EVROPSKA UNIJA

margareta

Post by margareta »

ENGRAME::X :?

Zasto mislis da je svaka suprotnost uvrijezenim vrijednostima pogubna za iste ? Niko ti nece i ne moze a sigurno i ne zeli uzeti/otudjiti nesto sa cim' si rodjen ?
Nishta nije onako kako nam se cini da jeste iz perspektive samo jednoga ugla.
Otvoriti i prosiriti svoje vidike i okusati taj "drugi" svijet ne znaci izgubiti svoj identitet. Naprotiv.
Covjek koji dovoljno vjeruje u sebe moze samo ojacati sve SVOJE vlastite vrjednote tek onda kada smogne snagu da upozna i priblizi se "drugima".
Na kraju mi zivimo i dijelimo isti prostor koji samo zajedno mozemo uciniti dobrim i zdravim miljeom za svaku individuu.
Mozes li mi odgovoriti sta su ANA i ASMA testovi ?
E zamisli zemlju sa anatomskog stanovista.
Ako je samo jedan od vitalnih organa insuficijentan , koliko cio organizam trpi ?
Engram::X

Post by Engram::X »

ImageImageImage
Panasonic

Post by Panasonic »

EU ne moze da prebrodi to da u svoju 'zajednicu' primi neku muslimansku drzavu !
imigrant

Post by imigrant »

Panasonic wrote:EU ne moze da prebrodi to da u svoju 'zajednicu' primi neku muslimansku drzavu !
To je najmanji razlog zasto Turska ili bosna nece uci u EU....
vidiovo

Post by vidiovo »

imigrant wrote:
bih spada, ali turska ne spada u eu po niti jednom kriteriju. mozda u neku buducu euroazijsku uniju, ali sada ne.
Panasonic

Post by Panasonic »

imigrant wrote:
Panasonic wrote:EU ne moze da prebrodi to da u svoju 'zajednicu' primi neku muslimansku drzavu !
Izvini molim te, ali ne znam u kojem vremenu zivis - jer su to javno saopstili !
Panasonic

Post by Panasonic »

vidiovo wrote:
imigrant wrote:
bih spada, ali turska ne spada u eu po niti jednom kriteriju. mozda u neku buducu euroazijsku uniju, ali sada ne.
vidiovo, ne kontas evropsku politiku.
Vodenjak

Post by Vodenjak »

margareta wrote:ENGRAME::X :?

Zasto mislis da je svaka suprotnost uvrijezenim vrijednostima pogubna za iste ? Niko ti nece i ne moze a sigurno i ne zeli uzeti/otudjiti nesto sa cim' si rodjen ?
Nishta nije onako kako nam se cini da jeste iz perspektive samo jednoga ugla.
Otvoriti i prosiriti svoje vidike i okusati taj "drugi" svijet ne znaci izgubiti svoj identitet. Naprotiv.
Covjek koji dovoljno vjeruje u sebe moze samo ojacati sve SVOJE vlastite vrjednote tek onda kada smogne snagu da upozna i priblizi se "drugima".
Na kraju mi zivimo i dijelimo isti prostor koji samo zajedno mozemo uciniti dobrim i zdravim miljeom za svaku individuu.
Mozes li mi odgovoriti sta su ANA i ASMA testovi ?
E zamisli zemlju sa anatomskog stanovista.
Ako je samo jedan od vitalnih organa insuficijentan , koliko cio organizam trpi ?
Prave komentare poput ovog Engram ne vidi jer se bas kad treba da ih cita, igra sa svojim slicicama...
Sta ces, niko nije savrsen pa ni on! :D

Vozdra Maggi! :)
Sarajevska Princeza

Post by Sarajevska Princeza »

EU ide bez sumske. :D
Post Reply