To gore je posljedica...livadic wrote:
a mozda je i ovo samo pozorisna predstava ...![]()
... sa malim plamenkom u glavnoj ulozi ...![]()
ps
was ist moron ...![]()
![]()
![]()
Ovo je UZROK...

To gore je posljedica...livadic wrote:
ps
was ist moron ...![]()
![]()
![]()

neznam zasto postavljas slike sa palestinskim zrtvama zasto ne izraelskim ako zelis da nesto dokazes protiv Hamas?Drvosjeca iz Dejcica wrote:To gore je posljedica...livadic wrote:
ps
was ist moron ...![]()
![]()
![]()
Ovo je UZROK...
Uzrok teroru od strane pojedinih ekstremnih palestinskih grupa lezi u teroru Izraela nad Palestincima. Daleko od toga da tvrdim da je Hamas perspektiva, ali najbolji odgovor teroru je teror. Pa nisu Palestinci izmisli terorizam, isti je postojao jos od doba Rima.Amina__ wrote:
neznam zasto postavljas slike sa palestinskim zrtvama zasto ne izraelskim ako zelis da nesto dokazes protiv Hamas?
jeli zato sto izraelske zrtve ne postoje kao sto palestinske?
Ljudi svasta tvrde. Ima onih koji tvrde da koncentracionih logora nije bilo, ima onih koji tvrde da su nebeski narod, ima i onih koji tvrde da su veci katolici od Pape...livadic wrote: zli glasovi tvrde ...
da je uzrok islam ...
a posljedica ...
da muslimani ratuju sa svim kulturama & civilizacijama ...
... sa kojima su dosli u dodir ...
bar huntington tako tvrdi ...... a ne ja ...
Pa ako ti to tako vidis ja ti ne mogu pomoci...livadic wrote: Pa nisu Palestinci izmisli terorizam, isti je postojao jos od doba Rima.
------------------------------
sad ispade da su stari rimljani izmislili islamski terorizam ...
cinjenica je i da su konc*logori postojali ...Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ljudi svasta tvrde. Ima onih koji tvrde da koncentracionih logora nije bilo, ima onih koji tvrde da su nebeski narod, ima i onih koji tvrde da su veci katolici od Pape...livadic wrote: zli glasovi tvrde ...
da je uzrok islam ...
a posljedica ...
da muslimani ratuju sa svim kulturama & civilizacijama ...
... sa kojima su dosli u dodir ...
bar huntington tako tvrdi ...... a ne ja ...
Hear, hear...Fair Life wrote:U svim se cenifama sere.manijak1 wrote:Dokle odrzˇavati teoriju i praksu da su sva govna iste boje , tezˇine i smrada :? :? -Do kada podrzavati teoriju kako vlastito govno ne smrdi ?
Takve zablude kao interne garancije nasih nevinosti na globalnom planu ce nas debelo kostati.
Mi smo izabrali da seremo svaki za svoj grm da bi, kako Pejakovic kaze, "uzivali u smradu sopstvenog govneta". Opasno je priviknuti se na smrad sopstvenog sranja..., dok tudja sranja za oci stipaju.
1] ako je u ime islama ...Amina__ wrote:Livadic ako postoji islamski terorizam onda mora postojati i hriscanski,ja mislim da terorizam nemoze bit islamski
slazem se ...pitt wrote:Pa to se isto moze reci i za Rimljane ( nema sa kim nisu ratovali), rano-krscansku Evropu, Engleze, Francuze...... listi nikad kraja. Samo po tebi, korijen svega je u religiji (i to samo jednoj) a ne u pojedincima. Nije lako biti metuzalem men se cini:D:D
O.K mozemo i tako postaviti stvari.livadic wrote:
cinjenica je i da su konc*logori postojali ...
a cinjenica je i da muslimani ratuju sa svima sa kojima su dosli u dodir ...
sta je sad tu nejasno ...
Srebrenica 1995, parafraziram Mladica.livadic wrote:
2] navedi mi primjer terorizma u ime krscanstva ...
od svih navoda ...Drvosjeca iz Dejcica wrote:O.K mozemo i tako postaviti stvari.livadic wrote:
cinjenica je i da su konc*logori postojali ...
a cinjenica je i da muslimani ratuju sa svima sa kojima su dosli u dodir ...
sta je sad tu nejasno ...
Cinjenica je da su krscani poveli i vodili oba svjetska rata.![]()
Cinjenica je da su krscani bez stvarne potrebe upotrijebili A-BOMBU i pobili hiljade nevinih ljudi.![]()
Cinjenica je da su krscani drzali najmracnije logore u II WW.![]()
Iz krscanske kulture je dosao nacizam, fasizam, aparthejd.
Krscani i danas drze logore izvan svake zakonske norme - Kvantanamo.
kako se uzme ...pitt wrote:Pasnjaku, nije poenta ko je izumruo a ko ne vec da ne trebas jednu religiju (narod, naciju i sl) kriviti za ono sto pojedinci rade pod krinkom te religije (ili naroda ili nacije). Po tvojoj logici Svabe bi svi trebali mrziti do sudnjeg dana a o nevinim kolonizatorima (englezi, francuzi i ostali ) da ne pricamo.
Meni je poznato iz tvojih prijasnjih postova da pocesto nisi u stanju argumentovano obrazloziti svoje misljenje i stav. Ovaj put bih te zamolio da me argumentovano demantujes a ne da se busas svojim arogantnim stavovima bez pokrica. Mislis da je dovoljno u poruku staviti par smajlija i smatrati se pametnim! Do sada si uspio potvrditi samo suprotno.livadic wrote: od svih navoda ...
... samo jedan ti stoji ...
a ti naravo ...
... dobro znas o kojem je rijec ...
Nemoj pricati, i sam vidis da takve koji velicaju terorizam na ovom forumu svi osudjuju i izbjegavaju svaku komunikaciju sa istim, ali za razliku od tebe niko ne pljuje po cijeloj religiji. kontas ti mene.....bar ne na ovom forumu
vidim da je omjer ...pitt wrote:Nemoj pricati, i sam vidis da takve koji velicaju terorizam na ovom forumu svi osudjuju i izbjegavaju svaku komunikaciju sa istim, ali za razliku od tebe niko ne pljuje po cijeloj religiji. kontas ti mene.....bar ne na ovom forumu:D