da li kupujete u sex shopovima
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Sarajlija72
ja nedavno bio u Becu i u blizini hotela udjem u neki sexi shop iz ciste radoznalosti. Haj reko bezveze da vidim kad tamo vise cura nego muskaraca i bilo mi je veoma zanimljivo da se cure zanimaju oko nekih kuglica, pih reko sta je ovo, odoh ja do njih!
Uzmem kuglice ovo ono, ne kontam fakat, reko sta ce im kuglice!
Kasnije se nadjem sa "jaranicom" na kafi i pricam joj ja tako, kaze ona da te kuglice imaju veoma dobrog efekta
, ima li ko kakvog iskustva sa tim, mislim anamo onim kuglicama!
Mislim na zene naravno, inace nisam nista kupio, bezveze mi je sve!
TARABA
Kasnije se nadjem sa "jaranicom" na kafi i pricam joj ja tako, kaze ona da te kuglice imaju veoma dobrog efekta
Mislim na zene naravno, inace nisam nista kupio, bezveze mi je sve!
TARABA
-
titov pionir
http://www.electriqueboutique.com/
evo ljudi mrak prodavnice
potrebna ti je kreditna kartica i malo strpljenja da stigne.
npr, jedna uniforma od 30$ do 80$. za te pare u sex shopu na skenderiji mozes kupiti neki jad koji je gore kvalitete nego roba na pijaci-otoka.
obradovao sam svoju curicu, a i sebe.
sad se igramo do besvesti
npr, jedna uniforma od 30$ do 80$. za te pare u sex shopu na skenderiji mozes kupiti neki jad koji je gore kvalitete nego roba na pijaci-otoka.
-
beba
-
violentjack
Igrate se pioniratitov pionir wrote:www.electriqueboutique.com/
- Efedrin
#41 Re: da li kupujete u sex shopovima
moze li link ako ima od stranice od one radnje na Skenderiji, da vidim sta svega ima, i cijene naravno, ne sad da trazim bičeve ili lisice, nego eto, moze se svasta pronaci, kakvih ludorija ono kao za rodjendan ili godisnjicu 
- Ramzess Veliki
#42 Re: da li kupujete u sex shopovima
Ma naćeš kitu od crnca. Gumenu ...Efedrin wrote:moze li link ako ima od stranice od one radnje na Skenderiji, da vidim sta svega ima, i cijene naravno, ne sad da trazim bičeve ili lisice, nego eto, moze se svasta pronaci, kakvih ludorija ono kao za rodjendan ili godisnjicu
- Efedrin
#43 Re: da li kupujete u sex shopovima
ma nije to sto trazim, nego sam mislio ako ima kakav lubrikant, kondomi s okusima, tangice neke s repićima, itd 
-
anjaistkrank
#44 Re: da li kupujete u sex shopovima
http://lmgtfy.com/?q=sex+shop+skenderija+softpackEfedrin wrote:moze li link ako ima od stranice od one radnje na Skenderiji, da vidim sta svega ima, i cijene naravno, ne sad da trazim bičeve ili lisice, nego eto, moze se svasta pronaci, kakvih ludorija ono kao za rodjendan ili godisnjicu
the power of google compels you!!!
- Efedrin
- Efedrin
#46 Re: da li kupujete u sex shopovima
pihm ne nadjoh nista interesantno
- Ramzess Veliki
#47 Re: da li kupujete u sex shopovima
Imaš dobrih lubrikanata u Skenderiji, a interesantan je i vibro-prsten. Vrlo je stimulirajući za oboje.Efedrin wrote:ma nije to sto trazim, nego sam mislio ako ima kakav lubrikant, kondomi s okusima, tangice neke s repićima, itd
- madesa
#48 Re: da li kupujete u sex shopovima
odmah squirt poslijeRamzess Veliki wrote:Imaš dobrih lubrikanata u Skenderiji, a interesantan je i vibro-prsten. Vrlo je stimulirajući za oboje.Efedrin wrote:ma nije to sto trazim, nego sam mislio ako ima kakav lubrikant, kondomi s okusima, tangice neke s repićima, itd
- Ramzess Veliki
#49 Re: da li kupujete u sex shopovima
A šta je to? Ja sam seljačina sa skele, nisam obrazovan u tim modernim stvarima. Znam samo zavrt k'o međed.madesa wrote:odmah squirt poslijeRamzess Veliki wrote:Imaš dobrih lubrikanata u Skenderiji, a interesantan je i vibro-prsten. Vrlo je stimulirajući za oboje.Efedrin wrote:ma nije to sto trazim, nego sam mislio ako ima kakav lubrikant, kondomi s okusima, tangice neke s repićima, itd, nego imal kod nas uzeti poppers davno probao pa bih opet
- hrusta
#50 Re: da li kupujete u sex shopovima
ma probaj Modrica Optima Kolo-Mast..........Ramzess Veliki wrote:Imaš dobrih lubrikanata u Skenderiji, a interesantan je i vibro-prsten. Vrlo je stimulirajući za oboje.Efedrin wrote:ma nije to sto trazim, nego sam mislio ako ima kakav lubrikant, kondomi s okusima, tangice neke s repićima, itd