Horrible bosses
Moderator: _BataZiv_0809
- Altsa
#26 Re: Horrible bosses
film nije los ali nije ni toliko dobar da se otvara zasebna tema
a Jenifer je 
- Curve
#27 Re: Horrible bosses
potpisujem..Altsa wrote:film nije los ali nije ni toliko dobar da se otvara zasebna temaa Jenifer je
- Not My Idea
#28 Re: Horrible bosses
ovo je tek komedijaMr.Penguin wrote:Just Friendso dobri ljudirecite nam vi koju da se posteno ismijemo
White Chicks
Ace Ventura I i II
Ove komedije imaju kvalitet a ne ko neke sto se moras smijati samo zato sto pise na omotu komedija.
- Not My Idea
#29 Re: Horrible bosses
Altsa wrote:film nije los ali nije ni toliko dobar da se otvara zasebna temaa Jenifer je
- krompir i riza
#30 Re: Horrible bosses
Mr.Penguin"
Just Friends
White Chicks
Ace Ventura I i II
ove bosses nisam gledao, možda i pogledam kad stignem ..
- bingov buraz
#31 Re: Horrible bosses
Nema vise dobrih komedija...britanci se nesto i trude al i to tanko.
Ovaj cu pogledati,skinuo sam pa javim utiske.
Ovaj cu pogledati,skinuo sam pa javim utiske.
-
radenska
#33 Re: Horrible bosses
A gdje i kako mogu download filmove. Nasla sma super stranicu mad aje vecina vec poznaje vjerovatno gdje se mogu besplatno gledati filmovi, ima ih bas mnogo i to najnoviji, ima i oopcija za download ali meni to nikako ne uspjeva. Ako ima neko da se razumije da mu posaljem link da mi objasno ( ja i iLivid nikako ne mozemo skupa)
Da, jos jedno pitanje. Ako neko ima Panasonic Viera plazmu, koji prikljucak ide na nju da se poveze sa laptopom. Ja kupila neki ali nema sansi da se bilo gdje na televiziju prikljuci mada u tehnomarketu tvrde da mora biti "negdje"
Da, jos jedno pitanje. Ako neko ima Panasonic Viera plazmu, koji prikljucak ide na nju da se poveze sa laptopom. Ja kupila neki ali nema sansi da se bilo gdje na televiziju prikljuci mada u tehnomarketu tvrde da mora biti "negdje"
-
zamzija
#34 Re: Horrible bosses
'nako
'niš specijalno ...
K. Spacey dobro glumi, ostali 'nako...
'niš specijalno ...
K. Spacey dobro glumi, ostali 'nako...
-
Eborg
#35 Re: Horrible bosses
Većina ovih novih komedija su nekako na silu, ne sjećam se kada sam se ono odvalio smijati, bude par smiješnih scena ali otprilike to je to. I ovaj film je takav, isključiš mozak na koji sat i dovoljno.
Ljudi ukivaju "The Hangover" u zvijezde i godinama pričaju o njemu a ja ga ne bih svrstao dalje od ovog filma, samo je eto malo dinamičniji.
Ljudi ukivaju "The Hangover" u zvijezde i godinama pričaju o njemu a ja ga ne bih svrstao dalje od ovog filma, samo je eto malo dinamičniji.
-
Mr.Penguin
#36 Re: Horrible bosses
Vise je do glumaca nego do filma.krompir i riza wrote:Mr.Penguin"
Just Friends
White Chicks
Ace Ventura I i II
sva tri su mi definicija komedije
![]()
- Jack Be Nimble
#37 Re: Horrible bosses
Je si li gledao The Bad Santa? Ako nisi pogledaj, ta vrsta komedija bi ti mogla bolje sjesti.Eborg wrote:Većina ovih novih komedija su nekako na silu, ne sjećam se kada sam se ono odvalio smijati, bude par smiješnih scena ali otprilike to je to. I ovaj film je takav, isključiš mozak na koji sat i dovoljno.
-
1906
#38 Re: Horrible bosses
ok je,
al bi se osjecala isto i da sam ga propustila
al bi se osjecala isto i da sam ga propustila
- Hiran
#39 Re: Horrible bosses
Pineapple Express je imao nekoliko smiješnih scena i po meni je bolja komedija . Iako je sama priča već viđena .Eborg wrote:Većina ovih novih komedija su nekako na silu, ne sjećam se kada sam se ono odvalio smijati, bude par smiješnih scena ali otprilike to je to. I ovaj film je takav, isključiš mozak na koji sat i dovoljno.
- krompir i riza
#40 Re: Horrible bosses
definitivno... rekao bih da je čak isključivo do glumaca.. facijalna ekspresija, govor tijela, geste.. a radnja kao takva manje-višeMr.Penguin wrote:Vise je do glumaca nego do filma.krompir i riza wrote:Mr.Penguin"
Just Friends
White Chicks
Ace Ventura I i II
![]()
-
Mr.Penguin
#41 Re: Horrible bosses
Ako znas jos fimova ili glumaca u ovom stilu preporuci...definitivno... rekao bih da je čak isključivo do glumaca.. facijalna ekspresija, govor tijela, geste.. a radnja kao takva manje-više
- zovemsecrveni
- Curve
- zovemsecrveni
- hopi
#45 Re: Horrible bosses
pogledao sinoć film, ok al ništa posebno, nasmijao par puta, očekivao više
-
Missgreenn
#46 Re: Horrible bosses
Pregledala sam, fenomenalan film!
A najvise mi se svidja sto je koncizan i traje svega 96 minuta, pa ni u jednom trenutku nije dosadno.
I Jennifer Aniston izgleda savršeno!
A najvise mi se svidja sto je koncizan i traje svega 96 minuta, pa ni u jednom trenutku nije dosadno.
I Jennifer Aniston izgleda savršeno!
-
Mr.Penguin
#47 Re: Horrible bosses
Mr.Penguin wrote:Nije mi smjesan film jedva sam cekao da zavrsi.
- Curve
#48 Re: Horrible bosses
film ko film nije los, dobar je.. ali da sam ga pogledao slucajno, neg 'vako raja ga uzvika ja otisao pogledat i odma ocekujes puno vise od filma.. al et
- BHF_Manijak
#49 Re: Horrible bosses
Odlican izbor, posebno White chicks, neki dan sam ga OPET gledo i oplako ali bukvalno, ko da ga nikad nisam gledo, eh to je za mene komedija! Raji je extra Hangover, meni sranje zestoko film, dva puta se nasmijo, ali mozda neko voli takav humor, ja ne, jer u filmu mi nema ama bas nista humoristicno sem 3-4 scene, ostalo je smor zivi! Izgleda kako je krenulo da ljudi vise ne znaju ni dobru komediju napravit, ovaj reziser sto je radio Hangover bas zaredo, napravi drugi dio filma koji je sranje ko i prvi, pa onda Due date koji je skoro identican Hangoveru samo drugi naziv itd, ako je to buducnost komedije, da ih i ne gledam vise!krompir i riza wrote:Mr.Penguin"
Just Friends
White Chicks
Ace Ventura I i II
![]()
Od komedija u posljednjih nekoliko godina sto su izasle jedino mi Grown ups moze proci...
- Point.
#50 Re: Horrible bosses
Dobro je, ja sam mislio da sam jedini sto misli da je ovaj film sranje. Posebno mi je iso na zivce onaj frajer sto glumi tipa sto bjezi od Aniston. Sa svojim kristanjem bi ga odalamio vanjskom samarcinom da mu vise nikad ne padne na pamet da snimi film.