to je druga sorta i isto je kao u pivnici HSHAVANA wrote:StupskaBitanga wrote:da zaboravih
Sarajevsko pivo je odron
Probaj ovo.
Ali sam rekao ono od 2l u Pet je UŽAAAS
Moderator: anex
to je druga sorta i isto je kao u pivnici HSHAVANA wrote:StupskaBitanga wrote:da zaboravih
Sarajevsko pivo je odron
Probaj ovo.
Po licenci, neke prozvode Kent radi AS grupacija.ema_ wrote:Čekajte ljudi, zar nije Kent turski?![]()
kupio ga "naš" AS-Jelahema_ wrote:Čekajte ljudi, zar nije Kent turski?![]()
On topic
Ovako!
StupskaBitanga wrote:kupio ga "naš" AS-Jelahema_ wrote:Čekajte ljudi, zar nije Kent turski?![]()
On topic
Ovako!
i ne rade po licenci već kupili prozvodnju u BiH
Z.dž i Vispak je njihovkingtvrtko wrote:AS-KENT-Jelah-najgori keks na svijetu.Zalijepe ga sa najboljom VISPAK-kahvom(Zlatna džezva) pa moraš uzeti u paketu.Užas!Probajte PETIT BEUR -od AS -Jelaha!Košta1 km,tvrd k`o kamen!
ono to je našelipstick wrote:Čini se da je pola proizvoda na temi "Najbolji..." postavljeno iz patriotskih razloga ...
Jok ba, Nikšićko u PET je odlično! Barem kada sam ga ja pio, prije nekoliko godina.gentoo wrote:Brate te PET pive piju samo alkosi pod mostom.. Pa i heineken u plastici bi bio uzas..
moze biti mada ja nisam nikad imao tih problema...StupskaBitanga wrote:nevouvl wrote:je li ovo ironicno ili...StupskaBitanga wrote:da zaboravih
Sarajevsko pivo je odron
ona u staklenoj može proci ali ona u pet ambalaži je stvarno odvratna
o glavobolji i mucnini sutradan da ne govorim
Neki dan ja prolazim, kad EP BiH radi nesto sa firmom iz Zagreba neam pojma kako se zove, stoje jedu zagrepčani sendviče, a kraj naših piva i deru sendvičehrusta wrote:ma klipaca (sarajevsko) je zakon, kad se sijetim prije rata vazda vidis nekakvih radnika pred granapom, ono okupili se i svi po jednu klipacu "bez kaucije" jer ce vratiti flasu teti u granapu, hahahahaha, a vazda uz klipacu pola hjeba i 100gr salame ono sendvic i zaljevaju sarajevskim......