Podrska Gadafiju Ulica Patriotska Liga?

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#26 Re: Podrska Gadafiju Ulica Patriotska Liga?

Post by -LIBERO- »

vouvl wrote:kreteni kako ne kontate da cemo i mi biti siromasniji ako libija bude siromasna.

meni kao bosancu koji ima familije koja radi u libiji je itekako bitno da dole ostane gadafi a ne neki amerikanci ili francuzi koji su se pokazali kakvi su.
Jedan moj post sa druge,slicne,teme. Cisto ga prenosim jer je fakticki odgovor na tvoje rezonovanje. ;-)
Nije li licemjerno samo zbog zarade BH firmi podrzavati Gadafija i rezim kojeg ocito ne zeli vecina naroda u Libiji? Nije li licemjerno podrzavati diktaturu ,patnje jednog naroda radi licnih interesa??

Nije?? A koja je onda razlika izmedju takvih stavova i tvrdnje da je sve ovo zakuhala Amerika i cionisti zbog licne koristi
.
Last edited by -LIBERO- on 22/08/2011 19:09, edited 1 time in total.
Mr.Penguin

#27 Re: Podrska Gadafiju Ulica Patriotska Liga?

Post by Mr.Penguin »

vouvl wrote:kreteni kako ne kontate da cemo i mi biti siromasniji ako libija bude siromasna.

meni kao bosancu koji ima familije koja radi u libiji je itekako bitno da dole ostane gadafi a ne neki amerikanci ili francuzi koji su se pokazali kakvi su.
Pa idi bori se u Libiji za svoje ciljeve, tipkajuci ovdje neces mu pomoci. Ti samo ocekujes da drugi uradi ono sto ti govoris a ne radis.

Rat je poceo u Libiji i to BiH nije odgovaralo ali kad je vec poceo barem treba da brzo zavrsi, to je jedino moguce hapsenjem Gadafija sve druge opcije nece ubrzati zavrsetak rata.
anthraxQ
Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi

#28 Re: Podrska Gadafiju Ulica Patriotska Liga?

Post by anthraxQ »

Samo je jedna zastava Libije.

to je ona zelena.
vjesticanametli

#29 Re: Podrska Gadafiju Ulica Patriotska Liga?

Post by vjesticanametli »

e kad im sad amer upale svjetlo :lol: i donesu demokratiju :mrgreen:

i volovi il kako ti je nick ne nazivaj ovdje forumase kretenima
poznanik

#30 Re: Podrska Gadafiju Ulica Patriotska Liga?

Post by poznanik »

VerticalHairFactor wrote:Ubici, diktatoru i zločincu u čije su luke tokom rata uplovljavali brodovi iz tadašnje "Jugoslavije" da ponesu naftu za četničke tenkove u Bosni trebaju pomoći i podržati ga ubice sa brda, koji su isti kao on. Samo imbecili, teoretičari kojekakvih zavjera i apsolutno neinformirani tipusi mogu simpatizirati ovog zločinca i ubicu vlastitog naroda...
Koliko nafte se može kupiti u Libiji za 7 mil. KM?
poznanik

#31 Re: Podrska Gadafiju Ulica Patriotska Liga?

Post by poznanik »

mojnemenisa wrote:kao odgovor na ovo:

http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/110822067#!
Odgovor na ovo je kažnjavanje po BiH zakonima zbog narušavanja javnog reda i mira i nanošenja materijalne štete drugom i ugrožavanje života diplomatskog osoblja druge države.

Jedina kazna je njihovo protjerivanje iz države, prema odredba zakona o strancima.

Nek idu u svoju državu i prave sranja. Pustiš ih u svoju državu, a oni prave diplomatski incident. Bagra obična, kakvi tudenti :x
HM 2011

#32 Re: Podrska Gadafiju Ulica Patriotska Liga?

Post by HM 2011 »

Ja sam za da LIbijici odluče šta i kako,

siguran sam da Gadafi dok je živ može puno više valjati LIbiji na poziciji Kralja LIbije dok i Parlament mora imati udjela....

Da nije bilo Gadafija, čisto sumnjam da bi Libijci mogli imati oko čega da protestuju......

Jeste da je Gadafi kao i svaki drugi čovjek koji je dugo na vlasti mušičav - ali zaista taj je valjao Libiji....

Ako Libijci imaju imalo pameti ostaviti će ga na jakoj rukovodećoj poziciji djelomično unutrašnje politike a velikim dijelom vanjske.....
mojnemenisa

#33 Re: Podrska Gadafiju Ulica Patriotska Liga?

Post by mojnemenisa »

anthraxQ wrote:Samo je jedna zastava Libije.

to je ona zelena.
da odemo sutra iza iftara ispred veleposlanstva ? ima li koga chovjeche.. kad chitam komentare na sarajevu -x portalu svi su za gadafija sad svi su se ushutili.. a ja glupan.. ne kontam.. pa VI NECHETE DA USTANITE I AKO STRUJA JE SKUPLJA ZA 50 % hrana za boga pitaj koliko % itd.. a da ustanite protiv par kretenchicha plachenika?!?!? glup ja!

oprosti porobljeni narode.. gledajte ovaj ekran idite sutra radite (ko ima posao) a ostali gladujte i gledajte TV turske serije... :run:
SaPnA

#34 Re: Podrska Gadafiju Ulica Patriotska Liga?

Post by SaPnA »

mojnemenisa wrote:
anthraxQ wrote:Samo je jedna zastava Libije.

to je ona zelena.
da odemo sutra iza iftara ispred veleposlanstva ? ima li koga chovjeche.. kad chitam komentare na sarajevu -x portalu svi su za gadafija sad svi su se ushutili.. a ja glupan.. ne kontam.. pa VI NECHETE DA USTANITE I AKO STRUJA JE SKUPLJA ZA 50 % hrana za boga pitaj koliko % itd.. a da ustanite protiv par kretenchicha plachenika?!?!? glup ja!

oprosti porobljeni narode.. gledajte ovaj ekran idite sutra radite (ko ima posao) a ostali gladujte i gledajte TV turske serije... :run:
hocemo , hvala i laku noc
mayab

#35 Re: Podrska Gadafiju Ulica Patriotska Liga?

Post by mayab »

Niko i nista vise ne moze pomoci gadafiju, da je imao mozga, sam bi sebi pomogao i postedio ljude smrti i bijede prije pola godine, ali diktatorski umovi su posebni, ne znaju oni kad je dosta, kada treba reci stop, kraj,... ludilo jedno u njihovim glavama...
karanana

#36 Re: Podrska Gadafiju Ulica Patriotska Liga?

Post by karanana »

evo jos jedna grafika pa je slobodno koristite za sutrasnje kontrademonstracije za transparente ili za plakate.

Image
amrica

#37 Re: Podrska Gadafiju Ulica Patriotska Liga?

Post by amrica »

Mesić: Gadafi je bio spreman povući se s vlasti ako prestanu napadi NATO-a

* Zagreb, 22.08.2011., 22:49
* Autor: T.Š.
* 18 komentara

Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić razgovarao je u ponedjeljak na svoju inicijativu s veleposlanicima Kine, Sjedinjenih Država i Rusije u Hrvatskoj te ih obavijestio o verbalnoj osobnoj poruci libijskog vođe Moamera Gadafija koju je primio prošloga tjedna u kojoj ga je Gadafi navodno obavijestio kako je spreman povući se s vlasti uz uvjet da NATO prestane s napadima, priopćio je ured bivšega predsjednika.

...

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/mesi ... ato-a.html
Johnny_x

#38 Re: Podrska Gadafiju Ulica Patriotska Liga?

Post by Johnny_x »

Sad cemo vidjeti hoce li Energoinvest nastaviti raditi ili ce zbog neispunjavanja "uslova" poslove preuzeti General motors ili Simens.
mojnemenisa

#39 Re: Podrska Gadafiju Ulica Patriotska Liga?

Post by mojnemenisa »

TRIPOLI NIJE PAO!!!!!!!!!!!!! ahahahahahah eo ga "uhapsheni" Saif Al Islam na ZELENOM TRGU sa cijelom kako ti volish rechi "GROMADOM" kaze idem sad na mjesta koji SHTAKORI govore da su zauzeli!!! hahahaha kaze isto slomili smo kichmu shtakorima hahahahahah

http://www.youtube.com/watch?v=SN_ODjmg ... r_embedded#!

GOOO GOO GADAFI POBI SVE UHLJUBEEE!!!!!!!!
ako vam nije zahmetli SHIRITE ISTINU!!!!!!!!!!!!!!!!

zhahahahahha SVA MEDIJSKA PROPAGANDA JE BILA LAZ!!!!!!!!!!!!!!

http://www.qatarliving.com/node/2039030

LJUDI MOJI VI PRICHAJTE PROTIV NJEGA I VJERUJTE SVEMU SHO CHUJETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:bih:
Troll_Happens

#40 Re: Podrska Gadafiju Ulica Patriotska Liga?

Post by Troll_Happens »

poznanik wrote:

Odgovor na ovo je kažnjavanje po BiH zakonima zbog narušavanja javnog reda i mira i nanošenja materijalne štete drugom i ugrožavanje života diplomatskog osoblja druge države.

Jedina kazna je njihovo protjerivanje iz države, prema odredba zakona o strancima.

Nek idu u svoju državu i prave sranja. Pustiš ih u svoju državu, a oni prave diplomatski incident. Bagra obična, kakvi tudenti :x

i ja se slazem sa ovim, cudi me da ni u jednoj komshijskoj zemlji nisu isto uradili nego samo kod nas... Zna da se kod nas moze razbijati i unistavati i da niko nece za to odgovarati...
U normalnoj zemlji bi im prvo bubrege izbili pa onda ih protjerali pa nek studira u libiji... :x
irvinx1

#41 Re: Podrska Gadafiju Ulica Patriotska Liga?

Post by irvinx1 »

Mi podrzavamo sve ono sto narod Libije izabere.

Elem, jos traju borbe, ali demokratija i sloboda nezaustavljivo osvajaju svijet. Zivjela slobodna libija!
zlajapravaraja

#42 Re: Podrska Gadafiju Ulica Patriotska Liga?

Post by zlajapravaraja »

irvinx1 wrote:Mi podrzavamo sve ono sto narod Libije izabere.

Elem, jos traju borbe, ali demokratija i sloboda nezaustavljivo osvajaju svijet. Zivjela slobodna libija!

:lol: :lol: :lol:

Dusha draga,...dje ti zivis? U Diznilendu? :)
alcho

#43 Re: Podrska Gadafiju Ulica Patriotska Liga?

Post by alcho »

zlajapravaraja wrote:

:lol: :lol: :lol:

Dusha draga,...dje ti zivis? U Diznilendu? :)
:lol: :lol: :thumbup:
mrtva kokoš

#44 Re: Podrska Gadafiju Ulica Patriotska Liga?

Post by mrtva kokoš »

poznanik wrote:

sinoc sam ovo vidio na dnevniku, odakle samo njima pravo u tudjoj zemlji da rade sto im je volja. protjerati gamad pa nek studiraju kuci, eto im oslobodili su se kako kazu ropstva i tiranije :-)
irvinx1

#45 Re: Podrska Gadafiju Ulica Patriotska Liga?

Post by irvinx1 »

Smijte se vi koliko hocete...

"Freedom of thought... is the matrix, the indispensable condition, of nearly every other form of freedom. With rare aberrations a pervasive recognition of this truth can be traced in our history, political and legal"

Pozdrav svima onima koji bezuslovno podrzavaju rusenje Gadafija i na ovom forumu. Zelim im visok stepen sloboda i postivanja ljudskih prava. Braca Ameri su uvijek bili tu kada je trebalo. Pomagali smo, i pomagat cemo. Slijedi i oslobodjenje Sirije. Kome se ne svidja sloboda, zna se...
zateznistub

#46 Re: Podrska Gadafiju Ulica Patriotska Liga?

Post by zateznistub »

irvinx1 wrote:Smijte se vi koliko hocete...

"Freedom of thought... is the matrix, the indispensable condition, of nearly every other form of freedom. With rare aberrations a pervasive recognition of this truth can be traced in our history, political and legal"

Pozdrav svima onima koji bezuslovno podrzavaju rusenje Gadafija i na ovom forumu. Zelim im visok stepen sloboda i postivanja ljudskih prava. Braca Ameri su uvijek bili tu kada je trebalo. Pomagali smo, i pomagat cemo. Slijedi i oslobodjenje Sirije. Kome se ne svidja sloboda, zna se...
Koji si ti trol, pa to je ne viđeno.
tandrlike_chandrlike

#47 Re: Podrska Gadafiju Ulica Patriotska Liga?

Post by tandrlike_chandrlike »

plačem od smijeha :lol: :lol:
kOmpir

#48 Re: Podrska Gadafiju Ulica Patriotska Liga?

Post by kOmpir »

Jao koje ovce :lol: Kad prestanete gledati tv i dozvoljavati mainstream medijima da vam ispiru mozak i počnete razmišljati SVOJOM glavom tek ćete onda vidjeti koliko ste blejali u njihovom zboru. :roll:
ladyada

#49 Re: Podrska Gadafiju Ulica Patriotska Liga?

Post by ladyada »

jadna je ovo sloboda .........
dragonz

#50 Re: Podrska Gadafiju Ulica Patriotska Liga?

Post by dragonz »

sloboda do posljednjeg arapa i posljednje kapi nafte ili izrael do Rima šta ti odgovara
Locked