Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vouvl wrote:kreteni kako ne kontate da cemo i mi biti siromasniji ako libija bude siromasna.
meni kao bosancu koji ima familije koja radi u libiji je itekako bitno da dole ostane gadafi a ne neki amerikanci ili francuzi koji su se pokazali kakvi su.
Jedan moj post sa druge,slicne,teme. Cisto ga prenosim jer je fakticki odgovor na tvoje rezonovanje.
Nije li licemjerno samo zbog zarade BH firmi podrzavati Gadafija i rezim kojeg ocito ne zeli vecina naroda u Libiji? Nije li licemjerno podrzavati diktaturu ,patnje jednog naroda radi licnih interesa??
Nije?? A koja je onda razlika izmedju takvih stavova i tvrdnje da je sve ovo zakuhala Amerika i cionisti zbog licne koristi
.
Last edited by -LIBERO- on 22/08/2011 19:09, edited 1 time in total.
vouvl wrote:kreteni kako ne kontate da cemo i mi biti siromasniji ako libija bude siromasna.
meni kao bosancu koji ima familije koja radi u libiji je itekako bitno da dole ostane gadafi a ne neki amerikanci ili francuzi koji su se pokazali kakvi su.
Pa idi bori se u Libiji za svoje ciljeve, tipkajuci ovdje neces mu pomoci. Ti samo ocekujes da drugi uradi ono sto ti govoris a ne radis.
Rat je poceo u Libiji i to BiH nije odgovaralo ali kad je vec poceo barem treba da brzo zavrsi, to je jedino moguce hapsenjem Gadafija sve druge opcije nece ubrzati zavrsetak rata.
VerticalHairFactor wrote:Ubici, diktatoru i zločincu u čije su luke tokom rata uplovljavali brodovi iz tadašnje "Jugoslavije" da ponesu naftu za četničke tenkove u Bosni trebaju pomoći i podržati ga ubice sa brda, koji su isti kao on. Samo imbecili, teoretičari kojekakvih zavjera i apsolutno neinformirani tipusi mogu simpatizirati ovog zločinca i ubicu vlastitog naroda...
Koliko nafte se može kupiti u Libiji za 7 mil. KM?
Odgovor na ovo je kažnjavanje po BiH zakonima zbog narušavanja javnog reda i mira i nanošenja materijalne štete drugom i ugrožavanje života diplomatskog osoblja druge države.
Jedina kazna je njihovo protjerivanje iz države, prema odredba zakona o strancima.
Nek idu u svoju državu i prave sranja. Pustiš ih u svoju državu, a oni prave diplomatski incident. Bagra obična, kakvi tudenti
da odemo sutra iza iftara ispred veleposlanstva ? ima li koga chovjeche.. kad chitam komentare na sarajevu -x portalu svi su za gadafija sad svi su se ushutili.. a ja glupan.. ne kontam.. pa VI NECHETE DA USTANITE I AKO STRUJA JE SKUPLJA ZA 50 % hrana za boga pitaj koliko % itd.. a da ustanite protiv par kretenchicha plachenika?!?!? glup ja!
oprosti porobljeni narode.. gledajte ovaj ekran idite sutra radite (ko ima posao) a ostali gladujte i gledajte TV turske serije...
da odemo sutra iza iftara ispred veleposlanstva ? ima li koga chovjeche.. kad chitam komentare na sarajevu -x portalu svi su za gadafija sad svi su se ushutili.. a ja glupan.. ne kontam.. pa VI NECHETE DA USTANITE I AKO STRUJA JE SKUPLJA ZA 50 % hrana za boga pitaj koliko % itd.. a da ustanite protiv par kretenchicha plachenika?!?!? glup ja!
oprosti porobljeni narode.. gledajte ovaj ekran idite sutra radite (ko ima posao) a ostali gladujte i gledajte TV turske serije...
Niko i nista vise ne moze pomoci gadafiju, da je imao mozga, sam bi sebi pomogao i postedio ljude smrti i bijede prije pola godine, ali diktatorski umovi su posebni, ne znaju oni kad je dosta, kada treba reci stop, kraj,... ludilo jedno u njihovim glavama...
Mesić: Gadafi je bio spreman povući se s vlasti ako prestanu napadi NATO-a
* Zagreb, 22.08.2011., 22:49
* Autor: T.Š.
* 18 komentara
Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić razgovarao je u ponedjeljak na svoju inicijativu s veleposlanicima Kine, Sjedinjenih Država i Rusije u Hrvatskoj te ih obavijestio o verbalnoj osobnoj poruci libijskog vođe Moamera Gadafija koju je primio prošloga tjedna u kojoj ga je Gadafi navodno obavijestio kako je spreman povući se s vlasti uz uvjet da NATO prestane s napadima, priopćio je ured bivšega predsjednika.
TRIPOLI NIJE PAO!!!!!!!!!!!!! ahahahahahah eo ga "uhapsheni" Saif Al Islam na ZELENOM TRGU sa cijelom kako ti volish rechi "GROMADOM" kaze idem sad na mjesta koji SHTAKORI govore da su zauzeli!!! hahahaha kaze isto slomili smo kichmu shtakorima hahahahahah
Odgovor na ovo je kažnjavanje po BiH zakonima zbog narušavanja javnog reda i mira i nanošenja materijalne štete drugom i ugrožavanje života diplomatskog osoblja druge države.
Jedina kazna je njihovo protjerivanje iz države, prema odredba zakona o strancima.
Nek idu u svoju državu i prave sranja. Pustiš ih u svoju državu, a oni prave diplomatski incident. Bagra obična, kakvi tudenti
i ja se slazem sa ovim, cudi me da ni u jednoj komshijskoj zemlji nisu isto uradili nego samo kod nas... Zna da se kod nas moze razbijati i unistavati i da niko nece za to odgovarati...
U normalnoj zemlji bi im prvo bubrege izbili pa onda ih protjerali pa nek studira u libiji...
sinoc sam ovo vidio na dnevniku, odakle samo njima pravo u tudjoj zemlji da rade sto im je volja. protjerati gamad pa nek studiraju kuci, eto im oslobodili su se kako kazu ropstva i tiranije
"Freedom of thought... is the matrix, the indispensable condition, of nearly every other form of freedom. With rare aberrations a pervasive recognition of this truth can be traced in our history, political and legal"
Pozdrav svima onima koji bezuslovno podrzavaju rusenje Gadafija i na ovom forumu. Zelim im visok stepen sloboda i postivanja ljudskih prava. Braca Ameri su uvijek bili tu kada je trebalo. Pomagali smo, i pomagat cemo. Slijedi i oslobodjenje Sirije. Kome se ne svidja sloboda, zna se...
"Freedom of thought... is the matrix, the indispensable condition, of nearly every other form of freedom. With rare aberrations a pervasive recognition of this truth can be traced in our history, political and legal"
Pozdrav svima onima koji bezuslovno podrzavaju rusenje Gadafija i na ovom forumu. Zelim im visok stepen sloboda i postivanja ljudskih prava. Braca Ameri su uvijek bili tu kada je trebalo. Pomagali smo, i pomagat cemo. Slijedi i oslobodjenje Sirije. Kome se ne svidja sloboda, zna se...
Jao koje ovce Kad prestanete gledati tv i dozvoljavati mainstream medijima da vam ispiru mozak i počnete razmišljati SVOJOM glavom tek ćete onda vidjeti koliko ste blejali u njihovom zboru.
sloboda do posljednjeg arapa i posljednje kapi nafte ili izrael do Rima šta ti odgovara