Tebi sve cestitke, takve ljude koji rade svojim rukama jako cijenim, moji komentari se odnose na osobe koje misle da je internet kraj svijeta i da tako sve znaju. A sad da se vratim na temu za kraj jer ne zelim vise o ovome zaista pricati.Bakir1 wrote:ne ljuti me,imam ti mnogo sta pokazati sta se napravilo ali nije ovo ni vrijeme ni mjesto za to.lavic wrote: Sta ces, ovu djecu ubi google i youtube.. i slicne stranice, otvore ih i misle najpametniji su na svijetu, kad mu kazes istinu u lice ljuti, zato treba ih pustiti, podrzati u njihovim idejama, pa ce valjda skontati na kraju da je nekad pametnije poslusati savjet drugih koliko god to bilo bolno.
imam malo vise godina nego sto mislis i napravio sam malo vise stvari svojim rukama nego sto mislis.
Kod nas su skoro sva auta zaista u losem stanju cak i mladih godina no sto je njegov "kec", a momak je postavio pitanje u stilu ubi ga benzinac zeli dizela, pa shodno tome su bili i moji komentari. Ruku na srce i kad nadjes na otpadu motor od "trice" i on je bar presao 300-350 000 Km, pa je zreo za generalke ili bar za osvjezenja, tako govoriti o ekonomskim razlozima takog zahvata je besmisleno. Pozz