Ostani majke ti tamo gdje jesi pederuviolentjack wrote:Evo danas sam napokon..prosao omrazenu Matematiku
Zakljucna je C+..to je 3+Ali nisam ni ja neki matematicar..sem malo statistike
Haj volim vas sviju danas..samo da mi se neko ne javi i izvadi mi zivce danas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Volim vas sviju cak i ''Muslimane'' po naciji danas![]()
![]()
I
-
halidali
#26 Re: Ima li Mustuluka
-
violentjack
Vidim ovaj mali Pittic samo provocira..pa je zavrsen razgovor sa kompleksasom
Peder ti je caca idiote

Peder ti je caca idiote
-
violentjack
To je za onog gore..ti me nisi nazvao pederom
Pitt..rekao sam ne pisi nista..ja sam osjecan ne javljaj se ako ne znas da mi kazes cestitam..ja sam ili pametniji..ili to mi ne treba
Vjerujem da jesi pametniji malo od mene u Matematici..imao sam 4.4 i 2 i na kraju mi zakljuci to..da sam bolje napisao 3 test bilo bi ok..ali nije..i ne zelim to..mozda u jednom boljem svijetu..gdje bi se mogla razraditi teza izvodljivosti..mozda..bas mozda bih i rekao evo sto si ti ''tako pametan'' ali pusti me..zivot mi je sranje i ne kvari mi dan
Sad caos ili adio

Pitt..rekao sam ne pisi nista..ja sam osjecan ne javljaj se ako ne znas da mi kazes cestitam..ja sam ili pametniji..ili to mi ne treba
Vjerujem da jesi pametniji malo od mene u Matematici..imao sam 4.4 i 2 i na kraju mi zakljuci to..da sam bolje napisao 3 test bilo bi ok..ali nije..i ne zelim to..mozda u jednom boljem svijetu..gdje bi se mogla razraditi teza izvodljivosti..mozda..bas mozda bih i rekao evo sto si ti ''tako pametan'' ali pusti me..zivot mi je sranje i ne kvari mi dan
Sad caos ili adio
- JBT
Da vidimo kakvu je Jack matematiku odradio. Evo jedan problemcic. Ako ga rijesis mozes nastaviti sa dizanjem gvozdja, ako ne, onda momentalno prekidaj fizicke aktivnosti radi podizanja nivoa kisika u bashuni.
Dakle:
Dosla tri gosta u hotel u kojem su rezervisali tri jednokrevetne sobe. Recepcionar im naplati 30km, medjutim, takodje primjeti da je doslo do greske i da su te tri jednokrevetne sobe izdane. On im ponudi jednu trokrevetnu po cijeni od 25km, na sta oni pristadose. On svakom gostu vrati po jednu marku i jedan gost mu rece da zadrzi one dvije sto su mu ostale u ruci. Medjutim, jedan gost se pobuni i rece: "Ovo nije OK. Mi smo tebi dali svaki po deset maraka. Ti si nam vratio po marku. Znaci svaki je dao po devet maraka, dakle 27km i te dvije marke u tvojoj ruci = 29km. Gdje je jos jedna marka?"
Dakle:
Dosla tri gosta u hotel u kojem su rezervisali tri jednokrevetne sobe. Recepcionar im naplati 30km, medjutim, takodje primjeti da je doslo do greske i da su te tri jednokrevetne sobe izdane. On im ponudi jednu trokrevetnu po cijeni od 25km, na sta oni pristadose. On svakom gostu vrati po jednu marku i jedan gost mu rece da zadrzi one dvije sto su mu ostale u ruci. Medjutim, jedan gost se pobuni i rece: "Ovo nije OK. Mi smo tebi dali svaki po deset maraka. Ti si nam vratio po marku. Znaci svaki je dao po devet maraka, dakle 27km i te dvije marke u tvojoj ruci = 29km. Gdje je jos jedna marka?"
-
violentjack
Ti mene vrijedas samim tvojim zadatkom..nevaspitani idiote

-
violentjack
Jedna marka je kod tvoje sestre
Dao sam joj baksisa
Dao sam joj baksisa
-
Atomic Punk
Cestitam!violentjack wrote:Sta fali 3+pitt wrote:Suti ne brukaj nas....cuj C+![]()
Imao sam 4.4 i 2..zakljucio mi C+ na kraju
Ne zalim se..imao sam dvije matematike prije toga
Prvu sam imao A
Drugu B
e sad C+..pa sta..haj fati se tog zeljeza u Harrysburgu i ne laprdaj
![]()
![]()
A koji si razred, mali?
-
violentjack
Ima do toga..jos je teza matematika kasnije..ako uspijem da zavrsim do kraja zadovoljan saM
Morat cu promijeniti Major..sada sam na visual programing option..vizuelna programacija..

Morat cu promijeniti Major..sada sam na visual programing option..vizuelna programacija..
-
violentjack
a Imam sadDegree ASSOCIATES IN ARTS..nije lose i imam 6 kredita za bachelors..
Sad cu ici pokupiti kapu tu u Aprilu za graduation

Sad cu ici pokupiti kapu tu u Aprilu za graduation
-
violentjack
kOLIKO SAM UCIO..I Koliko sam proveo vremena na forumu..da sam upola vremena jos ucio..bolju bi ocjenu imao
Meni je rodak genije za matematiku.ja nisam
Stas ne ide..ali vidio sam Calculus tezak je ali moze se proci..
Mozda je to neki sad napredni Calculus

Meni je rodak genije za matematiku.ja nisam
Stas ne ide..ali vidio sam Calculus tezak je ali moze se proci..
Mozda je to neki sad napredni Calculus
- manijak1
Mnogo je zajeban
ovaj Jack
.
-
violentjack
Evo crnkinja mi sad daje kusura 15.20$..Iako treba 15.80
Ona kaze to je taksa..ja joj to je 5c Po komadu..sve treba da bude 4.20$ tako da meni dode vise kusura..a ona meni kaze to je 4.60$
Jesam je osramotio i ona radi za pultom

Ona kaze to je taksa..ja joj to je 5c Po komadu..sve treba da bude 4.20$ tako da meni dode vise kusura..a ona meni kaze to je 4.60$
Jesam je osramotio i ona radi za pultom
-
violentjack
Muchacho come esta en Texasmanijak1 wrote:Mnogo je zajebanovaj Jack
.
-
violentjack
Namjeravam za historiju da upisempitt wrote:Ma ako ne mislis ici u business school onda se nemas sta bojati calculusa. Ako te privlace te drustvene nauke uzmi masters u tome. Isplatit ce se sigurno.