ma ovo nije normalno,sponzori,reklame,ugovori,ronaldo
kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Moderators: Charuga, Tomahawk11
ja sam optimista i to sam taki,al evo zadnjih dvadeset godina nesto se nedaglockov kolac wrote:Jedina sramota ovdje je što kukate ko kakve zadnje PIZDE!
Bitno je da se borimo a ne da seremo kako će nas poderati... koji luzeri dolaze na ovaj forum to je čudo?!
ak81 wrote:Hajde malo pozitive, sta je bolje kod nas a sta je lose kod njih od naseg zadnjeg susreta...

hrasno38 wrote:U Zenici igrati sa 5 napadaca i dat im sto vise golova:) a u Portugalu sa 10 odbrambenih:)
Ti kao da oni vec nisu igrali u Zenici.ins wrote:Ako nas ista spasava to je da prvu igramo kuci a drugu u gostima! Zvuci nevjerovatno ali tako je... teren ce ocekivano biti los i nece se oni naigrati u Zenici.
A na njihovom terenu ce biti u panici ako u Zenici ne ostvare dobar rezultat.
Pa šta?! Naše je da se borimo! Jesmo li trebali '92 ovako srati?! De ba odvadite malo...sumirprimus wrote:ja sam optimista i to sam taki,al evo zadnjih dvadeset godina nesto se nedaglockov kolac wrote:Jedina sramota ovdje je što kukate ko kakve zadnje PIZDE!
Bitno je da se borimo a ne da seremo kako će nas poderati... koji luzeri dolaze na ovaj forum to je čudo?!
kakvi ba luzeri kad vidis iz aviona o cemu se radi...
glockov kolac wrote:...Kad su tako dobri što nisu išli direktno na EP?! ..