Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
.Omer beze-prva njegova verzija te pjesme izasla 1960-tih godina
-Posla cura cvjece brati-takodje iz 1960-tih godina
-Oj djevojko pod brdom-takodje iz 1960-tih godina
-Sevdalinko pjesmo nasa-Ovu pjesmu Safet je otpjevao na Ilidzi 1970.godine u alternaciji sa Nedeljkom
Bilkicem.Ta pjesma na toj Ilidzi se vodi kao Nedeljkova,ali postoji snimak koji je
otpjevao Safet vjerovatno u arhivi Radio Sarajeva.Inace pjesma koja je pripadala
Safetu na toj Ilidzi je pjesma Stoj mjesece(Sjaj mjesece zut).
the_wings wrote:pozdrava raja...danima mi se u glavi vrti refren pjesme iz ratnog vihora, znam da je laganini pjesma onako uz gitaru, ako se ne varam...da li se iko moze sjetiti ili naziva ili izvodjaca, da me razrahati ove potrage, heheh...'vako nesto ide refren:
Bagrem mirise na ugli krajiske...
ljeto prolazi 92'...
ovdje je sve drugacije...
dusa mi tesko boluje...
Sarajevo sine ratuje...
nedavno sam slusao na bht-u, u emisiji sve u svemu neki sarajevski band kako svira kao neku obradu... ako mozete pomoci, hvala... tekst ide otprilike
IMAMO ALKO TEST, IMAMO PERDER FEST,a refren
U EVROPU, U EVROPU, U EVROPU, U EVROPU,
the_wings wrote:pozdrava raja...danima mi se u glavi vrti refren pjesme iz ratnog vihora, znam da je laganini pjesma onako uz gitaru, ako se ne varam...da li se iko moze sjetiti ili naziva ili izvodjaca, da me razrahati ove potrage, heheh...'vako nesto ide refren:
ljeto prolazi 92'...
dusa mi tesko boluje...
Sarajevo sine ratuje...
ljeto prolazi 92'...
dusa mi tesko boluje...
Sarajevo sine ratuje...
Help me please
Svaku noć pred iftar na FACE TV ide jedna predobra instrumentala i pokušavam da saznam koja...ali bezuspješno
Ako neko od vas zna...bila bih mu zahvalna
Danas u autu na radiju cuo pjesmu, nisam siguran jel muski ili zenski vokal , uglavnom ovako nekako ide refren ako sam dobro zapamtio; "svoje lazi daruj drugome, mene pusti ja jos uvijek vjerujem.." ili je pak umjesto ovog vjerujem - bolujem. Pjesma je u fazonu rock balade.
Sinoc u dibeku sjedim i naleti jedna pjesma, mislim da sam je prije nekad slusao ali naziv nikako da mi padne na pamet, koliko sam skontao brazilska je pjesma, nesto slicno onom Michel Telo, ovako ide...
Sinoc u dibeku sjedim i naleti jedna pjesma, mislim da sam je prije nekad slusao ali naziv nikako da mi padne na pamet, koliko sam skontao brazilska je pjesma, nesto slicno onom Michel Telo, ovako ide...
Ko je večeras slušao na federalnom radiju emisiju OPeracija bila je jedna domaća rap pjesma a vrti se oko neke kćerke jedinice koja upisuje gimnaziju pa zahtjeva skuter pa auto te nešto heroin pa se udaje za narkomana koji postaje vehabija itd.