Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dječak sa šibicama wrote:Kad se zene zalaufaju u filozofiji, prosto ti ih milina slusati... ah mozda sam, ali nisam, ali jesam, ustvari, mozda, ne znam, zapravo, jesam li? ne, nisam, mada, ovaj...
znas kako kazu..
kada te neko pita Koga volis...u koga si zaljubljen/a...prva osoba na koju pomislis je ta..
nema tu puno filozofije
ili jeste ili nije
(eki i mene sto filozofiram )
dječak sa šibicama wrote:Kad se zene zalaufaju u filozofiji, prosto ti ih milina slusati... ah mozda sam, ali nisam, ali jesam, ustvari, mozda, ne znam, zapravo, jesam li? ne, nisam, mada, ovaj...
znas kako kazu..
kada te neko pita Koga volis...u koga si zaljubljen/a...prva osoba na koju pomislis je ta..
nema tu puno filozofije
ili jeste ili nije
(eki i mene sto filozofiram )
Covjek koji je zaljubljen on je glavni sam sebi, recimo ja kad se zaljubim i kad mi zenka ljubav uzvrati naprosto ne mogu sebe da prepoznam kada odem da kupim hljeb, ja sijam cak me i pekarka pita sta je sa tobom uvjek si pospan, a ja nasmijana lica odgovorim ne znam teta Sefika, Sefika potom stavi hljebu kesu, a ja primi sms od moje leptirice u kojem kaze da ona ne moze vise ovako, kesa mi ispada iz ruke i ponovo postajem stari, tako da sam dosao do konkluzije da tek kada primim sms shvatim ko sam u bit, jer ljubav je nesto kao tetra hidro kanabinol on vas opusta i pruza vam pogled u drugu dimenziju, ali povratak u stvarnost je tezuak, zato bih vama svima rekao jebo ljubav bitnije je biti dobar u skoli, a Boga mi i na poslu i citati knjige od po pet tomova
brad90 wrote:Covjek koji je zaljubljen on je glavni sam sebi, recimo ja kad se zaljubim i kad mi zenka ljubav uzvrati naprosto ne mogu sebe da prepoznam kada odem da kupim hljeb, ja sijam cak me i pekarka pita sta je sa tobom uvjek si pospan, a ja nasmijana lica odgovorim ne znam teta Sefika, Sefika potom stavi hljebu kesu, a ja primi sms od moje leptirice u kojem kaze da ona ne moze vise ovako, kesa mi ispada iz ruke i ponovo postajem stari, tako da sam dosao do konkluzije da tek kada primim sms shvatim ko sam u bit, jer ljubav je nesto kao tetra hidro kanabinol on vas opusta i pruza vam pogled u drugu dimenziju, ali povratak u stvarnost je tezuak, zato bih vama svima rekao jebo ljubav bitnije je biti dobar u skoli, a Boga mi i na poslu i citati knjige od po pet tomova
Ja kad se zaljubim, gubim glavu, oči mi sijaju, ma sva sijam I previše sam ponosita tada i inatim se, valjda da drugoj strani pokazem zube Lijep je to osjećaj, ali je nesiguran.
Zaljubljenost je divan osjecaj,druga je stvar sto svaka zena nosi u sebi boginju Kali(destruktivni aspekt zenstva)i sto obicno one uprskaju stvar(ubijajuci taj predivni osjecaj) praveci problem tamo gdje ga nema.Vrhunac zenskog paradoksa je to sto svjesno ostavljaju osobu,koju kazu da vole da bi mogle da plaču gledajući na tv-u romanticne filmove.Nevjerovatna bica,sa veoma upitnom emancipacijom pogotovo ove nase domace.Svaki put kad upoznam neku strankinju odmorim se,prije svega mentalno a bogme i fizicki