Šta ako je davno išao prostitutkama?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#26 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by Chmoljo »

interesantna neka razmišljanja -

licemjerno je povaliti prostitutku, nije licemjerno lagati da bi se dobio seks za jednu noć?

licemjerno je platiti za uslugu, nije licemjerno noć poslije seksa za jednu noć bježati od dotične?

brinete se kakav je čovjek ako mora otići prostitutki, ne brinete se ako je lagao kao pas da dobije mufa?

nisam koristio, iako je moja raja skidala mrak u sedmom i osmom razredu tako. ja nisam bio od te fele, ali i to mi je bilo normalnije od frustriranog pokazivanja penisa istraumiranim razrednim kolegicama.

a realno, nekad je i veći zahmet otići do Reljeva, nego povaliti nešto za jednu noć. pogotovo ako te čeka solidan autić ispred birca.
zelenashica

#27 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by zelenashica »

Chmoljo wrote:interesantna neka razmišljanja -

licemjerno je povaliti prostitutku, nije licemjerno lagati da bi se dobio seks za jednu noć?

licemjerno je platiti za uslugu, nije licemjerno noć poslije seksa za jednu noć bježati od dotične?

brinete se kakav je čovjek ako mora otići prostitutki, ne brinete se ako je lagao kao pas da dobije mufa?

:thumbup:
Bravo cmoljo,...upravo radi ovog opravdavam sex sa prostitutkom,...princip jednostavan:Čist račun!
HAVANA

#28 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by HAVANA »

Bio.ProBo.MoRo. :D Davnooooooooooooooo
Dje bi drugo crnkinju naso neg u fenjerima...necu na mihrivodama nac...garant. :roll:
Chmoljo

#29 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by Chmoljo »

HAVANA wrote:Bio.ProBo.MoRo. :D Davnooooooooooooooo
Dje bi drugo crnkinju naso neg u fenjerima...necu na mihrivodama nac...garant. :roll:
:lol: :thumbup:
zelenashica

#30 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by zelenashica »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Havana bolan nije pitanje bilo jesi l' probo i moRo....nego "Šta ako je davno išao prostitutkama?"...deder priupitaj hanumu pa nam prenesi njen stav :D :D
Chmoljo

#31 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by Chmoljo »

zelenashica wrote:
Havana bolan nije pitanje bilo jesi l' probo i moRo....nego "Šta ako je davno išao prostitutkama?"...deder priupitaj hanumu pa nam prenesi njen stav :D :D
ako se ne javi za 15 minuta, zovi hitnu i policiju :lol: i Pokop :lol:
HAVANA

#32 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by HAVANA »

zelenashica wrote:

Odma sam ja to na pocetku reko ,sve,i sta, i dje, i kako ,i s kim sam navlacio... :D Sta ce rec...sto si navlacio, navlacio si...sad navuci...udavicu te :cry: :lol:
sandra01

#33 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by sandra01 »

Sram te bilo !!! :lol: :lol: :lol: :thumbup:
fatamorgana

#34 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by fatamorgana »

Jel' baš mora da je "davno" išo, a šta ako je išo nedavno ....
zambaklija

#35 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by zambaklija »

kad bi mi moja draga počela nako ono raditi ko ona urva ja bi izgubio svai respekt i poštovanje spram nje :skoljka: :skoljka: :skoljka: :run: :dance: :dance:
dječak sa šibicama

#36 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by dječak sa šibicama »

Nebi mi bilo svejedno da saznam da je ona koristila usluge neke muske prostituke.
to sam ja!

#37 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by to sam ja! »

ma prostitutke su zakon,izaberes koju hoces,radis sta hoces,nema puno pitanja i podpitanja,uslova i poduslova,i nema nije raspolozena za nesta :D :D :D
sandra01

#38 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by sandra01 »

fatamorgana wrote:Jel' baš mora da je "davno" išo, a šta ako je išo nedavno ....
E ako je nedavno...to je druga stvar :D
oridjidji

#39 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by oridjidji »

U muško-ženskim odnosima ima mnogo licemjerluka.

Mnogi bi muškarci željeli nevinu ženu, a da vodi ljubav ko Čičolina. Žene žele sve normalne momke, a masa ih se vuče sa momcima na glasu. Svi smo kobajagi fini i govorimo ne to nebismo uradili nikada, a iza očiju ljudi uradimo sve što nam padne napamet gazeći svoje principe.

Meni su recimo sponzoruše gore nego prostitutke, jer su nalakirane prostitutke premazane svim bojama. S prostitutkom se zna koliko šta košta, sa sponzorušom ne i najgore je što je njihov nacin razmisljanja usao u glave mnogih djevojaka. S jednim je matematika čista, s drugima ne.

Nerealna očekivanja uništiće ovaj svijet i takvih očekivanja je mnogo u glavama mnogim momaka i djevojaka i zbog toga je danas mnogo samaca, koji ne znaju šta će sa sobom jer im se mnoge stvari na ljubavnom planu nisu odvile onako kako su željeli. Seks je prirodna potreba ljudi i ne cudi me cinjenica da ljudi traze usluge prostitutki. U ovome drustvu je prostitucija golemo zlo, jer nije regulisana propisima i ima je mnogo. U Evropi je to drugacije i pogled ljudi na prostituciju je drugaciji nego kod nas, recimo u Njemačkoj je to je posao kao i drugi, u Holandiji, Češkoj i još par zemalja također. Stoga je u takvoj drzavi nekada bolje otici u kupleraj obaviti posao, nego leci sa nekom djevojkom preko noci a sretnete je u nekom lokalu.
zelenashica

#40 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by zelenashica »

HAVANA wrote:
zelenashica wrote:

Odma sam ja to na pocetku reko ,sve,i sta, i dje, i kako ,i s kim sam navlacio... :D Sta ce rec...sto si navlacio, navlacio si...sad navuci...udavicu te :cry: :lol:
Pošteno vala..... :) znači čim si živ haman pa susaš :D :oops:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#41 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by ladyblue18 »

Objasnio.

Ne vidim zaista razliku izmedju one night standa ili prostitutke, svodi se na isto.
Meni ne smeta nit bih pridavala paznju, a i sve sto je bilo prije mene mi je manje-vise nebitno.

A sto se tice reagovanja...pa ako se vec mora reci onda bih svakako volila da mi to kaze prije neg' kasnije.
zelenashica

#42 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by zelenashica »

ladyblue18 wrote:

Objasnio.

Ne vidim zaista razliku izmedju one night standa ili prostitutke, svodi se na isto.
Meni ne smeta nit bih pridavala paznju, a i sve sto je bilo prije mene mi je manje-vise nebitno.

A sto se tice reagovanja...pa ako se vec mora reci onda bih svakako volila da mi to kaze prije neg' kasnije.
Naravno svodi se na sex....ali nije isto ući u radnju i za novac kupiti kutiju cigareta ili isprositi kutiju cigareta....bar meni night stand liči na prosijački čin dok je prostituisanje poštena kupnja usluge.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#43 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by ladyblue18 »

zelenashica wrote: Naravno svodi se na sex....ali nije isto ući u radnju i za novac kupiti kutiju cigareta ili isprositi kutiju cigareta....bar meni night stand liči na prosijački čin dok je prostituisanje poštena kupnja usluge.
Slazem se, ali ja opet gledam da se to na kraju svodi na isto, a opet malo je muskaraca danas vjerovatno koji nisu imali bar jedan night stand i tako kad sagledam u globalu meni dodje svejedno bio on sa neznankom ili sa prostitutkom.
Nije da nije casnije leci sa prostitutkom, ali...ne izgleda to tako na prvu.

Zenama je uglavnom prostitutka nesto aman zaman, a normalno im je sto im je dragi znao leci tek tako sa neznankom. Ali kao sto rece chmoljo...licemjerje.
respo

#44 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by respo »

zar ne moze i ta 1ns biti prostitutka :)
ono tu noc nije imala posla pa izasla vani da se malo provede :D
ladyada

#45 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by ladyada »

imala jednog trebala da bude ko neka ozbiljna veza .............a onda se napije i ispica mi neke pikantne detalje iz svog bivseg zivota :shock: ................... i otkacila sam ga nakon sto mi je te veceri ispricao ..........naravno da mi smeta .........
dajanaaa29

#46 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by dajanaaa29 »

One night stand ili prostitutka... Svejedno ,nema puno razlike.... Oba slucaja govore da njemu nije bitno sta je*e i da se vodi onim "daj sta das"...

A meni to odvratno... Izbirljiva sam i to ocekujem od partnera...naravno ,bez pretjerivanja al postoje principi i kraj price :D
sandra01

#47 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by sandra01 »

A mene bas zanima sta muskarca natjera da ode kod prostitutke?
Ono toliko samih slobodnih zena na ovom svijetu dala bi mu svaka besplatno ,jok on ode i plati sex :roll: ,fakat mi to nije jasno :-) :-)
slatkis86

#48 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by slatkis86 »

to sam ja! wrote:ma prostitutke su zakon,izaberes koju hoces,radis sta hoces,nema puno pitanja i podpitanja,uslova i poduslova,i nema nije raspolozena za nesta :D :D :D
ne boli je glava :D

zene su stvarno sjebane u mozak :-) znam minimalno 20 djevojaka (a ima ih toliko da ih mozes lopatom donosit) koje su namjerno zatrudjele da bi se docepale novaca ili cega vec (klasicna prica,jednom smo se kresnuli,i eto djeteta :cry: desilo iako su sanse za to skoro statisticke ) i pored toga imate srat o muskarcima :shock: to se zove sjebanost
Last edited by slatkis86 on 16/10/2011 22:08, edited 1 time in total.
Chmoljo

#49 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by Chmoljo »

sandra01 wrote:A mene bas zanima sta muskarca natjera da ode kod prostitutke?
Ono toliko samih slobodnih zena na ovom svijetu dala bi mu svaka besplatno ,jok on ode i plati sex :roll: ,fakat mi to nije jasno :-) :-)
pa žena.
Mis mekinjas

#50 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by Mis mekinjas »

Chmoljo wrote:
sandra01 wrote:A mene bas zanima sta muskarca natjera da ode kod prostitutke?
pa žena.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply