EUROSONG

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Locked

Pobjednik Euroson 2013 :D

Bosna i Hercegovina
16
28%
Bosnia and Herzegovina
6
10%
Bosnien und Herzegowina
2
3%
Bosnie-Herzégovine
1
2%
Bosnia-Erzegovina
1
2%
Bosnien och Hercegovina
1
2%
Bosna Hersek
5
9%
Босния и Герцеговина
6
10%
בוסניה והרצגובינה
18
31%
Bosniya və Herseqovina
2
3%

Total votes: 58

plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#26 Re: EUROSONG 2012

Post by plain vanilla »

ultima_palabra wrote: Pa đe si ti @vanilla, ko nas zavadi? :D

Ma slabo se vala troši na nogomet, pogotovo s obzirom na aspiracije koje imamo... a na kraju se svi dođu slikati.

Kako god, zar tebi nije netransparentno da neko dođe i odabere učesnika bez ikakvog konkursa i procedure... a u pitanju je državni projekat? Da ne govorim o vječnim uposlenicima...
ne moze nas niko zavaditi :wink:

hmmm...transparentno je kod nas relativan pojam..organiziranje izbora naseg predstavnika za Eurosong kosta mnogo vise, a izbor je ubijek upitan..onda je bolje ovako..bar nas ne muljaju da smo mi birali, a i jeftinije je..

znas nas, kruha i igara..pa kad moze sve, moze i Eurosong..ja ga uvijek gledam samo zbog glasanja :lol:
Not My Idea

#27 Re: EUROSONG 2012

Post by Not My Idea »

iako mi je Hari najmrza javna licnost po karakteru, meni je ok ako bi nas on predstavljao.

ko bi drugi mogao a da ne bude bruka? neko tipa vukasin brajic? ne znam jel do mene al cini mi se da nikad nismo imali manje pjevaca tj domacih muzickih izvodjaca nego trenutno?!

zato, nek ide Hari. samo da mu se moze zabranit davanje izjava i naredit samo pjevanje ...
VenomousV

#28 Re: EUROSONG 2012

Post by VenomousV »

Not My Idea wrote:ne znam jel do mene al cini mi se da nikad nismo imali manje pjevaca tj domacih muzickih izvodjaca nego trenutno?!
+1
manki

#29 Re: EUROSONG 2012

Post by manki »

Ambrozija wrote:BiH je potvrdila ucestvovanje na Eurosongu, a ime onoga ko treba ici jos nije objavljeno jer nema ko potpisati odobrenje - nesto je vezano za Agovica, cas ga trebaju maknuti s te pozicije, cas je na bolovanju i slicno :)
A tacno je da ce to najvjerovatnije biti Hari Varesanovic...
Otkud ti ovo za ucesce ambrozijo? :)
Ambrozija

#30 Re: EUROSONG 2012

Post by Ambrozija »

manki wrote:
Ambrozija wrote:BiH je potvrdila ucestvovanje na Eurosongu, a ime onoga ko treba ici jos nije objavljeno jer nema ko potpisati odobrenje - nesto je vezano za Agovica, cas ga trebaju maknuti s te pozicije, cas je na bolovanju i slicno :)
A tacno je da ce to najvjerovatnije biti Hari Varesanovic...
Otkud ti ovo za ucesce ambrozijo? :)
Moja sestra radi na BHRT-u, pa mi je nesto prepricavala....Ali ne brinite nema nikakve veze sa Dejanom i Majom :D Niti sa timom Eurosonga :D
kameni.spavac wrote:
Ambrozija wrote:
VenomousV wrote:opet rotacija dino merlin hari mata hari? jeeeeeeeeeej. NOT

doduse, bolje i to nego nka tzv zvjezdica sa hayata i slicno :roll:
Zasto da ne? Meni je Mirza Soljanin odlican!
Povedi ga kuci da ti pjeva :lol: :lol:
Moju drzavu nece predstavljati,uostalom on i nije drzavljanin Bosne i Hercegovine i kao takav za moj ukus nije pozeljan.
Samo sam rekla da mi dobro pjeva i da ne bih zalila da nas predstavlja, nisam mislila nista lose, kao sto se ocito shvatilo....
Dee-Dee_13

#31 Re: EUROSONG 2012

Post by Dee-Dee_13 »

ultima_palabra wrote:Bilo bi odlično da ne učestvujemo... zašto se novac naših poreskih obveznika troši na godišnju promociju režimskih pjevača Dine i Harija, te na decenijsko ubleharanje uhljupa poput Kukrića i Čengićke :roll:
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: Slažem se u potpunosti!!!
medvjed23

#32 Re: EUROSONG 2012

Post by medvjed23 »

ne volim nikako eurosong... al volim hajrudina... i bilo bi mi drago kad bi naš najbolji plasman popravio za dva mjesta :)

eh... meni najdraža pjesma... banovana :sad:

chuchumbamayumbe

#33 Re: EUROSONG 2012

Post by chuchumbamayumbe »

Image
8-)
goshpar

#34 Re: EUROSONG 2012

Post by goshpar »

sumirprimus wrote:zato nama premiership prikazuju samo u jednom terminu u 16:00 :x
ima li kakva opcija da ispadnemo u eurosongu u drugu ligu?

:-D
odavno nista smjesnije nisam procitao
:-D
opa22

#35 Re: EUROSONG 2012

Post by opa22 »

chuchumbamayumbe wrote:Image
8-)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
hljebarnik

#36 Re: EUROSONG 2012

Post by hljebarnik »

Slovo i Rizma na eurosong !! Kad je mog'o Laka sa onim pokusajem od pjesme, sto ne bi Rizma i Slovo takodjer. :D
Chisum

#37 Re: EUROSONG 2012

Post by Chisum »

Ne opet.......

Hoce li se ikada ukinuti ovaj prdez od takmicenja?!
bahonnen

#38 Re: EUROSONG 2012

Post by bahonnen »

hljebarnik wrote:Slovo i Rizma na eurosong !! Kad je mog'o Laka sa onim pokusajem od pjesme, sto ne bi Rizma i Slovo takodjer. :D
Laka je nešto naj(ne)ozbiljnije što smo poslali ikad na Eurosong.
Pjesma je zezancija na njegov način, a spot je svakako ismijavanje tog talmičenja i svega što ga prati.
Nekako bih volio da se ovo može poslati:
Sasvim_Obican

#39 Re: EUROSONG 2012

Post by Sasvim_Obican »

Otvoriti konkurs, dati priliku mladim i neafirmisanim ljudima da se probaju dokopati javnog prostora, pustiti ljude da biraju i prestati trošiti tolike pare na sve to. Ovo "interno biranje" je fakat knock-out za transparentno trošenje javnog novca.
Vitezanin

#40 Re: EUROSONG 2012

Post by Vitezanin »

Ako vec biraju interno (uglavnom se pokazalo kao dobro, svake godine smo u finalu) nek' izaberu nesto drukcije. Sta fali igranju na rizik pa makar ispali. Nek' posalju Zoster, reagge nikada nije bio na Eurosongu, to bi bilo cool. :-D :-D :-D

Od pamuka je muka mi je, muka mi je... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
VenomousV

#41 Re: EUROSONG 2012

Post by VenomousV »

joj nemoj zoster majke ti :-)

dotakli bi dno kad bi poslali stuke :roll:
Sheikha

#42 Re: EUROSONG 2012

Post by Sheikha »

opet Joksimovic i Hari skupa :roll:
nika.ostojic

#43 Re: EUROSONG 2012

Post by nika.ostojic »

Zeljko Joksimovic opet predstavnik Srbije na pesmi Evrovizije, pa to je sjajna vest. Ocekujemo jos jedan odlican hit kao sto je bio Lane moje http://www.yu4you.com/items/sr/cd/item_2774.html
Not My Idea

#44 Re: EUROSONG 2012

Post by Not My Idea »

pa to je stvarno sjajna vijest. zeljno iscekujem hit :D
ultima_palabra

#45 Re: EUROSONG 2012

Post by ultima_palabra »

VenomousV wrote:joj nemoj zoster majke ti :-)

dotakli bi dno kad bi poslali stuke :roll:
Ništa to... samo Graha 8-) Prava evropska pjesma...
manki

#46 Re: EUROSONG 2012

Post by manki »

Ambrozija wrote:Moja sestra radi na BHRT-u, pa mi je nesto prepricavala....Ali ne brinite nema nikakve veze sa Dejanom i Majom :D Niti sa timom Eurosonga :D
Ambrozijo, ispostavilo se da si u pravu. Evo na teve.ba javljaju da je ukinuta suspenzija BHRT-u od strane EBU-a, i da su se dogovorili oko isplacivanja dugova.. Pretpostavljam da to znaci da nam je opet omoguceno ucestvovanje na eurosongu! :thumbup: :bih:
Ambrozija

#47 Re: EUROSONG 2012

Post by Ambrozija »

manki wrote:
Ambrozija wrote:Moja sestra radi na BHRT-u, pa mi je nesto prepricavala....Ali ne brinite nema nikakve veze sa Dejanom i Majom :D Niti sa timom Eurosonga :D
Ambrozijo, ispostavilo se da si u pravu. Evo na teve.ba javljaju da je ukinuta suspenzija BHRT-u od strane EBU-a, i da su se dogovorili oko isplacivanja dugova.. Pretpostavljam da to znaci da nam je opet omoguceno ucestvovanje na eurosongu! :thumbup: :bih:
Drago mi je to cuti :thumbup:
Ne znam zasto su mnogi protiv ovog takmicenja, jer je cinjenica da postizemo dosta dobre rezultate na istom :)
manki

#48 Re: EUROSONG 2012

Post by manki »

Ambrozija wrote:
manki wrote:
Drago mi je to cuti :thumbup:
Ne znam zasto su mnogi protiv ovog takmicenja, jer je cinjenica da postizemo dosta dobre rezultate na istom :)
Slazem se. :thumbup:
PasoDzigera007

#49 Re: EUROSONG 2012

Post by PasoDzigera007 »

Armin Muzaferija,Aldin Kuric,Eldin Husejnbegovic,Tifa,pa i Selma Bajrami,zasto ne ,zena zna otpjevati zabavnjaka.

Zasto se sve vrti oko Harija,ispada kao da samo njega imamo.Mislim postalo dosadno.

Eurosong vise nema definisano,kakva vrsta muzike se mora pjevati,pa mogli bi i Hanku,da im jednu sevdalinku razveze :D
Ambrozija

#50 Re: EUROSONG 2012

Post by Ambrozija »

PasoDzigera007 wrote:Armin Muzaferija,Aldin Kuric,Eldin Husejnbegovic,Tifa,pa i Selma Bajrami,zasto ne ,zena zna otpjevati zabavnjaka.

Zasto se sve vrti oko Harija,ispada kao da samo njega imamo.Mislim postalo dosadno.

Eurosong vise nema definisano,kakva vrsta muzike se mora pjevati,pa mogli bi i Hanku,da im jednu sevdalinku razveze :D
Eldin Huseinbegovic :thumbup: stvarno momak zna svoj posao
Locked