Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

karanana

#26 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!

Post by karanana »

Zoya wrote::sad: slabe su ondaK shanse :roll:
pa dobro, godine mogu progledat, dvije-tri, gore -dole, da ne sitnicarim.
Zoya

#27 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!

Post by Zoya »

Imat cu te na umu :oops: :lol: Da ne idemo previse off jer ni to nije nikako IN na ovom forumu :roll:
hana_montana

#28 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!

Post by hana_montana »

pustopoljina wrote:
hana_montana wrote:a sta kad nemas muza a imas ljubavnika jesil onda in :D
nisi, ti kasnis u razvoju :lol: :lol:
:lol:

znam to :oops: zato valjda volim mladje sladje :D

tetkino vidim ja manje mi se gore usi ovih dana :sad: :lol:
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#29 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!

Post by prljavi Hare »

Ridjobrki wrote:Nije toga prije bilo... Prije je bilo kurvaluka, kurvalo se štojesjes ali sad su počele i te ljubavnice i te novotarije, sve to Zapad i televizor od nas rade. :-?
To sam Brko i ja primjetio!Prije se to jednostavno zvalo kurvaluk,radile su se stvari koje se i danas rade,samo
pod uticajem Zapada,televizije i kojekakvih izmišljotina,istome se daju zapadna imena,a ako ta ima ljubavnika,
onda je normalno da je on IN,a njoj je IN,,nenormalno bi bilo da je njemu IN,a ona IN. :D
Eto vidiš negativnih implikacija i komplikacija koje život na zapadu može izazvati. :run:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#30 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!

Post by plain vanilla »

karanana wrote:zeli li neko ko nije IN da postane IN? sarajevo i okolina. u obzir dolaze gospodje do 35 g. i 100 kg.
pp me. :dance:
samo do 35?
bjez ba :oops: :lol:
fixer

#31 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!

Post by fixer »

Bitno je da ti udaras po 130 kg. Kakve veze njena tezina ima s ovim?
escobar__

#32 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!

Post by escobar__ »

pustopoljina wrote:fakin' leglo razvrata.
:thumbup:

Kratko i jasno.
prljavi Hare

#33 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!

Post by prljavi Hare »

plain vanilla wrote:
karanana wrote:zeli li neko ko nije IN da postane IN? sarajevo i okolina. u obzir dolaze gospodje do 35 g. i 100 kg.
pp me. :dance:
samo do 35?
bjez ba :oops: :lol:
Moj @karanana,sve do 35 može se smatrati obukom,tek je onda IN! :D A što se tiče težine,ne znam,to je
pitanje nosivosti! :wink:

Image :D
zateznistub

#34 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!

Post by zateznistub »

Miris Noci wrote:Jutros vidjeh jednu prijateljicu iz srednje škole,udala se kaže za nekog amerikanca,živi u Kaliforniji,super joj ide,ima i ljubavnika :lol:

Vidjela je negodovanje na mom licu,kada sam čula te riječi sa njenih usana...Pa će ti začudjeno: "A,jel' ti to Bogati nemaš ljubavnika ??? Lijepa si,mlada si,zgodna,a nemaš ljubavnika?! Nisi IN,to je sada u modi,jeste "vi bosanci" zaostali !!!" :x

Malo je falilo da je pošaljem u pm,debela ku*ka,ima troje djece,i mozak koji u IN-u ne funkcioniše kako treba !!! Prvo je zaboravila da je i ona bosanka,išla u školu sa mnom,jedva prošla sa dvicom jbt.Drugo "IN ŽENA" sa nekih 130 kg,troje djece i ljubavnikom,ma prava tragikomedija !(california dream) :run:

I,mi bosanci,zaostali..da ide u pm možda joj ostane tamo koji kilogram !

P.S. Ne bih nikad gledala u "njenu vagu" majke mi,da mi ne reče da su bosanci zaostali,i da ja nisam IN :lol: :lol:
Ovo kao da je napisala moja svastika, ista stvar. Njena drugarica (inace supruga jednog naseg fuZbalera) isto se tako nasla u cudu kad joj je moja svastika rekla da nema ljubavnika. Cak joj je rekla nesto u stilu k'o biva zatucana ili tako nesto :shock: :-)
Katy

#35 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!

Post by Katy »

pustopoljina wrote:
evo
predsjednik jedne stranke u bihacu- dvije godine ljubovao sa predsjednicom mladezi iste stranke i upravo ostavlja zenu i dijete.
Cula za pricu! Al' lik je vec jednom ostavio tu svoju zenu i dijete samo je druga bila u pitanju! :roll:
pustopoljina

#36 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!

Post by pustopoljina »

e to nisam cula, naprotiv, da su bili ono sto se zove "skladan brak".

ne moze ovo bez traceva, a ova dva su najvise digli prasinu, a znam ih vala i po oba entiteta :lol: :lol: :lol:
prljavi Hare

#37 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!

Post by prljavi Hare »

Da li je ovo to IN? :D

Image

Katy

#38 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!

Post by Katy »

pustopoljina wrote:e to nisam cula, naprotiv, da su bili ono sto se zove "skladan brak".

ne moze ovo bez traceva, a ova dva su najvise digli prasinu, a znam ih vala i po oba entiteta :lol: :lol: :lol:
Ili ne mislimo na istog ili do mene dodje neka 'opsirnija ' verzija! :lol: Ima ih,ima na sve strane.... :lol:
Nebi trebale bas ovuda po forumu ali.....moja ti.....po Biscu zadnjih godina sve vise 'skladni brakovi'! :D
Dok on(bilo koji od njih) skoro javno kupi okolo,svi se prave ludi,tek kad dodje do skandala da neki napravi ljubavnici dijete,ili ostavi zenu i dijete....dolazi do velikih moralnih osuda cijelog Bihaca! :lol: Do tada sve moze,mislim dok se svi sa strane,a jos ako su na nekom polozaju ili imaju ono ''fr.pr.dr.mr.''kao sve ok! :lol: Stvar pod kontrolom! :D
Necu ni jedne vise.... :lol:
Miris Noci

#39 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!

Post by Miris Noci »

Zoya wrote:
pustopoljina wrote:ma ne znam, brate, na zapadu ipak ima neka sloboda i nema pritiska da moras imati muza/zenu...pa mi se nekako cini da je i manje bas onih odvratnih, hinjskih prevara.
a tu kod nas...muzevi varaju trudne zene, varaju se u prvoj godini braka...muskarci "uzimaju" buduce uposlenice, iako ih uopste ne privlace- cisto jer im se moze...bivsi skolski (ozenjen) bivsoj skolskoj (neudanoj) obavljanje svog posla (za koji dobija placu) zove cinjenjem usluge i zeli naplatiti seksom...
sodoma i gomora.
Ma glupost je ovo za zapad. To sto se dolje u Bosni desava, nema ni na zapadu. Ja rijetko i skoro nikako nisam upoznala za ovo godina sto sam ovdje, nekog ko je tako na funkciji i ima ljubavnicu, pa onda ovo sto ti govoris za uposlenice, to je bas ono :-). To je negdje izaslo iz sela, neizivljeno skroz, dokopalo se neke funkcije(ne svojom zaslugom) i tako naslo sebi ljubavnicu jer je to IN.
Miris noci, preko 50% u Americi ima BMI 33, i ta tvoja prijateljica ne odskace nimalo :D Bezze si se uhvatila njenih kilograma :lol:
Ja se od bijesa uhvatih za njene kilograme..nisam imala za šta drugo,žene me izbacila iz takta sa razmišljanjem...Pola amerikanaca su ko' trokrilni ormari,znam..al' mene zeza to što smo mi bosanci zaostali :lol: :lol:
pustopoljina

#40 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!

Post by pustopoljina »

Katy wrote:
pustopoljina wrote:e to nisam cula, naprotiv, da su bili ono sto se zove "skladan brak".

Ili ne mislimo na istog ili do mene dodje neka 'opsirnija ' verzija! :lol: Ima ih,ima na sve strane.... :lol:
Nebi trebale bas ovuda po forumu ali.....moja ti.....po Biscu zadnjih godina sve vise 'skladni brakovi'! :D
Dok on(bilo koji od njih) skoro javno kupi okolo,svi se prave ludi,tek kad dodje do skandala da neki napravi ljubavnici dijete,ili ostavi zenu i dijete....dolazi do velikih moralnih osuda cijelog Bihaca! :lol: Do tada sve moze,mislim dok se svi sa strane,a jos ako su na nekom polozaju ili imaju ono ''fr.pr.dr.mr.''kao sve ok! :lol: Stvar pod kontrolom! :D
Necu ni jedne vise.... :lol:
jesmo to mi iz istog sela :P :D
znam...znam... :roll: :run:
Katy

#41 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!

Post by Katy »

pustopoljina wrote:
jesmo to mi iz istog sela :P :D
znam...znam... :roll: :run:
Jesmo,jesmo ....isto selo ;-) :)
Ridjobrki

#42 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!

Post by Ridjobrki »

Katy wrote:
pustopoljina wrote:
evo
predsjednik necega u bihacu- dvije godine ljubovao sa predsjednicom takodjer necega i upravo ostavlja zenu i dijete.
Cula za pricu! Al' lik je vec jednom ostavio tu svoju zenu i dijete samo je druga bila u pitanju! :roll:
Može na pp ovo? Nisam ubrao o kome je riječ.
pustopoljina wrote: drugi lik je zenskoj (povremenoj semi) napravio dijete (u isto vrijeme se ozenio i drugoj napravio dijete), i sad o prvoj kruze tracevi da je dijete nacelnika opcine (bivseg ili sadasnjeg- nebitno), a nije- nego od ovog lika.
to nisu PRICE- to su DJECA.
Ova boldirana je išla sa mnom u razred ako sam dobro povezao...
Last edited by Ridjobrki on 13/08/2011 15:17, edited 1 time in total.
PalaSa Marsa

#43 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!

Post by PalaSa Marsa »

Miris Noci wrote:Jutros vidjeh jednu prijateljicu iz srednje škole,udala se kaže za nekog amerikanca,živi u Kaliforniji,super joj ide,ima i ljubavnika :lol:

Vidjela je negodovanje na mom licu,kada sam čula te riječi sa njenih usana...Pa će ti začudjeno: "A,jel' ti to Bogati nemaš ljubavnika ??? Lijepa si,mlada si,zgodna,a nemaš ljubavnika?! Nisi IN,to je sada u modi,jeste "vi bosanci" zaostali !!!" :x

Malo je falilo da je pošaljem u pm,debela ku*ka,ima troje djece,i mozak koji u IN-u ne funkcioniše kako treba !!! Prvo je zaboravila da je i ona bosanka,išla u školu sa mnom,jedva prošla sa dvicom jbt.Drugo "IN ŽENA" sa nekih 130 kg,troje djece i ljubavnikom,ma prava tragikomedija !(california dream) :run:

I,mi bosanci,zaostali..da ide u pm možda joj ostane tamo koji kilogram !

P.S. Ne bih nikad gledala u "njenu vagu" majke mi,da mi ne reče da su bosanci zaostali,i da ja nisam IN :lol: :lol:
Heheehe, buce jes' joj dobro. :-) :D
No ne beri brige suvDze ima svega. :)
PalaSa Marsa

#44 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!

Post by PalaSa Marsa »

Pa cura se uvrijedila na ovu iz Amer'ke. :roll:
pustopoljina

#45 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!

Post by pustopoljina »

i tako...
ko kaze da su ljudi u bosni zatucani :P :roll: :run:
Ridjobrki

#46 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!

Post by Ridjobrki »

pustopoljina wrote:i tako...
Jašta su neg' zatucani, gdje neće biti zatucani... Koliko se tucaju i ne zatucali se... :roll:
PalaSa Marsa

#47 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!

Post by PalaSa Marsa »

pustopoljina wrote:i tako...
Svu'DZe ima i ljudi i neljudi. Svu'DZe!! :D
dječak sa šibicama

#48 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!

Post by dječak sa šibicama »

Ljudska posla...

Sve sto je nenormalno, danas je IN.
PalaSa Marsa

#49 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!

Post by PalaSa Marsa »

A tamo na drugoj temi problemi u obrnutom smjeru. :roll:

Sto'j'vo sve 'vako komplikovano. :roll:
JThomas

#50 Re: Nemaš ljubavnika ?! Pa ti nisi IN !!

Post by JThomas »

marsovka je totalno out :-D :lol:
Locked