srce slatko....burek_in_space wrote:Meni nikad nijedna nije prishla, poslala pice, ceduljicu sa brojem, poruku sa nepoznatog broja, zvala me kad muzh nije kod kuce, i tako dalje i tako blizhe.
nedam ja tebe. za državu.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
srce slatko....burek_in_space wrote:Meni nikad nijedna nije prishla, poslala pice, ceduljicu sa brojem, poruku sa nepoznatog broja, zvala me kad muzh nije kod kuce, i tako dalje i tako blizhe.
Samo iznosim svoje siromashno iskustvo na ovom polju.*mima* wrote:moderatoru.....ne zachatavaj
burek_in_space wrote:Samo iznosim svoje siromashno iskustvo na ovom polju.*mima* wrote:moderatoru.....ne zachatavaj
Samo ako ti nije cho'jk kod kuce.*mima* wrote:
hos da ti neko pridje?
sumirprimus wrote:hadzinicasa wrote:e a kako ga natjeraš da priđe?Gospoda Ministarka wrote: Izvini, ali Mostar prednjaci u sportu "gledamo se godinama".
Nisam prisla, ali onog trenutka kad pride, naravno, moje je da ga natjeram da pride, ne moze se izvuci.
reci hos sta popit? to ce rijetko koji odbit
e a kako ga natjeraš da priđe?Gospoda Ministarka wrote:
Nisam prisla, ali onog trenutka kad pride, naravno, moje je da ga natjeram da pride, ne moze se izvuci.
Gospoda Ministarka wrote:
Joooj, suti! Podsjetio si me na nesto sto sam od sramote potisnula duboko.![]()
![]()
Srecom nismo otisli na datemale_okice wrote:jel to za temu najgori date ever?
ja bih prije umrlaShacii wrote:Nisam nikad prišla muškarcu, prema svima koji su prilazili mislim da sam bila fina, uljudna ako ništa drugo.
A kad bi mi se neko baš baš svidio a neće da priđe a mi se kao nešto gledamo, našla bih načina da mu priđem..bilo direktno, bilo preko posrednika..ako ništa kad bi krenula kući tutnula bih mu papitić sa brojem telefona, ako ne nazove dovoljan je znak![]()
I nisu mi jasni muškarci koji ne skidaju pogled,a neće da priđu..pa kog me vraga onda gledaš
ja sam manijak, iz gimnazijskog parka, vec danima sakriven ja gledam te iz mraka...Shacii wrote: I nisu mi jasni muškarci koji ne skidaju pogled,a neće da priđu..pa kog me vraga onda gledaš
drago mi je da i moderatori dijele svoja iskustva s namazoom66 wrote:burek voli da mu se pridje s ledja, na prepadhadzinicasa wrote:a kako bi da ti priđe?bu
Ne mora znacit ako te gleda da ga zanimas u tom smislu kako bi bili skupa i sl.Shacii wrote: I nisu mi jasni muškarci koji ne skidaju pogled,a neće da priđu..pa kog me vraga onda gledaš
ma nema hrabrosti,ceka bilo kakav znak odobrenja da pridje ,kaka ba sminka,osim ako nije dekolte il visok minjak...Shacii wrote:hehehe, moguće i to..ali nije li onda nepristojno buljiti u nekog cijelu noć.
ma nije....Shacii wrote:hehehe, moguće i to..ali nije li onda nepristojno buljiti u nekog cijelu noć.
Ceka da se sve zvijezde poklopeplejka2 wrote:Ne mora znacit ako te gleda da ga zanimas u tom smislu kako bi bili skupa i sl.Shacii wrote: I nisu mi jasni muškarci koji ne skidaju pogled,a neće da priđu..pa kog me vraga onda gledaš
Mozda mu(im) se jednostavno dopada tvoj make up...ili si se ruzno obukla....
Samprotivsviju wrote:O prisla mi je jednom cura,zapravo zaustavila me na hodniku u jednom kaficu i trazila da se upoznamo...nakon sto smo se upoznali,trazila je broj telefona... ljubazno sam rekao da imam djevojku...i kraj price
E drug,ako je istina svaka ti castSamprotivsviju wrote:O prisla mi je jednom cura,zapravo zaustavila me na hodniku u jednom kaficu i trazila da se upoznamo...nakon sto smo se upoznali,trazila je broj telefona... ljubazno sam rekao da imam djevojku...i kraj price