ups. u DNK htjedo rec...a za zene bas i ne znam pojedinostisuspect_zero wrote:markioni wrote:muski mozak je programiran da nakon sto muskarac odradi posao mozak pocne pojacano da luci hormon za spavanje i ugodu. to je prirodna reakcija koja tijelu i psihi govori da je "posao" obavljen i automatski se htjeli mi to ili ne gubi interes za partnerom (nema se zelje za ponovnim odradzivanjem posla jer zaboga zenka je "oplodzena" posao zavsren)...zvuci pomalo surovo ali jbg. tako je zapisano u ljudskom DNA od pracovjeka ..
Misliš to samo kod vas?![]()
Spavanje...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- markioni
- Location: neocekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rjesava stvar
#26 Re: Spavanje...
- Teta Macheta
#27 Re: Spavanje...
Desilo mi se nikad nije...valjda sam imala sreću i uvijek nalazila partnera sa dobrom kondicijom.Duhovni Vođa wrote:...muškarca poslije seksa![]()
Evo ja se sad probudio. Ona nešto ko ljuta...![]()
Žene, smeta li vam kad muškarac zaspe k'o klada nakon odnosa?![]()
Ne znam da li bi mogla dugo opstat uz "spavača"
-
dječak sa šibicama
#28 Re: Spavanje...
To znaci da sam ja ipak po prirodi pecinski covjek, huga buga.markioni wrote:muski mozak je programiran da nakon sto muskarac odradi posao mozak pocne pojacano da luci hormon za spavanje i ugodu. to je prirodna reakcija koja tijelu i psihi govori da je "posao" obavljen i automatski se htjeli mi to ili ne gubi interes za partnerom (nema se zelje za ponovnim odradzivanjem posla jer zaboga zenka je "oplodzena" posao zavsren)...zvuci pomalo surovo ali jbg. tako je zapisano u ljudskom DNA od pracovjeka ..
A dobro, sta se moze...
- cvjece13
#29 Re: Spavanje...
Ne smeta, najviše mi odgovara da ga zagrlim i da oboje zaspimo. Maziti bi se još i nekako mogla, ali za neku priču sam tad najmanje raspoložena.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#30 Re: Spavanje...
problem neki?@di wrote:Ovdje na ovom forumu svi guze ... jarane, vadiš li ga ikad?Chmoljo wrote:jarane, ja bih se poslije uvijek mazio, al' one hoće da spavaju...![]()
- Duhovni Vođa
#32 Re: Spavanje...
bed enerdži bed enerdži bed enerdži bed enerži bed enerdži bed enerdži bed enerdži bed enerži@di wrote:Nije problem, prije ljubomora.

- Cholina_Lokica
#33 Re: Spavanje...
Gadnog vakta, ne moRes vise reci da se sexas da te neko ne optuzi za nesto i ne nabije to na nos 
- Not My Idea
#34 Re: Spavanje...
dile, nije zar da se sexas 
- Cholina_Lokica
#35 Re: Spavanje...
Suti, evo se sad stidimNot My Idea wrote:dile, nije zar da se sexas
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#36 Re: Spavanje...
baš...Cholina_Lokica wrote:Gadnog vakta, ne moRes vise reci da se sexas da te neko ne optuzi za nesto i ne nabije to na nos
- wewa
#37 Re: Spavanje...
sve prije braka - oho vam se
- Not My Idea
#38 Re: Spavanje...
necuveno je da je dozvoljeno pricat o sexu na forumu
- Irm@
#39 Re: Spavanje...
ja izgleda onda imam muski mozak..jer meni se uvijek ali bas uvijek poslije sexa spava..nije mi do mazenja

-
drekalica28
#40 Re: Spavanje...
Ako mu se spava, nek spava, zaspat ćemo zajedno najvjerovatnije.Duhovni Vođa wrote:...muškarca poslije seksa![]()
Ako mu se mazi, nek se mazi....to nikada ne odbijam.
Sve može....ali nakon što ja prvo piškim.
-
s@mson
#41 Re: Spavanje...
Poslije sexa je prirodna reakcija da se na neko vrijeme gubi interes za partnericom, i tako je bilo i kod mene dok srce nije naslo NJU...markioni wrote:muski mozak je programiran da nakon sto muskarac odradi posao mozak pocne pojacano da luci hormon za spavanje i ugodu. to je prirodna reakcija koja tijelu i psihi govori da je "posao" obavljen i automatski se htjeli mi to ili ne gubi interes za partnerom (nema se zelje za ponovnim odradzivanjem posla jer zaboga zenka je "oplodzena" posao zavsren)...zvuci pomalo surovo ali jbg. tako je zapisano u ljudskom DNA od pracovjeka ..
S NJOM odmah poslije sexa imam zelju da je mazim, ljubim...
Mislim da je volim, jbg...
- 6.april
#42 Re: Spavanje...
Kada je riječ o seksu muškarci i žene zaista različiti, a to je pokazalo i najnovije istraživanje koje je pokazalo kako su žene te koje ne podnose maženje nakon seksa dok muškarci uživaju u zagrljaju partnerice nakon orgazma.
Istraživanje provedeno u Velikoj Britaniji pokazalo je kako čak 32 posto žena ne voli ležati u zagrljaju partnera nakon seksa, ali čine to kako ne bi razočarale svoje partnere.
Nakon seksa žene se vole okrenuti na svoju stranu kreveta i zaspati, to je priznalo njih 77 posto, dok njih 55 priznaje kako muškarcu priušte kratki zagrljaj nakon seksa.
Razlog zbog kojeg žene ne vole provoditi vrijeme u zagrljaju muškarca je vrućina, dok su mnoge povjerile kako bi nakon seksa radije provjerile svoj profil na Facebooku.
Muškarci su zapravo ti koji sve češće pokazuju želju za dodirima te maženjem s partnericom nakon seksa, a pripadnice ljepšeg spola tu će im želju ispuniti češće tokom zimskih mjeseci, piše Zadovoljna.hr.
- mokra_carapa
#43 Re: Spavanje...
drekalica28 wrote:Ako mu se spava, nek spava, zaspat ćemo zajedno najvjerovatnije.Duhovni Vođa wrote:...muškarca poslije seksa![]()
Ako mu se mazi, nek se mazi....to nikada ne odbijam.![]()
Sve može....ali nakon što ja prvo piškim.![]()
Hahahaha ali onda se razbudiš i nije ti ni do spavanja a ni maženja
-
PalaSa Marsa
#44 Re: Spavanje...
Hehehe teme

-
PalaSa Marsa
#45 Re: Spavanje...
Chmoljo wrote:jarane, ja bih se poslije uvijek mazio, al' one hoće da spavaju...![]()
-
hurmasica
#46 Re: Spavanje...
ma bjezzzzvenus doom wrote:ne smetavolim ga gledati kako spava
presmijesan bude, prvo onako slatko zaspi, pa onda pocne kao nesto da se buni (u snu), pa pocne da trza nogama, hahaha
![]()
![]()
( tad ga samo malo jace zagrlim, i onda se opusti, jer bude k'o u nekom grcu
) pa onda onaj uzdah( kao malo dijete kad se prepadne, pa zaspi, i onda ono uzdahne).. i onda se smiri i nastavi spavati...
i simpaticno mi je isto kad se samo trzne , pogleda me, i ja krenem da kazem nesto, on promrlja neke nerazgovjetne rijeci zagrli me i nastavi spavati, kao da se nije probudiou svakom slucaju ja se uvijek ismijem njemu
![]()
ja napravih studiju od njegovog spavanja![]()
![]()
![]()
- Jack Be Nimble
#47 Re: Spavanje...
Ja bi volio spavati, ali ona mi stalno uvali usisavanje po kuci, neku prasinu skupljati unutar plakara gdje niko nikada ne zagleda.
- mokra_carapa
#48 Re: Spavanje...
Dobro je pa ne moraš još i suđe prati... nije ti lako nikakoJack Be Nimble wrote:Ja bi volio spavati, ali ona mi stalno uvali usisavanje po kuci, neku prasinu skupljati unutar plakara gdje niko nikada ne zagleda.
- darijaavdic
#49 Re: Spavanje...
HAHAHAvenus doom wrote:ne smetavolim ga gledati kako spava
presmijesan bude, prvo onako slatko zaspi, pa onda pocne kao nesto da se buni (u snu), pa pocne da trza nogama, hahaha
![]()
![]()
) pa onda onaj uzdah( kao malo dijete kad se prepadne, pa zaspi, i onda ono uzdahne).. i onda se smiri i nastavi spavati...
i simpaticno mi je isto kad se samo trzne , pogleda me, i ja krenem da kazem nesto, on promrlja neke nerazgovjetne rijeci zagrli me i nastavi spavati, kao da se nije probudiou svakom slucaju ja se uvijek ismijem njemu
![]()
![]()
![]()
- žulijan asanž
#50 Re: Spavanje...
darija avdić, ti si jedna od onih koja bi željela ostati aMonimna, jel tako?darijaavdic wrote:HAHAHAvenus doom wrote:ne smetavolim ga gledati kako spava
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tako su smjesni kad zaspu