EURO 2012
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Magarece_godine
#26 Re: EURO 2012
Od sinoć ne pratim fudbal
- Sasvim_Obican
#27 Re: EURO 2012
Njemačka ili Holandija uzima.. Mada ja navijam za Holandiju...
Grupa ( lupam ) D
Poljska ( lele provokacija za Ronalda )
Njemačka ( omg ! biće lomljivo )
Portugal
Danska ( želio bih im Francuze, ali imam želju da i Portugal i Francuska ispadnu
)
Grupa ( lupam ) D
Poljska ( lele provokacija za Ronalda )
Njemačka ( omg ! biće lomljivo )
Portugal
Danska ( želio bih im Francuze, ali imam želju da i Portugal i Francuska ispadnu
- Obuca9
#28 Re: EURO 2012
Tako nekako. Od svega toga najmoćnija im je himnabosanska senzacija wrote:hz__semir wrote:Valja opet za Žabare navijati
Imaju zanimljive igrače sa čudnim karakterima,moćnu himnu, stalno ciganišu i provlače se kroz iglene uši i veoma su slični nama po mentalitetu.
Pa za koga drugog navijati nego za njih.
- Meho Kodro
#29 Re: EURO 2012
A
1. Poljska
2. Rusija
3. Grčka
4. Ceska
B
1. Ukrajina
2. Italija
3. Hrvatska
4. Irska
C
1. Holandija
2. Njemacka
3. Svedska
4. Francuska
D
1. Espana
2. Engleska
3. Portugal
4. Danska
1. Poljska
2. Rusija
3. Grčka
4. Ceska
B
1. Ukrajina
2. Italija
3. Hrvatska
4. Irska
C
1. Holandija
2. Njemacka
3. Svedska
4. Francuska
D
1. Espana
2. Engleska
3. Portugal
4. Danska
- Država
#30 Re: EURO 2012
USAblues wrote:![]()
![]()
Point. wrote:ebo Euro.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- cyprus
#32 Re: EURO 2012
HELLAS - zna se 
- Logovan
#33 Re: EURO 2012
J.ebo Euro kad Bosne nema. 
-
bahonnen
#34 Re: EURO 2012
Ne vjerujem da će biti ovakvi šeširi, ali dobro...
Favoriti:
glavni favoriti (s nekako podjednakim šansama):
- Njemačka - nekako im sad više od onog "elf" (znači: 11) odgovara onaj drugi nadimak: "panceri" (tenkovi). Baš tako djeluju. Nije ih strah nikoga i ne staju ni kad je 4:0.
- Španija - Treba li šta dodati ovdje? - Ono kako se igra fudbal.
Dodatni favoriti:
- Holandija - ako ne bude kikseva i budu kompletni sve je moguće
- Italija - uvijek su u stanju odigrati na 0:0, a ako daju go onda čuvaju rezultat
Potajni favoriti:
- Engleska - uz pravu motivaciju mogu dogurati daleko, iako nekako sumnjam
- Portugal - budu li motivisani kao protiv nas lako bi mogli igrati na go više - Mada nekako mislim da bi ih Talijani, Nijemci i Španci pojeli za doručak.
Ostali vjerovatno nemaju taj kvalitet. I sumnjam da će biti neko iznenađenje.
Domaćini možda mogu pregurati grupnu fazu, jer su nosioci, pa uz malo sreće s kuglicama mogu imati lake grupe. Dalje će ići teško.
Moji favoriti (vjerovatno navijam za njih): Deutschland!!! - I držim fige susjedima.
Edit: Obično simpatišem neke male, ako nema nas, ali ne vidim nikakve dovoljno simpatične među učesnicima, pa navijam za Švabe.
Favoriti:
- Njemačka - nekako im sad više od onog "elf" (znači: 11) odgovara onaj drugi nadimak: "panceri" (tenkovi). Baš tako djeluju. Nije ih strah nikoga i ne staju ni kad je 4:0.
Dodatni favoriti:
- Italija - uvijek su u stanju odigrati na 0:0, a ako daju go onda čuvaju rezultat
Potajni favoriti:
- Portugal - budu li motivisani kao protiv nas lako bi mogli igrati na go više - Mada nekako mislim da bi ih Talijani, Nijemci i Španci pojeli za doručak.
Domaćini možda mogu pregurati grupnu fazu, jer su nosioci, pa uz malo sreće s kuglicama mogu imati lake grupe. Dalje će ići teško.
Moji favoriti (vjerovatno navijam za njih): Deutschland!!! - I držim fige susjedima.
Edit: Obično simpatišem neke male, ako nema nas, ali ne vidim nikakve dovoljno simpatične među učesnicima, pa navijam za Švabe.
- BHF_Manijak
#35 Re: EURO 2012
Ma za one za koje oduvijek navijam po prvenstvima jer nas nema
(opet!), dakle Deutschland! 
- junkers
#36 Re: EURO 2012
slažem se sa tvojim izborom favorita,ali elf je u ovom slučaju patuljak iz germanskog mitabahonnen wrote:Ne vjerujem da će biti ovakvi šeširi, ali dobro...
Favoriti:
Dodatni favoriti:
Potajni favoriti:
njemačka
-
steven8
#37 Re: EURO 2012
Portugal,Njemacka i Spanija ce biti najjaci na Euru.Meho Kodro wrote:A
1. Poljska
2. Rusija
3. Grčka
4. Ceska
B
1. Ukrajina
2. Italija
3. Hrvatska
4. Irska
C
1. Holandija
2. Njemacka
3. Svedska
4. Francuska
D
1. Espana
2. Engleska
3. Portugal
4. Danska
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#38 Re: EURO 2012
Navijat cu za Irce. Muski,srcano...sa ne bas puno znanja,ali sa pregrst emocija i opasno ludim fanovima iza ledza
Naravno,aucajderi su..dodatni razlog za moju podrsku. Dosta ba vise i Spanije ,Italije,Francuske,Portugala (
).
Njemce namjerno nisam spominjao..oduvijek su mi kao reprezentacija bili antipaticni,masina za mljevenje protivnika,fizicka i trkacka dominacija,disciplina,sve pod konac...nemrem ja tu pricu nikako
. Mada,uz Spaniju oni su najveci favoriti,istini za volju.
Dakle IRSKA
(mada sam svjestan da ce tesko i grupu proci,kamoli sta vise...al' nema vez)
Naravno,aucajderi su..dodatni razlog za moju podrsku. Dosta ba vise i Spanije ,Italije,Francuske,Portugala (
Njemce namjerno nisam spominjao..oduvijek su mi kao reprezentacija bili antipaticni,masina za mljevenje protivnika,fizicka i trkacka dominacija,disciplina,sve pod konac...nemrem ja tu pricu nikako
Dakle IRSKA
(mada sam svjestan da ce tesko i grupu proci,kamoli sta vise...al' nema vez)
Last edited by -LIBERO- on 17/11/2011 01:19, edited 1 time in total.
- Tvrdokorna mrlja
#40 Re: EURO 2012
gdje letite
de da prvo vidimo grupe,pa da prognoziramo
de da prvo vidimo grupe,pa da prognoziramo
-
todd_smith
#41 Re: EURO 2012
ako se ne susretnu ranije, Spanije i Njemacka ce najvjerovatnije u finalu, mozda Holandija iznenadi jedne od ovih, mada sumnjam
Italija i Engleska, Francuska i Portugal nisu ni do koljena ovim iznad, Svabe mogu lahko kroz cigane/zabare bez znoja sa 3-4 razlike
irci, ako izvuku svega 3 boda, uspjeh su napravili, ali sa obzirom da igraju Trapatonijevu taktiku tj. 9 u odbrani 1 u veznom i 1 u napadu, ko zna, mozda urade neki posao kao Grcka 2004te
jedini timovi koji MOZDA mogu ali i imaju potencijal za ulogu potajnog "favorita" su Rusija i Hrvatska
Italija i Engleska, Francuska i Portugal nisu ni do koljena ovim iznad, Svabe mogu lahko kroz cigane/zabare bez znoja sa 3-4 razlike
irci, ako izvuku svega 3 boda, uspjeh su napravili, ali sa obzirom da igraju Trapatonijevu taktiku tj. 9 u odbrani 1 u veznom i 1 u napadu, ko zna, mozda urade neki posao kao Grcka 2004te
jedini timovi koji MOZDA mogu ali i imaju potencijal za ulogu potajnog "favorita" su Rusija i Hrvatska
- Tvrdokorna mrlja
#42 Re: EURO 2012
hajde evo i ja da suplju bacim.todd_smith wrote:ako se ne susretnu ranije, Spanije i Njemacka ce najvjerovatnije u finalu, mozda Holandija iznenadi jedne od ovih, mada sumnjam
mislim da spanci nece do finala.previse su ih vile nosale na svjetskom,i one 1-0 tekme koje su ih odvele do titule.
mislim da ce nastradati od nekoga ,najvjerovatnije od italije:D
finale njemacka-holandija/italija
- BHF_Manijak
#43 Re: EURO 2012
Buraz vjeruj mi da ce Portugal karanan biti!steven8 wrote:Portugal,Njemacka i Spanija ce biti najjaci na Euru.
-
todd_smith
#44 Re: EURO 2012
vidis mislio sam italija na sekundu, ali osim Balotelija, ne vidim ko moze Italiju progurati ili nesto uraditi mozda Quareglia ali odavno oni nemaju onog tipa tottija/del pijeraTvrdokorna mrlja wrote:hajde evo i ja da suplju bacim.todd_smith wrote:ako se ne susretnu ranije, Spanije i Njemacka ce najvjerovatnije u finalu, mozda Holandija iznenadi jedne od ovih, mada sumnjam
jedini timovi koji MOZDA mogu ali i imaju potencijal za ulogu potajnog "favorita" su Rusija i Hrvatska![]()
mislim da spanci nece do finala.previse su ih vile nosale na svjetskom,i one 1-0 tekme koje su ih odvele do titule.
- Tvrdokorna mrlja
#45 Re: EURO 2012
nikad to ne govori za italijutodd_smith wrote:vidis mislio sam italija na sekundu, ali osim Balotelija, ne vidim ko moze Italiju progurati ili nesto uraditi mozda Quareglia ali odavno oni nemaju onog tipa tottija/del pijeraTvrdokorna mrlja wrote:hajde evo i ja da suplju bacim.todd_smith wrote:ako se ne susretnu ranije, Spanije i Njemacka ce najvjerovatnije u finalu, mozda Holandija iznenadi jedne od ovih, mada sumnjam
jedini timovi koji MOZDA mogu ali i imaju potencijal za ulogu potajnog "favorita" su Rusija i Hrvatska![]()
a super bi bilo da alex zaigra i na petom euru i da obori rekord
- Jack Be Nimble
#46 Re: EURO 2012
Navijam za Hrvate, a Njemci uzimaju. Volio bi da Hrvatska nekako dogura do polu finala, mozda da uzme portugal ili francusku na putu.
- fosil
#47 Re: EURO 2012
Deutschland über alles
- noiserr
#48 Re: EURO 2012
Ma kakve svabe, svabo nam je sudio lijepo sinoc. 24 slobodna udarca za Portugal, i izbaci Lulica bezveze. Ja navijam za Irce, i oni su ko i mi neke pehave srece.fosil wrote:Deutschland über alles
- fosil
#49 Re: EURO 2012
U svakom zitu ima kukolja, a zito nama treba...noiserr wrote:Ma kakve svabe, svabo nam je sudio lijepo sinoc. 24 slobodna udarca za Portugal, i izbaci Lulica bezveze. Ja navijam za Irce, i oni su ko i mi neke pehave srece.fosil wrote:Deutschland über alles
- k3ngur
#50 Re: EURO 2012
Ja ko uvijek za njemce i italijane. Englesku bih volio vidjeti da napokon pobjede taj euro ali daj Boze. Za portugalce ne navijam, nikad ih nisam mogao smisliti, radije cu navijati za Francusku ako budu igrali protiv portugala.
Ali pored svega ovoga volio bih da domacini urade nesto makar do cetvrtine finala, volio bih vidjeti Poljsku i Ukrainu da iznenade, onda cu navijati isto za Irsku, Cesku i Svedsku zbog Ibrahimovica.
Za hrvate navijam ako budu igrali protiv cigana, volio bih da ih hrvati zveknu nego ista...
Ali pored svega ovoga volio bih da domacini urade nesto makar do cetvrtine finala, volio bih vidjeti Poljsku i Ukrainu da iznenade, onda cu navijati isto za Irsku, Cesku i Svedsku zbog Ibrahimovica.
Za hrvate navijam ako budu igrali protiv cigana, volio bih da ih hrvati zveknu nego ista...