Ma ne znam.Nesto sumnajm da je zemo usto jedno jutro i zabo pikado u kartu Sarajeva i otisao tamo da krampa.Neko je nekog ovdje zajebomadner wrote:Nope, lik je bio fora u SBB i konto je da ce to srediti.Melodicni wrote:Morao je njemu neko iz opstine dati kakvo takvo zeleno svijetlo da ovo pocne pravit.nije on tek tako zalopato tamomadner wrote:Nije priprema terena nego je lik napravio objekat na mjestu gdje bas nikako ne moze biti.
Rušenje bespravnog objekta (eto nije prvo)
- Melodicni
#26 Re: Rušenje bespravnog objekta (eto nije prvo)
- alcho
#27 Re: Rušenje bespravnog objekta (eto nije prvo)
Toliko se auta krade, a oni ne mogu naci nikoga da upali kamion 
- haubica_i_to_teshka
#28 Re: Rušenje bespravnog objekta (eto nije prvo)
Nemoj tako pici, ja “navijam” za bedrupici wrote:jel ovo barikade zbog majorizacije investitora i njegovijeh prava da more šHa Hoće i kako Hoće....ma diž mu i kamion i beton i zemlju i odjelo sve mu dižte...ovaj kamion taman da se plijeni i pokriju troškovi
cuj da mu sklone kamiJon
drz’ se bedro , ne popushtaj ni za milimetar !
-
Dr. Octagon
#29 Re: Rušenje bespravnog objekta (eto nije prvo)
Bedro se u facu smije ovoj komediji od države.....Nemaju ljudi tehničku podršku ni izvedivost da bi izmjestili ovaj Damper.Rušit će trnokopima radnici pomalo svaki dan 
Bedro VS BIH 1:0
Bedro VS BIH 1:0
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#30 Re: Rušenje bespravnog objekta (eto nije prvo)
treba UtemeljivaČa zvat od stranke da se Utemelje temelji da ovi opĆinari nemognu zarovit...ispred kamiJona zvat parlementarca Rileta da se obraČuna s Hovim antiinvestitorskiJem faktorom...ako niĆ gume im na dizalici bušHithaubica_i_to_teshka wrote:Nemoj tako pici, ja “navijam” za bedrupici wrote:jel ovo barikade zbog majorizacije investitora i njegovijeh prava da more šHa Hoće i kako Hoće....ma diž mu i kamion i beton i zemlju i odjelo sve mu dižte...ovaj kamion taman da se plijeni i pokriju troškovi![]()
cuj da mu sklone kamiJon![]()
-
Dr. Octagon
#31 Re: Rušenje bespravnog objekta (eto nije prvo)
SVI SMO MI BEDRO 
- haubica_i_to_teshka
#32 Re: Rušenje bespravnog objekta (eto nije prvo)
pici wrote:treba UtemeljivaČa zvat od stranke da se Utemelje temelji da ovi opĆinari nemognu zarovit...ispred kamiJona zvat parlementarca Rileta da se obraČuna s Hovim antiinvestitorskiJem faktorom...ako niĆ gume im na dizalici bušHithaubica_i_to_teshka wrote:Nemoj tako pici, ja “navijam” za bedrupici wrote:jel ovo barikade zbog majorizacije investitora i njegovijeh prava da more šHa Hoće i kako Hoće....ma diž mu i kamion i beton i zemlju i odjelo sve mu dižte...ovaj kamion taman da se plijeni i pokriju troškovi![]()
cuj da mu sklone kamiJon![]()
ma bedro je meni BETON
-
Dr. Octagon
#33 Re: Rušenje bespravnog objekta (eto nije prvo)
Ako želite da i mi damo doprinos,da svojim tijelima blokiramo ulaz rušiteljima Bedrine crkavice.Da svoje automobile odvezemo i parkiramo ispred i zavežemo ih lancima za građevinu.Možda i da se neko ko je baš raspoložen polije napalmom,il kerozinom.Oduvjek sam htio postat Superhik. 
- Comrad
#34 Re: Rušenje bespravnog objekta (eto nije prvo)
Za Bedru i raju ispod stola

-
Gospoda Ministarka
#35 Re: Rušenje bespravnog objekta (eto nije prvo)
Spasavanje privatnika Bedre 
- haubica_i_to_teshka
-
photo
#37 Re: Rušenje bespravnog objekta (eto nije prvo)
sto neko gore kaze, toliko kradljivaca auta po sarajevu a niko da se nadje da upali kamion. pa i ako ga je onesposobio, dovesti neki veliki kamion i samo ga pomjeriti u stranu da mehanizacija moze proci a onda mu sve to naplatiti i to ne tuzbom vec sudskom naredbom poreznoj upravi ili banci kod koje ima otvoren racun da mu prinudno naplati troskove sa bankovnog racuna. ako nema para, sudska pljenidba privatne imobvine, ukljucjuci i privatan auto i kucu ako je ima a prije toga opremu preduzeca. a ako nahuska radnike na demonstracije da im uzimju hljeb iz ruku uputiti ih njemu kuci da se bune.
ili u krajnoj mjeri korisititi eksploziv pa mu srusiti objekat eksplozivom (mada mislim da se ovo ne moze jer je gasovod u blizini), zatrpati ga zemljom pa neka se mami zali.
ovo je postalo vise smijesno. da jedan bilmez zaje.... citav grad, policiju, kosimsije i sta ti ja znam.....
ili u krajnoj mjeri korisititi eksploziv pa mu srusiti objekat eksplozivom (mada mislim da se ovo ne moze jer je gasovod u blizini), zatrpati ga zemljom pa neka se mami zali.
ovo je postalo vise smijesno. da jedan bilmez zaje.... citav grad, policiju, kosimsije i sta ti ja znam.....
-
talić
#38 Re: Rušenje bespravnog objekta (eto nije prvo)
Koliko se sjećam prije nekoliko dana ih je omeo katanac, ograda je bila zaključana. Koja smijurija,.. dođeš rušiti bunker i onda kažeš ne mogu ima ispred malo ogradice zaključane katancem od 2 marke. 
- madner
#39 Re: Rušenje bespravnog objekta (eto nije prvo)
Samo lagano, racun ce biti veci.
- madner
#40 Re: Rušenje bespravnog objekta (eto nije prvo)
Samo je adresa opcina ne kanton.
- neupitan
#41 Re: Rušenje bespravnog objekta (eto nije prvo)
Koliki mora biti pauk za kamion od 20 tona ?
-
photo
#42 Re: Rušenje bespravnog objekta (eto nije prvo)
ma nemora ga dizati, samo neka ga gurne u onu rupu ili pomjeri u stranu da mehanizacija prodje. jeb'o kamion, neka ga, neka stoji. jos da natrpaju ostatke u njega 9dobro im dodje) i neka bedro razmislja kako ce da ga pomjeri ili neka zrtvuje kamion ostavivsi ga tamo. a onda na licitaciju pa ko ga kupi za 5.000 KM, dobije kamion pravo jeftino. sa ovakvima treba jalijaski, isto onako kao sto se i on ponasa.
- madner
#43 Re: Rušenje bespravnog objekta (eto nije prvo)
Kada se zalis moras se zaliti na pravu adresu, inace te nece niko uzeti ozbiljno.Septik wrote:aaaa...a SDP poznat po tome što drži do urbanizma.madner wrote:Samo je adresa opcina ne kanton.
Jedna riječ - ROBOT
- dječak sa šibicama
#44 Re: Rušenje bespravnog objekta (eto nije prvo)
Sivi kamion crvene boje.
A SDP se sa Robotom jeste izblamirala... odnosno, bivsi nacelnik NS a sadasnji clan predsjednistva, omiljen u narodu.
A SDP se sa Robotom jeste izblamirala... odnosno, bivsi nacelnik NS a sadasnji clan predsjednistva, omiljen u narodu.
-
amko76
#45 Re: Rušenje bespravnog objekta (eto nije prvo)
Ne znam jel bilo, ali savršeno odgovara temi
Svi smo mi Bedro!
Svi smo mi Bedro!
- dječak sa šibicama
#46 Re: Rušenje bespravnog objekta (eto nije prvo)
Uzeo si mi post/ideju sa tastatureamko76 wrote:Ne znam jel bilo, ali savršeno odgovara temi![]()
Svi smo mi Bedro!
povedi nas Bedro putem istine!
-
amko76
#47 Re: Rušenje bespravnog objekta (eto nije prvo)
Hehe, oni su se šprdali, ali to je naša stvarnost danas, nažalost.dječak sa šibicama wrote:Uzeo si mi post/ideju sa tastatureamko76 wrote:Ne znam jel bilo, ali savršeno odgovara temi![]()
Svi smo mi Bedro!![]()
povedi nas Bedro putem istine!
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#48 Re: Rušenje bespravnog objekta (eto nije prvo)
kaJe BeDro ak mu taknemo kamiJon da Će pingvine u piJonirskoj naĆerat da se nepare i da neĆemo imat pingviskog potomstva...djeca Će nam bitnut uskraĆena za pingvine