Obskurni wrote:Ma dobro, neupucenih ljudi ima svugdje
Evo jedan bend ciji raspad nikad necu prezaliti
Strasan bend...Ni ja ga necu prezaliti, sto rece frontemen ISISa, to je thinking man metal
Moderator: _BataZiv_0809
Pa kad smo kod toga hoćel bit u skorije vrijeme kakva svirka u nas ili u regionu. Je li ko bio na Thrash festu u ZG?duspi wrote:može li molba / prijedlog?
umjesto embedded videa, da se stavljaju samo linkovi, em što toliko clipova ubi stranicu (i / ili rčaunar na kojem se otvara), em što ja prvi radije samo iksiram tab nego da scrolam u nedogled (a kladim se da nisam jedini)
a inače podržavam temu apsolutno, još sam samo treba i da se po žanrovima prebrojavamotema bi također mogla služiti i kao najava metal koncerata / festivala u regionu?
OK nećemo se više sporiti oko NIN-a, ako se ne slažete u vezi toga gdje pripada to je vaša stvar. Upravu si i za Minsitry, ali ja nisam rekao da je Reznor začetnik već jedan od začetnika. Rasprava ooko ovog će bezveze produbiti temu u nigdje, a ovako bolje da rapsravljamo o nečemu bitnijem, a NIN neka svrstava svako u žanr koji hoće.CVIKERASH wrote:Zacetnici industrial metala su bili Ministry sa albumom Land of rape and honey.(izvor Metal Hamer).So What! wrote:Priznao ti to ili ne, ali NIN su jedni od začetnika industrial metala, a tako kaže i više metal autoriteta. AKo ne priznaješ Wikipediju kao relativan izvor, Sam Dunn, čovjek koji je obišao cijeli svijet kako bi istražio metal i prikazao ga iz svakog ugla ih svrstava tamo u svom dokumentarcu Metal: A Headbanger's Journey:Obskurni wrote:NIN ni pod razno ne moze u metal, ali baš ni pod razno
Uštopaj na 0:37
So What! wrote:...
Pa kad smo kod toga hoćel bit u skorije vrijeme kakva svirka u nas ili u regionu. Je li ko bio na Thrash festu u ZG?
duspi wrote:So What! wrote:...
Pa kad smo kod toga hoćel bit u skorije vrijeme kakva svirka u nas ili u regionu. Je li ko bio na Thrash festu u ZG?
od svirki (za koje ja znam) imaš tribute tu maiden za dvije sedmice ( i neki thrash u lukavcu ( - ako nisi na fb / ne možeš vidjeti linkove viči pa ćemo kopirat kraću verziju
thrash fest u zagrebu je bio nevjerovatno dobar (a ja lično čak i ne volim previše thrash), ako te zanima detaljnije viči..a planira se abd ići i na ovo:
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 6352_n.jpg
šta da ti kažem, koliko finansije i slobodni dani dozvole, rintanje tokom sedmice, po potrebi i vikendom, da bih si mogao priuštiti nekoliko slobodnih dana za 2,3 koncerta vani godišnjeSo What! wrote:
...
A vidi se da si i dalje aktivan što se tiče svirke, na propuštaš ništa, blago tebi.
Nadam se, pa ćem ovidit za koju godinu, a u Tuzli je prije par godine trebao doći Krisiun i svirati u Palim, ali nešto se iskomplikovalo, to je bila baš šteta, ja ih nikad nisam nešto gotivio, ali u mene komšija što je studiro tad u TZ je rako da zna masu ljudi koji su htjeli ić na taj koncert, ali eto na kraju propade.duspi wrote:šta da ti kažem, koliko finansije i slobodni dani dozvole, rintanje tokom sedmice, po potrebi i vikendom, da bih si mogao priuštiti nekoliko slobodnih dana za 2,3 koncerta vani godišnjeSo What! wrote:
...
A vidi se da si i dalje aktivan što se tiče svirke, na propuštaš ništa, blago tebi.ne ureklo se, a i ti ćeš u mojim godinama, vidjećeš
(nije da sam ja star, nego si ti mlad
) savjet: počni štedit za ovo http://brutalassault.cz/en/
što se lukvaca i tuzle tiče, imaju ljudi stvarno izraženu metal scenu, makar to bilo i 30 istih ljudi koji međusobno tvore 20 bendovasvaka im čast i nek istraju
Nego je li auto popunjenonihil_ wrote:More ne cjepidlaci
Ima Orange Goblin u ZG, zajedno sa Umor-om i I Killed a Fox. Karta sitnica, 11 evrica. Planiram da idem.
Idemo vlakicem. Cu cuMyCore wrote:Nego je li auto popunjenonihil_ wrote:More ne cjepidlaci
Ima Orange Goblin u ZG, zajedno sa Umor-om i I Killed a Fox. Karta sitnica, 11 evrica. Planiram da idem.