Šta ako je davno išao prostitutkama?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#26 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
interesantna neka razmišljanja -
licemjerno je povaliti prostitutku, nije licemjerno lagati da bi se dobio seks za jednu noć?
licemjerno je platiti za uslugu, nije licemjerno noć poslije seksa za jednu noć bježati od dotične?
brinete se kakav je čovjek ako mora otići prostitutki, ne brinete se ako je lagao kao pas da dobije mufa?
nisam koristio, iako je moja raja skidala mrak u sedmom i osmom razredu tako. ja nisam bio od te fele, ali i to mi je bilo normalnije od frustriranog pokazivanja penisa istraumiranim razrednim kolegicama.
a realno, nekad je i veći zahmet otići do Reljeva, nego povaliti nešto za jednu noć. pogotovo ako te čeka solidan autić ispred birca.
licemjerno je povaliti prostitutku, nije licemjerno lagati da bi se dobio seks za jednu noć?
licemjerno je platiti za uslugu, nije licemjerno noć poslije seksa za jednu noć bježati od dotične?
brinete se kakav je čovjek ako mora otići prostitutki, ne brinete se ako je lagao kao pas da dobije mufa?
nisam koristio, iako je moja raja skidala mrak u sedmom i osmom razredu tako. ja nisam bio od te fele, ali i to mi je bilo normalnije od frustriranog pokazivanja penisa istraumiranim razrednim kolegicama.
a realno, nekad je i veći zahmet otići do Reljeva, nego povaliti nešto za jednu noć. pogotovo ako te čeka solidan autić ispred birca.
-
zelenashica
#27 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Chmoljo wrote:interesantna neka razmišljanja -
Bravo cmoljo,...upravo radi ovog opravdavam sex sa prostitutkom,...princip jednostavan:Čist račun!
- HAVANA
#28 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Bio.ProBo.MoRo.
Davnooooooooooooooo
Dje bi drugo crnkinju naso neg u fenjerima...necu na mihrivodama nac...garant.
- Chmoljo
#29 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
HAVANA wrote:Bio.ProBo.MoRo.Davnooooooooooooooo
-
zelenashica
#30 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
HAVANA wrote:Bio.ProBo.MoRo.Davnooooooooooooooo
Havana bolan nije pitanje bilo jesi l' probo i moRo....nego "Šta ako je davno išao prostitutkama?"...deder priupitaj hanumu pa nam prenesi njen stav
- Chmoljo
#31 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
ako se ne javi za 15 minuta, zovi hitnu i policijuzelenashica wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
Havana bolan nije pitanje bilo jesi l' probo i moRo....nego "Šta ako je davno išao prostitutkama?"...deder priupitaj hanumu pa nam prenesi njen stav![]()
- HAVANA
#32 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
zelenashica wrote:HAVANA wrote:Bio.ProBo.MoRo.Davnooooooooooooooo
Dje bi drugo crnkinju naso neg u fenjerima...necu na mihrivodama nac...garant.![]()
![]()
![]()
![]()
Havana bolan nije pitanje bilo jesi l' probo i moRo....nego "Šta ako je davno išao prostitutkama?"...deder priupitaj hanumu pa nam prenesi njen stav![]()
Odma sam ja to na pocetku reko ,sve,i sta, i dje, i kako ,i s kim sam navlacio...
-
sandra01
#33 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Sram te bilo !!!HAVANA wrote:Bio.ProBo.MoRo.Davnooooooooooooooo
- fatamorgana
#34 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Jel' baš mora da je "davno" išo, a šta ako je išo nedavno ....
- zambaklija
#35 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
kad bi mi moja draga počela nako ono raditi ko ona urva ja bi izgubio svai respekt i poštovanje spram nje

-
dječak sa šibicama
#36 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Nebi mi bilo svejedno da saznam da je ona koristila usluge neke muske prostituke.
- to sam ja!
#37 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
ma prostitutke su zakon,izaberes koju hoces,radis sta hoces,nema puno pitanja i podpitanja,uslova i poduslova,i nema nije raspolozena za nesta

-
sandra01
#38 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
E ako je nedavno...to je druga stvarfatamorgana wrote:Jel' baš mora da je "davno" išo, a šta ako je išo nedavno ....
-
oridjidji
#39 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
U muško-ženskim odnosima ima mnogo licemjerluka.
Mnogi bi muškarci željeli nevinu ženu, a da vodi ljubav ko Čičolina. Žene žele sve normalne momke, a masa ih se vuče sa momcima na glasu. Svi smo kobajagi fini i govorimo ne to nebismo uradili nikada, a iza očiju ljudi uradimo sve što nam padne napamet gazeći svoje principe.
Meni su recimo sponzoruše gore nego prostitutke, jer su nalakirane prostitutke premazane svim bojama. S prostitutkom se zna koliko šta košta, sa sponzorušom ne i najgore je što je njihov nacin razmisljanja usao u glave mnogih djevojaka. S jednim je matematika čista, s drugima ne.
Nerealna očekivanja uništiće ovaj svijet i takvih očekivanja je mnogo u glavama mnogim momaka i djevojaka i zbog toga je danas mnogo samaca, koji ne znaju šta će sa sobom jer im se mnoge stvari na ljubavnom planu nisu odvile onako kako su željeli. Seks je prirodna potreba ljudi i ne cudi me cinjenica da ljudi traze usluge prostitutki. U ovome drustvu je prostitucija golemo zlo, jer nije regulisana propisima i ima je mnogo. U Evropi je to drugacije i pogled ljudi na prostituciju je drugaciji nego kod nas, recimo u Njemačkoj je to je posao kao i drugi, u Holandiji, Češkoj i još par zemalja također. Stoga je u takvoj drzavi nekada bolje otici u kupleraj obaviti posao, nego leci sa nekom djevojkom preko noci a sretnete je u nekom lokalu.
Mnogi bi muškarci željeli nevinu ženu, a da vodi ljubav ko Čičolina. Žene žele sve normalne momke, a masa ih se vuče sa momcima na glasu. Svi smo kobajagi fini i govorimo ne to nebismo uradili nikada, a iza očiju ljudi uradimo sve što nam padne napamet gazeći svoje principe.
Meni su recimo sponzoruše gore nego prostitutke, jer su nalakirane prostitutke premazane svim bojama. S prostitutkom se zna koliko šta košta, sa sponzorušom ne i najgore je što je njihov nacin razmisljanja usao u glave mnogih djevojaka. S jednim je matematika čista, s drugima ne.
Nerealna očekivanja uništiće ovaj svijet i takvih očekivanja je mnogo u glavama mnogim momaka i djevojaka i zbog toga je danas mnogo samaca, koji ne znaju šta će sa sobom jer im se mnoge stvari na ljubavnom planu nisu odvile onako kako su željeli. Seks je prirodna potreba ljudi i ne cudi me cinjenica da ljudi traze usluge prostitutki. U ovome drustvu je prostitucija golemo zlo, jer nije regulisana propisima i ima je mnogo. U Evropi je to drugacije i pogled ljudi na prostituciju je drugaciji nego kod nas, recimo u Njemačkoj je to je posao kao i drugi, u Holandiji, Češkoj i još par zemalja također. Stoga je u takvoj drzavi nekada bolje otici u kupleraj obaviti posao, nego leci sa nekom djevojkom preko noci a sretnete je u nekom lokalu.
-
zelenashica
#40 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Pošteno vala.....HAVANA wrote:zelenashica wrote:HAVANA wrote:Bio.ProBo.MoRo.Davnooooooooooooooo
Dje bi drugo crnkinju naso neg u fenjerima...necu na mihrivodama nac...garant.![]()
![]()
![]()
![]()
Odma sam ja to na pocetku reko ,sve,i sta, i dje, i kako ,i s kim sam navlacio...Sta ce rec...sto si navlacio, navlacio si...sad navuci...udavicu te
![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#41 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Objasnio.Chmoljo wrote:interesantna neka razmišljanja -
Ne vidim zaista razliku izmedju one night standa ili prostitutke, svodi se na isto.
Meni ne smeta nit bih pridavala paznju, a i sve sto je bilo prije mene mi je manje-vise nebitno.
A sto se tice reagovanja...pa ako se vec mora reci onda bih svakako volila da mi to kaze prije neg' kasnije.
-
zelenashica
#42 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Naravno svodi se na sex....ali nije isto ući u radnju i za novac kupiti kutiju cigareta ili isprositi kutiju cigareta....bar meni night stand liči na prosijački čin dok je prostituisanje poštena kupnja usluge.ladyblue18 wrote:Objasnio.Chmoljo wrote:interesantna neka razmišljanja -
Ne vidim zaista razliku izmedju one night standa ili prostitutke, svodi se na isto.
Meni ne smeta nit bih pridavala paznju, a i sve sto je bilo prije mene mi je manje-vise nebitno.
A sto se tice reagovanja...pa ako se vec mora reci onda bih svakako volila da mi to kaze prije neg' kasnije.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#43 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Slazem se, ali ja opet gledam da se to na kraju svodi na isto, a opet malo je muskaraca danas vjerovatno koji nisu imali bar jedan night stand i tako kad sagledam u globalu meni dodje svejedno bio on sa neznankom ili sa prostitutkom.zelenashica wrote: Naravno svodi se na sex....ali nije isto ući u radnju i za novac kupiti kutiju cigareta ili isprositi kutiju cigareta....bar meni night stand liči na prosijački čin dok je prostituisanje poštena kupnja usluge.
Nije da nije casnije leci sa prostitutkom, ali...ne izgleda to tako na prvu.
Zenama je uglavnom prostitutka nesto aman zaman, a normalno im je sto im je dragi znao leci tek tako sa neznankom. Ali kao sto rece chmoljo...licemjerje.
- respo
#44 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
zar ne moze i ta 1ns biti prostitutka 
ono tu noc nije imala posla pa izasla vani da se malo provede
ono tu noc nije imala posla pa izasla vani da se malo provede
- ladyada
#45 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
imala jednog trebala da bude ko neka ozbiljna veza .............a onda se napije i ispica mi neke pikantne detalje iz svog bivseg zivota
................... i otkacila sam ga nakon sto mi je te veceri ispricao ..........naravno da mi smeta .........
-
dajanaaa29
#46 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
One night stand ili prostitutka... Svejedno ,nema puno razlike.... Oba slucaja govore da njemu nije bitno sta je*e i da se vodi onim "daj sta das"...
A meni to odvratno... Izbirljiva sam i to ocekujem od partnera...naravno ,bez pretjerivanja al postoje principi i kraj price
A meni to odvratno... Izbirljiva sam i to ocekujem od partnera...naravno ,bez pretjerivanja al postoje principi i kraj price
-
sandra01
#47 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
A mene bas zanima sta muskarca natjera da ode kod prostitutke?
Ono toliko samih slobodnih zena na ovom svijetu dala bi mu svaka besplatno ,jok on ode i plati sex
,fakat mi to nije jasno

Ono toliko samih slobodnih zena na ovom svijetu dala bi mu svaka besplatno ,jok on ode i plati sex
-
slatkis86
#48 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
ne boli je glavato sam ja! wrote:ma prostitutke su zakon,izaberes koju hoces,radis sta hoces,nema puno pitanja i podpitanja,uslova i poduslova,i nema nije raspolozena za nesta![]()
![]()
zene su stvarno sjebane u mozak
Last edited by slatkis86 on 16/10/2011 22:08, edited 1 time in total.
- Chmoljo
#49 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
pa žena.sandra01 wrote:A mene bas zanima sta muskarca natjera da ode kod prostitutke?
Ono toliko samih slobodnih zena na ovom svijetu dala bi mu svaka besplatno ,jok on ode i plati sex,fakat mi to nije jasno
![]()
- Mis mekinjas
#50 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Chmoljo wrote:pa žena.sandra01 wrote:A mene bas zanima sta muskarca natjera da ode kod prostitutke?
Ono toliko samih slobodnih zena na ovom svijetu dala bi mu svaka besplatno ,jok on ode i plati sex,fakat mi to nije jasno
![]()