heh, gdje nije.žulijan asanž wrote:šta je problem, đe zapelo?friskyoreo wrote:Posle cu pisati opsirnije sta i kako, upravo me drzi taj osjecaj da sam umoran od svega, pa mi se i ne pise puno...![]()
Da li ste umorni od svega?
- friskyoreo
#26 Re: Da li ste umorni od svega?
- žulijan asanž
#27 Re: Da li ste umorni od svega?
jedno pitanje - imaš li neki hobi?friskyoreo wrote:A sta ako taj period vec dugo traje, i traje... Pomislio sam da je u pitanju depresija, ali sve su sanse da nije. Vise je to kronicni umor od bas svega.BarbaDue wrote:svima nam takav period naiđe, meni nije odavno, ocekujem ga uskoro
- friskyoreo
#28 Re: Da li ste umorni od svega?
Jedino sto mi sad pashe su neki psycho thrilleriCVIKERASH wrote:friskyoreo wrote:A sta ako taj period vec dugo traje, i traje... Pomislio sam da je u pitanju depresija, ali sve su sanse da nije. Vise je to kronicni umor od bas svega.BarbaDue wrote:svima nam takav period naiđe, meni nije odavno, ocekujem ga uskoro
Ako dodje, gledaj filmove,serije,igraj igrice.Ja se navukao na The Wire,svaku noc do 5 gledam.
- Not My Idea
#29 Re: Da li ste umorni od svega?
ma gluho bilo.
neka tebe veselog, dabogda tebi ti crnjaci trajali sto krace
neka tebe veselog, dabogda tebi ti crnjaci trajali sto krace
- friskyoreo
#30 Re: Da li ste umorni od svega?
Imam, ali i za to sam umoran.žulijan asanž wrote:jedno pitanje - imaš li neki hobi?friskyoreo wrote:A sta ako taj period vec dugo traje, i traje... Pomislio sam da je u pitanju depresija, ali sve su sanse da nije. Vise je to kronicni umor od bas svega.BarbaDue wrote:svima nam takav period naiđe, meni nije odavno, ocekujem ga uskoro
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#31 Re: Da li ste umorni od svega?
friskyoreo wrote: Imam, ali i za to sam umoran.Najbolje se osjecam kad lezim u krevetu i ne mrdam se.
Ja sam umoran od lezanja
-
SSemir
#32 Re: Da li ste umorni od svega?
ma jasta brate. umoran od kokuzluka, patnje sa fakultetom, zivota sa roditeljima, cestih stresova, sve gore situacije u drzavi, ali ono najgore sto me slama je: razocarenje u ljude! pokvarenost, sebicnost, oholost, mrznja..
sretan sam i zadovoljan sa sebi bliskim osobama, oni su mi dovoljni da budem sretan. ali kada realno sagledam situaciju, bem ti, samo crnjak i beznadje..vjera u bolje sutra je sve manja i manja..
sretan sam i zadovoljan sa sebi bliskim osobama, oni su mi dovoljni da budem sretan. ali kada realno sagledam situaciju, bem ti, samo crnjak i beznadje..vjera u bolje sutra je sve manja i manja..
- plejka2
#33 Re: Da li ste umorni od svega?
naleti taj feeling al ono nista... sve normala....ne padaju mi crne misli na pamet jednostavno mi bude pun kuFer svega 
- naja22
#34 Re: Da li ste umorni od svega?
Isti sam ti, samo sto ja imam 17 godina vjerovatno sam mladji od tebe a opet mi sve dojadilo. Ali ne mislim na glupe tinejdžerske probleme.friskyoreo wrote:A sta ako taj period vec dugo traje, i traje... Pomislio sam da je u pitanju depresija, ali sve su sanse da nije. Vise je to kronicni umor od bas svega.BarbaDue wrote:svima nam takav period naiđe, meni nije odavno, ocekujem ga uskoro
- friskyoreo
#35 Re: Da li ste umorni od svega?
leet wrote:friskyoreo wrote: Imam, ali i za to sam umoran.Najbolje se osjecam kad lezim u krevetu i ne mrdam se.
![]()
Ja sam umoran od lezanja
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#36 Re: Da li ste umorni od svega?
Umoran sam od lezanja, ne i od svega ostalog, samo vecine stvari 
- moa
#37 Re: Da li ste umorni od svega?
Umor me ponekad sustize u zadnje vrijeme , ali tako ti je to u zivotu.
Nema tog koji je rahat, ali ja sam definitivno umoran od ljudi koji lazu, petljaju, prave se ludi.
Znam mnogi ce reci sto se druzis sa njima ali eto naletio sam ali sad pametno i glavu gore.
Nema tog koji je rahat, ali ja sam definitivno umoran od ljudi koji lazu, petljaju, prave se ludi.
Znam mnogi ce reci sto se druzis sa njima ali eto naletio sam ali sad pametno i glavu gore.
- friskyoreo
#38 Re: Da li ste umorni od svega?
Ok, sacuvat cu te onda od price kako si mlad, kako je cijeli zivot pred tobom, buducnost, sve silne radosti, da ne trebas tako razmisljati jer "tek si post'o" itd, itd...naja22 wrote:Isti sam ti, samo sto ja imam 17 godina vjerovatno sam mladji od tebe a opet mi sve dojadilo. Ali ne mislim na glupe tinejdžerske probleme.friskyoreo wrote:A sta ako taj period vec dugo traje, i traje... Pomislio sam da je u pitanju depresija, ali sve su sanse da nije. Vise je to kronicni umor od bas svega.BarbaDue wrote:svima nam takav period naiđe, meni nije odavno, ocekujem ga uskoro
- hogar strasni
#39 Re: Da li ste umorni od svega?
Dobra tema, koja ce pokazati , ako opstane, u kakvom se to stanju nalaze ljudi, iza tastature nas niko ne zna, to je prednost..moze se reci sve sto je na dusi a da se ne moras nikom opravdavati ili misliti sta ce drugi misliti o tebi, i o tome sto se izjavi.
Jest umoran sam..od zivota sam ovakvog umoran,kompletne situacije..politicke, ekonomske, medjuljudske, egzistencijalne, kulturne, ne kulturne,presinga...trci leti stigni obavi donesi uradi leti trci ako mozes i ovo i ono a i ono i da budes i tamo i ovamo i........gdje je tu covjek, da bude malo sam sa sobom, malo sa onim a koji su mu dragi..samo malo a da ne mislis....da ne mislim..fakat samo da ne mislim bar malo...fakat co'jeku ne treba puno, a ni to malo mu se neda.
Jest umoran sam..od zivota sam ovakvog umoran,kompletne situacije..politicke, ekonomske, medjuljudske, egzistencijalne, kulturne, ne kulturne,presinga...trci leti stigni obavi donesi uradi leti trci ako mozes i ovo i ono a i ono i da budes i tamo i ovamo i........gdje je tu covjek, da bude malo sam sa sobom, malo sa onim a koji su mu dragi..samo malo a da ne mislis....da ne mislim..fakat samo da ne mislim bar malo...fakat co'jeku ne treba puno, a ni to malo mu se neda.
-
ActionWoman
#40 Re: Da li ste umorni od svega?
Mozemo li nekako pomoci?
- Spejs
#41 Re: Da li ste umorni od svega?
Umoran,tužan,depresivan,očajan,razočaran,nesretan...je samo onaj ko to želi da bude!
Sve ostalo je traženje izgovora i zavaravanje samog sebe!
- friskyoreo
#42 Re: Da li ste umorni od svega?
Ako imas carobni stapic, mislim da da.ActionWoman wrote:Mozemo li nekako pomoci?
-
Colonel
#43 Re: Da li ste umorni od svega?
Ima i toga. Ali danas ljudi jednostavno klonu pod problemima, stresom i pritiskom. Onda im nije ni do cega i boli ih hoce li ikoga razocarati povrijediti i sl. Jednostavno imaju viska svojih problema da bi mislili na dr ljude.Spejs wrote:Umoran,tužan,depresivan,očajan,razočaran,nesretan...je samo onaj ko to želi da bude!
-
ActionWoman
#44 Re: Da li ste umorni od svega?
Ama reci ti nama koje te muke muce, a mi cemo vidjeti sta se moze. Nikad ne znas u cemu je magic 
-
pemanapemani
#45 Re: Da li ste umorni od svega?
I što je najveći apsurd, čovjeku više postane svejedno što je umoran od svega.hogar strasni wrote:Dobra tema, koja ce pokazati , ako opstane, u kakvom se to stanju nalaze ljudi, iza tastature nas niko ne zna, to je prednost..moze se reci sve sto je na dusi a da se ne moras nikom opravdavati ili misliti sta ce drugi misliti o tebi, i o tome sto se izjavi.
Postali smo društvo u kojem se ne cijeni trud. Možeš godinama vući kao konj i opet ništa. Nije to ono stanje u kojem želiš sebi oduzeti život. Jednostavno, postaješ zombi kojeg boli neka stvar za sve, jer nema nade. Onda se sjebeš, jer ne možeš vjerovati da konstantno emotivno tupiš, a da to i ne primjećuješ, ljut si na sebe.
Uvijek ostaju one stare dobre, bit će bolje i samo neka ne puca.
- BarbaDue
#46 Re: Da li ste umorni od svega?
istina, gdje god se okrenes tuga da ne moze bit gora...friskyoreo wrote:A sta ako taj period vec dugo traje, i traje... Pomislio sam da je u pitanju depresija, ali sve su sanse da nije. Vise je to kronicni umor od bas svega.BarbaDue wrote:svima nam takav period naiđe, meni nije odavno, ocekujem ga uskoro
al' znas kako, sjedes sa jednom rajom 70% price je pomagnjavija, sjednes sa drogom jos gore
eh sad kad bi svi pomagali niđe nas nebi bilo (iako smo vec u qurcu), tako da ja pokusavam
da vis' ne crnjacim.
- friskyoreo
#47 Re: Da li ste umorni od svega?
Pa nema nesto posebno da se izdvoji, da kazem to me muci. Da ima, onda bi mi puno bilo lakse. Stavise, kad objektivno sagledam situaciju, i nije mi zivot tako los, kad uporedim sa ostalim vrsnjacima. Ali znam da moze bolje, da zivot moze puno vise toga da pruzi, a mi smo tako ograniceni u svemu, gdje god da se okrenes. I kad pokusas da stvari napravis bolje, da napravis korak naprijed, onda udaris o zid realnosti, padnes na dupe i izbezumljen sjedis na podu. I opet ta letargija...ActionWoman wrote:Ama reci ti nama koje te muke muce, a mi cemo vidjeti sta se moze. Nikad ne znas u cemu je magic
-
ActionWoman
- friskyoreo
#49 Re: Da li ste umorni od svega?
I do.ActionWoman wrote:http://www.startbih.info/Novost.aspx?novostid=1178
procitaj ovo. Da li govoris engleski?