Raskidi dugih veza...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Gospoda Ministarka
#26 Re: Raskidi dugih veza...
.
Last edited by Gospoda Ministarka on 18/01/2012 11:46, edited 1 time in total.
- Ghost_Rider_XXX
#27 Re: Raskidi dugih veza...
Ja u karijeri nešto, da prostiš gluplje ne pročitah. Ne želim da vrijedjam, ali ne bih baš nazvao tog tvog muškarcem.thea wrote:Jer zena kad voli, ona je glupa, to decki dobro znaju.
nakon 6 godina,Sad me moj partner cesto zna upitati, imas li ti malo duse. A ja onaku u sebi, da imam ali samo za zene.
Interesantno ovaj vec 6 godina je tu, nece da ide. A ja dok sam voljela bilo je povuci potegni.
Gorka istina, ali je istina.
Zene ne volite, naj bolji recept za dobar zivot. Oni ce i onako voljeti vas.
-
Gospoda Ministarka
#28 Re: Raskidi dugih veza...
.
Last edited by Gospoda Ministarka on 18/01/2012 11:45, edited 1 time in total.
- Mis mekinjas
#29 Re: Raskidi dugih veza...
Sjo teme

- Ghost_Rider_XXX
#30 Re: Raskidi dugih veza...
Žalosno Freuda mi, žalosno!!!Gospoda Ministarka wrote:Ne zove ni ona. I, ona ga zove "partner" i "ovaj"Ghost_Rider_XXX wrote:Ja u karijeri nešto, da prostiš gluplje ne pročitah. Ne želim da vrijedjam, ali ne bih baš nazvao tog tvog muškarcem.
- Not My Idea
#31 Re: Raskidi dugih veza...
stvarnothea wrote:Jer zena kad voli, ona je glupa, to decki dobro znaju.
nakon 6 godina,Sad me moj partner cesto zna upitati, imas li ti malo duse. A ja onaku u sebi, da imam ali samo za zene.
Interesantno ovaj vec 6 godina je tu, nece da ide. A ja dok sam voljela bilo je povuci potegni.
edit: pogrijesila sam temu a evo post
thea wrote:ja bi i torelisala prevaru kad bi moj muz uvijek bio dobar prema meni,da ne vice na mene zbog stavri koje nisam mogla postici, pored djece, kuce, porodice mog posla, kad bi bar malo bili pametniji mogli bi ste imati te savoje metrese koliko god zelite a da izdrzite.
stvar je u tome sto ako jednom jedan partner ode drugom, onda ovaj to osjeti, jer ovaj koji je varalica vice na njeg, non stop je ne zadovoljan, vazda mu nesto fali. jednostavno priroda to ne moze da sakrije.
helem, vi koji imate jos po kojeg partnera, mozete zamisliti kako se vi osjecate, sretni 1h a nesretni ostalih...
- Cholina_Lokica
#32 Re: Raskidi dugih veza...
Reci i nama kojiNot My Idea wrote:stvarnothea wrote:Jer zena kad voli, ona je glupa, to decki dobro znaju.
Zene ne volite, naj bolji recept za dobar zivot. Oni ce i onako voljeti vas.ti si i na onoj temi o nasilju u vezi imala post koji je mene zabezeknuo...
-
Mr.Penguin
#33 Re: Raskidi dugih veza...
na drugoj temi

thea je napisao/la:
ja bi i torelisala prevaru kad bi moj muz uvijek bio dobar prema meni,da ne vice na mene zbog stavri koje nisam mogla postici, pored djece, kuce, porodice mog posla, kad bi bar malo bili pametniji mogli bi ste imati te savoje metrese koliko god zelite a da izdrzite.
stvar je u tome sto ako jednom jedan partner ode drugom, onda ovaj to osjeti, jer ovaj koji je varalica vice na njeg, non stop je ne zadovoljan, vazda mu nesto fali. jednostavno priroda to ne moze da sakrije.
helem, vi koji imate jos po kojeg partnera, mozete zamisliti kako se vi osjecate, sretni 1h a nesretni ostalih...
- Not My Idea
#34 Re: Raskidi dugih veza...
to je taj...editovala sam post gore...
- hadzinicasa
#35 Re: Raskidi dugih veza...
dobro ali thea nije tema, žena rekla svoje mišljenje.
ne moramo se mi slagati s njom. svako ima svoje shvatanje veza i razloge ostanka ili odlaska.
ne moramo se mi slagati s njom. svako ima svoje shvatanje veza i razloge ostanka ili odlaska.
- Cholina_Lokica
#36 Re: Raskidi dugih veza...
Ma kakvih budala ima, jos ce je i poslusatihadzinicasa wrote:dobro ali thea nije tema, žena rekla svoje mišljenje.
- dječak sa šibicama
#37 Re: Raskidi dugih veza...
thea, douze points
- thea
#38 Re: Raskidi dugih veza...
Zasto? Da nisi mozda sebe prepoznala u ovom?Cholina_Lokica wrote:Nemoj vise ti savjeta davati tako ti zivota...thea wrote:Jer zena kad voli, ona je glupa, to decki dobro znaju.
- Cholina_Lokica
#39 Re: Raskidi dugih veza...
Ev ubih se od pronalazenjathea wrote:Zasto? Da nisi mozda sebe prepoznala u ovom?
- hadzinicasa
#40 Re: Raskidi dugih veza...
ja mislim da iz nje samo gorčina progovara. ali si također djelimično u pravu.Cholina_Lokica wrote:Ma kakvih budala ima, jos ce je i poslusatihadzinicasa wrote:dobro ali thea nije tema, žena rekla svoje mišljenje.
- thea
#41 Re: Raskidi dugih veza...
Merci!dječak sa šibicama wrote:thea, douze points
- žulijan asanž
#42 Re: Raskidi dugih veza...
thea, kont'o sam na neku zajebanciju okrenut' priču i reći da si ti žena mog života
al fakat tužno to što govoriš. mislim, ne mogu da skontam nikako šta moraš imati u glavi da tako nešto kažeš i ovdje i na onoj anamo temi. ljubav je uzajamna stvar i jedna strana uvijek generiše emocije kod druge, tako da to što on tebe ne voli sigurno ima veze s tobom samom. odnosno, očigledno da ti ne znaš kako se to radi (voli), pa onda ti je svejedno što on tebe ne voli.
- thea
#43 Re: Raskidi dugih veza...
Ovo gore navedeno je jos bolje no sto sam mislila.žulijan asanž wrote:thea, kont'o sam na neku zajebanciju okrenut' priču i reći da si ti žena mog životaal fakat tužno to što govoriš. mislim, ne mogu da skontam nikako šta moraš imati u glavi da tako nešto kažeš i ovdje i na onoj anamo temi. ljubav je uzajamna stvar i jedna strana uvijek generiše emocije kod druge, tako da to što on tebe ne voli sigurno ima veze s tobom samom. odnosno, očigledno da ti ne znaš kako se to radi (voli), pa onda ti je svejedno što on tebe ne voli.
Helem, shvatite srz teme, ne citajte povrsinski.
Zene zivot shvacaju na svoj nacin, a i decki takoder.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#44 Re: Raskidi dugih veza...
a šta ako sam transvestit?thea wrote: Ovo gore navedeno je jos bolje no sto sam mislila.
Helem, shvatite srz teme, ne citajte povrsinski.
Zene zivot shvacaju na svoj nacin, a i decki takoder.
- madner
#45 Re: Raskidi dugih veza...
Ako si skino gace, ili jebi ili budi jeban, trece nema 
- cls
#46 Re: Raskidi dugih veza...
mislim da je najbolje da se mi fino razidjemo svi lijepo, zene na jednu stranu, muski na drugu nema tu ljubavi vise

- thea
#47 Re: Raskidi dugih veza...
madner wrote:Ako si skino gace, ili jebi ili budi jeban, trece nema
- žulijan asanž
#48 Re: Raskidi dugih veza...
a šta je s voajerima?madner wrote:Ako si skino gace, ili jebi ili budi jeban, trece nema
oni skinu gaće ali bi samo da gledaju
- madner
#49 Re: Raskidi dugih veza...
Ako ih ko primjeti, oni su najebali, ako ne primjeti njima je kao da su jebali.žulijan asanž wrote:a šta je s voajerima?madner wrote:Ako si skino gace, ili jebi ili budi jeban, trece nema![]()
oni skinu gaće ali bi samo da gledaju
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#50 Re: Raskidi dugih veza...
Allahselamet
Nego glede teme, ne bih rekla da postoji pravilo da li vise muskarci ili zene raskidaju.
Nego glede teme, ne bih rekla da postoji pravilo da li vise muskarci ili zene raskidaju.