Mercedes do 10000 km

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

olensoner

#26 Re: Mercedes do 10000 km

Post by olensoner »

aux wrote:
olensoner wrote:
aux wrote:gledajuci sad na piku naletio sam na model mercedesa e 220 ili u narodu poznat kao "okonja",cijena mu 11000 km a 98 godiste sva moguca oprema,66 kilovata,90 konja i motor od 2.2,unutrasnjost strasna evo i dokaza

http://www.pik.ba/artikal/1264308/merce ... l-11500km/
Sudeci po poklopcu volana koji je tamniji od kostura, izgled da su mu iskakali zracni jastuci.
odlicno zapazanje imas,mozda je nekad imao kakvu manju prometnu hajd ga znaj sad :shock:
Malo mu se vidi i oko desnog fara da je preblizu hauba faru, da nije dobro ''upasano'', bar ovako na slikama koliko vidim.
Ja sam malo preletio na piku, gledao Mecke, nasao sam ovu C klasu, koliko ja vidim izgleda vrlo dobro uscuvano i odrzavano. Jedino ne znam koliko te interesuje karavan, ali sigurno ti tvrdim da je C220 CDI za nase uslove vjerovatno najzahvalniji Mercedes. Udoban je, malo trosi, opet ide dobro i cijene odrzavanja nisu visoke za Mercedesa. Ja bih ti licno preporucio da ganjas nesto ovako.
http://www.pik.ba/artikal/1772160/mercedes-c-220-cdi-/
hogar strasni

#27 Re: Mercedes do 10000 km

Post by hogar strasni »

jarane hajd' ti prvo skontaj na koju klasu konkretno ciljas, ovako šaras pa niđe te. Do cenera milja eno imas na piku bar 10 vozilica vrijednih paznje samo se malo brate konkretizuj, da ti i ljudi mogu pomoc na sta da obatis paznju.
aux

#28 Re: Mercedes do 10000 km

Post by aux »

[/quote]
Malo mu se vidi i oko desnog fara da je preblizu hauba faru, da nije dobro ''upasano'', bar ovako na slikama koliko vidim.
Ja sam malo preletio na piku, gledao Mecke, nasao sam ovu C klasu, koliko ja vidim izgleda vrlo dobro uscuvano i odrzavano. Jedino ne znam koliko te interesuje karavan, ali sigurno ti tvrdim da je C220 CDI za nase uslove vjerovatno najzahvalniji Mercedes. Udoban je, malo trosi, opet ide dobro i cijene odrzavanja nisu visoke za Mercedesa. Ja bih ti licno preporucio da ganjas nesto ovako.
http://www.pik.ba/artikal/1772160/mercedes-c-220-cdi-/[/quote][/quote]

ovaj sam auto danas gledao na piku i bas sam se iznenadio kako je ocuvan a o izgledu motora to bolje da ne komentarisem,trazio sam bas po savjetu momka koji je rekao da je c klasa isto predobra i zaista je odlicna a sve unutar 10 000 km
hogar strasni wrote:jarane hajd' ti prvo skontaj na koju klasu konkretno ciljas, ovako šaras pa niđe te. Do cenera milja eno imas na piku bar 10 vozilica vrijednih paznje samo se malo brate konkretizuj, da ti i ljudi mogu pomoc na sta da obatis paznju.
[/quote]

pa nisam uopsta rekao da trazim nesto konkretno,pa vidis i sam da trazim auto do 10000 i lijepo sam zamolio narod da mi da savjete,poslije mene se isto jedan momak javio sa istim zahtjevom,svako ko mi je dosad odgovorio na moje pitanje svi su mi dali odlicne prijedloge pa ne vidim zasto te nervira ako me ljudi savjetuju,ako ti se ne sviđa molim te onda se strpi i ne ulazi u moju temu idi gledaj sta te zanima nisam ljut nego tvoj komentar nema nikakve svrhe,ako imas savjet ili primjedbu na neko auto slobodno reci a ako nemas onda molim te postedi me spama
vanda

#29 Re: Mercedes do 10000 km

Post by vanda »

beco wrote:Ma ubi me meni nikad A klasa nije bila MB. Mozda ova nova generacija sto treba izade promjeni nesto :D

POTPIS !
Post Reply