Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
bosanski

#26 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!

Post by bosanski »

Konjanik wrote:U stabilnoj sam i kracoj veci mislim tek 3mjeseca i nedavno je na FB jedan stranac objavio fotografije moje sadasnje cure i njega u ljubavnoj zagrljaju te jos nekoliko slika njih dvoje u prilicno strastvenim poljubcima. Kasnije kad sam otisao na njegov profil pronasao sam kompletan album slika starih godinu dana tacno njega i moje drage na istim mejstima i u istim kaficima su se slikali , bas na tim mjestima gdje je ona insistirala da idemo ovo ljeto kad smo skupa bili na godisnjem odmoru .Cak sam naso sliku njega na istoj klupi gdje je mene slikala i gdje smo se mi slikali ....

Nije mi otkrila da je i dalje friend sa svojim bivsim nisam je ni ispitivao o bivsim ljubavima jer kontam ne bih ni da ona mene, to je prilicno osjetljiva tema.Medjutim , ja nemam medju prijateljima na FB ni jednu svoju bivsu nit cuvam zajednicke slike sa ijednom od svojim bivsi jer smatram da jendom kad je gotovo -gotovo je!

Trebam li se brinuti u vezi ovoga, zasto mi je krila ovu informaciju i jos cudnije zasto me je furala da idemo na ista mjesta u isti gard na godisnjem odmoru tacno ondje gdje je ona bila prije godinu dana??

Da li je iko imo slicno iskustvo i sta je pravilno ucinit , dal ignorisat ovo sve al opet drzat neku rezervu po strani (kad kazem rezervu mislim na osjecanja i planove )
bitno je samo da ti je dala
dječak sa šibicama

#27 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!

Post by dječak sa šibicama »

Zelena Carapa wrote:nije prebolila bivseg, neka je s njim :run:
Kratko i jasno.
Not My Idea

#28 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!

Post by Not My Idea »

dječak sa šibicama wrote:
Kratko i jasno.
ko je kara nek joj pise pjesme 8-)
FnatiC

#29 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!

Post by FnatiC »

Sto Bog sastavi fejsbuk rastavi
CiCk0

#30 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!

Post by CiCk0 »

Not My Idea wrote:
dječak sa šibicama wrote:
Kratko i jasno.
ko je kara nek joj pise pjesme 8-)
Jasta i to da se refren 2 x ponavlja :))))))) :D :D :D :D :mrgreen:
Cafe Camargue

#31 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!

Post by Cafe Camargue »

Sitijevac2011 wrote:
Cafe Camargue wrote:Ja samo ne kontam iz ovog što si napisao, otkud ti to da ona njega nije prebolila ?!
Ako on stavlja te slike, onda je valjda jasno da ON NJU NIJE prebolio, a ne obratno.
Iako ni meni nije jasno zašto neki čuvaju te svoje bivše među prijateljima na facebooku...
Fino je naglasio da ga je posjedala po klupama, i vodala po kafanama gdje su ona i njen bivsi bili, sto ce rec da vatra gori i sa druge strane. A tebi stari topla peporuka, pedala njoj, daj joj do znanja da si skontao, distanca odredjen period nek se prekonta kako sta, u toj ste fazi veze kad joj mozes reci "hos' nes' banglades". Mada ne kontam pricu o braku i zajednickom useljavanju nakon 3 mjeseca...
Meni to baš sugeriše da je preboljela bivšeg. Kako li je njemu tek bilo gledat nekog Konjanika sa svojom bivšom dragom, na istim mjestima gdje su varničili :)

Uostalom, Konjaniče, ko ti garantuje da joj je on jedini bivši kojeg ima među prijateljima na FB :)
CiCk0

#32 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!

Post by CiCk0 »

Cafe Camargue wrote:
Sitijevac2011 wrote:
Cafe Camargue wrote:Ja samo ne kontam iz ovog što si napisao, otkud ti to da ona njega nije prebolila ?!
Ako on stavlja te slike, onda je valjda jasno da ON NJU NIJE prebolio, a ne obratno.
Iako ni meni nije jasno zašto neki čuvaju te svoje bivše među prijateljima na facebooku...
Fino je naglasio da ga je posjedala po klupama, i vodala po kafanama gdje su ona i njen bivsi bili, sto ce rec da vatra gori i sa druge strane. A tebi stari topla peporuka, pedala njoj, daj joj do znanja da si skontao, distanca odredjen period nek se prekonta kako sta, u toj ste fazi veze kad joj mozes reci "hos' nes' banglades". Mada ne kontam pricu o braku i zajednickom useljavanju nakon 3 mjeseca...
Meni to baš sugeriše da je preboljela bivšeg. Kako li je njemu tek bilo gledat nekog Konjanika sa svojom bivšom dragom, na istim mjestima gdje su varničili :)

Uostalom, Konjaniče, ko ti garantuje da joj je on jedini bivši kojeg ima među prijateljima na FB :)
E sad se vec zakuhalo :D
zelenashica

#33 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!

Post by zelenashica »

dormeo wrote:
drug prekidaj to dok je jos frisko. 3 mjeseca nit je stabilna nit je znacajna veza. problem je ocigledno sto si ti kao i svaki emotivan muskarac ljubomoran. nema nista lose u ljubomori, jebote, to znaci da ti je stalo, nista vise. znam da silni life style magazini propagiraju ljubomoru kao negativnu osobinu, ali zajebi to, takve teze su sranje. posto ces samo otkrivati vise i vise detalja o djevojci, posto ce te znatizelja izjedati, posto ces otvarati nove teme po forumima, ocigledno je da to ne mozes podnijeti. ne mozes ignorisat nesto tek tako, ili drzat po strani. zato ti je najbolje da razligu :run:
Mrzim kad nego vezu,ljubav i osjecanja mjeri vremenom koje je provedeno s nekom osobom :roll:
CiCk0

#34 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!

Post by CiCk0 »

zelenashica wrote:
dormeo wrote:
drug prekidaj to dok je jos frisko. 3 mjeseca nit je stabilna nit je znacajna veza. problem je ocigledno sto si ti kao i svaki emotivan muskarac ljubomoran. nema nista lose u ljubomori, jebote, to znaci da ti je stalo, nista vise. znam da silni life style magazini propagiraju ljubomoru kao negativnu osobinu, ali zajebi to, takve teze su sranje. posto ces samo otkrivati vise i vise detalja o djevojci, posto ce te znatizelja izjedati, posto ces otvarati nove teme po forumima, ocigledno je da to ne mozes podnijeti. ne mozes ignorisat nesto tek tako, ili drzat po strani. zato ti je najbolje da razligu :run:
Mrzim kad nego vezu,ljubav i osjecanja mjeri vremenom koje je provedeno s nekom osobom :roll:
Ma moras rezonski postupat.... moras nekoga upoznat, moras ga/ju poznavati, sta mu/joj smeta itd itd itd da nepametujem, znas ti dobro zelenashice o cem pricam.....ok za kratko vrijeme moguce je da se dese emocije nenormalne, nagle......ali ako hocu s nekim zivot provest.....hocu da znam ko je i sta je.....
dječak sa šibicama

#35 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!

Post by dječak sa šibicama »

zelenashica wrote:
dormeo wrote:
Ne mrzim, ali mi je glupo :) slazem se...

Veza nije kvantitet vec kvalitet, znao sam se sa djevojkom koju znam mjesec dana, osjecati kao da je znam stotinu godina (istina nekada se zajebes pa shvatis da je uopste ne znas :D ) ali ono, nema to veze sa duzinom veze.

Cak se i rimuje :D

Ako od jutra do mraka mislis samo na nju, onda ti sedam dana izgledaju kao 70, da ne govorim o emocijama koje se radjaju, bujaju, koje osjecas prema njoj. Nikakve to veze sa vremenskim periodom nema.

Nekad sam sretao ljude, poznavao recimo, koji su u vezi sa nekim koga ne vide danima, niti se cuju, niti njega zanima gdje je ona, niti nju gdje je on, tek imaju taj neki ritam da se vidjaju vikendom, a ostalim danima svako svoj zivot zivi. Koliko ljudi, toliko cudi.

Da ne idem previse sa teme, majstore, pitaj ti nju direktno zasto te vodila na ista mjesta gdje je bila sa njim, mozda ga stvarno nije prebolila... a on nju ocito nije... i jebo vas FB, zaista djetinjarija. Ukidam nalog promptno :D
zelenashica

#36 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!

Post by zelenashica »

Ni moj dragi nikad nije prebolio bivšu...pa šta sad :?:
MyCore

#37 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!

Post by MyCore »

Bjezi koliko te noge nose, prva kriza i ode ona.
Neka to preboli sama... :thumbup:
CiCk0

#38 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!

Post by CiCk0 »

zelenashica wrote:Ni moj dragi nikad nije prebolio bivšu...pa šta sad :?:
Pa ja sa nekim takvim nebih mogao zamislit sebe u buducnosti.....mi muskarci a bgm i zene nismo ludi za tim da nekom budemo utjeha
(ne)forumas

#39 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!

Post by (ne)forumas »

Super ste se nasli na ovoj temi, dragog posalji njegovoj dragoj da zajedno pate dok vas dvoje ocajavate sto su oni u vezi u kojoj nisu preboljeli bivse veze..
zelenashica

#40 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!

Post by zelenashica »

CiCk0 wrote:
Pa ja sa nekim takvim nebih mogao zamislit sebe u buducnosti.....mi muskarci a bgm i zene nismo ludi za tim da nekom budemo utjeha
Ja vala još ne mogu zamisliti da mene neki shvataju ozbiljno na ovako smiješnim temama :roll: :lol:
zelenashica

#41 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!

Post by zelenashica »

(ne)forumas wrote:
Super ste se nasli na ovoj temi, dragog posalji njegovoj dragoj da zajedno pate dok vas dvoje ocajavate sto su oni u vezi u kojoj nisu preboljeli bivse veze..
Pogledaj post iznad :oops: :sax:
SaMaster

#42 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!

Post by SaMaster »

Konjanik wrote:
CiCk0 wrote:Jako osjetljivo.....moze biti da ga je proboljela a moze biti da nije.....ko sto rekoh jako jako jako osjetljivo....a kakve prijetnje dobivas sa njene strane kad pricas na tu temu bivsheg? da ce te ostaviti?
Momak je inace puno stariji od nje i rodjeni je Belgijanac i danas zivi u Belgiji , a ono prica zavrsava kao da je slucajno zaboravila da mi napomene da ga ima na FB te nije ga do sada izbrisala jer je on nju molio da ne prekinu kontakt .

Ona, takodjer ono kao govori ako joj ne vjerujem treba odmah da prekinemo jer ona kao mogla je prebolit mnogo duze veze nbego sto je ova nasa.

Mislim da ne trebas da pristajes na bilo kakve ucjene tipa "Ako mi ne vjerujes...". Naravno da ne vjerujes sve, tek ste 3 mjeseca u vezi...Inace mislim da imas ozbiljan problem, vise sam sa sobom nego s njom. Mislim konkretno: Sta uraditi i sta misliti? - a psiha je cudo...

Neko dobro rece, pun grad cura koje su prebolile svoje bivse... Ne bih volio da se zavrsi onako kako ti to ne zelis, al mogu ti samo reci da nikada neces znat da li i koliko joj zancis dok je ne nogiras...
Last edited by SaMaster on 12/09/2011 21:09, edited 1 time in total.
ladyada

#43 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!

Post by ladyada »

JThomas wrote:jebo vas fejsbuk :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: umalo ne pade sa stolice.........
DaysleepeR

#44 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!

Post by DaysleepeR »

mislim da je konekcija između njh dvoje veoma jaka, što implicira i ponašanje, jer je očigledno da komuniciraju preko slika na fb, znakovita na istim lokacijama. otkrivajuci njoj sve karte prije vremena i njeno brisanje njega, samo ih je povuklo malo dublje ispod radara gdje ce nastaviti svoju komunikaciju i planove da se bubaju cim se vide...

bjez ti jarane dok se nisi zakanto do usiju
-Sogancic-

#45 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!

Post by -Sogancic- »

Baš sam to htjela napisati. :lol:
ladyada

#46 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!

Post by ladyada »

-Sogancic- wrote:
:lol: fb ko mjerilo svi vrijednosti u trenutnom zivotu .........mislim da neki predaju previse paznje fb i sta u njemu stoji .....
SaMaster

#47 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!

Post by SaMaster »

ladyada wrote:
-Sogancic- wrote:
:lol: fb ko mjerilo svi vrijednosti u trenutnom zivotu .........mislim da neki predaju previse paznje fb i sta u njemu stoji .....
Ne bih rekao da je FB neko mjerilo ili neki alat ali ti jednostavno otvara neke nove vidike...
pustopoljina

#48 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!

Post by pustopoljina »

Konjanik wrote:U stabilnoj sam i kracoj veci mislim tek 3mjeseca i nedavno je na FB jedan stranac objavio fotografije moje sadasnje cure i njega u ljubavnoj zagrljaju te jos nekoliko slika njih dvoje u prilicno strastvenim poljubcima. Kasnije kad sam otisao na njegov profil pronasao sam kompletan album slika starih godinu dana tacno njega i moje drage na istim mejstima i u istim kaficima su se slikali , bas na tim mjestima gdje je ona insistirala da idemo ovo ljeto kad smo skupa bili na godisnjem odmoru .Cak sam naso sliku njega na istoj klupi gdje je mene slikala i gdje smo se mi slikali ....

Nije mi otkrila da je i dalje friend sa svojim bivsim nisam je ni ispitivao o bivsim ljubavima jer kontam ne bih ni da ona mene, to je prilicno osjetljiva tema.Medjutim , ja nemam medju prijateljima na FB ni jednu svoju bivsu nit cuvam zajednicke slike sa ijednom od svojim bivsi jer smatram da jendom kad je gotovo -gotovo je!

Trebam li se brinuti u vezi ovoga, zasto mi je krila ovu informaciju i jos cudnije zasto me je furala da idemo na ista mjesta u isti gard na godisnjem odmoru tacno ondje gdje je ona bila prije godinu dana??

Da li je iko imo slicno iskustvo i sta je pravilno ucinit , dal ignorisat ovo sve al opet drzat neku rezervu po strani (kad kazem rezervu mislim na osjecanja i planove )
nemoj razmisljati, opusti se i ne komplikuj.
ako ti je dobro u vezi.
Lucazode

#49 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!

Post by Lucazode »

Brate ima ovdje dosta savjeta i dumina. Jedno je očigledno, stalo joj je do njega. Ti možeš biti most, neko ko će joj pomoći da preboli bivšeg uz dobru dozu nade da će te vremenom zavoljeti. Pitaj sebe želiš li ti to?
Čitam dalje da djelite iste želje, neki stan se planira, pa si u godinama i kao spreman za ženidbe. Ti djeliš iz srca jer ne vidiš dalje, ona dijeli zato što kao i svako žensko mora se na nekoga oslonit. Da je sad pitaju bili mijenjala tebe za bivšeg, bojim se da znaš odgovor. Vodi te na ista mjesta, isti grad, čuva zajedničke slike... Kad ga ima na fejsu, znači ima želju da zna šta radi i da povremeno razmjene koju poruku, kad razmjene koju poruku spremni je i na nešto više(čitaj sex)...Kad bivši doće iz Belgije pa je nazove na "kaficu" hoćeš li onda moći podnjeti kad ti kaže ja se kresnula sa njim uz nezaobilazno: oprosti mi? A u početku su bile samo slike, pa poruke itd...Bilo kako bilo šta god da ti neko napiše ili da savjet ti ga nećeš htjeti poslušati, jer si trenutno kao konj sa Vrela Bosne, imaš ular i samo vidiš pravo, ne želiš da vjeruješ ni u šta drugo sem u njenu VJEČNU ODANOST(ženska sranja)...Nego (ako htjedneš) poslušaj ovo jednostavno rješenje, dok si još na ta 3 mjeseca poslije će biti teže i teže...
Imaš auto, imaš para, zdrav prav...Izjebi ti nju par puta i nabi nogom, traži sebi emotivno dostupnu :thumbup:
Ako htjedneš...A nećeš :D
Last edited by Lucazode on 13/09/2011 09:41, edited 1 time in total.
Ghost_Rider_XXX

#50 Re: Moja draga nije prebolila bivseg - sta sad?!

Post by Ghost_Rider_XXX »

Sve je dobro dok te ne počne zvat njegovim imenom u sred strastvenog koitusa. :D

Šalu na stranu, ja bih joj se lijepo zahvalio na suradnji, naravno lako je to nama reć', al' nije ljubav paradajz. I mojne šupljifikata i mjerenja dubine i širine emocija vremenom provedenim s nekim. Nije kredit u pitanju.
Post Reply