Probušen rezervoar!

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

cotter

#26 Re: Probušen rezervoar!

Post by cotter »

Pa onda si i dobar jos uvjek ti nisu izbusili gume ili razbili retrovizor ili jos gore maznuli felge sa gumama. :-)
O'zone
Globalni moderator

#27 Re: Probušen rezervoar!

Post by O'zone »

cotter wrote:Pa onda si i dobar jos uvjek ti nisu izbusili gume ili razbili retrovizor ili jos gore maznuli felge sa gumama. :-)
Hvala ti živ i zdrav bio 100 godina što me fino utješi :mrgreen:

Btw prvi post. Čestitam
scorpion7

#28 Re: Probušen rezervoar!

Post by scorpion7 »

SundanceKid wrote:
scorpion7 wrote:ma probusit rezervar onaj plasticni ide za jedno 7 sekundi....zagriju sarafciger da se upekne... i polako nagrize onaj gornji sloj plastike...i kasnije samo provrti cakijom ili ekserom.... i za jedno 15ak min te olaksa.... vala bilo bi pozeljno nekoga ufatit oko auta da ceprka :-) :-) :-) tacno bi mu covjek glavu stuko ko zmiji...
scorpion7 wrote:ajd za gorivo mogu skontat...zaljulja ti auto....skonta ima 10-20 litara...proda nekome u pola cijene i svi sretni... al da ide neko ulicom i namjerno para auto, bez ikakve potrebe niti koristi...to mi nikako ne ide u glavu...
Ja ovo nisam znao :D Ma nesto mi ti previse znas kako to sve hoda i funkcionise, ajde priznaj ovdje pred rajom da si ti taj :D :D :D :lol: :lol: :bih:
...male tajne velikih majstora :D :D :D..iduca lekcija...kako razbiti sajbu a da se staklo ne raspe :D :D :D
Post Reply