Prvi sex pitanja

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

seki988

#26 Re: Prvi sex pitanja

Post by seki988 »

Kontate ljudi ne kajem se...sve sto sam radila znam sto sam radila nema povratka....niti se pravdam...stvarno me samo zanimalo mnogo stvari....Mozda je vama smijesno sve, eto nek sam i "jebena" sto svi kazu...nije ni bito...Bitno je da ja stvarno sad to prvi put svjesno radim...i zanimalo me mnogo toga....Al ta podjebavanja su mi stvarno viska...
Eborg

#27 Re: Prvi sex pitanja

Post by Eborg »

Ajde, ako pretpostavimo da fakat nisi troll onda evo ti odgovor, čisto jer mi se ne da vidjeti ovu temu stalno u vrhu sa ovim zezancijama pa rekoh da završimo s tim. :D Isto tako, bolje ukloniti mogućnost pojave nekog freaka koji čita ženska iskustva i trlja se ispod stola. :lol:

Vagina je u "opuštenom" stanju "duboka" oko 10 cm. Kada dođe do nadražaja, krvni sudovi će se ispuniti krvlju te će se vagina na jedan način "produbiti", da ne objašnjavam previše.

Nebitno, u svakom slučaju, i da si skroz poderala himen, bit ćeš uska cijelom dubinom, ne samo pri vrhu. Uostalom, treba nekog vremena dok se to "razradi", ne ide to tek tako, nije vuna od šećera. :D A i himen ne puca tek tako, on ti ga je haman dobro zabiberio. :D
Strpljiva

#28 Re: Prvi sex pitanja

Post by Strpljiva »

seki988 wrote:Kontate ljudi ne kajem se...sve sto sam radila znam sto sam radila nema povratka....niti se pravdam...stvarno me samo zanimalo mnogo stvari....Mozda je vama smijesno sve, eto nek sam i "jebena" sto svi kazu...nije ni bito...Bitno je da ja stvarno sad to prvi put svjesno radim...i zanimalo me mnogo toga....Al ta podjebavanja su mi stvarno viska...
Kako kada ne odgovaraš na pitanja?! De nam objasni kako te ovaj udario?
(ne)forumas

#29 Re: Prvi sex pitanja

Post by (ne)forumas »

Najstrasnjije u svemu tome je sto ljudi sa 18 godina imaju pravo glasa, da biraju i budu birani, a vidis ni sa 21 ne znaju jesu li jebani ili nisu... katastrofa ;)
Max Bunker

#30 Re: Prvi sex pitanja

Post by Max Bunker »

Eborg wrote:Ajde, ako pretpostavimo da fakat nisi troll onda evo ti odgovor, čisto jer mi se ne da vidjeti ovu temu stalno u vrhu sa ovim zezancijama pa rekoh da završimo s tim. :D Isto tako, bolje ukloniti mogućnost pojave nekog freaka koji čita ženska iskustva i trlja se ispod stola. :lol:

Vagina je u "opuštenom" stanju "duboka" oko 10 cm. Kada dođe do nadražaja, krvni sudovi će se ispuniti krvlju te će se vagina na jedan način "produbiti", da ne objašnjavam previše.

Nebitno, u svakom slučaju, i da si skroz poderala himen, bit ćeš uska cijelom dubinom, ne samo pri vrhu. Uostalom, treba nekog vremena dok se to "razradi", ne ide to tek tako, nije vuna od šećera. :D A i himen ne puca tek tako, on ti ga je haman dobro zabiberio. :D
Znas teoriju, samo ti je praksa tanka :D
Eborg

#31 Re: Prvi sex pitanja

Post by Eborg »

Ja to na dva fronta, radnim danima jedne, vikendom druge. :D
Not My Idea

#32 Re: Prvi sex pitanja

Post by Not My Idea »

:roll:
fali kreativnosti...
Locked