wewa wrote:Orbit-sex?:
Orada-sex?
Oftalmolog-sex?
Okupatorski sex?
Operater sex?
Omiljeni sex?
Orbit
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
wewa wrote:Orbit-sex?:
Orada-sex?
Oftalmolog-sex?
Okupatorski sex?
Operater sex?
Omiljeni sex?
e fala i dje cuo i dje ne cuo, sad mogu mirno spavati.Pitarrr82 wrote:wewa wrote:Orbit-sex?:
Orada-sex?
Oftalmolog-sex?
Okupatorski sex?
Operater sex?
Omiljeni sex?
Orbit
I drugi putwewa wrote:e fala i dje cuo i dje ne cuo, sad mogu mirno spavati.Pitarrr82 wrote:wewa wrote:Orbit-sex?:
Orada-sex?
Oftalmolog-sex?
Okupatorski sex?
Operater sex?
Omiljeni sex?
Orbit
Pitarrr82 wrote:
I drugi put
wewa wrote:Pitarrr82 wrote:
I drugi put![]()
za sva pitanja o seksu, obraticu se tebi. a i karanfilka bi trebala isto...
a ne, bez lazne skromnosti! vidim ja da si ti ekspert za o-sex.Pitarrr82 wrote:
Dobro sad, necemo pretjerivati ovo sam eto slucajno znao![]()
U pravu si, uopceno ekspert za sexwewa wrote:a ne, bez lazne skromnosti! vidim ja da si ti ekspert za o-sex.Pitarrr82 wrote:
karanana wrote:a i gledaj na svetliju stranu: kada imate A-sex, ispada isto kao da ti ona ljubi A.
i recimo, stavi se u njegovu kozu sada: kada ti on radi O-sex, da li to znaci da on radi O-sex i tvojem bivsem koji je radio s tobom normala sex?
eto vidis, znala sam da se iza skromnog nicka krije respektabilno znanje.Pitarrr82 wrote:U pravu si, uopceno ekspert za sexwewa wrote:a ne, bez lazne skromnosti! vidim ja da si ti ekspert za o-sex.Pitarrr82 wrote:
nemoj tako, pomisli na sve higijensko-genitalne aspekte problema. da li prvo otkuhati, oprasiti pa usisati, ili oprasiti, otkuhati pa usisati, that is the questionNot My Idea wrote:golem problem.
karanana wrote:a i gledaj na svetliju stranu: kada imate A-sex, ispada isto kao da ti ona ljubi A.
i recimo, stavi se u njegovu kozu sada: kada ti on radi O-sex, da li to znaci da on radi O-sex i tvojem bivsem koji je radio s tobom normala sex?
Ako nisi već plavuša, onda postani.Karanfilka wrote:Imas osobu pored sebe koja ti je draga. Kako prestati zamisljati njega s nekom bivsom i kako je on njoj pruzao O-seks....gadi mi se ponekad kada na to pomislim i kada ja te iste usne trebam da ljubim.....![]()
Da, znam, cudna sam....
Faladrekalica28 wrote:Ako nisi već plavuša, onda postani.Karanfilka wrote:Imas osobu pored sebe koja ti je draga. Kako prestati zamisljati njega s nekom bivsom i kako je on njoj pruzao O-seks....gadi mi se ponekad kada na to pomislim i kada ja te iste usne trebam da ljubim.....![]()
Da, znam, cudna sam....
Većina ih generalno ne razmišlja.
drekalica28 wrote:Ako nisi već plavuša, onda postani.Karanfilka wrote:Imas osobu pored sebe koja ti je draga. Kako prestati zamisljati njega s nekom bivsom i kako je on njoj pruzao O-seks....gadi mi se ponekad kada na to pomislim i kada ja te iste usne trebam da ljubim.....![]()
Da, znam, cudna sam....
Većina ih generalno ne razmišlja.
jah, jes, eto... ako ti je lakse, a ti samo nastavi vjerovatiPitarrr82 wrote:To oko nick-a cemo rijesiti na proljece
wewa wrote:drekalica28 wrote:Ako nisi već plavuša, onda postani.Karanfilka wrote:Imas osobu pored sebe koja ti je draga. Kako prestati zamisljati njega s nekom bivsom i kako je on njoj pruzao O-seks....gadi mi se ponekad kada na to pomislim i kada ja te iste usne trebam da ljubim.....![]()
Da, znam, cudna sam....
Većina ih generalno ne razmišlja.![]()
jah, jes, eto... ako ti je lakse, a ti samo nastavi vjerovatiPitarrr82 wrote:To oko nick-a cemo rijesiti na proljece![]()
![]()
Cholina_Lokica wrote: Fala
Ama šta ste se vas dvije našle prozvane.wewa wrote:![]()
![]()
Nemoj se sad vadit.drekalica28 wrote:Cholina_Lokica wrote: FalaAma šta ste se vas dvije našle prozvane.wewa wrote:![]()
![]()
Rekla sam većina, a vas dvije meni niste većina.![]()
Ne izvlaci se saddrekalica28 wrote:Cholina_Lokica wrote: FalaAma šta ste se vas dvije našle prozvane.wewa wrote:![]()
![]()
reci joj da joj ja ne bi rekla!Ghost_Rider_XXX wrote:Nemoj se sad vadit.drekalica28 wrote:Cholina_Lokica wrote: FalaAma šta ste se vas dvije našle prozvane.wewa wrote:![]()
![]()
a onda bjezis u vidu lastinog repadrekalica28 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Ja se na vadim, ja kažem kako jeste.
eno sad, i on poceo...Ghost_Rider_XXX wrote:Sad šalu na stranu, jel neko konta šta je ovdje problem? Danas sam plavuša pa ne kontam.
wewa wrote:nemoj tako, pomisli na sve higijensko-genitalne aspekte problema. da li prvo otkuhati, oprasiti pa usisati, ili oprasiti, otkuhati pa usisati, that is the questionNot My Idea wrote:golem problem.
đe ću ba pobjeć...pola vas zna gdje živim.wewa wrote: a onda bjezis u vidu lastinog repa![]()
![]()
Zamišljaj da to tebi radiKaranfilka wrote:Imas osobu pored sebe koja ti je draga. Kako prestati zamisljati njega s nekom bivsom i kako je on njoj pruzao O-seks....gadi mi se ponekad kada na to pomislim i kada ja te iste usne trebam da ljubim.....![]()
Da, znam, cudna sam....