SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
- sheilak
#27 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Zna li mozda neko kakva je ovo maloprije pucnjava bila, mislim da je iz pravca Dobrinje, ali nisam sigurna? 
- zateznistub
#28 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Zna li neko zasto je ova guzva na Alipasinom mostu? Sva vozila idu prema TDS-u pa na ilidžu.
- karanana
#29 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
sta je TDS?zateznistub wrote:Zna li neko zasto je ova guzva na Alipasinom mostu? Sva vozila idu prema TDS-u pa na ilidžu.
navodno udaren pjesak kod pijace heco i osim toga u toj guzvi jos par sudarcica.
- zateznistub
#30 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Tvornica Dalekovodnih Stubova.karanana wrote:sta je TDS?zateznistub wrote:Zna li neko zasto je ova guzva na Alipasinom mostu? Sva vozila idu prema TDS-u pa na ilidžu.
navodno udaren pjesak kod pijace heco i osim toga u toj guzvi jos par sudarcica.
Sudarcica?
- karanana
#31 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
ma ono, kolona mic po mic, covjek se nesto zamisli, tipka poruke i tuc...sprchi nekog od pozada. jedan takav je bio prije jedno pola sata ispod porsche salona.zateznistub wrote:Tvornica Dalekovodnih Stubova.karanana wrote:sta je TDS?zateznistub wrote:Zna li neko zasto je ova guzva na Alipasinom mostu? Sva vozila idu prema TDS-u pa na ilidžu.
Sudarcica?
a to dole za pjesaka, izgleda da je frajer izgubio kontrolu i spucao nekog na trotoaru. cudo sa-x nema info o tome. ima 2 sata da se desilo.
- zateznistub
#32 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ma i ja nesto radio pa trke na sa-x da vidim s'a se desava kad ono
niđe nista.
- karanana
#33 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
eno sad ima.
- mali Ninja
#34 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Sinoc oko 12 na grbavici žešće cipelarenje, tri policajca nogama šutaju nekog momka, ne znam ni kako ni zašto ali je dobio gadne batine.
samo da dodam da ja uglavnom podržavam policiju
samo da dodam da ja uglavnom podržavam policiju
- Creasy
#35 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
mali Ninja wrote:Sinoc oko 12 na grbavici žešće cipelarenje, tri policajca nogama šutaju nekog momka, ne znam ni kako ni zašto ali je dobio gadne batine.
Vjerovatno se izivljavali na nekom jadnom i postenom studentu, treba to sve bez posla ostaviti...
- mali Ninja
#36 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
ja bi njima samo da vece ovlasti, da biju pendrecima, više boliCreasy wrote:mali Ninja wrote:Sinoc oko 12 na grbavici žešće cipelarenje, tri policajca nogama šutaju nekog momka, ne znam ni kako ni zašto ali je dobio gadne batine.
Vjerovatno se izivljavali na nekom jadnom i postenom studentu, treba to sve bez posla ostaviti...
-
memx
#37 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ma nek biju ako je zaslužio. Nemogu reć ruke im se .... noge im se pozlatile.mali Ninja wrote:ja bi njima samo da vece ovlasti, da biju pendrecima, više boliCreasy wrote:mali Ninja wrote:Sinoc oko 12 na grbavici žešće cipelarenje, tri policajca nogama šutaju nekog momka, ne znam ni kako ni zašto ali je dobio gadne batine.
- poznanik
#38 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Creasy wrote:Vjerovatno se izivljavali na nekom jadnom i postenom studentu, treba to sve bez posla ostaviti...mali Ninja wrote:Sinoc oko 12 na grbavici žešće cipelarenje, tri policajca nogama šutaju nekog momka, ne znam ni kako ni zašto ali je dobio gadne batine.
@Creasy, kako bi pisao i reagovao da je taj pretučeni momak jedan iz tvoje porodice, ili prijatelj
- poznanik
#39 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
A šta ako nije zaslužio?memx wrote:Ma nek biju ako je zaslužio. Nemogu reć ruke im se .... noge im se pozlatile.
Imaju li policajci mandat da određuju ko je zaslužio batine, a ko nije?
Ko je policajcima dao pravo da kažnjavaju izgrednika?
- muha_sa
#40 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
poznanice poznanicepoznanik wrote:A šta ako nije zaslužio?memx wrote:Ma nek biju ako je zaslužio. Nemogu reć ruke im se .... noge im se pozlatile.
-dok je milicija marisala i pendrecila nije bilo ovolikog klošarluka kao što ga danas ima.
- zateznistub
#41 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ma jok, idu ti oni tako ulicom i prvog kojeg safataju ubiju nogama. Nedeljom posto je neradni dan samo rukama.poznanik wrote:A šta ako nije zaslužio?memx wrote:Ma nek biju ako je zaslužio. Nemogu reć ruke im se .... noge im se pozlatile.
- chuchumbamayumbe
#42 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ko izgrednicima daje pravo da prave izgrede.poznanik wrote:A šta ako nije zaslužio?memx wrote:Ma nek biju ako je zaslužio. Nemogu reć ruke im se .... noge im se pozlatile.
Navijam za dan kada će policija početi da mara po zaslugama.
Ebo ovaj EUPM, IPTF i ostale ine organizacije koje nam ovdje sole pamet ima 15 godina, a isti ti treneri u svojim državama se ponašaju baš suprotno onome čime nama sole pamet.
Samo oštro i pendrekom po bubrezima.
- mali Ninja
#43 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
muha_sa wrote:poznanice poznanicepoznanik wrote:A šta ako nije zaslužio?memx wrote:Ma nek biju ako je zaslužio. Nemogu reć ruke im se .... noge im se pozlatile.
Ko je policajcima dao pravo da kažnjavaju izgrednika?![]()
![]()
-dok je milicija marisala i pendrecila nije bilo ovolikog klošarluka kao što ga danas ima.
- Edin H.
#44 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
poznanik wrote:A šta ako nije zaslužio?memx wrote:Ma nek biju ako je zaslužio. Nemogu reć ruke im se .... noge im se pozlatile.
I onda se poslije zale kada izgube posao jer prosipaju silu, umjesto da rada po pravilima sluzbe.
- Ce-de-vi-ta
#45 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Oko people's-a na M.dvoru neka pucnjava ili?
-
maxell_sarajevo
#46 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /111105005
Nepoznati napadač pucao je u noći na subotu u ulici Kranjčevićeva, ispred kafića Peoples u sarajevskom naselju Marindvor.
Kako su nam potvrdili u MUP-u Kantona Sarajevo, pucnjava se dogodila oko 00.50 sati.
Kako nezvanično saznajemo, nekoliko muškaraca se posvađalo u kafiću Peoples nakon čega je uslijedila tučnjava.
Učesnici nemilog događaja su, zatim, izašli iz kafića, a jedan od njih je pucao iz vatrenog oružja. Dvojica muškaraca u tučnjavi su zadobili tjelesne povrede.
Policija MUP-a KS je izašla na teren i obavila uviđaj.
Nepoznati napadač pucao je u noći na subotu u ulici Kranjčevićeva, ispred kafića Peoples u sarajevskom naselju Marindvor.
Kako su nam potvrdili u MUP-u Kantona Sarajevo, pucnjava se dogodila oko 00.50 sati.
Kako nezvanično saznajemo, nekoliko muškaraca se posvađalo u kafiću Peoples nakon čega je uslijedila tučnjava.
Učesnici nemilog događaja su, zatim, izašli iz kafića, a jedan od njih je pucao iz vatrenog oružja. Dvojica muškaraca u tučnjavi su zadobili tjelesne povrede.
Policija MUP-a KS je izašla na teren i obavila uviđaj.
- starii
#47 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
peoples je odavno postalo sastajaliste kriminalaca,klonite se tog kafica !
- zli_hordas
#48 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ma svugdje ti je manje vise isto pijani nasmrkani idioti su utokama od koji se malo koji zna ponasati furat neku spicu vec cekaju prvu zrtvu da se dokazu a ne mogu izaci dalje iz kantona.
- Creasy
#49 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Niko iz moje porodice, kao niti ijedan moj prijatelj nikada nije imao ni najmanje neprijatnosti sa policijom, a kamoli da bude pretucen. Pitam se, sto li?poznanik wrote:Creasy wrote:Vjerovatno se izivljavali na nekom jadnom i postenom studentu, treba to sve bez posla ostaviti...mali Ninja wrote:Sinoc oko 12 na grbavici žešće cipelarenje, tri policajca nogama šutaju nekog momka, ne znam ni kako ni zašto ali je dobio gadne batine.
@Creasy, kako bi pisao i reagovao da je taj pretučeni momak jedan iz tvoje porodice, ili prijatelj
-
SundanceKid
#50 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Gdje dodje taj Peoples uopste? Koji je to kafic?