teenage mutant :)
Moderator: anex
- threshold
#26 Re: teenage mutant :)
viktor juscenko. a ti druze doktoru.
-
miranda_
#27 Re: teenage mutant :)
nikakve proizvode nemoj kupovati niti stavljati na lice, pogotovo sto je 3-4 KM kao sto je neko napisao, jer mozes jos veci problem napraviti. Tebi ce se te bubuljice pojavljivati dok ne rijesis unutrasnji problem (dubinski problem koze)..Moze biti do hrane ili stresa, ubrzanog zivota.
Obavezno dermatologu, znam da je odlicna Ranka, ordinacija joj se nalazi kod OBN televizije i ok su cijene, kao i dermatolog Sanja (negdje u ulici Kosevo, ali ne znam gdje tacno)
Obavezno dermatologu, znam da je odlicna Ranka, ordinacija joj se nalazi kod OBN televizije i ok su cijene, kao i dermatolog Sanja (negdje u ulici Kosevo, ali ne znam gdje tacno)
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#28 Re: teenage mutant :)
@babyline,babyline wrote:otrovan u londonu.... jedva ziv ostao.... po licu skontali cime su ga otrovali...bingov buraz wrote:Ovo nije prirodno,cini mi se da je ovaj otrovan ako je ovo onaj politicar ukrajinski.PipiDugaDevetka wrote:
Jesu li ovakve akne? Stručno nazvane hlor-akne?
Ako jesu, provjeri kod ljekara (Nisam stručan ).
Ti si stručna prilično u ovim medicinskim stvarima, pa mi, molim te, reci je li moj strah pretjeran uzimajući u obzir dešavanja na početku 2011. godine kada se desila afera sa dioksiniziranom hranom za piliće na sjeveru Evrope?