wrote:
E&E wrote:Moguce da se boji te "ljubavi" jer sta kad se vidite, i onda opet ne vidite boga pitaj koliko? Covjek jednostavno drzi distancu da nebude povrijedjen i nista vise.
upravo takvu on priču priča.... ali :-)
Pa nema tu ali... Sta nije jasno? Covjek stiti sebe, a ti mu na neki nacin pokazi da nema potrebe za to ako i sama tako mislis.
Mr.Fundamental

#49 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by Mr.Fundamental »

Malo manje upoznavanje preko neta, a malo više druženja i izlaženja sa rajom u svom gradu,pa ćeš upoznat momka,i zaboravit na tog internetdžiju.
Pasiflora

#50 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by Pasiflora »

plain vanilla wrote:
La Vita 76 wrote:Kukavica to je moj odgovor!

A zasto se tako ponasa mozes jedino saznati ako ga pitas ili mu postavis ultimatum..
Nema trta mrta,zna li on uopce sta hoce?
A ni ti nemoras bas uvijek zaigrati na njegovu,neka vidi malo kako je i bez tebe,pa ce tako lakse odluciti..a
i ti na kraju krajeva.
ili kukavica ili misli da je ...uzaludno
Ili je ...ozenjen :?:
edit: tek sam vidjela da ste nadosli i na tu opciju, koja je po meni najvjerovatnija :-)
Locked