pa dobro, godine mogu progledat, dvije-tri, gore -dole, da ne sitnicarim.Zoya wrote:slabe su ondaK shanse
Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- karanana
#26 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!
-
Zoya
#27 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!
Imat cu te na umu
Da ne idemo previse off jer ni to nije nikako IN na ovom forumu 
- hana_montana
#28 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!
pustopoljina wrote:nisi, ti kasnis u razvojuhana_montana wrote:a sta kad nemas muza a imas ljubavnika jesil onda in![]()
znam to
tetkino vidim ja manje mi se gore usi ovih dana
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#29 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!
To sam Brko i ja primjetio!Prije se to jednostavno zvalo kurvaluk,radile su se stvari koje se i danas rade,samoRidjobrki wrote:Nije toga prije bilo... Prije je bilo kurvaluka, kurvalo se štojesjes ali sad su počele i te ljubavnice i te novotarije, sve to Zapad i televizor od nas rade.
pod uticajem Zapada,televizije i kojekakvih izmišljotina,istome se daju zapadna imena,a ako ta ima ljubavnika,
onda je normalno da je on IN,a njoj je IN,,nenormalno bi bilo da je njemu IN,a ona IN.
Eto vidiš negativnih implikacija i komplikacija koje život na zapadu može izazvati.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#30 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!
samo do 35?karanana wrote:zeli li neko ko nije IN da postane IN? sarajevo i okolina. u obzir dolaze gospodje do 35 g. i 100 kg.
pp me.
bjez ba
-
fixer
#31 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!
Bitno je da ti udaras po 130 kg. Kakve veze njena tezina ima s ovim?
- escobar__
#32 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!
pustopoljina wrote:fakin' leglo razvrata.
Kratko i jasno.
- prljavi Hare
#33 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!
Moj @karanana,sve do 35 može se smatrati obukom,tek je onda IN!plain vanilla wrote:samo do 35?karanana wrote:zeli li neko ko nije IN da postane IN? sarajevo i okolina. u obzir dolaze gospodje do 35 g. i 100 kg.
pp me.
bjez ba![]()
pitanje nosivosti!
- zateznistub
#34 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!
Ovo kao da je napisala moja svastika, ista stvar. Njena drugarica (inace supruga jednog naseg fuZbalera) isto se tako nasla u cudu kad joj je moja svastika rekla da nema ljubavnika. Cak joj je rekla nesto u stilu k'o biva zatucana ili tako nestoMiris Noci wrote:Jutros vidjeh jednu prijateljicu iz srednje škole,udala se kaže za nekog amerikanca,živi u Kaliforniji,super joj ide,ima i ljubavnika![]()
Vidjela je negodovanje na mom licu,kada sam čula te riječi sa njenih usana...Pa će ti začudjeno: "A,jel' ti to Bogati nemaš ljubavnika ??? Lijepa si,mlada si,zgodna,a nemaš ljubavnika?! Nisi IN,to je sada u modi,jeste "vi bosanci" zaostali !!!"![]()
Malo je falilo da je pošaljem u pm,debela ku*ka,ima troje djece,i mozak koji u IN-u ne funkcioniše kako treba !!! Prvo je zaboravila da je i ona bosanka,išla u školu sa mnom,jedva prošla sa dvicom jbt.Drugo "IN ŽENA" sa nekih 130 kg,troje djece i ljubavnikom,ma prava tragikomedija !(california dream)![]()
I,mi bosanci,zaostali..da ide u pm možda joj ostane tamo koji kilogram !
P.S. Ne bih nikad gledala u "njenu vagu" majke mi,da mi ne reče da su bosanci zaostali,i da ja nisam IN![]()
-
Katy
#35 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!
Cula za pricu! Al' lik je vec jednom ostavio tu svoju zenu i dijete samo je druga bila u pitanju!pustopoljina wrote:
evo
predsjednik jedne stranke u bihacu- dvije godine ljubovao sa predsjednicom mladezi iste stranke i upravo ostavlja zenu i dijete.
- pustopoljina
#36 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!
e to nisam cula, naprotiv, da su bili ono sto se zove "skladan brak".
ne moze ovo bez traceva, a ova dva su najvise digli prasinu, a znam ih vala i po oba entiteta

ne moze ovo bez traceva, a ova dva su najvise digli prasinu, a znam ih vala i po oba entiteta
- prljavi Hare
#37 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!
Da li je ovo to IN?

-
Katy
#38 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!
Ili ne mislimo na istog ili do mene dodje neka 'opsirnija ' verzija!pustopoljina wrote:e to nisam cula, naprotiv, da su bili ono sto se zove "skladan brak".
ne moze ovo bez traceva, a ova dva su najvise digli prasinu, a znam ih vala i po oba entiteta![]()
![]()
Nebi trebale bas ovuda po forumu ali.....moja ti.....po Biscu zadnjih godina sve vise 'skladni brakovi'!
Dok on(bilo koji od njih) skoro javno kupi okolo,svi se prave ludi,tek kad dodje do skandala da neki napravi ljubavnici dijete,ili ostavi zenu i dijete....dolazi do velikih moralnih osuda cijelog Bihaca!
Necu ni jedne vise....
- Miris Noci
#39 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!
Ja se od bijesa uhvatih za njene kilograme..nisam imala za šta drugo,žene me izbacila iz takta sa razmišljanjem...Pola amerikanaca su ko' trokrilni ormari,znam..al' mene zeza to što smo mi bosanci zaostaliZoya wrote:Ma glupost je ovo za zapad. To sto se dolje u Bosni desava, nema ni na zapadu. Ja rijetko i skoro nikako nisam upoznala za ovo godina sto sam ovdje, nekog ko je tako na funkciji i ima ljubavnicu, pa onda ovo sto ti govoris za uposlenice, to je bas onopustopoljina wrote:ma ne znam, brate, na zapadu ipak ima neka sloboda i nema pritiska da moras imati muza/zenu...pa mi se nekako cini da je i manje bas onih odvratnih, hinjskih prevara.
a tu kod nas...muzevi varaju trudne zene, varaju se u prvoj godini braka...muskarci "uzimaju" buduce uposlenice, iako ih uopste ne privlace- cisto jer im se moze...bivsi skolski (ozenjen) bivsoj skolskoj (neudanoj) obavljanje svog posla (za koji dobija placu) zove cinjenjem usluge i zeli naplatiti seksom...
sodoma i gomora.. To je negdje izaslo iz sela, neizivljeno skroz, dokopalo se neke funkcije(ne svojom zaslugom) i tako naslo sebi ljubavnicu jer je to IN.
Miris noci, preko 50% u Americi ima BMI 33, i ta tvoja prijateljica ne odskace nimaloBezze si se uhvatila njenih kilograma
- pustopoljina
#40 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!
jesmo to mi iz istog selaKaty wrote:Ili ne mislimo na istog ili do mene dodje neka 'opsirnija ' verzija!pustopoljina wrote:e to nisam cula, naprotiv, da su bili ono sto se zove "skladan brak".
ne moze ovo bez traceva, a ova dva su najvise digli prasinu, a znam ih vala i po oba entiteta![]()
![]()
Ima ih,ima na sve strane....
![]()
Nebi trebale bas ovuda po forumu ali.....moja ti.....po Biscu zadnjih godina sve vise 'skladni brakovi'!![]()
Dok on(bilo koji od njih) skoro javno kupi okolo,svi se prave ludi,tek kad dodje do skandala da neki napravi ljubavnici dijete,ili ostavi zenu i dijete....dolazi do velikih moralnih osuda cijelog Bihaca!Do tada sve moze,mislim dok se svi sa strane,a jos ako su na nekom polozaju ili imaju ono ''fr.pr.dr.mr.''kao sve ok!
Stvar pod kontrolom!
![]()
Necu ni jedne vise....
znam...znam...
-
Katy
#41 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!
Jesmo,jesmo ....isto selopustopoljina wrote:
jesmo to mi iz istog sela![]()
![]()
znam...znam...![]()
- Ridjobrki
#42 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!
Može na pp ovo? Nisam ubrao o kome je riječ.Katy wrote:Cula za pricu! Al' lik je vec jednom ostavio tu svoju zenu i dijete samo je druga bila u pitanju!pustopoljina wrote:
evo
predsjednik necega u bihacu- dvije godine ljubovao sa predsjednicom takodjer necega i upravo ostavlja zenu i dijete.
Ova boldirana je išla sa mnom u razred ako sam dobro povezao...pustopoljina wrote: drugi lik je zenskoj (povremenoj semi) napravio dijete (u isto vrijeme se ozenio i drugoj napravio dijete), i sad o prvoj kruze tracevi da je dijete nacelnika opcine (bivseg ili sadasnjeg- nebitno), a nije- nego od ovog lika.
to nisu PRICE- to su DJECA.
Last edited by Ridjobrki on 13/08/2011 15:17, edited 1 time in total.
-
PalaSa Marsa
#43 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!
Heheehe, buce jes' joj dobro.Miris Noci wrote:Jutros vidjeh jednu prijateljicu iz srednje škole,udala se kaže za nekog amerikanca,živi u Kaliforniji,super joj ide,ima i ljubavnika![]()
Vidjela je negodovanje na mom licu,kada sam čula te riječi sa njenih usana...Pa će ti začudjeno: "A,jel' ti to Bogati nemaš ljubavnika ??? Lijepa si,mlada si,zgodna,a nemaš ljubavnika?! Nisi IN,to je sada u modi,jeste "vi bosanci" zaostali !!!"![]()
Malo je falilo da je pošaljem u pm,debela ku*ka,ima troje djece,i mozak koji u IN-u ne funkcioniše kako treba !!! Prvo je zaboravila da je i ona bosanka,išla u školu sa mnom,jedva prošla sa dvicom jbt.Drugo "IN ŽENA" sa nekih 130 kg,troje djece i ljubavnikom,ma prava tragikomedija !(california dream)![]()
I,mi bosanci,zaostali..da ide u pm možda joj ostane tamo koji kilogram !
P.S. Ne bih nikad gledala u "njenu vagu" majke mi,da mi ne reče da su bosanci zaostali,i da ja nisam IN![]()
No ne beri brige suvDze ima svega.
-
PalaSa Marsa
#44 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!
Pa cura se uvrijedila na ovu iz Amer'ke. 
- pustopoljina
#45 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!
i tako...
ko kaze da su ljudi u bosni zatucani

ko kaze da su ljudi u bosni zatucani
- Ridjobrki
#46 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!
Jašta su neg' zatucani, gdje neće biti zatucani... Koliko se tucaju i ne zatucali se...pustopoljina wrote:i tako...
ko kaze da su ljudi u bosni zatucani![]()
![]()
-
PalaSa Marsa
#47 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!
Svu'DZe ima i ljudi i neljudi. Svu'DZe!!pustopoljina wrote:i tako...
ko kaze da su ljudi u bosni zatucani![]()
![]()
-
dječak sa šibicama
#48 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!
Ljudska posla...
Sve sto je nenormalno, danas je IN.
Sve sto je nenormalno, danas je IN.
-
PalaSa Marsa
#49 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!
A tamo na drugoj temi problemi u obrnutom smjeru.
Sto'j'vo sve 'vako komplikovano.
Sto'j'vo sve 'vako komplikovano.
- JThomas
#50 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!
marsovka je totalno out