Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
trcicu trceci wrote:pa kako da rijesim problem, moze li mi iko pomoci ? mozda je bilo i slicnih iskustava
Jarane, kad je mene moja natjerala da 4 dana jedem prokis'o grah u meni je nesto prokljucalo ... Cetvrtog dana, ostro podignem glas poslije 2 tanjira i kazem joj : pa daj mi bar podgrij one sarme u kiselom kupusu sto stoje u frizu od lani ... I tad nastupi promjena u mom zivotu, od tad jedem samo sarmu ...
Znaci, samo ostro, podvrisni i ti malo ( nemoj samo saputati, ko prokis'o grah ...)
trcicu trceci wrote:pa kako da rijesim problem, moze li mi iko pomoci ? mozda je bilo i slicnih iskustava
Jarane, kad je mene moja natjerala da 4 dana jedem prokis'o grah u meni je nesto prokljucalo ... Cetvrtog dana, ostro podignem glas poslije 2 tanjira i kazem joj : pa daj mi bar podgrij one sarme u kiselom kupusu sto stoje u frizu od lani ... I tad nastupi promjena u mom zivotu, od tad jedem samo sarmu ...
Znaci, samo ostro, podvrisni i ti malo ( nemoj samo saputati, ko prokis'o grah ...)
Imas ti i drugo rjesenje, u grah narezi sitno 2 - 3 cehneta bijelog luka ... Pa kad "odusis" morati ce pootvarati i vrata i prozore ... Mozda joj dohaka propuh ...
Ma.Le.Na wrote:sto ti je prokleto musko
valjao mu grah prvi dan..valjao drugi..valjao i treci i cetvrti....i petog se dana sjeti da mu ne valja
ma ne ozbiljno, ona mene planski unistava...daje mi ribu da jedem to ne mogu duse grijesiti, ali samo kosti ono sto ostane iza nje...evo danas pravi pitu molim Boga da prigori pa da je i ja jedem
cek cek malo
te riba te pregorena pita
ma sta se ti ba zalis u stvari???
i treba te degenecit...vidi ti njega kako izvoljeva
PapakizSarajeva wrote:Imas ti i drugo rjesenje, u grah narezi sitno 2 - 3 cehneta bijelog luka ... Pa kad "odusis" morati ce pootvarati i vrata i prozore ... Mozda joj dohaka propuh ...
zavisi koja je generacija, mi sto smo rodjeni u staroj bolnici svi na propuhu rodjeni, dakle imuni
Ma.Le.Na wrote:daje mu grah ribu i pitu -> brine o uravnotezenoj ishrani
ne da mu da se sunca i tuce ga -> brine da ne izgori na suncu a svejedno bude "preplanuo"
ne da mu da se sunca i tuce ga -> brine da ne izgori na suncu a svejedno bude "preplanuo"