BiH - Grčka

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Očekivanje BiH - Grčka

1. Pobjeda BiH
77
50%
2. Pobjeda Grčke
33
21%
3. Neriješeno
45
29%

Total votes: 155

fanatic11

#26 Re: BiH - Grčka

Post by fanatic11 »

.
Last edited by fanatic11 on 01/08/2011 22:46, edited 2 times in total.
campa_xxx

#27 Re: BiH - Grčka

Post by campa_xxx »

fanatic11 wrote:Jel možda neko zna kad če biti karte puštene u prodaju?? :bih:
Jarane sta ti je? Isto automoat, 5 puta isto pita :mrgreen: Imas odgovor u sestom postu ove teme :-)
Logovan

#28 Re: BiH - Grčka

Post by Logovan »

campa_xxx wrote:
Jarane sta ti je? Isto pitanje si postavio u trecem postu ove teme i lik ti odgovorio u cetvrtom :-) :-) :-) :-)
Sad kad postavi pitanje: jel bolje biti na zapadnoj ili istočnoj tribini :lol: :lol: onda opet kada će karte biti puštene u prodaju :-) :lol: :lol:
fanatic11

#29 Re: BiH - Grčka

Post by fanatic11 »

zlo87 wrote:
campa_xxx wrote:
Jarane sta ti je? Isto pitanje si postavio u trecem postu ove teme i lik ti odgovorio u cetvrtom :-) :-) :-) :-)
Sad kad postavi pitanje: jel bolje biti na zapadnoj ili istočnoj tribini :lol: :lol: onda opet kada će karte biti puštene u prodaju :-) :lol: :lol:
Nego de vi meni kažite jel bolje bit na zapadu ili na istoku :D :D
campa_xxx

#30 Re: BiH - Grčka

Post by campa_xxx »

zlo87 wrote:
campa_xxx wrote:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
jeza u ledja

#31 Re: BiH - Grčka

Post by jeza u ledja »

jutarnji wrote:
palermo wrote:treće Zeba jednostavno nema kvalitet za reprezentaciju, barem nema kvalitet za naše ambicije
kao npr. Maletic, Pandza, Mravac, Ibisevic, Muslimovic...
Nijedan od tih igraca ne igra na Zebinoj poziciji, da ne ulazimo u njihov individualni kvalitet.

Zebu mozes porediti sa Misimovicem, Pjanicem, Medunjaninom, Ibricicem i Stilicem. Svi su oni za klasu bolji.

Sto se tice odbrane tu je vec druga prica. Torlak se mora pozivati.
fanatic11

#32 Re: BiH - Grčka

Post by fanatic11 »

jeza u ledja wrote:
jutarnji wrote:
palermo wrote:treće Zeba jednostavno nema kvalitet za reprezentaciju, barem nema kvalitet za naše ambicije
Nijedan od tih igraca ne igra na Zebinoj poziciji, da ne ulazimo u njihov individualni kvalitet.

Zebu mozes porediti sa Misimovicem, Pjanicem, Medunjaninom, Ibricicem i Stilicem. Svi su oni za klasu bolji.

Sto se tice odbrane tu je vec druga prica. Torlak se mora pozivati.
Ja mislim da skoro nijedan igrač iz naše lige nema kvaliteta za nešto ozbilnije u našoj reprezentaciji, dosta je dobrih igrača ali samo na nivoju naše lige a ne i reprezentacije, dobro je da dobiju priliku ali siguran sam da nijedan ne bi dao reprezentaciji nešta da bi bili jači i kvalitetniji.
Korisničkoime

#33 Re: BiH - Grčka

Post by Korisničkoime »

Treba pustit Zebu koji je imao šansu i nije je nažalost iskoristio a ostavit Štilića, koji je mislim mlađi, po ko zna koji put da čami na klupi. Štilić je glavni igrač Leha i na skoku je u Budesligu kako se priča u opticaju je Monchengladbach i do sada nikad nije dobio pravu priliku u reprezentaciji prije svega zbog Pjanića i Misimovića što se i može razumiti što i on sam mislim razumije al sad mu puknuti Zebu iz Želje po nosu e to bi bilo previše i ne bi bilo čudo da momku pukne živac. Stopera svakog treba isprobat nažalost smo prinuđeni na to da ne možemo za tu poziciju biti izbirljivi.
Rookie

#34 Re: BiH - Grčka

Post by Rookie »

K'o da će ikad Štilić dobit i minute... Ne zove Ruse, a zove Zahirovića :roll: I to nakon desetak odigranih utakmica, a za Cocalića nije ni čuo. Najbitnije je da je tu Mravac, jer njega koristi na stoperu, a još zbog brzine ga stavlja i na pozicije lijevog i desnog beka. Fol štedi Ruse, koji zajedno nemaju 15 minuta po utakmici :roll: Namazan li je...

Za Zebu ću samo reći da je skroz drugi igrač u odnosu na prošlu sezonu, tako da nema smisla govoriti o nekim fiksnim kvalitetima u njegovom slučaju, osim da zna driblat, uposlit, šutirat...
zambaklija

#35 Re: BiH - Grčka

Post by zambaklija »

E,eto mene maksuzile iz promajne,vo se nemere promašti :D :D :-)
jutarnji

#36 Re: BiH - Grčka

Post by jutarnji »

jeza u ledja wrote:Zebu mozes porediti sa Misimovicem, Pjanicem, Medunjaninom, Ibricicem i Stilicem. Svi su oni za klasu bolji.
Misimovic-zavrsena prica, najduze godina igranja i onda moze rekreativno u nekoj svapskoj 8. ligi.
Pjanic-zadnju godinu dana nije nista pokazao, napravio, napredovao. Zeba je trenutno bolji od njega.
Ibricic-nista fudbalsko da ga krasi...brzina i refleksi k`o u mrtvog konja, poneki dribling tu i tamo, uglavnom
plafon mu je ruska liga i nekakav kozmodromNikadNikoNijeCuoZaMene tim.
Stilic-jbg, eto ja ovog nikad nisam ni gledao kako igra, niko ziv ne prenosi poljsku ligu :D
DakleM, Zeba ima mjesta bar pola sata prijateljske, pa da se vidi sta vrijedi.
udrch

#37 Re: BiH - Grčka

Post by udrch »

Nema frke, razbićemo Grke..
jeza u ledja

#38 Re: BiH - Grčka

Post by jeza u ledja »

jutarnji wrote: Pjanic-zadnju godinu dana nije nista pokazao, napravio, napredovao. Zeba je trenutno bolji od njega.
Bas! :-)
fanatic11

#39 Re: BiH - Grčka

Post by fanatic11 »

jutarnji wrote:
jeza u ledja wrote:Zebu mozes porediti sa Misimovicem, Pjanicem, Medunjaninom, Ibricicem i Stilicem. Svi su oni za klasu bolji.
Misimovic-zavrsena prica, najduze godina igranja i onda moze rekreativno u nekoj svapskoj 8. ligi.
Pjanic-zadnju godinu dana nije nista pokazao, napravio, napredovao. Zeba je trenutno bolji od njega.
Ibricic-nista fudbalsko da ga krasi...brzina i refleksi k`o u mrtvog konja, poneki dribling tu i tamo, uglavnom
plafon mu je ruska liga i nekakav kozmodromNikadNikoNijeCuoZaMene tim.
Stilic-jbg, eto ja ovog nikad nisam ni gledao kako igra, niko ziv ne prenosi poljsku ligu :D
DakleM, Zeba ima mjesta bar pola sata prijateljske, pa da se vidi sta vrijedi.
ja i dalje mislim da nije kalibar za reprezentaciju možda griješim ali to je moje mišljenje. ipak možda bi trebao dobit kakvu priliku u prijateljskim utakmicama ali siguran sam da nije igrač koji bi mogao igratu u prvih 11.
jutarnji

#40 Re: BiH - Grčka

Post by jutarnji »

fanatic11 wrote:ja i dalje mislim da nije kalibar za reprezentaciju možda griješim ali to je moje mišljenje. ipak možda bi trebao dobit kakvu priliku u prijateljskim utakmicama ali siguran sam da nije igrač koji bi mogao igratu u prvih 11
jeza u ledja wrote:Bas!
Ma dobro vi to sve gledate iz nekih rodbinskocarsijskih uglova, ja to vise posmatram cisto sa sportskog
aspekta. Jbg, volio bih i ja da je Pjanic za njega klasa s obzirom da igra u Lionu, mlad je, ima mjesta za
napredak al` nije. Momak je zadnju godinu dana samo nazadovao.
jurgen

#41 Re: BiH - Grčka

Post by jurgen »

jutarnji wrote:
Za Muslimovića mislim da nisi upravu. Ibišević tu i tamo, nije isti poslije povrede, ali Muslimović...
lord blackadder

#42 Re: BiH - Grčka

Post by lord blackadder »

Nadam se samo da Alispahic nece uzimati minute Stilicu. To bi vise bilo preko svake mjere vise. (onaj je igrao s Katarom, kao igrac Sibenika)
jeza u ledja

#43 Re: BiH - Grčka

Post by jeza u ledja »

jutarnji wrote:
fanatic11 wrote:ja i dalje mislim da nije kalibar za reprezentaciju možda griješim ali to je moje mišljenje. ipak možda bi trebao dobit kakvu priliku u prijateljskim utakmicama ali siguran sam da nije igrač koji bi mogao igratu u prvih 11
Ma dobro vi to sve gledate iz nekih rodbinskocarsijskih uglova, ja to vise posmatram cisto sa sportskog
aspekta. Jbg, volio bih i ja da je Pjanic za njega klasa s obzirom da igra u Lionu, mlad je, ima mjesta za
Da nazaduje ostatak karijere on ce biti klasa za Zebu.

Mislim da si se ovom izjavom sam ukopao, pa te ne mogu shvatati vise ozbiljno. :D
bandini

#44 Re: BiH - Grčka

Post by bandini »

jutarnji wrote:

malo realnosti ne skodi
zeba je za nasu ligu odlican igrac
al jebes nasu ligu
njemu je vrh da ode u rusiju il ukrajinu par godina da uzme neke pare i to je to
istina da pjanic nije napredovao kako se ocekivalo ali nije isto igrati u zelji i lionu
cyprus

#45 Re: BiH - Grčka

Post by cyprus »

Zeba je ono nekad i bio malo igro za reprezentaciju, i sjećam se da sam tad steko dojam da gori igrač nije obukao reprezentativni dres :oops: . Istina, nekoliko godina poslje me Mikelini razuvjerio :D
samko1974

#46 Re: BiH - Grčka

Post by samko1974 »

jutarnji wrote:

Pa gdje taj zeba ,igracina, bio protiv macabija iz tel aviva na kosevu?Pa da kao takva igracina kakvom ga opisujes , odvede svoj tim dalje protiv jednog jako prosjecnog tima u okvirima evrope.Ta igracina se vidjela nije i on sad jos ga ima obraza porediti sa malim pjanicem.Pa kad bi zeba samo igrao protiv timova protiv kojih pjanic igra taj bi se sasro , ne bi ga ni na klupi bilo.Stvarno ovdje kakve budalestine mozes cuti to rjetko gdje ima.
paravan

#47 Re: BiH - Grčka

Post by paravan »

jutarnji wrote: Sto pregonim? Doduse ja sam ga gledao samo dvije utakmice, one sa Sherom,
jutarnji wrote: Pjanic-zadnju godinu dana nije nista pokazao, napravio, napredovao. Zeba je trenutno bolji od njega.
boze me sacuvaj :cry:
Koolin1

#48 Re: BiH - Grčka

Post by Koolin1 »

jurgen wrote:
jutarnji wrote:
Za Muslimovića mislim da nisi upravu. Ibišević tu i tamo, nije isti poslije povrede, ali Muslimović...
kad procitam ovakve komentare stvarno se zapitam dali pojedini forumasi prate utakmice BiH...

Ibisevic je postigao neke od najvaznijih golova u kvalifikacijama, i po vama je opet Muslimovic bolji, covjek koji trenutno nema ni kluba... svasta.
Corola

#49 Re: BiH - Grčka

Post by Corola »

jutarnji wrote:
palermo wrote:Ne pregoni.....
Sto pregonim? Doduse ja sam ga gledao samo dvije utakmice, one sa Sherom, i po prikazanom bolje
kontrolise loptu i prostor od vecine nasih reprezentativaca. Zasto mu ne dati pola sata u prijateljskom mecu?
Zato je odmah slijedecu sa Makabijem usr-ao i sefa i stanicu.Tip koji ne moze biti standardan ni u drugoligasu Kamazu, nije ni za Andorske repke a kamoli nase.
Jos ga uopste porediti sa Pjanicem a kamoli i pomisliti da je bolji je nebuloza.
ultima_palabra

#50 Re: BiH - Grčka

Post by ultima_palabra »

Daj prekinite sa ovom raspravom... Zeba nije reprezentativni kalibar, pogotovo na poziciji na kojoj imamo najbolje igrače. Pa jedan Štilić ne može minute da dobije :roll:

Zeba bi sigurno u jednoj utakmici napravio dar-mar, pogotovo ako protivnik nikad nije čuo za njega i ne zna kakav je igrač... ali bi uslijedilo deset utakmica statiranja u kukuruzu gdje bi raja razapela i njega i selektora i šire im familije :D
Locked