definitivno se znalo da će dobiti status kandidata i kada su uhitili i mladića, no negdje je zapelo s datumom početka pregovora pa tadić je izvukao hadžića iz šeširaprljavi Hare wrote:Pošto je pao i magacioner Hadžić,sada je na redu priznanje Kosova,gašenje četnita,Vojvodina,Sandžak,
Preševo i Bujanovac........i eto euroatlanskih integracija!
Uhapsen Goran Hadzic !
-
ivannn
#26 Re: Uhapsen Goran Hadzic !
-
Ko to tamo peva
#27 Re: Uhapsen Goran Hadzic !
Zaboravio si dodat i one dvije Bugarske opstine na istoku Srbije.prljavi Hare wrote:Pošto je pao i magacioner Hadžić,sada je na redu priznanje Kosova,gašenje četnita,Vojvodina,Sandžak,
- arzuhal
#28 Re: Uhapsen Goran Hadzic !
Mi podržavamo sve što se dogovore narodi u Srbiji: Srbijanci, Vojvođani, Sandžaklije, Mađari, Bugari, Albanci...Mi se nećemo miješati u unutrašnje poslove Srbije, to je davno prošlo vrijeme. I želimo vidjeti Srbiju u EU i NATO-u, u što skorije vrijeme. Podržao bih potpisivanje specijalnih odnosa, ne samo sa Srbijom, nego i sa Vojvodinom, Sandžakom...Ko to tamo peva wrote:Zaboravio si dodat i one dvije Bugarske opstine na istoku Srbije.prljavi Hare wrote:Pošto je pao i magacioner Hadžić,sada je na redu priznanje Kosova,gašenje četnita,Vojvodina,Sandžak,
-
Ko to tamo peva
#29 Re: Uhapsen Goran Hadzic !
Ne terebamo imati specijalne odnose sa ovakvom Srbijom,koja hapsi one koji su branili BiH i ta Srbija u svojim medijima prikazuje RS kao nezavisnu drzavu svojim gradjanima,a ne kao dio drzave BiH.arzuhal wrote: Mi podržavamo sve što se dogovore narodi u Srbiji: Srbijanci, Vojvođani, Sandžaklije, Mađari, Bugari, Albanci...Mi se nećemo miješati u unutrašnje poslove Srbije, to je davno prošlo vrijeme. I želimo vidjeti Srbiju u EU i NATO-u, u što skorije vrijeme. Podržao bih potpisivanje specijalnih odnosa, ne samo sa Srbijom, nego i sa Vojvodinom, Sandžakom...
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#30 Re: Uhapsen Goran Hadzic !
jel ko gledao obracanje Tadica? Place li?
- amrica
#31 Re: Uhapsen Goran Hadzic !
plain vanilla wrote:jel ko gledao obracanje Tadica? Place li?
Malo suplje price, malo ne cuje novinare, pa onda na engleskom supljiranje... klasika...
-
dječak sa šibicama
#32 Re: Uhapsen Goran Hadzic !
Kako da ne, malo vi potcjenjujete beogradsku politiku.prljavi Hare wrote:Pošto je pao i magacioner Hadžić,sada je na redu priznanje Kosova,gašenje četnita,Vojvodina,Sandžak,
Dace Kosovo i ukinuti RS, plus dati sandzaku autonomiju
Inace, u Vojvodini su na vlasti Radikali, tako da... ne znam o kakvoj autonomiji se govori, Srbi su sada u Vojvodini nadmocna vecina, pros`o voz.
Dobit ce oni za Mladica i Hadzica puno, samo me zanima sta. Cisto sumnjam da je ulazak u EU jedina nagrada. Da mi ne budemo neugodno iznenadjeni uskoro.
- amrica
#33 Re: Uhapsen Goran Hadzic !
utros u 08:24 sata uhićen je Goran Hadžić u regiji Fruške gore. Srbija je time završila najteže poglavlje u suradnji s Haagom. Uhićenjem Hadžića, izvršena je naša zakonska obaveza i moralna dužnost', rekao je Tadić. Demantirao je navode da je Hadžić uhićen na području između vojnog objekta i manastira Krušedol i odbacio insinuacije u povezanosti države i skrivanju bjegunca.amrica wrote:plain vanilla wrote:jel ko gledao obracanje Tadica? Place li?
Malo suplje price, malo ne cuje novinare, pa onda na engleskom supljiranje... klasika...
Predsjednik Srbije naglasio je kako su se nakon uhićenja Mladića pojavile špekulacije da mu je država pomogla u skrivanju pa s toga ne želi da se isto dogodi u slučaju Hadžića. 'Srbija nije znala gdje se nalazi Hadžić. Naši timovi izvršavali su svoje obave u skladu sa zakonom i svima čestitam i želim demantirati, unaprijed, sve moguće špekulacije koje su se pojavile i prije ove konferencije za novinare', rekao je.
Nije želio odavati detaljnije informacije o uhićenju Hadžića pa je javnost ostala zakinuta za detalj je li se opirao uhićenju ili se dobrovoljno predao.
Tadić se prisjetio kako je suradnja s Haagom prošlih godina bila problem, no nakon formiranja Savjeta za nacionalnu sigurnost, uhićen je Karadžić, Mladić te danas i Hadžić. Čestitao je svim članovima tima na dobro obavljenom poslu.
Predsjednik Srbije poručio je kako do uhićenja kako zadnjeg, tako i svih ratnih bjegunaca nije došlo na temelju pritisaka na Srbiju iz Europske unije, odnosno, međunarodne zajednice. 'Pritisci su bili beznačajni, nas je u suradnji s Haagom vodio moralni razlog i naše zakonske obaveze. Pritisci nemaju djelotvornost, mi ne funkcioniramo pod pritiskom', rekao je.
- plain vanilla
#34 Re: Uhapsen Goran Hadzic !
sta reci, osim Srbija do 'agaamrica wrote:plain vanilla wrote:jel ko gledao obracanje Tadica? Place li?
znam kako je bio potresen kad je uhicen Mladic, pa da vidim kako je
-
Laus
#35 Re: Uhapsen Goran Hadzic !
Meni vise izgleda kao ljuti. Spominje obecanja kolega iz EU i nekakvu prijetnju miru ako Srbija odnosno cijeli zapadni Blakan ne bude prihvacen na putu prema EU.plain vanilla wrote:jel ko gledao obracanje Tadica? Place li?
Zavrsetak hvatanja haskih optuzenika je svakako pozitivna vijest i veliko olaksanje za Srbiju i RS ali ne izgleda mi optimistican nastup Tadica.
- casa_vode
#36 Re: Uhapsen Goran Hadzic !
jesil ti ljut ?Laus wrote:Meni vise izgleda kao ljuti. Spominje obecanja kolega iz EU i nekakvu prijetnju miru ako Srbija odnosno cijeli zapadni Blakan ne bude prihvacen na putu prema EU.plain vanilla wrote:jel ko gledao obracanje Tadica? Place li?![]()
Zavrsetak hvatanja haskih optuzenika je svakako pozitivna vijest i veliko olaksanje za Srbiju i RS ali ne izgleda mi optimistican nastup Tadica.
- Skijaš
#37 Re: Uhapsen Goran Hadzic !
Koperejšn vit d kort in Hag iz not inaf, Srbija vil olso hev tu rekognajz independenc ov KosovoLaus wrote:Meni vise izgleda kao ljuti. Spominje obecanja kolega iz EU i nekakvu prijetnju miru ako Srbija odnosno cijeli zapadni Blakan ne bude prihvacen na putu prema EU.plain vanilla wrote:jel ko gledao obracanje Tadica? Place li?![]()
-
Laus
#38 Re: Uhapsen Goran Hadzic !
aaaa yes yes to, zablokirao mi brejn na minut.Skijaš wrote:Koperejšn vit d kort in Hag iz not inaf, Srbija vil olso hev tu rekognajz independenc ov KosovoLaus wrote:Meni vise izgleda kao ljuti. Spominje obecanja kolega iz EU i nekakvu prijetnju miru ako Srbija odnosno cijeli zapadni Blakan ne bude prihvacen na putu prema EU.plain vanilla wrote:jel ko gledao obracanje Tadica? Place li?![]()
Zavrsetak hvatanja haskih optuzenika je svakako pozitivna vijest i veliko olaksanje za Srbiju i RS ali ne izgleda mi optimistican nastup Tadica.so det vi ken hev pis in d riđn
-
Laus
#39 Re: Uhapsen Goran Hadzic !
Kad me vidis da postavljam slike, smajlice i smijem se, znaj da sam ljut.casa_vode wrote:jesil ti ljut ?Laus wrote:Meni vise izgleda kao ljuti. Spominje obecanja kolega iz EU i nekakvu prijetnju miru ako Srbija odnosno cijeli zapadni Blakan ne bude prihvacen na putu prema EU.plain vanilla wrote:jel ko gledao obracanje Tadica? Place li?![]()
- Privatna poruka
- Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!
#40 Re: Uhapsen Goran Hadzic !
Evo kaze voditeljica i neki lik na B92 - 'treba jasno reci gledaocima da nikakvo obecanje od strane EU nije doslo da cemo dobiti status kandidata ako uhapsimo haske optuzenike...to je samo jedan od preduslova a njih je jako mnogo...'
Nek je vala vise i on rijesen!
Nek je vala vise i on rijesen!
- plain vanilla
#41 Re: Uhapsen Goran Hadzic !
pa kako nece biti ljut..Srbija sve manja, u 'agu sve vise junaka..do kraja njegovog mandata samo ce BG ostatiLaus wrote:Meni vise izgleda kao ljuti. Spominje obecanja kolega iz EU i nekakvu prijetnju miru ako Srbija odnosno cijeli zapadni Blakan ne bude prihvacen na putu prema EU.plain vanilla wrote:jel ko gledao obracanje Tadica? Place li?![]()
- casa_vode
#42 Re: Uhapsen Goran Hadzic !
Laus wrote:
Kad me vidis da postavljam slike, smajlice i smijem se, znaj da sam ljut.
hocel biti demonstracije u pc'u ? ozbiljno pitam
-
Laus
#43 Re: Uhapsen Goran Hadzic !
Ma jok, nema Hadzic veze sa RS. On je iz RSK. Slabo njega ljudi ovdje znaju.casa_vode wrote:Laus wrote:
- casa_vode
#44 Re: Uhapsen Goran Hadzic !
dobro je, znaci nista od onog ; tadic prodo naciju za veceru itd.Laus wrote:Ma jok, nema Hadzic veze sa RS. On je iz RSK. Slabo njega ljudi ovdje znaju.casa_vode wrote:Laus wrote:
- casa_vode
#45 Re: Uhapsen Goran Hadzic !
plain vanilla wrote:
pa kako nece biti ljut..Srbija sve manja, u 'agu sve vise junaka..do kraja njegovog mandata samo ce BG ostati
- Marilyn
#46 Re: Uhapsen Goran Hadzic !
Tadića neko dobro plaća da sjebe Srbiju. 
-
doshljo
#47 Re: Uhapsen Goran Hadzic !
Uskoro ćemo saznati rezultate igranke oko hapšenja i ovog krvoloka...
Možda je Tadić prejako zagrizao, pa skonto da se preletio... Kojeg li će sad asa izvlačiti iz rukava kad mu zafali za odlazak u EU integracije?
Možda je Tadić prejako zagrizao, pa skonto da se preletio... Kojeg li će sad asa izvlačiti iz rukava kad mu zafali za odlazak u EU integracije?
- Marilyn
#48 Re: Uhapsen Goran Hadzic !
pa sada će priznati kosovo, zatim slijede sandžak, pa bugarski dio.... ne znam da li rumuni traže nešto
- Henry Chinaski
#49 Re: Uhapsen Goran Hadzic !
Mislim da ga neko plaća da sjebe nas. Šta bi oni sa ova dva jadnika? Ovo ti je kao da prodaš stan na Aneksu po 4000 km/m2. Onda odjednom Aneks postane popularan, a stanovima u centru padne cijena na 500 km/m2. Zna on šta radi ali mi ne znamo iskoristiti svoj stan u centru, dok vrijedi.Marilyn wrote:Tadića neko dobro plaća da sjebe Srbiju.
- plain vanilla
#50 Re: Uhapsen Goran Hadzic !
Koga nas? I zasto?Henry Chinaski wrote:Mislim da ga neko plaća da sjebe nas. Šta bi oni sa ova dva jadnika? Ovo ti je kao da prodaš stan na Aneksu po 4000 km/m2. Onda odjednom Aneks postane popularan, a stanovima u centru padne cijena na 500 km/m2. Zna on šta radi ali mi ne znamo iskoristiti svoj stan u centru, dok vrijedi.Marilyn wrote:Tadića neko dobro plaća da sjebe Srbiju.
Oni hoce u Europu i ovo nema veze ni s nama, ni s herojima/zlocincima.. Cekali su da im poraste cijena, sad ih unovcili, i to je to, cista trgovina.