BiH - Grčka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- fanatic11
- campa_xxx
#27 Re: BiH - Grčka
Jarane sta ti je? Isto automoat, 5 puta isto pitafanatic11 wrote:Jel možda neko zna kad če biti karte puštene u prodaju??
- Logovan
#28 Re: BiH - Grčka
Sad kad postavi pitanje: jel bolje biti na zapadnoj ili istočnoj tribinicampa_xxx wrote:Jarane sta ti je? Isto pitanje si postavio u trecem postu ove teme i lik ti odgovorio u cetvrtomfanatic11 wrote:Jel možda neko zna kad če biti karte puštene u prodaju??![]()
![]()
![]()
- fanatic11
#29 Re: BiH - Grčka
Nego de vi meni kažite jel bolje bit na zapadu ili na istokuzlo87 wrote:Sad kad postavi pitanje: jel bolje biti na zapadnoj ili istočnoj tribinicampa_xxx wrote:Jarane sta ti je? Isto pitanje si postavio u trecem postu ove teme i lik ti odgovorio u cetvrtomfanatic11 wrote:Jel možda neko zna kad če biti karte puštene u prodaju??![]()
![]()
![]()
![]()
onda opet kada će karte biti puštene u prodaju
![]()
![]()
- campa_xxx
#30 Re: BiH - Grčka
zlo87 wrote:Sad kad postavi pitanje: jel bolje biti na zapadnoj ili istočnoj tribinicampa_xxx wrote:Jarane sta ti je? Isto pitanje si postavio u trecem postu ove teme i lik ti odgovorio u cetvrtomfanatic11 wrote:Jel možda neko zna kad če biti karte puštene u prodaju??![]()
![]()
![]()
![]()
onda opet kada će karte biti puštene u prodaju
![]()
![]()
- jeza u ledja
#31 Re: BiH - Grčka
Nijedan od tih igraca ne igra na Zebinoj poziciji, da ne ulazimo u njihov individualni kvalitet.jutarnji wrote:kao npr. Maletic, Pandza, Mravac, Ibisevic, Muslimovic...palermo wrote:treće Zeba jednostavno nema kvalitet za reprezentaciju, barem nema kvalitet za naše ambicije
Zebu mozes porediti sa Misimovicem, Pjanicem, Medunjaninom, Ibricicem i Stilicem. Svi su oni za klasu bolji.
Sto se tice odbrane tu je vec druga prica. Torlak se mora pozivati.
- fanatic11
#32 Re: BiH - Grčka
Ja mislim da skoro nijedan igrač iz naše lige nema kvaliteta za nešto ozbilnije u našoj reprezentaciji, dosta je dobrih igrača ali samo na nivoju naše lige a ne i reprezentacije, dobro je da dobiju priliku ali siguran sam da nijedan ne bi dao reprezentaciji nešta da bi bili jači i kvalitetniji.jeza u ledja wrote:Nijedan od tih igraca ne igra na Zebinoj poziciji, da ne ulazimo u njihov individualni kvalitet.jutarnji wrote:kao npr. Maletic, Pandza, Mravac, Ibisevic, Muslimovic...palermo wrote:treće Zeba jednostavno nema kvalitet za reprezentaciju, barem nema kvalitet za naše ambicije
Zebu mozes porediti sa Misimovicem, Pjanicem, Medunjaninom, Ibricicem i Stilicem. Svi su oni za klasu bolji.
Sto se tice odbrane tu je vec druga prica. Torlak se mora pozivati.
-
Korisničkoime
#33 Re: BiH - Grčka
Treba pustit Zebu koji je imao šansu i nije je nažalost iskoristio a ostavit Štilića, koji je mislim mlađi, po ko zna koji put da čami na klupi. Štilić je glavni igrač Leha i na skoku je u Budesligu kako se priča u opticaju je Monchengladbach i do sada nikad nije dobio pravu priliku u reprezentaciji prije svega zbog Pjanića i Misimovića što se i može razumiti što i on sam mislim razumije al sad mu puknuti Zebu iz Želje po nosu e to bi bilo previše i ne bi bilo čudo da momku pukne živac. Stopera svakog treba isprobat nažalost smo prinuđeni na to da ne možemo za tu poziciju biti izbirljivi.
-
Rookie
#34 Re: BiH - Grčka
K'o da će ikad Štilić dobit i minute... Ne zove Ruse, a zove Zahirovića
I to nakon desetak odigranih utakmica, a za Cocalića nije ni čuo. Najbitnije je da je tu Mravac, jer njega koristi na stoperu, a još zbog brzine ga stavlja i na pozicije lijevog i desnog beka. Fol štedi Ruse, koji zajedno nemaju 15 minuta po utakmici
Namazan li je...
Za Zebu ću samo reći da je skroz drugi igrač u odnosu na prošlu sezonu, tako da nema smisla govoriti o nekim fiksnim kvalitetima u njegovom slučaju, osim da zna driblat, uposlit, šutirat...
Za Zebu ću samo reći da je skroz drugi igrač u odnosu na prošlu sezonu, tako da nema smisla govoriti o nekim fiksnim kvalitetima u njegovom slučaju, osim da zna driblat, uposlit, šutirat...
- zambaklija
#35 Re: BiH - Grčka
E,eto mene maksuzile iz promajne,vo se nemere promašti

- jutarnji
#36 Re: BiH - Grčka
Misimovic-zavrsena prica, najduze godina igranja i onda moze rekreativno u nekoj svapskoj 8. ligi.jeza u ledja wrote:Zebu mozes porediti sa Misimovicem, Pjanicem, Medunjaninom, Ibricicem i Stilicem. Svi su oni za klasu bolji.
Pjanic-zadnju godinu dana nije nista pokazao, napravio, napredovao. Zeba je trenutno bolji od njega.
Ibricic-nista fudbalsko da ga krasi...brzina i refleksi k`o u mrtvog konja, poneki dribling tu i tamo, uglavnom
plafon mu je ruska liga i nekakav kozmodromNikadNikoNijeCuoZaMene tim.
Stilic-jbg, eto ja ovog nikad nisam ni gledao kako igra, niko ziv ne prenosi poljsku ligu
DakleM, Zeba ima mjesta bar pola sata prijateljske, pa da se vidi sta vrijedi.
- jeza u ledja
#38 Re: BiH - Grčka
Bas!jutarnji wrote: Pjanic-zadnju godinu dana nije nista pokazao, napravio, napredovao. Zeba je trenutno bolji od njega.
- fanatic11
#39 Re: BiH - Grčka
ja i dalje mislim da nije kalibar za reprezentaciju možda griješim ali to je moje mišljenje. ipak možda bi trebao dobit kakvu priliku u prijateljskim utakmicama ali siguran sam da nije igrač koji bi mogao igratu u prvih 11.jutarnji wrote:Misimovic-zavrsena prica, najduze godina igranja i onda moze rekreativno u nekoj svapskoj 8. ligi.jeza u ledja wrote:Zebu mozes porediti sa Misimovicem, Pjanicem, Medunjaninom, Ibricicem i Stilicem. Svi su oni za klasu bolji.
Pjanic-zadnju godinu dana nije nista pokazao, napravio, napredovao. Zeba je trenutno bolji od njega.
Ibricic-nista fudbalsko da ga krasi...brzina i refleksi k`o u mrtvog konja, poneki dribling tu i tamo, uglavnom
plafon mu je ruska liga i nekakav kozmodromNikadNikoNijeCuoZaMene tim.
Stilic-jbg, eto ja ovog nikad nisam ni gledao kako igra, niko ziv ne prenosi poljsku ligu![]()
DakleM, Zeba ima mjesta bar pola sata prijateljske, pa da se vidi sta vrijedi.
- jutarnji
#40 Re: BiH - Grčka
fanatic11 wrote:ja i dalje mislim da nije kalibar za reprezentaciju možda griješim ali to je moje mišljenje. ipak možda bi trebao dobit kakvu priliku u prijateljskim utakmicama ali siguran sam da nije igrač koji bi mogao igratu u prvih 11
Ma dobro vi to sve gledate iz nekih rodbinskocarsijskih uglova, ja to vise posmatram cisto sa sportskogjeza u ledja wrote:Bas!
aspekta. Jbg, volio bih i ja da je Pjanic za njega klasa s obzirom da igra u Lionu, mlad je, ima mjesta za
napredak al` nije. Momak je zadnju godinu dana samo nazadovao.
-
jurgen
#41 Re: BiH - Grčka
Za Muslimovića mislim da nisi upravu. Ibišević tu i tamo, nije isti poslije povrede, ali Muslimović...jutarnji wrote:kao npr. Maletic, Pandza, Mravac, Ibisevic, Muslimovic...palermo wrote:treće Zeba jednostavno nema kvalitet za reprezentaciju, barem nema kvalitet za naše ambicije
- lord blackadder
#42 Re: BiH - Grčka
Nadam se samo da Alispahic nece uzimati minute Stilicu. To bi vise bilo preko svake mjere vise. (onaj je igrao s Katarom, kao igrac Sibenika)
- jeza u ledja
#43 Re: BiH - Grčka
Da nazaduje ostatak karijere on ce biti klasa za Zebu.jutarnji wrote:fanatic11 wrote:ja i dalje mislim da nije kalibar za reprezentaciju možda griješim ali to je moje mišljenje. ipak možda bi trebao dobit kakvu priliku u prijateljskim utakmicama ali siguran sam da nije igrač koji bi mogao igratu u prvih 11Ma dobro vi to sve gledate iz nekih rodbinskocarsijskih uglova, ja to vise posmatram cisto sa sportskogjeza u ledja wrote:Bas!
aspekta. Jbg, volio bih i ja da je Pjanic za njega klasa s obzirom da igra u Lionu, mlad je, ima mjesta za
Mislim da si se ovom izjavom sam ukopao, pa te ne mogu shvatati vise ozbiljno.
- bandini
#44 Re: BiH - Grčka
jutarnji wrote:fanatic11 wrote:ja i dalje mislim da nije kalibar za reprezentaciju možda griješim ali to je moje mišljenje. ipak možda bi trebao dobit kakvu priliku u prijateljskim utakmicama ali siguran sam da nije igrač koji bi mogao igratu u prvih 11Ma dobro vi to sve gledate iz nekih rodbinskocarsijskih uglova, ja to vise posmatram cisto sa sportskogjeza u ledja wrote:Bas!
malo realnosti ne skodi
zeba je za nasu ligu odlican igrac
al jebes nasu ligu
njemu je vrh da ode u rusiju il ukrajinu par godina da uzme neke pare i to je to
istina da pjanic nije napredovao kako se ocekivalo ali nije isto igrati u zelji i lionu
- cyprus
#45 Re: BiH - Grčka
Zeba je ono nekad i bio malo igro za reprezentaciju, i sjećam se da sam tad steko dojam da gori igrač nije obukao reprezentativni dres
. Istina, nekoliko godina poslje me Mikelini razuvjerio 
-
samko1974
#46 Re: BiH - Grčka
jutarnji wrote:fanatic11 wrote:ja i dalje mislim da nije kalibar za reprezentaciju možda griješim ali to je moje mišljenje. ipak možda bi trebao dobit kakvu priliku u prijateljskim utakmicama ali siguran sam da nije igrač koji bi mogao igratu u prvih 11Ma dobro vi to sve gledate iz nekih rodbinskocarsijskih uglova, ja to vise posmatram cisto sa sportskogjeza u ledja wrote:Bas!
Pa gdje taj zeba ,igracina, bio protiv macabija iz tel aviva na kosevu?Pa da kao takva igracina kakvom ga opisujes , odvede svoj tim dalje protiv jednog jako prosjecnog tima u okvirima evrope.Ta igracina se vidjela nije i on sad jos ga ima obraza porediti sa malim pjanicem.Pa kad bi zeba samo igrao protiv timova protiv kojih pjanic igra taj bi se sasro , ne bi ga ni na klupi bilo.Stvarno ovdje kakve budalestine mozes cuti to rjetko gdje ima.
- paravan
#47 Re: BiH - Grčka
jutarnji wrote: Sto pregonim? Doduse ja sam ga gledao samo dvije utakmice, one sa Sherom,
boze me sacuvajjutarnji wrote: Pjanic-zadnju godinu dana nije nista pokazao, napravio, napredovao. Zeba je trenutno bolji od njega.
- Koolin1
#48 Re: BiH - Grčka
kad procitam ovakve komentare stvarno se zapitam dali pojedini forumasi prate utakmice BiH...jurgen wrote:Za Muslimovića mislim da nisi upravu. Ibišević tu i tamo, nije isti poslije povrede, ali Muslimović...jutarnji wrote:kao npr. Maletic, Pandza, Mravac, Ibisevic, Muslimovic...palermo wrote:treće Zeba jednostavno nema kvalitet za reprezentaciju, barem nema kvalitet za naše ambicije
Ibisevic je postigao neke od najvaznijih golova u kvalifikacijama, i po vama je opet Muslimovic bolji, covjek koji trenutno nema ni kluba... svasta.
-
Corola
#49 Re: BiH - Grčka
Zato je odmah slijedecu sa Makabijem usr-ao i sefa i stanicu.Tip koji ne moze biti standardan ni u drugoligasu Kamazu, nije ni za Andorske repke a kamoli nase.jutarnji wrote:Sto pregonim? Doduse ja sam ga gledao samo dvije utakmice, one sa Sherom, i po prikazanom boljepalermo wrote:Ne pregoni.....
kontrolise loptu i prostor od vecine nasih reprezentativaca. Zasto mu ne dati pola sata u prijateljskom mecu?
Jos ga uopste porediti sa Pjanicem a kamoli i pomisliti da je bolji je nebuloza.
- ultima_palabra
#50 Re: BiH - Grčka
Daj prekinite sa ovom raspravom... Zeba nije reprezentativni kalibar, pogotovo na poziciji na kojoj imamo najbolje igrače. Pa jedan Štilić ne može minute da dobije
Zeba bi sigurno u jednoj utakmici napravio dar-mar, pogotovo ako protivnik nikad nije čuo za njega i ne zna kakav je igrač... ali bi uslijedilo deset utakmica statiranja u kukuruzu gdje bi raja razapela i njega i selektora i šire im familije
Zeba bi sigurno u jednoj utakmici napravio dar-mar, pogotovo ako protivnik nikad nije čuo za njega i ne zna kakav je igrač... ali bi uslijedilo deset utakmica statiranja u kukuruzu gdje bi raja razapela i njega i selektora i šire im familije