Cudna bivsa

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

trcicu trceci

#26 Re: Cudna bivsa

Post by trcicu trceci »

Ostani samo kod samoga sebe i ne trči prema van,
trpi do kraja i ne traži nešto drugo!
Mnogi, naime, to čine kad osjete ovu nutarnju bijedu:
traže uvijek nešto drugo da bi izbjegli tjeskobu.
Ili se tuže, ili traže savjet ,
a time još više upadaju u zbrku.
Ostani gdje jesi te nipošto ne sumnjaj:
poslije tame dolazi jarko sunce, blistav dan.

Ivan Tauler
.............................
nek se i ovo nadje
dječak sa šibicama

#27 Re: Cudna bivsa

Post by dječak sa šibicama »

Mis mekinjas wrote:
theTruePath wrote:Non stop pita da li sam u vezi,ignorisem to maksimalno ali neda se ,,,jos se ljuti :shock: :-) sta je njoj? kako da odbacim to nekako? trebaju prjedlozi pleaseee :D
Ma ajde, diže ti krila, a tebi šatro eto došlo da je to muka neviđena.... :-) :-)

Aaaaaaaaaa, kakvo licemjerje...
Ma hvali se decko :D

Pravi problem je kad ti bivsa kaze "ne volim te vise! istina, mislim na tebe cesto, ali to vise po navici, znas, iznevjerio si me! sta? ma ne zanimaju me objektivni razlozi, ja tebi vise ne vjerujem, i da znas, vise se necu javiti!!!.... (nakon deset dana) zelim te vidjeti" :D

Mada, nije to bas ni problem, to je klasicna zena, "volim te, gade odvratni" :D :P
Mis mekinjas

#28 Re: Cudna bivsa

Post by Mis mekinjas »

dječak sa šibicama wrote:
Mis mekinjas wrote:
theTruePath wrote:Non stop pita da li sam u vezi,ignorisem to maksimalno ali neda se ,,,jos se ljuti :shock: :-) sta je njoj? kako da odbacim to nekako? trebaju prjedlozi pleaseee :D
Ma ajde, diže ti krila, a tebi šatro eto došlo da je to muka neviđena.... :-) :-)

Aaaaaaaaaa, kakvo licemjerje...
Ma hvali se decko :D

Pravi problem je kad ti bivsa kaze "ne volim te vise! istina, mislim na tebe cesto, ali to vise po navici, znas, iznevjerio si me! sta? ma ne zanimaju me objektivni razlozi, ja tebi vise ne vjerujem, i da znas, vise se necu javiti!!!.... (nakon deset dana) zelim te vidjeti" :D

Mada, nije to bas ni problem, to je klasicna zena, "volim te, gade odvratni" :D :P
sve znaš.
theTruePath

#29 Re: Cudna bivsa

Post by theTruePath »

Pravi problem je kad ti bivsa kaze "ne volim te vise! istina, mislim na tebe cesto, ali to vise po navici, znas, iznevjerio si me! sta? ma ne zanimaju me objektivni razlozi, ja tebi vise ne vjerujem, i da znas, vise se necu javiti!!!.... (nakon deset dana) zelim te vidjeti"

Hmm pa tako je nekako bilo,prvo me ignorisala,pa onda prozivala..pa onda preko moje sestre javljala se njoj,i sad meni ovako direktno :lol:
Ljuska_u_BaklaFi

#30 Re: Cudna bivsa

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Ghost_Rider_XXX wrote:Meni nije jasno sve skupa u čemu je problem, ako je bivša za koji moj kontaktiraš s njom?!
Ovo ni meni nikako nije jasno, kako ne mozete da bivsim kazete "gud baj ameriko" i ono nastavite sa zivotom ba ljudi. Cuj nesto se oni cuju ili dopisuju..... :x
MedenoSrce

#31 Re: Cudna bivsa

Post by MedenoSrce »

wewa wrote:ma ozeni je, rijesices sve probleme.
:lol: :thumbup: poslije te "avanture" te garantovano neće uznemiravati, čak ti možda šta i nabaci
citadela

#32 Re: Cudna bivsa

Post by citadela »

Pa to je strasno! Sigurno ti nije lahko,..
niko_niko_kao_ja

#33 Re: Cudna bivsa

Post by niko_niko_kao_ja »

Ljuska_u_BaklaFi wrote:
Ghost_Rider_XXX wrote:Meni nije jasno sve skupa u čemu je problem, ako je bivša za koji moj kontaktiraš s njom?!
Ovo ni meni nikako nije jasno, kako ne mozete da bivsim kazete "gud baj ameriko" i ono nastavite sa zivotom ba ljudi. Cuj nesto se oni cuju ili dopisuju..... :x
to se zove cuvanje rezervnog igraca za svaki slucaj. ne daj Boze, ako zatreba. :-)
cucamonga

#34 Re: Cudna bivsa

Post by cucamonga »

rekoh ja odmah da je do filadendrona da ga joj ponovo umoci :skoljka: :thumbup:
Cossack

#35 Re: Cudna bivsa

Post by Cossack »

Posalji joj link na ovaj topic. Kada skonta koji si *loc nece ti se vise javljati :mrgreen: :run:
Not My Idea

#36 Re: Cudna bivsa

Post by Not My Idea »

golem problem, zasluzuje temu sto jes' jes'

prvo, sto te toliko mori sto te pita?
drugo, zasto joj ne zelis odgovorit jesi li u vezi ili nisi?! prosto kao pasulj. ne zelis jer ti godi sto se ona raspituje. jednim DA ti bi se nje rijesio. a i jednim NE, JER NE ZELIM BIT U VEZI.
al ti onda ne bi bilo zanimljivo...

:zjev:
tinchy

#37 Re: Cudna bivsa

Post by tinchy »

Ghost_Rider_XXX wrote: Ako nećeš da imaš ništa s njom lijepo joj kažeš odabi od filadendrona u mene mi i gotovo.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
slobodni armirach

#38 Re: Cudna bivsa

Post by slobodni armirach »

predlozi zoomketu nek otvori maksuz jedan PDF za tvoje ljubavne probleme :-D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#39 Re: Cudna bivsa

Post by ladyblue18 »

theTruePath wrote: mislim pinguin daje najbolji prijedlog mozda da joj napisem nest kao "ja tebe gledam kao sestru" :D :D :D
Ili jos bolji prijedlog, reci joj da je gledas kao kcerku, nista je nece otjerati od tebe kao to. :mrgreen:

A inace samo bih da se slozim sa ghostom i mishem :mrgreen: da tebe zaboli briga sto se ona tebi javlja ne bi ove teme bilo ovdje nego bi ti nju fino otkantao :D ali da se ne lazemo, tebi itekako godi njeno javljanje i interesovanje. :D
pustopoljina

#40 Re: Cudna bivsa

Post by pustopoljina »

priznao ti ili ne- strasno ti laska sto se raspituje i ti bi ponovo s njom.
theTruePath

#41 Re: Cudna bivsa

Post by theTruePath »

pustopoljina wrote:priznao ti ili ne- strasno ti laska sto se raspituje i ti bi ponovo s njom.

po cemu bogati zakljucujes to zadnje? :lol:
Ljuska_u_BaklaFi

#42 Re: Cudna bivsa

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Tvoj smajli na kraju recenice, kaze da je pogodila :D
Dee-Dee_13

#43 Re: Cudna bivsa

Post by Dee-Dee_13 »

Jel se meni cini ili nestaje kvalitetnih tema i pitanja ?! :-D :-D :-D
Kakvo rjesenje moze da ima ovaj problem?! Hmmmmmmmmmmm :-) :-) :-) :-)
pustopoljina

#44 Re: Cudna bivsa

Post by pustopoljina »

30 jul 2011, 18:22
Izlazak s drustvom vs djevojka

PostPostao/la theTruePath dana 30 jul 2011, 18:22
Situacija je takva da idem u ponedjeljak u Grcku,imam planirano da budem s drugovima veceras i sutra navecer,cura se ljuti sto necu biti s njom na msn-u(zato sto je ona dalje od mene nemozemo se vidjeti uzivo ) reko sam nazvacu te da se cujemo umjesto toga, a ona kaze ne trebas ni to ako neces biti to vece sa mnom,,,ali sve je vec isplanirano i nemogu samo tako odgadjati planove :shock: :-)

ko je u pravu ja ili ona?
06 aug 2011, 17:20
Nismo se nista dogovorilo,i nije bilo problema predlago sam da dodjem ranije malo i da popricamo i onda navecer da izadjem ali ona kaze to ti samo da mene otarasis,,ne zelim tako onda ni pricati s tobom,otarasi drugove ranije i vecer provedi sa mnom :-) :-) :lol:

kasnije se ja nisam ni javljao i ona se prva javila i rekla da je pretjerala :mrgreen:
To je tipicno za nju uvijek kasnije "skonta" da grijesi..ali sto prije toga ne smiri se i ne razmisli sta upravo zeli reci.Takve su sve ONE :D
Nakon raskida

PostPostao/la theTruePath dana 08 aug 2011, 16:56
Jeste li se ikad "vracali*" bivsem/bivsoj? i kako je zavrsilo? ko je raskinuo,i nakon koliko vremena ste se pomirili? ili je kod vas uvijek "nikad ponovo" :D
08 aug 2011, 21:09
pa to drugo je u pitanju,,,tacnije u planu mi je da raskinem s curom i onda se pitam sta ako se pokajem,,,mozda joj zelim dati i lekciju :D
Re: Nakon raskida

PostPostao/la pustopoljina dana 08 aug 2011, 21:11
a mozda je i ti naucis :-)
gdje si se vazdig'o?
11 aug 2011, 07:49
theTruePath je napisao/la:Istina...al raskinuli smo svakako,ne znam da li je ispravno to,nije me kontaktirala od tada..a nisam ni ja nju jos
07 okt 2011, 22:16
theTruePath wrote:A ako znate da je on/ona kriv/a,a nece da popusti.Bi li se radi ljubavi ponizili i prvi korak napravili? :-D
ako je rijec o istoj (kladim se da jeste)- zato sto ni onda nisi mislio bas raskinuti, nego uciti pameti
. pa ti sad drago.

samo da kazem:
hvala dragom Bogu sto imam 33 godine :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#45 Re: Cudna bivsa

Post by Chmoljo »

pustopoljina wrote:
samo da kazem:
hvala dragom Bogu sto imam 33 godine :D
materemi, ja konto ti đuturum :D
pustopoljina

#46 Re: Cudna bivsa

Post by pustopoljina »

pa djuturum, nego sta :D
Dee-Dee_13

#47 Re: Cudna bivsa

Post by Dee-Dee_13 »

:-D :-D :-D :-D Svaka cast :thumbup: :thumbup: :thumbup: Cijeli historijat veze na forumu....Cool :-)
theTruePath

#48 Re: Cudna bivsa

Post by theTruePath »

pustopoljino,e jesi me nasao...a nije ta :D
pustopoljina

#49 Re: Cudna bivsa

Post by pustopoljina »

cuj, neka druga :shock: pa koliko ti to bivsih imas, 'tiću :P :lol:
svejedno- volis da se igras, zato ti laska ta cura i petljao bi opet nesto s njom.
Dee-Dee_13

#50 Re: Cudna bivsa

Post by Dee-Dee_13 »

Ja mislim da se on zainteresira za djevojke onog trenutka kad mu postanu bivse :-D Da ovako sve "studira" dok su u vezi....Gdje bi im bio kraj :-D
Sa srecom nek bude, sta god odlucis uraditi:)
Post Reply