BHF_Manijak wrote:Ma naravno, Probuseni inace ne prati BH repku, nekako mu je ono bljak, ne prati je jal dobro jal lose igrala, njegov je samo Manchester i evropski fudbal, kad ono i Hrvatska mu repka simpaticna, njih je pratio naravno, nekako su bas ono mili, al' ko zna, mozda je i Hrvatska ubrojana u taj evropski fudbal, ko zna...![]()
E moja glavo bosanska!
Hrvatskoj zelim ugodan let na relaciji Istanbul-Hrvatska i da se vrate sa jedno tri komada u mrezi uz nula postignutih golova, i to nema nikakve veze sa turskom, tako bih im isto pozelio i da sa Andorom, Grckom, Norveskom ili bilo kojom drugom zemljom igraju...Ja ne zivim u toj nekoj komsijkoj idili, svi se ljube, grle, vole, mir mir niko nije kriv i ostala sranja, za neke sam zatucan i ultranacionalista, ali sta bi, ima nas svakakvih kako kazu, kad bar ovi domaci skutori pocnu navijati za SVOJU zemlju i svoju rerpezentaciju, eh onda mozda i ja budem gledo sa simpatisanjem na ove komsijske zemlje!![]()
Baraz(ostale utakmice)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
sayw0t
#26 Re: Baraz(ostale utakmice)
-
CoCoJamBo
- BiH-x
#28 Re: Baraz(ostale utakmice)
Nije da nema smisla u onome sto kazes, ali cemu gnjev prema Hrvatima i ravnodusnost ili pak simpatija prema Crnogorcima?BHF_Manijak wrote:Ma naravno, Probuseni inace ne prati BH repku, nekako mu je ono bljak, ne prati je jal dobro jal lose igrala, njegov je samo Manchester i evropski fudbal, kad ono i Hrvatska mu repka simpaticna, njih je pratio naravno, nekako su bas ono mili, al' ko zna, mozda je i Hrvatska ubrojana u taj evropski fudbal, ko zna...![]()
E moja glavo bosanska!
Hrvatskoj zelim ugodan let na relaciji Istanbul-Hrvatska i da se vrate sa jedno tri komada u mrezi uz nula postignutih golova, i to nema nikakve veze sa turskom, tako bih im isto pozelio i da sa Andorom, Grckom, Norveskom ili bilo kojom drugom zemljom igraju...Ja ne zivim u toj nekoj komsijkoj idili, svi se ljube, grle, vole, mir mir niko nije kriv i ostala sranja, za neke sam zatucan i ultranacionalista, ali sta bi, ima nas svakakvih kako kazu, kad bar ovi domaci skutori pocnu navijati za SVOJU zemlju i svoju rerpezentaciju, eh onda mozda i ja budem gledo sa simpatisanjem na ove komsijske zemlje!![]()
- BHF_Manijak
#29 Re: Baraz(ostale utakmice)
Nemam je ni prema njima vjeruj mi, libo me racku pravo da ti kazem, meni je ba sutra treci bajram, meni je sutra dan D, za sutrasnji dan zivim evo vec ima mjesec, sutra je neopisiv osjecaj, onaj kad krenes sa rajom pravac Zenice, zastave na autu, salovi, dresovi na raju, cijela nacija(bar vecina hajmo recimo
) zivi za taj trenutak kad ga Dzeko/Miske/Pjanic/Lulic/nebitno ko zabije onom supku protugalcu na golu i tako dva puta, a Beg zakljuca gol!!! Eh to me sutra interesuje, a ako pobjedimo, vjeruj ce necu ni pitati za ostale rezultate jer me boli kurac, ja imam svoju repku, ona je BiH, onaj ko nema nek prati i gleda druge!
PS Crbogorci su mi recimo dragi bili u toku kvalifikacija ali cisto jer su bili tz underdog, mala reprezentacija koja prkosi velikoj nr Engleskoj, ali generalno, boli me djon za njima da se razumijemo!
PS Crbogorci su mi recimo dragi bili u toku kvalifikacija ali cisto jer su bili tz underdog, mala reprezentacija koja prkosi velikoj nr Engleskoj, ali generalno, boli me djon za njima da se razumijemo!
- star(i)mo
#30 Re: Baraz(ostale utakmice)
De ne lupaj, svega ti. Neredi u Mostaru su naravno radi BH reprezentacije.ProbuseniDolar wrote:Te nerede u Mostaru prave Bosanci i Hercegovci, dakle mi, sto dovoljno govori na nama. Izral kao drzavu i naciju ne volim pa sam misljenja da su trebali vatreni veci belaj izazvatistar(i)mo wrote:Uvijek bili simpaticni i svidjala ti se atmosfera u i oko njihove repke (hint: protiv nas na Kosevu, redovni neredi u Mostaru, nedavno protiv Izraela...)???Priznaj da ne pratis fudbal/ nogomet...
![]()
Irska
Ceska
Turska. NaKosevu se desilo ono sto bi se desilo i na Maksimiru.
Kad sam rekao "atmosfera u i oko repke" mislio sam na njihove nastupe na prvenstvima, posebno onom ´98. Iako su nasi i njihovi odnosi bili gori nego sada, mislim da je vecina Bosanaca i Hercegovaca, na tom prvenstvu naviala za Hrvatsku.
Gori sam ja s kim i o kome se raspravljam... sto napisa BHF-Manijak, zaboli me neka stvar kako ce oni igrati. A njihovim protivnicima uvijek zelim sve najbolje!
- cyprus
#31 Re: Baraz(ostale utakmice)
Ne valja ti ovo nimalo...star(i)mo wrote:... Nabijem ja takve Bosance i Hercegovce!...
- star(i)mo
#32 Re: Baraz(ostale utakmice)
Cyprus, 98-e! Danas sam inferioran prema njima i susjedima koji mojoj materi svaki put opsuju kad im zaigra "lijepa njihova".cyprus wrote:Ne valja ti ovo nimalo...star(i)mo wrote:... Nabijem ja takve Bosance i Hercegovce!...
edit: pardon, mislio sam indiferentan.
- cyprus
#33 Re: Baraz(ostale utakmice)
Bez obzira bila 93, 98 ili 2011... nemaš pravo nekog ''nabijati'' zbog njegovog načina rezovanja drugačijeg od tvog, a posebno kada se radi o simpatisanju neke sportske ekipe... a pogotovo to stavljati pod plašt tobožnjeg patriotizma.
-
SaPnA
#34 Re: Baraz(ostale utakmice)
Brate svaka ti je na mjestu, al mozes malo smanjit sa vulgarnostima u postu, to mi evo para vec duze vrijeme oci a vjerujem i drugima.BHF_Manijak wrote:Nemam je ni prema njima vjeruj mi, libo me racku pravo da ti kazem, meni je ba sutra treci bajram, meni je sutra dan D, za sutrasnji dan zivim evo vec ima mjesec, sutra je neopisiv osjecaj, onaj kad krenes sa rajom pravac Zenice, zastave na autu, salovi, dresovi na raju, cijela nacija(bar vecina hajmo recimo) zivi za taj trenutak kad ga Dzeko/Miske/Pjanic/Lulic/nebitno ko zabije onom supku protugalcu na golu i tako dva puta, a Beg zakljuca gol!!! Eh to me sutra interesuje, a ako pobjedimo, vjeruj ce necu ni pitati za ostale rezultate jer me boli kurac, ja imam svoju repku, ona je BiH, onaj ko nema nek prati i gleda druge!
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#35 Re: Baraz(ostale utakmice)
Pustite se suplje price i uplitanja politike,frustracija zbog majmuna zatrovanih sovinizmom,i nemojte postati isti kao oni.
Protiv sovinizma,fasizma i slicnih idiotarija se ne bori sovinizmom i fasizmom,niti se preuzimaju takve bolesne matrice
. Velicina covjeka i covjecnosti nije odgovarati na taj nacin i trovati svoj mozak tim i takvim logikama.
Ja znam more raje iz Hrvatske i nemate pojma kako su dobri i rastereceni,sa nekima sam u jaranskim odnosima. Isto tako i sa ekipom iz Srbije ,Crne Gore..i zasto ne razmisljati o tom zemljama kao o susjedima/komsijama i razmisljati o tim zemljama kroz SPORT i kroz pozitivna druzenja i pozitivnu raju od tamo.
U ostalom,razmisljajmo o ovom barazu kao o SPORTU i duelu SPORTSKIH reprezentacija.
Ja se ponavljam,ali ok... Irska,Hrvatska,Crna Gora i Mi

Protiv sovinizma,fasizma i slicnih idiotarija se ne bori sovinizmom i fasizmom,niti se preuzimaju takve bolesne matrice
Ja znam more raje iz Hrvatske i nemate pojma kako su dobri i rastereceni,sa nekima sam u jaranskim odnosima. Isto tako i sa ekipom iz Srbije ,Crne Gore..i zasto ne razmisljati o tom zemljama kao o susjedima/komsijama i razmisljati o tim zemljama kroz SPORT i kroz pozitivna druzenja i pozitivnu raju od tamo.
U ostalom,razmisljajmo o ovom barazu kao o SPORTU i duelu SPORTSKIH reprezentacija.
Ja se ponavljam,ali ok... Irska,Hrvatska,Crna Gora i Mi
- star(i)mo
#36 Re: Baraz(ostale utakmice)
Nije to nikakvo ispoljavanje patriotizma vec moje licno misljenje. Ne morate se slagati samo imajte na umu da bi "vecina" (cega ili koga je vise nebitno) slicno reagovala da je neko napisao da je 93, 98 navijao za Srbiju, jer Boze moj, sve oko i u reprezentaciji Srbije mu je uvijek bilo simpaticno.
Moderator nek' me banuje. Zasluzio sam. Olaksat cu joj/mu posao i "samobanovat" cu se na 10 dana.
Moderator nek' me banuje. Zasluzio sam. Olaksat cu joj/mu posao i "samobanovat" cu se na 10 dana.
- ProbuseniDolar
#37 Re: Baraz(ostale utakmice)
Mjesate politiku a mene takve stvari ne interesuju. JA kad gledam Hrvatske medije, atmosferu navijaca, struke, medija ... prosto im zavidim jer mi takvu sloznost nikad necemo imati. I da, 98 sam navijao za njih jer su kao mala nacija dosli i pokorili svijet. Meni kao djetetu je to ostalo urezano u sjecanje, isto kao i golovi Davora Sukera kojeg i danas smatram jednim od najboljih napadaca zadnjih 20 godina. Tema je ostali parova, i ja iznosim svoje misljenje. Sto se Mostara tice, istina nije igrala nasa repka. E upravo zato, ja ne mogu shvatiti te degenerike koji su zaludjeni nacionalizmom. Posebno je glup razlog zasto su se marisali, nije igrala nasa, vec tudje repke. Meni je to isto kao kad bi se u BiH pomarisali navijaci Brazila protiv navijaca Argentine. Dakle vrhunac ljudske gluposti. Mene takve stvari ne interesuju. Ovdje je rijec o fudbalu, a ja sam rekao da simpatisem Hrvatsku i Crnu goru. Vasa je stvar sto ne mozete da razumijete da se mogu simpatisati i druge reprezentacije sem nase.
- cyprus
#38 Re: Baraz(ostale utakmice)
Haj sve, al gdje će vam duša kad većinom preferirate Irsku nad Estonijom?

Last edited by cyprus on 11/11/2011 02:15, edited 1 time in total.
- Point.
#39 Re: Baraz(ostale utakmice)
Dobro covjek se nekad uzruja i onda se pisu svakakve rijeci, ipak ovo je forum moze se nekad opsovati u zaru sto bi se reklo nije mejtef.SaPnA wrote:Brate svaka ti je na mjestu, al mozes malo smanjit sa vulgarnostima u postu, to mi evo para vec duze vrijeme oci a vjerujem i drugima.BHF_Manijak wrote:Nemam je ni prema njima vjeruj mi, libo me racku pravo da ti kazem, meni je ba sutra treci bajram, meni je sutra dan D, za sutrasnji dan zivim evo vec ima mjesec, sutra je neopisiv osjecaj, onaj kad krenes sa rajom pravac Zenice, zastave na autu, salovi, dresovi na raju, cijela nacija(bar vecina hajmo recimo) zivi za taj trenutak kad ga Dzeko/Miske/Pjanic/Lulic/nebitno ko zabije onom supku protugalcu na golu i tako dva puta, a Beg zakljuca gol!!! Eh to me sutra interesuje, a ako pobjedimo, vjeruj ce necu ni pitati za ostale rezultate jer me boli kurac, ja imam svoju repku, ona je BiH, onaj ko nema nek prati i gleda druge!
- Point.
#40 Re: Baraz(ostale utakmice)
ProbuseniDolar wrote:Mjesate politiku a mene takve stvari ne interesuju. JA kad gledam Hrvatske medije, atmosferu navijaca, struke, medija ... prosto im zavidim jer mi takvu sloznost nikad necemo imati. I da, 98 sam navijao za njih jer su kao mala nacija dosli i pokorili svijet. Meni kao djetetu je to ostalo urezano u sjecanje, isto kao i golovi Davora Sukera kojeg i danas smatram jednim od najboljih napadaca zadnjih 20 godina. Tema je ostali parova, i ja iznosim svoje misljenje. Sto se Mostara tice, istina nije igrala nasa repka. E upravo zato, ja ne mogu shvatiti te degenerike koji su zaludjeni nacionalizmom. Posebno je glup razlog zasto su se marisali, nije igrala nasa, vec tudje repke. Meni je to isto kao kad bi se u BiH pomarisali navijaci Brazila protiv navijaca Argentine. Dakle vrhunac ljudske gluposti. Mene takve stvari ne interesuju. Ovdje je rijec o fudbalu, a ja sam rekao da simpatisem Hrvatsku i Crnu goru. Vasa je stvar sto ne mozete da razumijete da se mogu simpatisati i druge reprezentacije sem nase.
Hani malo. Jel ti ovo zelis da kazes da simpatises i pratis nashu reprezentaciju?
- ProbuseniDolar
#41 Re: Baraz(ostale utakmice)
JA itekako vjerujem u Eufine zavjere. Irskoj je ovo kompenzacija za prosli baraz. Napadnite me ako hocete, ali sjebali su nas protiv francuske, sjebace nas i protiv portugala. Zato cemo u iducem barazu dobiti kako kompenzaciju najlakseg protivnika i pomoc sudija.cyprus wrote:Haj sve, al gdje će vam duša kad većinom preferirate Irsku nad Estonijom?![]()
- ProbuseniDolar
#42 Re: Baraz(ostale utakmice)
E jebi ga sad, svaku rijec mi mjerite. Naravno da nasu repku volim kao i svi vi. I meni veceras nema spavanja kao i vecini. Joas ako se tu moram pravdatiPoint. wrote:ProbuseniDolar wrote:Mjesate politiku a mene takve stvari ne interesuju. JA kad gledam Hrvatske medije, atmosferu navijaca, struke, medija ... prosto im zavidim jer mi takvu sloznost nikad necemo imati. I da, 98 sam navijao za njih jer su kao mala nacija dosli i pokorili svijet. Meni kao djetetu je to ostalo urezano u sjecanje, isto kao i golovi Davora Sukera kojeg i danas smatram jednim od najboljih napadaca zadnjih 20 godina. Tema je ostali parova, i ja iznosim svoje misljenje. Sto se Mostara tice, istina nije igrala nasa repka. E upravo zato, ja ne mogu shvatiti te degenerike koji su zaludjeni nacionalizmom. Posebno je glup razlog zasto su se marisali, nije igrala nasa, vec tudje repke. Meni je to isto kao kad bi se u BiH pomarisali navijaci Brazila protiv navijaca Argentine. Dakle vrhunac ljudske gluposti. Mene takve stvari ne interesuju. Ovdje je rijec o fudbalu, a ja sam rekao da simpatisem Hrvatsku i Crnu goru. Vasa je stvar sto ne mozete da razumijete da se mogu simpatisati i druge reprezentacije sem nase.
Hani malo. Jel ti ovo zelis da kazes da simpatises i pratis nashu reprezentaciju?
- Point.
#43 Re: Baraz(ostale utakmice)
Vidim raja te proziva da ne pratis nasu repku nego samo Man U i evropski elitni nogomet pa zato pitam. No hard feelings.ProbuseniDolar wrote:E jebi ga sad, svaku rijec mi mjerite. Naravno da nasu repku volim kao i svi vi. I meni veceras nema spavanja kao i vecini. Joas ako se tu moram pravdatiPoint. wrote:ProbuseniDolar wrote:Mjesate politiku a mene takve stvari ne interesuju. JA kad gledam Hrvatske medije, atmosferu navijaca, struke, medija ... prosto im zavidim jer mi takvu sloznost nikad necemo imati. I da, 98 sam navijao za njih jer su kao mala nacija dosli i pokorili svijet. Meni kao djetetu je to ostalo urezano u sjecanje, isto kao i golovi Davora Sukera kojeg i danas smatram jednim od najboljih napadaca zadnjih 20 godina. Tema je ostali parova, i ja iznosim svoje misljenje. Sto se Mostara tice, istina nije igrala nasa repka. E upravo zato, ja ne mogu shvatiti te degenerike koji su zaludjeni nacionalizmom. Posebno je glup razlog zasto su se marisali, nije igrala nasa, vec tudje repke. Meni je to isto kao kad bi se u BiH pomarisali navijaci Brazila protiv navijaca Argentine. Dakle vrhunac ljudske gluposti. Mene takve stvari ne interesuju. Ovdje je rijec o fudbalu, a ja sam rekao da simpatisem Hrvatsku i Crnu goru. Vasa je stvar sto ne mozete da razumijete da se mogu simpatisati i druge reprezentacije sem nase.
Nemerem ni ja zaspat, zadnja dva sata po youtubu gledam stare utakmice, navijanja, pjesme.....Tacno ce mi ovaj fudbal doci glave.
- poznanik
#44 Re: Baraz(ostale utakmice)
Turska-Hrvatska
Ceska-Crna Gora
Estonija-Irska
BiH-Portugal
- motachjointa
#45 Re: Baraz(ostale utakmice)
dobili smo vec grupu u kvalifikacijama sa najlaksim protivnicima, to oni nama unaprijedProbuseniDolar wrote:JA itekako vjerujem u Eufine zavjere. Irskoj je ovo kompenzacija za prosli baraz. Napadnite me ako hocete, ali sjebali su nas protiv francuske, sjebace nas i protiv portugala. Zato cemo u iducem barazu dobiti kako kompenzaciju najlakseg protivnika i pomoc sudija.cyprus wrote:Haj sve, al gdje će vam duša kad većinom preferirate Irsku nad Estonijom?![]()
-
Frooteky
#46 Re: Baraz(ostale utakmice)
Turska-HrvatskaTurke ne podnosim pa makar protiv Kukovih Otoka igrali a Hrvati su mi dragi
Češka-Crna GoraZbog razvoja i svega sto su ljudi u tako kratkom vremenu postigli, ali realno Češka je favorit
Irska-Estonija Ne može drukčije
Češka-Crna GoraZbog razvoja i svega sto su ljudi u tako kratkom vremenu postigli, ali realno Češka je favorit
Irska-Estonija Ne može drukčije
- Korisnicko ime
#47 Re: Baraz(ostale utakmice)
Moj mostarac, hocete li vi dolje ikad izaci iz te 93.?star(i)mo wrote:Nije to nikakvo ispoljavanje patriotizma vec moje licno misljenje. Ne morate se slagati samo imajte na umu da bi "vecina" (cega ili koga je vise nebitno) slicno reagovala da je neko napisao da je 93, 98 navijao za Srbiju, jer Boze moj, sve oko i u reprezentaciji Srbije mu je uvijek bilo simpaticno.
Nikad vi (i oni preko rijeke) s takvim razmisljanjem necete na zelenu granu izaci...
Na kraju krajeva, mrzite sto oni navijaju za HR a normalno vam je da vi navijate za Tursku i razvijate njihove zastave i slavite njihove pobjede kao da su pobjede nase reprezentacije...
Ja recimo uglavnom navijam za Hrvatsku kad god igra, osim protiv BiH. Ovaj put bih zelio da ih Turska prodje, jer mi je Turka repka draga, ali ne zato sto smo nekad bili dio njihovog carstva niti zato sto su braca muslimani, vec zato sto mi se svidja kako igraju, pogotovo gotivim par njihovih igraca. Da mi imamo jednog Ardu Turana koji je nase u Zenici (1:1) "valjao" kao malu djecu, ne bih se brinuo za nas prolaz u barazu...
Volio bih da prodjemo mi, Turska CG i Estonija (ovi zadnji samo zato sto su "nasteljeni" Ircima kao kompenzacija za kradju protiv Francuza, inace su mi Irci bas dragi)...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#48 Re: Baraz(ostale utakmice)
ja stavljam lovu na tursku i portugal
- mrtva kokoš
#49 Re: Baraz(ostale utakmice)
bjezi komi idi igraj squoshBlack swan wrote:ja stavljam lovu na tursku i portugal
-
sumirprimus
#50 Re: Baraz(ostale utakmice)
pasces i na turskoj i na portugalu,tu mač muvizBlack swan wrote:ja stavljam lovu na tursku i portugal
hrvatska,bosna,irska i čehi...