Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila sa-x foruma”
» casper_
1 mjesec
Gdje sahraniti psa u Sarajevu
Moderator: anex
- casper_
#26 Re: Gdje sahraniti psa u Sarajevu
Last edited by Anonymous on 19/12/2011 18:41, edited 1 time in total.
Reason: banned
Reason: banned
- Cholina_Lokica
#27 Re: Gdje sahraniti psa u Sarajevu
Ne znam ima li sta gore od toga kad uspavas psa, mislim da bih se uvijek pitala jesam li sta zajebala i je li mogao jos zivjeti... Meni je sreca pa je Bobi moj od srca umro, bez patnje neke da je bio bolestan i sl. samo srce vise nije moglo izdrzati, umro nekoliko dana prije 16. rodjendana...Karen wrote:Skratila sam ti post jer si ovdje sve rekla - dala si mu sve i smanjila muke kad mu je došlo vrijeme. On je uz ljubav i pažnju dobio sve što mu je trebalo, i ti si divan vlasnik i on je sretno pseto sada na vječnim lovištima, ganja mace sretan jer se nije patio. I ja sam uspavala svoju ljubav i grizem se dan danas jer da sam imala ovo znanje koje se stekne kroz iskustvo imanja psa, možda bi još bio tu. Ali nije...I wrote:
Bio je mješanac star tačno 13 godina i 2 mjeseca.
Moj pas je otišao dostojanstveno kako je živio. On je bio pravi aristokrataVoljela sam ga neizmjerno i do neba mi nedostaje, ali sam istovremeno sretna što sam mu mogla pružiti ljubav i što je on meni tu ljubav nesebično uzvraćao. Mislim da je imao prekrasan život iako se ovih dana propitujem da li sam mogla učiniti više za njega.