Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ultima_palabra wrote:
Pa đe si ti @vanilla, ko nas zavadi?
Ma slabo se vala troši na nogomet, pogotovo s obzirom na aspiracije koje imamo... a na kraju se svi dođu slikati.
Kako god, zar tebi nije netransparentno da neko dođe i odabere učesnika bez ikakvog konkursa i procedure... a u pitanju je državni projekat? Da ne govorim o vječnim uposlenicima...
ne moze nas niko zavaditi
hmmm...transparentno je kod nas relativan pojam..organiziranje izbora naseg predstavnika za Eurosong kosta mnogo vise, a izbor je ubijek upitan..onda je bolje ovako..bar nas ne muljaju da smo mi birali, a i jeftinije je..
znas nas, kruha i igara..pa kad moze sve, moze i Eurosong..ja ga uvijek gledam samo zbog glasanja
iako mi je Hari najmrza javna licnost po karakteru, meni je ok ako bi nas on predstavljao.
ko bi drugi mogao a da ne bude bruka? neko tipa vukasin brajic? ne znam jel do mene al cini mi se da nikad nismo imali manje pjevaca tj domacih muzickih izvodjaca nego trenutno?!
zato, nek ide Hari. samo da mu se moze zabranit davanje izjava i naredit samo pjevanje ...
Ambrozija wrote:BiH je potvrdila ucestvovanje na Eurosongu, a ime onoga ko treba ici jos nije objavljeno jer nema ko potpisati odobrenje - nesto je vezano za Agovica, cas ga trebaju maknuti s te pozicije, cas je na bolovanju i slicno
A tacno je da ce to najvjerovatnije biti Hari Varesanovic...
Ambrozija wrote:BiH je potvrdila ucestvovanje na Eurosongu, a ime onoga ko treba ici jos nije objavljeno jer nema ko potpisati odobrenje - nesto je vezano za Agovica, cas ga trebaju maknuti s te pozicije, cas je na bolovanju i slicno
A tacno je da ce to najvjerovatnije biti Hari Varesanovic...
Otkud ti ovo za ucesce ambrozijo?
Moja sestra radi na BHRT-u, pa mi je nesto prepricavala....Ali ne brinite nema nikakve veze sa Dejanom i Majom Niti sa timom Eurosonga
kameni.spavac wrote:
Ambrozija wrote:
VenomousV wrote:opet rotacija dino merlin hari mata hari? jeeeeeeeeeej. NOT
doduse, bolje i to nego nka tzv zvjezdica sa hayata i slicno
Zasto da ne? Meni je Mirza Soljanin odlican!
Povedi ga kuci da ti pjeva
Moju drzavu nece predstavljati,uostalom on i nije drzavljanin Bosne i Hercegovine i kao takav za moj ukus nije pozeljan.
Samo sam rekla da mi dobro pjeva i da ne bih zalila da nas predstavlja, nisam mislila nista lose, kao sto se ocito shvatilo....
ultima_palabra wrote:Bilo bi odlično da ne učestvujemo... zašto se novac naših poreskih obveznika troši na godišnju promociju režimskih pjevača Dine i Harija, te na decenijsko ubleharanje uhljupa poput Kukrića i Čengićke
hljebarnik wrote:Slovo i Rizma na eurosong !! Kad je mog'o Laka sa onim pokusajem od pjesme, sto ne bi Rizma i Slovo takodjer.
Laka je nešto naj(ne)ozbiljnije što smo poslali ikad na Eurosong.
Pjesma je zezancija na njegov način, a spot je svakako ismijavanje tog talmičenja i svega što ga prati.
Nekako bih volio da se ovo može poslati:
Otvoriti konkurs, dati priliku mladim i neafirmisanim ljudima da se probaju dokopati javnog prostora, pustiti ljude da biraju i prestati trošiti tolike pare na sve to. Ovo "interno biranje" je fakat knock-out za transparentno trošenje javnog novca.
Ako vec biraju interno (uglavnom se pokazalo kao dobro, svake godine smo u finalu) nek' izaberu nesto drukcije. Sta fali igranju na rizik pa makar ispali. Nek' posalju Zoster, reagge nikada nije bio na Eurosongu, to bi bilo cool.
Ambrozija wrote:Moja sestra radi na BHRT-u, pa mi je nesto prepricavala....Ali ne brinite nema nikakve veze sa Dejanom i Majom Niti sa timom Eurosonga
Ambrozijo, ispostavilo se da si u pravu. Evo na teve.ba javljaju da je ukinuta suspenzija BHRT-u od strane EBU-a, i da su se dogovorili oko isplacivanja dugova.. Pretpostavljam da to znaci da nam je opet omoguceno ucestvovanje na eurosongu!
Ambrozija wrote:Moja sestra radi na BHRT-u, pa mi je nesto prepricavala....Ali ne brinite nema nikakve veze sa Dejanom i Majom Niti sa timom Eurosonga
Ambrozijo, ispostavilo se da si u pravu. Evo na teve.ba javljaju da je ukinuta suspenzija BHRT-u od strane EBU-a, i da su se dogovorili oko isplacivanja dugova.. Pretpostavljam da to znaci da nam je opet omoguceno ucestvovanje na eurosongu!
Drago mi je to cuti
Ne znam zasto su mnogi protiv ovog takmicenja, jer je cinjenica da postizemo dosta dobre rezultate na istom
Drago mi je to cuti
Ne znam zasto su mnogi protiv ovog takmicenja, jer je cinjenica da postizemo dosta dobre rezultate na istom