SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
sheilak

#27 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by sheilak »

Zna li mozda neko kakva je ovo maloprije pucnjava bila, mislim da je iz pravca Dobrinje, ali nisam sigurna? :?
zateznistub

#28 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by zateznistub »

Zna li neko zasto je ova guzva na Alipasinom mostu? Sva vozila idu prema TDS-u pa na ilidžu.
karanana

#29 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by karanana »

zateznistub wrote:Zna li neko zasto je ova guzva na Alipasinom mostu? Sva vozila idu prema TDS-u pa na ilidžu.
sta je TDS?
navodno udaren pjesak kod pijace heco i osim toga u toj guzvi jos par sudarcica.
zateznistub

#30 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by zateznistub »

karanana wrote:
zateznistub wrote:Zna li neko zasto je ova guzva na Alipasinom mostu? Sva vozila idu prema TDS-u pa na ilidžu.
sta je TDS?
navodno udaren pjesak kod pijace heco i osim toga u toj guzvi jos par sudarcica.
Tvornica Dalekovodnih Stubova.

Sudarcica?
karanana

#31 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by karanana »

zateznistub wrote:
karanana wrote:
sta je TDS?
Tvornica Dalekovodnih Stubova.

Sudarcica?
ma ono, kolona mic po mic, covjek se nesto zamisli, tipka poruke i tuc...sprchi nekog od pozada. jedan takav je bio prije jedno pola sata ispod porsche salona.

a to dole za pjesaka, izgleda da je frajer izgubio kontrolu i spucao nekog na trotoaru. cudo sa-x nema info o tome. ima 2 sata da se desilo.
zateznistub

#32 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by zateznistub »

Ma i ja nesto radio pa trke na sa-x da vidim s'a se desava kad ono :shock: niđe nista.
karanana

#33 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by karanana »

eno sad ima.
mali Ninja

#34 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by mali Ninja »

Sinoc oko 12 na grbavici žešće cipelarenje, tri policajca nogama šutaju nekog momka, ne znam ni kako ni zašto ali je dobio gadne batine.

samo da dodam da ja uglavnom podržavam policiju :thumbup:
Creasy

#35 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Creasy »

mali Ninja wrote:Sinoc oko 12 na grbavici žešće cipelarenje, tri policajca nogama šutaju nekog momka, ne znam ni kako ni zašto ali je dobio gadne batine.

Vjerovatno se izivljavali na nekom jadnom i postenom studentu, treba to sve bez posla ostaviti... :-)
mali Ninja

#36 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by mali Ninja »

Creasy wrote:
mali Ninja wrote:Sinoc oko 12 na grbavici žešće cipelarenje, tri policajca nogama šutaju nekog momka, ne znam ni kako ni zašto ali je dobio gadne batine.

Vjerovatno se izivljavali na nekom jadnom i postenom studentu, treba to sve bez posla ostaviti... :-)
ja bi njima samo da vece ovlasti, da biju pendrecima, više boli :D
memx

#37 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by memx »

mali Ninja wrote:
Creasy wrote:

ja bi njima samo da vece ovlasti, da biju pendrecima, više boli :D
Ma nek biju ako je zaslužio. Nemogu reć ruke im se .... noge im se pozlatile.
poznanik

#38 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by poznanik »

Creasy wrote:

@Creasy, kako bi pisao i reagovao da je taj pretučeni momak jedan iz tvoje porodice, ili prijatelj :-)
poznanik

#39 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by poznanik »

memx wrote:Ma nek biju ako je zaslužio. Nemogu reć ruke im se .... noge im se pozlatile.
A šta ako nije zaslužio?
Imaju li policajci mandat da određuju ko je zaslužio batine, a ko nije?
Ko je policajcima dao pravo da kažnjavaju izgrednika?
muha_sa

#40 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by muha_sa »

poznanik wrote:
memx wrote:Ma nek biju ako je zaslužio. Nemogu reć ruke im se .... noge im se pozlatile.
A šta ako nije zaslužio?
poznanice poznanice :-) :D
-dok je milicija marisala i pendrecila nije bilo ovolikog klošarluka kao što ga danas ima.
zateznistub

#41 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by zateznistub »

poznanik wrote:
A šta ako nije zaslužio?
Ma jok, idu ti oni tako ulicom i prvog kojeg safataju ubiju nogama. Nedeljom posto je neradni dan samo rukama. :-)
chuchumbamayumbe

#42 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by chuchumbamayumbe »

poznanik wrote:
A šta ako nije zaslužio?
Ko izgrednicima daje pravo da prave izgrede.
Navijam za dan kada će policija početi da mara po zaslugama.
Ebo ovaj EUPM, IPTF i ostale ine organizacije koje nam ovdje sole pamet ima 15 godina, a isti ti treneri u svojim državama se ponašaju baš suprotno onome čime nama sole pamet.
Samo oštro i pendrekom po bubrezima.
mali Ninja

#43 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by mali Ninja »

muha_sa wrote:
poznanik wrote:
A šta ako nije zaslužio?
poznanice poznanice :-) :D
-dok je milicija marisala i pendrecila nije bilo ovolikog klošarluka kao što ga danas ima.
:thumbup: :thumbup: bravo deduka, da nam je sad ona milicija.... vala površno gledajući zasluzio je time sto je obukao body majicu kratkih rukava na 0 stepeni. vidi se da momak nije normalan, a kad je rijec o familiji da ga murija mara, vala ko god je zasluzio, neka mu bubrege odbiju sto se mene tice. sutra da tvoje dijete neko napadne, prijeteci nozem oduzme mobitel, novac isl, govorio bi gdje je ta policija, sto ga ne ufati i ne prebije, takav smo mi narod, naopak. :roll:
Edin H.

#44 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Edin H. »

poznanik wrote:
A šta ako nije zaslužio?
:dance:
I onda se poslije zale kada izgube posao jer prosipaju silu, umjesto da rada po pravilima sluzbe.
Ce-de-vi-ta

#45 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Ce-de-vi-ta »

Oko people's-a na M.dvoru neka pucnjava ili?
maxell_sarajevo

#46 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by maxell_sarajevo »

http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /111105005

Nepoznati napadač pucao je u noći na subotu u ulici Kranjčevićeva, ispred kafića Peoples u sarajevskom naselju Marindvor.

Kako su nam potvrdili u MUP-u Kantona Sarajevo, pucnjava se dogodila oko 00.50 sati.

Kako nezvanično saznajemo, nekoliko muškaraca se posvađalo u kafiću Peoples nakon čega je uslijedila tučnjava.

Učesnici nemilog događaja su, zatim, izašli iz kafića, a jedan od njih je pucao iz vatrenog oružja. Dvojica muškaraca u tučnjavi su zadobili tjelesne povrede.

Policija MUP-a KS je izašla na teren i obavila uviđaj.
starii

#47 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by starii »

peoples je odavno postalo sastajaliste kriminalaca,klonite se tog kafica !
zli_hordas

#48 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by zli_hordas »

Ma svugdje ti je manje vise isto pijani nasmrkani idioti su utokama od koji se malo koji zna ponasati furat neku spicu vec cekaju prvu zrtvu da se dokazu a ne mogu izaci dalje iz kantona.
Creasy

#49 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Creasy »

poznanik wrote:
Creasy wrote:

@Creasy, kako bi pisao i reagovao da je taj pretučeni momak jedan iz tvoje porodice, ili prijatelj :-)
Niko iz moje porodice, kao niti ijedan moj prijatelj nikada nije imao ni najmanje neprijatnosti sa policijom, a kamoli da bude pretucen. Pitam se, sto li? :roll:
SundanceKid

#50 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by SundanceKid »

Gdje dodje taj Peoples uopste? Koji je to kafic?
Locked