Diskretna veza

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Radar71

#26 Re: Diskretna veza

Post by Radar71 »

Jel neko za diskretan razgovor? :D
realna do boli

#27 Re: Diskretna veza

Post by realna do boli »

Neisplati se, radi par sati sexa koji ce nakon nekog vremena postati rutina kao i onaj u braku, a uvijek ce ostati doza kajanja i strah..sta kada se sazna...a sve se sazna..
Ali ko voli neka izvoli..sto rece jedan moj prijatelj...sex je precjenjen :D
dječak sa šibicama

#28 Re: Diskretna veza

Post by dječak sa šibicama »

Nekome je u kontekstu prevare problem hoce li se ili nece saznati, a nekome pogledati u ogledalo samog sebe.

Nije nikakvo moralno predavanje, vec podsjecanje da brak ili veza nije samozadovoljavanje, i da nisi libero u takvoj situaciji. Ako ti je problem hoce li se saznati, znaci da te boli krasni penis kako ce se ona osjecati (ili on, ali onda te ne boli penis vec neka druga stvar), elem, boli te krasni penis za njom. Sta ces onda sa njom u braku ili vezi.
DeNiro

#29 Re: Diskretna veza

Post by DeNiro »

Ridjobrki wrote:Šta ti je škola. :? Moj rođak Muća bi ovo zvao kurvanjem ali on je neškolovani priprosti seljak, 'ta on zna...
:thumbup:

Prije ili kasnije neko ce biti povrijedjen, a moze, ne dao Bog, i na belaj izaci. Izgleda da vi nijedno niste za braka.
azurna_obala

#30 Re: Diskretna veza

Post by azurna_obala »

Kako samo mrzim ove izraze jednom se živi, sve treba probati, živi danas ko da ti je posljednji dan u životu! :x :x

i DA VOLIŠ SVOJU ŽENU, ONA SVOG MUŽA NE BI VAM OVO NI PALO NA PAMET...zato ne laži sebe, i ne traži opravdanje za varanje i način da olakšaš svoju savjest.
kokuz_sa

#31 Re: Diskretna veza

Post by kokuz_sa »

aha sad se to znaci tako zove..interesantno..

kako li onda nazivate kad se njemu prosiri vidik pa nastane prosirivanje zenskih vidika u dubinu..

a kad je vec to sve moda i prosirenje vidika sto ne zovnete i muza i zenu da sa vama prosiruju? :roll: :-D
Ridjobrki

#32 Re: Diskretna veza

Post by Ridjobrki »

kokuz_sa wrote:aha sad se to znaci tako zove..interesantno..

kako li onda nazivate kad se njemu prosiri vidik pa nastane prosirivanje zenskih vidika u dubinu..
To je produbljivanje vizija. :D
zakonpera

#33 Re: Diskretna veza

Post by zakonpera »

radenska wrote:Amaaaaaaaaaaan, jel se to sad kurvaluk zove diskretnom vezom. Ovaj svijet ce nacisto da propadne.
Znam jednog covjeka, ozenio se sa devetnaest, ima dvoje djece, sad ima oko 27 godina, tako nesto, i kaze on meni jednom da cu tek nakon 5 godina braka shvatiti njegov stav ( zavodjenje svega sto nosi suknju, o 16 pa do 40 godina)i nije ga sramota to pricati. Pa kad vidim onu njegovu divnu zenu uvijek mi tesko bude. Ne znam samo kako joj prospe pricu da joj je vjeran.
Sada ljudi nisu primorani da se zene i udaju sa 16 godina. Dat ti je izbor pa se vala mozes ishodati i prozivjeti. Sad je pitanje sta za koga znaci prozivjeti. Meni je to PROZIVLJAVANJE znacilo da ucim iz tudjih iskustava. Da mi se ne daj Boze ne desi da se napijem pa povracam na sred titove kojedna cura prije par godina, da ne ostanem trudna pa budem se primorana udati ili abortirati kao dosta cura u gradu, sigurna sam da svi znaju po neki slucaj, da ne hodam sa ozenjenim, kriminalcima, mangupima pa da mi neko sutra ili za deset godina moze nesto reci. Nekome je prozivljavanje da povali sve zivo, po mogucnosti to dokumentuje da nakon 30 godina zna tacan broj ili cura koje hodaju sa Bog zna kim i kasnije prodaju pricu da su se nevine udale i kako im je to prvi momak uopce u zivotu.

Ljudi moji pa sta nam se desava,cini mi se isto kao da zivim u dzungli gdje vladaju zivotinjski nagoni. Da, potpuno zivotinjski, nekontrolisani, bez razmisljanja bez bilo cega sto je nekad bilo normalno. Sad je normalno imati ljubavnicu, ljubavnika, tu neku diskretnu vezu kako kazete, da se ne postuju stariji, uspjesni, roditelji, prijatelji. Svi samo sebe kao pojedinca gledaju i ne da zele, nego bi ukrali hljeb iz tudjih usta i ne bi se osvrnuli.

Zar nije ljepse pokusati pronaci pravu osobu, tek kad si potpuno siguran da je ona prava, da je ili ga mozes prihvatiti sa svim onim sto valja ili ne valja i da neces ocekivati da ces ga ili ju u potpunosti iz korijena promijeniti ozeniti se i zivjeti normalan porodican zivot.
Moj M i ja imamo potpuno povjerenje jedno u drugo koje ni u kom momentu ne bi doveli u sumnju ili ne daj Boze izdali. Sve jedno drugom govorimo i za ove dvije godine smo se upoznali toliko da znamo sta ko misli da i ne kaze. Po meni je najljepsi porodican zivot, uz djecicu, porodicu, prijatelje, gdje uvijek znas da ces se na tu osobu moci oslonuti i da TE nikad nece izdati. Ja se malo raspisah ali sigurno ko trazi pored onog sto ima i sto je dobro, sto kaze da voli jos nesto pored, obicno izgubi jedno i jos cesce oboje. Poslije nema kajanja, i po meni nema oprosta.
Samo furaj svoj fazon i ne obaziri se na jadove. Vjeruj da masa muskaraca se pita kada ce pronaci zenu sa takvim razmisljanjem koje ti imas. Nisi u manjini.
Nisrin

#34 Re: Diskretna veza

Post by Nisrin »

Licno smatram i uvjerena sam u to da ukoliko postoji i 1% zelje za drugim/om nesto ne stima u toj vezi/braku i bolje priznati i sebi da je takav odnos osudjen na propast!

Moj savjet je da pokusate rijesiti problem izmedju vas dvoje, jer ocito nesto ne stima, a zasto se zavlaciti i dalje- zbog neke lazne, materijalne, drustvene sigurnosti? Vjerovatno se bojite se osuda, a zamislite reakcije ukoliko bi se saznalo za vasu "diskretnu vezu"?!
Ne bih da osudjujemnb bilo koga, ali kakav cete primjer dati sutra svojoj djeci takvim ponasanjem? Uvijek treba dugorocno razmisljati o svemu...
JThomas

#35 Re: Diskretna veza

Post by JThomas »

ja sam pomislio da je diskretna veza ona koja se krije zbog neodobravanja okoline :-? pa ono, moraju diskretno.

jesam jebeni romantik i emo :-?
AnonymGirl

#36 Re: Diskretna veza

Post by AnonymGirl »

azurna_obala wrote:Kako samo mrzim ove izraze jednom se živi, sve treba probati, živi danas ko da ti je posljednji dan u životu! :x :x
zasto mrzis ... dali mislis da bi covjek sebi trebao ogranicavati zivot zbog one poznate nasem mentalitetu "sta ce mahala reci" ... svi trebaju raditi ono sto zele u zivotu, ipak je to njihov zivot.
azurna_obala wrote:i DA VOLIŠ SVOJU ŽENU, ONA SVOG MUŽA NE BI VAM OVO NI PALO NA PAMET...zato ne laži sebe, i ne traži opravdanje za varanje i način da olakšaš svoju savjest.
ali sto se tice ovoga, definitivno se slazem s tobom, jer kad nekog volis ne zelis ga povrijediti, pogotovo ne namjerno .... zavrsi brate to poglavlje zivota, razvedi se, pa onda zivi zivot kako zelis, ali posteno, ne dovodeci se u situaciju da povrijedis nekog svojim ponasanjem.
azurna_obala

#37 Re: Diskretna veza

Post by azurna_obala »

AnonymGirl wrote:
azurna_obala wrote:Kako samo mrzim ove izraze jednom se živi, sve treba probati, živi danas ko da ti je posljednji dan u životu! :x :x
zasto mrzis ... dali mislis da bi covjek sebi trebao ogranicavati zivot zbog one poznate nasem mentalitetu "sta ce mahala reci" ... svi trebaju raditi ono sto zele u zivotu, ipak je to njihov zivot.
azurna_obala wrote:i DA VOLIŠ SVOJU ŽENU, ONA SVOG MUŽA NE BI VAM OVO NI PALO NA PAMET...zato ne laži sebe, i ne traži opravdanje za varanje i način da olakšaš svoju savjest.
ali sto se tice ovoga, definitivno se slazem s tobom, jer kad nekog volis ne zelis ga povrijediti, pogotovo ne namjerno .... zavrsi brate to poglavlje zivota, razvedi se, pa onda zivi zivot kako zelis, ali posteno, ne dovodeci se u situaciju da povrijedis nekog svojim ponasanjem.

Ne ne ne ne mislim na mahalu uopšte, niti mi je nešto slično tome bilo na pameti. Ovo nije stvar mahale, nego porodica koje su upletene u ovu priču.
A vidim da prema tvome mišljenju čovjek treba raditi stvari bez obzira da li će nekome naštetiti, da se ne treba ograničavati. Brak sam po sebi je neka vrsta ograničenja, i svako ko se odluči na to treba da bude svjestan toga, ili nek se ne ženi/ne udaje nikako.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#38 Re: Diskretna veza

Post by ladyblue18 »

Bar jednom mjesecno dodje neki random trol sa temom na isti kalup i svaki put isto, vi se uzivite, nakucate 20ak stranica, padnu 2-3 bana...
Majka mu stara ja ne bih mogla stalno diskutovati o istom :lol:
Ali nastavite, da vas ne lisavam zadovoljstva jelte... :zoka: :D
AnonymGirl

#39 Re: Diskretna veza

Post by AnonymGirl »

azurna_obala wrote: Ne ne ne ne mislim na mahalu uopšte, niti mi je nešto slično tome bilo na pameti. Ovo nije stvar mahale, nego porodica koje su upletene u ovu priču.
A vidim da prema tvome mišljenju čovjek treba raditi stvari bez obzira da li će nekome naštetiti, da se ne treba ograničavati. Brak sam po sebi je neka vrsta ograničenja, i svako ko se odluči na to treba da bude svjestan toga, ili nek se ne ženi/ne udaje nikako.
nisi dobro shvatila ... procitaj moj post do kraja .... na kraju sam rekla da se upravo s tim ne slazem, a suprostavila sam se samo tvom misljenu o izjavama tipa "zivi svaki dan kao da je posljednji"
madFlava

#40 Re: Diskretna veza

Post by madFlava »

JThomas wrote:ja sam pomislio da je diskretna veza ona koja se krije zbog neodobravanja okoline :-? pa ono, moraju diskretno.

jesam jebeni romantik i emo :-?

:thumbup: :lol:
azurna_obala

#41 Re: Diskretna veza

Post by azurna_obala »

Dobro onda, slažemo se, ali takve izjave i dalje idu na živac.
JThomas

#42 Re: Diskretna veza

Post by JThomas »

ono, familije se ne vole, đe će za vlaha, sandžakliju, kokuza... :-?
AnonymGirl

#43 Re: Diskretna veza

Post by AnonymGirl »

azurna_obala wrote:Dobro onda, slažemo se, ali takve izjave i dalje idu na živac.
:-D :thumbup:
DeNiro

#44 Re: Diskretna veza

Post by DeNiro »

Neko se na lijevu nogu jutros ustao. :mrgreen:
dječak sa šibicama

#45 Re: Diskretna veza

Post by dječak sa šibicama »

ladyblue18 wrote:Bar jednom mjesecno dodje neki random trol sa temom na isti kalup i svaki put isto, vi se uzivite, nakucate 20ak stranica, padnu 2-3 bana...
Majka mu stara ja ne bih mogla stalno diskutovati o istom :lol:
Ali nastavite, da vas ne lisavam zadovoljstva jelte... :zoka: :D
Kamo srece da je ono iz uvodnog posta samo trolanje.

Mislim, post mozda jeste, ali tema je aktualna itekako.
JThomas

#46 Re: Diskretna veza

Post by JThomas »

aktuelna je otkad je svijeta i vijeka, ljudi su uvijek varali i varaće.
azurna_obala

#47 Re: Diskretna veza

Post by azurna_obala »

Za njega nisu bile samo koke slatke
Ne, taj je skak'o i na guske i na patke
A tek na ćurke, čim je bilo neke anse
Princip je isti, sve su ostalo nijanse
:lol: :lol: :lol:
neo7

#48 Re: Diskretna veza

Post by neo7 »

HM 2011 wrote:Ja bih održavao samo diskretne veze sa majkama oih koji bi da održavaju veze sa udatim ženama....

U suštini to dođe isto, pa evo odgovora na pitanje u formi pitanja:

Bil ti volio da ti neko mamu provoda u diskretnoj vezi tog tipa ? A da ti tata sjedi u kući ?
:thumbup: Ako vec to radis posalji svoju zenu njenom muzu i sve za 10...ali to cemo onda nazvati drugim imenom :)
ActionWoman

#49 Re: Diskretna veza

Post by ActionWoman »

HM 2011 wrote:Ja bih održavao samo diskretne veze sa majkama oih koji bi da održavaju veze sa udatim ženama....

U suštini to dođe isto, pa evo odgovora na pitanje u formi pitanja:

Bil ti volio da ti neko mamu provoda u diskretnoj vezi tog tipa ? A da ti tata sjedi u kući ?
i ja isto pitam :) cuj da niko ne bude povrijedjen?!
Halcyon

#50 Re: Diskretna veza

Post by Halcyon »

ssaammii wrote:Sta mislite o diskretnoj vezi ozenjenog muskarca i udate zene koji oboje vole svoju zenu odnosno muza,ali zele da prosire svoje vidike i da uzivaju u zivotu bez bilo kakve namjere da bilo ko bude povrijedjen jer ipak samo jednom se zivi zar ne ?
Dno dna. Mislim da su u toj vezi dvoje ljudi bez karaktera i trunke morala koji su uz to još i iskompleksirani i misle malo furat umobolne stvari koje su ih naučili TV, Internet i ulica.
Post Reply