Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nisam nikad vidio ovoliku histeriju,,,cak i moja mama(ona i fudbal- isto dvije razlicite planete) dok su na vijestima igraci govorili kako se nadaju pobjedi gledala pazljivo i govorila "inshallah ako bog da"
Mene interesuje šta se desi ako u toku utakmice izbije jako nevrjeme, kiša, grad i sl.
tako da sudija bude morao prekinuti utakmicu. Je li onda rezultat 0:0 ili šta?
Teta Macheta wrote:Mene interesuje šta se desi ako u toku utakmice izbije jako nevrjeme, kiša, grad i sl.
Treba nafurati francuske navijace da ulete na stadion (ne bi trebalo biti tesko, s obzirom da je kod nas to ucestalo) i onda da prekinu utakmicu i registruju je kao 3:0 za nas
Teta Macheta wrote:Mene interesuje šta se desi ako u toku utakmice izbije jako nevrjeme, kiša, grad i sl.
Treba nafurati francuske navijace da ulete na stadion (ne bi trebalo biti tesko, s obzirom da je kod nas to ucestalo) i onda da prekinu utakmicu i registruju je kao 3:0 za nas
Amin.
U ovom iscekivanju utakmice, nervozi i losem vremenu - hvala sto si me nasmijao ....