No dobro, ja sam prostak.
A ti govoriš u ime svih muškaraca na svijetu?!
I da, prostak si, i da je imalo sreće i pameti na tvojoj strani, izvinuo bih se. Vozdra
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ne da cu se izvinuti, nego cu i most napraviti ako treba.Ujedam wrote:
A ti govoriš u ime svih muškaraca na svijetu?!![]()
I da, prostak si, i da je imalo sreće i pameti na tvojoj strani, izvinuo bih se. Vozdra
Hvala Bogu pa mi ne prilaze takvi kao ti.burek_in_space wrote:Onda neshto nije u redu sa tim mushkarcima koji ti prilaze.
Ovakvi koji ce ti otvoreno reci shta zhele od tebe, bez prenemaganja i lazhnog morala?!Ujedam wrote: Hvala Bogu pa mi ne prilaze takvi kao ti.![]()
![]()
I da, završili smo razgovor.
U mom zivotu, zabijanje I let Barjakovog postojanog jarbola strmoglavo I bezobzirno u chalice izvora zivota, je u redu prioriteta odmah iza zraka (na vodu moze da se cekanihoniho wrote:nema govora, stvarno bi bila kosmicka nepravda da ga ne zabijas redovno........nego, uz ljude s takvom predanoscu i strasti po pitanju doticnog organa , sramota je da neodgovorni pojedinci izvade kljuceve od auta i eto sponzorusa.......djevojke , imajte srca i prave vrijednosti.crven_barjak wrote:Sve, i zivot ako treba, za kvalitetno zabijanje![]()
Osmjeh, kultura, elokvencija (sirokog dijapazona, uspjesno demonstrirana tokom iscrpnih dijaloga o ugrozenosti elementarnih ljudskih prava u Sudanu, zastiti zivotinjskih vrsta u procesu izumiranja do strucne kritike ekspozea i perfomansa moderne umjetnosti![]()
), ispoljeno iskreno razumjevanje za borbu protiv diskriminacije zene u politici, na poslu i unutar drustva uopste (jooo suplje
![]()
![]()
)...ma sve za muf
![]()
![]()
Sve na sto za "trokutic" : suske raznih valuta, ,mnogo istih u najvecim apoenima, lanac s vrata uspomena na rahmetli nenu (izvini neno, ali i ti bi se obradovala), iPhone 4S (bez SIM-a, doduse
), svaka vrsta stimulacije (cenzura
), sav raspolozivi (i onaj, samo za tu priliku, falsifikovani
) grunt i ZK, bjanko izjavdu ziranta na neodredjeni iznos sa hipotekom na predhodno navedene nekretnine...
![]()
![]()
I onda,![]()
do pobjede, ne ustaknuti ni pred umorom, ni pred insomniom (ima i za to lijeka, konkretnog
), kad je najteze i kad topdzija posustaje, zamisliti da mrski neprijatelj prelazi rijeku, i udariti iz sredista duha silinom predaka
![]()
, i k tome, sve isto ko Lassie, samo manje salive rasipam:lol:
Hahaha, podsjeti me na:oridjidji wrote:Ja bacim kljuceve od mog invisible BMW-a sto je vjecito na opravciMelodicni wrote:Spustim lanac na hastal da odmorim vrat
pa sad veli u naslovu lize kao lassieveze s vezom wrote:imam ono nesto
jel tema i za zene ???