"Druga liga" E klase

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

exliberal

#26 Re: "Druga liga" E klase

Post by exliberal »

frngla wrote:ne znam je li do mene ali ovaj latitude mi baca na saab-a naprijed... sve u svemu cini se k'o pristojan automobil :)

edit: nazad iste stope k'o kod sonate :S
Uze mi rijec iz usta mada sam ja htjeo da kazem da me unutrasnja konzola podsjeca kao da je uzeta od Saab-a
4gent

#27 Re: "Druga liga" E klase

Post by 4gent »

Da su bolje riješili zadnji dio, Superb bi bio idealan automobil ove klase, jer daje sve a košta manje od "velikih".

Renault je OK, oprema dobra, samo su nevjerovatnu glupost napravili sa prednjim dijelom...što je ovako visok? Toyota RAV4 je niži od njega :lol:

btw. šta mislite na čijem platnom spisku se nalazi pokretač teme? :D
Zvek

#28 Re: "Druga liga" E klase

Post by Zvek »

Jednog Internet provajdera :wink:

Saab 9-5 je puno obećavao, šteta što propadoše.

Image
Image
Image
Zvek

#29 Re: "Druga liga" E klase

Post by Zvek »

Italijan koji je bio glavni dizajner u Mercedesu posljednjih 20ak godina XX vijeka i potpisao je između ostalih i W140 za Auto Klub je rekao da se srami ovog automobila, ali uprava je baš željela takav dizajn, masu (500 kg teži od prethodnika) i upečatljivu pojavu koju ostavlja. Sa dizajnerske strane bio je to totalni promašaj, što se odrazilo i na prodaju u EU, mada su ga ex-komunisti gutali.

Vjerovatno je i u slučaju Latitudea, a naročito Superba, uprava iz nekog razloga (za Superba se može pretpostaviti zašto) naredila ružnjikav dizajn.
Post Reply