Ma gdje si ih samo pronasao! Ja ih pola vec zaboravio.Uh wrote:evo ovako po mom misljenju
Osim
Hase
Smajlovic
Biogradilic
Katalinski
Mujkic (Pike)
A jedini koji je igrao za reprezanticiju svijeta je bio Safet Susic
Slozio bih se sa tvojom listom.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ma gdje si ih samo pronasao! Ja ih pola vec zaboravio.Uh wrote:evo ovako po mom misljenju
Osim
Hase
Smajlovic
Biogradilic
Katalinski
Mujkic (Pike)
Drito wrote:Lista Najboljih po generacijama:
sedamdesetih:Osim,Musemic(naravno Vahidin)
osamdestih:Katalinski,Hadziabdic(Enver),Sljivo,Hatunic(pokojni),Secerbegovic,Halilhodzic(Vahid),Renic,Hajduk(Jasmin),Vidacek,Brnjac,Primorac,Sliskovic,Repcic,Pasic
nakon njih sljedi generacija sa Bazdarevicem,Skorom,Baljicem,Kajtazom,Tuceom...
i tada dolazi jedan jedini pravi Almir Turkovic-Zeka .
Golmani:Jantoljak(iz Borca)Meskovic,Maric,Janjus,Muftic,Dzurkovic a najbolji svih vremena je Zeljko Pavlovic bivsi golman Zelje.
pa braca je dobar kazu da nije bio toliko talentovan dok je bio mladjifocak wrote:Safet Susic, i Enver Maric.
Ako ce mo po usjephu u karijeri, Hasan Salihamidzic je najvise osvojio.
HASE NIJE POJMA IMAO , ZA MUJKICA I BIGRADIILICAdigger wrote:Ma gdje si ih samo pronasao! Ja ih pola vec zaboravio.Uh wrote:evo ovako po mom misljenju
Osim
Hase
Smajlovic
Biogradilic
Katalinski
Mujkic (Pike)
Slozio bih se sa tvojom listom.
vidis care nekda sam igrao fudbal kazu neki da sam mogao daleko da dogurammacchia_velija wrote:znali ko kako se zove onaj nas legendarni koji je u dresu YUG na jednoj utakmici izigrao sve protivnike u sesnestercu i golmana da bi ostavio loptu na liniji... nije je htio u gol... nakon toga je izbacen iz reprezentacije...
o tome ce i moja djece pricati...
sta je cejF?
Baka je naj-talenat al na njegovu i žalost njegovih navijaća .uzor mu je bio BLEKI BOGIČEVIĆ a zna se kako su obojica prošli.Ero_s onog svjeta wrote:KAKVE GLUPOSTI PISETA , ZNA SE TKO JE NAJBOLJI NOGOMETAS NA BALKANU SVIH VREMENA ...........................................................
..................................................................................................
BLAZ BAKA SLISKOVIC
.....................................................................................................
......................................................................................................

joj nikic kad je dao gol univerzitatei iz krajoveChat Nick wrote:Kanta do kante...
Moj favorit : NIKOLA NIKIC
![]()
![]()
JELI TO ONAJ STO JE U ZVEZDU OTISAOChat Nick wrote:Kanta do kante...
![]()
![]()
ma nije bolan vec onaj sto je reko da je marakana puna traveEro_s onog svjeta wrote:JELI TO ONAJ STO JE U ZVEZDU OTISAOChat Nick wrote:Kanta do kante...
![]()
![]()
DA ALI JE SVAKI GOL DAO GLAVOM , A KAD JE VIDIO MARAKANU PRVO STO JE POMISLIO JE KAKO BI SE NJEGOVA KRVA JABUKA TU NAPASLAAvangardan10 wrote:ma nije bolan vec onaj sto je reko da je marakana puna traveEro_s onog svjeta wrote:JELI TO ONAJ STO JE U ZVEZDU OTISAOChat Nick wrote:Kanta do kante...
![]()
![]()
i da bi ovce koje ima mogo tamo da napase...
inace je na NEKE utakmice dolazio biciklom...![]()
![]()
ma rumunima je dao gol nogom i to kakav gol...Ero_s onog svjeta wrote:DA ALI JE SVAKI GOL DAO GLAVOM , A KAD JE VIDIO MARAKANU PRVO STO JE POMISLIO JE KAKO BI SE NJEGOVA KRVA JABUKA TU NAPASLAAvangardan10 wrote:ma nije bolan vec onaj sto je reko da je marakana puna traveEro_s onog svjeta wrote: JELI TO ONAJ STO JE U ZVEZDU OTISAO
i da bi ovce koje ima mogo tamo da napase...
inace je na NEKE utakmice dolazio biciklom...![]()
![]()