ali to je stid... a vamo možda i zbare nešto
SFF 2011
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#26 Re: SFF 2011
pa mogu volontirati i u robotu nosajući istovarajući krompir
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#27 Re: SFF 2011
Koje ba dvije stoje?ultima_palabra wrote: Tačno... dosta nebuloza ima ovdje. Štela da hamališ 10 dana od jutra do mraka za dvije stoje koje ćeš dobiti u novembru... nemojte me zajebavat![]()
Od SFF-a koristi ima samo 15-20 ljudi koji su najbliže "vatri"
Prosle godine su za SFF 2009-e dobili 100 maraka ti mahali i to tek krajem aprila, ove godine nisu feninga dobili za proslu godinu.
Prave raju budalama masovno.
-
♥ Julianna ♥
#28 Re: SFF 2011
Složiću se da ciganče oko plaćanja na ovoj sitnoj buraniji koja rinta, ali se neću složiti da upadaš samo ako se prijaviš.
U tome i jeste poenta, rade svake godine isti ljudi. Nek daju šansu novim ljudima da škljocaju ispred crvenog ćilima i dijele flajere, da sebi mogu i oni skuckati koji dinar za more ..
U tome i jeste poenta, rade svake godine isti ljudi. Nek daju šansu novim ljudima da škljocaju ispred crvenog ćilima i dijele flajere, da sebi mogu i oni skuckati koji dinar za more ..
- ladyblue18
#29 Re: SFF 2011
Pa kako ko, ja ti rekoh da imam blisku osobu koja radi evo sad trecu godinu zaredom bez ikakve stele, upadne normalno. Ali fazon je nametnuti se prvu godinu i onda te zapamte i zovu svake sljedece a ne plate ti ni markice.♥ Julianna ♥ wrote:Složiću se da ciganče oko plaćanja na ovoj sitnoj buraniji koja rinta, ali se neću složiti da upadaš samo ako se prijaviš.
Dok je ovaca...
-
ri0
#30 Re: SFF 2011
K Shocksarajev_o wrote:nacuo sam da su otvaranje i zatvaranje 15 km ostale 12 open air
sto se koncerata tice:
jabuka,bajaga,k shock,rambo,karne,nina b,kazaliste,a radovic
Rambo
Badric, Radovic, Kazaliste, Jabuka... dojadilo i Bogu i narodu njihove limunade...
Ja sam cuo 2Cellos da dolaze !?
Ko ih nije slus'o nek poslusa :
- ultima_palabra
#31 Re: SFF 2011
Ne znam, ovo je što sam čuo iz prve ruke... ako ima i takvih slučajeva onda još gore. Stvarno ne znam ko bi tražio štelu za takvo neštoladyblue18 wrote:Koje ba dvije stoje?ultima_palabra wrote: Tačno... dosta nebuloza ima ovdje. Štela da hamališ 10 dana od jutra do mraka za dvije stoje koje ćeš dobiti u novembru... nemojte me zajebavat![]()
Od SFF-a koristi ima samo 15-20 ljudi koji su najbliže "vatri"![]()
Prosle godine su za SFF 2009-e dobili 100 maraka ti mahali i to tek krajem aprila, ove godine nisu feninga dobili za proslu godinu.
Prave raju budalama masovno.
Raja hamale jednu, eventualno dvije godine... onda skontaju da ih handre za pare, a sve više pozicije su davno zauzete, tako da odustaju od toga ali uvijek dolaze nove budale. Na tom principu sve i radi. A finansijski izvještaj još niko ne vidje...
-
♥ Julianna ♥
#32 Re: SFF 2011
Svakom normalnom zaposlenom i ozbiljnom insanu jeste nebuloza koliko ih izrabljuju, ali pričaj šta hoćeš, studentu je stoja ko kuća.
- ultima_palabra
#33 Re: SFF 2011
Tu stoju može zaraditi za dva dana hamaleći negdje drugo, ali nije to ta šminka... kao što reče @komi.♥ Julianna ♥ wrote:Svakom normalnom zaposlenom i ozbiljnom insanu jeste nebuloza koliko ih izrabljuju, ali pričaj šta hoćeš, studentu je stoja ko kuća.
Zanimljivo je kako su prije 4-5 godina davali 300, pa 200, evo sad su dogurali na stoju... i opet se nađe dovoljno ljudi
- ladyblue18
#34 Re: SFF 2011
Jes, ako je i dobije nakon godine dana.♥ Julianna ♥ wrote:Svakom normalnom zaposlenom i ozbiljnom insanu jeste nebuloza koliko ih izrabljuju, ali pričaj šta hoćeš, studentu je stoja ko kuća.
@ri0 - koliko ja skontah nastupaju prvu noc festivala ali nisam skontala jel to samo za elitu nastup ili koncerAt pravi
- dječak sa šibicama
#35 Re: SFF 2011
Koliko trazis za akreditaciju?manki wrote:Za ove papke što nude lovu za akreditaciju, prijavite se, radite za festival, uradite nešto korisno u životu, pa ćete i pronosati akreditaciju bez da istresete koju stoju, a i bezze se izblamirate pred forumom pokušavajući na mizeran način ocrniti one koji nešto rade.
-
Max Bunker
#36 Re: SFF 2011
Nego, da se vratimo na temu. STA JE SA ULAZNICAMA ZA KONCERTE ? 
- poznanik
#37 Re: SFF 2011
I oni su jedan svojevrsni dekor, jedna simpatična reklama za ovu kulturnu manifestaciju od koje svi imamo koristi. Osim pakosti, sitne patološke ljubomore, zavisti... ne vidim razlog što ti smetaju. Naprotiv, treba ih biti što više širom državeJedan001 wrote:mene zanima hoce li i ove god biti papaka sa akreditacijama da se shepure po gradu
-
Ripicipi
#38 Re: SFF 2011
poznanik wrote:I oni su jedan svojevrsni dekor, jedna simpatična reklama za ovu kulturnu manifestaciju od koje svi imamo koristi. Osim pakosti, sitne patološke ljubomore, zavisti... ne vidim razlog što ti smetaju. Naprotiv, treba ih biti što više širom državeJedan001 wrote:mene zanima hoce li i ove god biti papaka sa akreditacijama da se shepure po gradu
- headbanger
#39 Re: SFF 2011
ma dajte mante mi se suplje, eto jadni oni dzaba rade
pa sto koji k...djaba rade ako je to tako, jel ih to neko tjera da dzaba rade
sto rece komi bolje im je odna ici u robot krompir istovarat dobit ce vise para
sto ne mogu suplje
nego fol je biti vidjen
fol je raji rec da se radi na SFF-u
fol je u akreditaciji
fol je divljati sluzbenim autima po gradu, fol je biti u nekoj bizi frci
uh al sam ljubomoran
hocu i ja akreditaciju
neko vec rece godisnji stelim prema SFF-u
sto ne mogu suplje
nego fol je biti vidjen
fol je u akreditaciji
uh al sam ljubomoran
hocu i ja akreditaciju
-
Ripicipi
#40 Re: SFF 2011
Tvoj post je ocit primjer onog sto je @poznanik naveoheadbanger wrote:ma dajte mante mi se suplje, eto jadni oni dzaba rade
sto ne mogu suplje
nego fol je biti vidjen
fol je u akreditaciji
uh al sam ljubomoran
hocu i ja akreditaciju
- headbanger
#41 Re: SFF 2011
da evo jos da i boldiram i slova povecam zato sam na predhodnoj stranici i nudio pare za akreditacijupotres_mozga wrote:Tvoj post je ocit primjer onog sto je @poznanik naveoheadbanger wrote:ma dajte mante mi se suplje, eto jadni oni dzaba rade
sto ne mogu suplje
nego fol je biti vidjen
fol je u akreditaciji
uh al sam ljubomoranhocu i ja akreditaciju
- Urban B.
#42 Re: SFF 2011
djes to reci zivota ti,sad ce ti manki reci da si papak,etoheadbanger wrote:ma dajte mante mi se suplje, eto jadni oni dzaba rade
sto ne mogu suplje
nego fol je biti vidjen
fol je u akreditaciji
uh al sam ljubomoran
hocu i ja akreditaciju
za vrijeme trajanja sff-a svi ce potrositi 3 puta vise nego sto ce zaraditi tako da ta prica o nekim velikim parama pada u vodu,fol je biti vidjen
i jeste ja im bas zavidim
- Imamopobjednika
#43 Re: SFF 2011
ultima_palabra wrote:Od SFF-a koristi ima samo 15-20 ljudi koji su najbliže "vatri"
Popricaj malo sa vlasnicima hotela, hostela, pansiona, soba, kafica, restorana, taksistima, vodicima, prevodiocima pa vidi sta ce ti oni reci. Nema nijednog koji barem jednom tokom SFF-a ne kaze da treba da Purivatri treba spomenik za zivota u gradu dici. Ne znam kako neko ozbiljan moze nesto ovako da kaze. Kompletan, ali kompletan grad, ima koristi od SFF-a.
- ultima_palabra
#44 Re: SFF 2011
Mislio sam unutar organizacije SFF-a... ovo što ti govoriš niko normalan ne spori, osim tog spomenika naravnoImamopobjednika wrote:ultima_palabra wrote:Od SFF-a koristi ima samo 15-20 ljudi koji su najbliže "vatri"to ti ozbiljno?!
Popricaj malo sa vlasnicima hotela, hostela, pansiona, soba, kafica, restorana, taksistima, vodicima, prevodiocima pa vidi sta ce ti oni reci. Nema nijednog koji barem jednom tokom SFF-a ne kaze da treba da Purivatri treba spomenik za zivota u gradu dici. Ne znam kako neko ozbiljan moze nesto ovako da kaze. Kompletan, ali kompletan grad, ima koristi od SFF-a.
- Imamopobjednika
#45 Re: SFF 2011
A za samu organizacuju fakat ne znam, tako da se necu praviti pametan. Spomenik je onako, vise slikovitoultima_palabra wrote:Mislio sam unutar organizacije SFF-a... ovo što ti govoriš niko normalan ne spori, osim tog spomenika naravnoImamopobjednika wrote:ultima_palabra wrote:Od SFF-a koristi ima samo 15-20 ljudi koji su najbliže "vatri"to ti ozbiljno?!
-
sarajev_o
#46 Re: SFF 2011
realno grad zivne 10 dana svako isfura furku na svoj nacin ko i sve ostalo kod nas
nego ulaznice za sff ko i svake godine a za koncerte valjda u domu mladih cuo sam da je sve 20 km
ja cu samo na k shock ostalo je smijesno
nego ulaznice za sff ko i svake godine a za koncerte valjda u domu mladih cuo sam da je sve 20 km
- Urban B.
#47 Re: SFF 2011
ovo i jeste najvaznije i najbolje,lijepo je tada izaci jer bas ima bruku raje i ne samo iz sarajeva,dolazi ljudi i bg-a,zagreba,banja luke,za druzenje je odlicnosarajev_o wrote:realno grad zivne 10 dana svako isfura furku na svoj nacin ko i sve ostalo kod nas
- Better Man
#48 Re: SFF 2011
Sramotno je da nam je skoro godinu dana grad prljav itd. i da se isti samo kad se približi SFF očisti. To je jasan pokazatelj da se to radi za inters Mire Purivatre i njegovog privatnog festivala, dok ostali građani moraju ostatak godine da se guše u prljavštini itd.
-
sarajevsko_pivo
#49 Re: SFF 2011
U Londonu sigurno bude boljeBetter Man wrote:Koncertna ponuda smiješna i isfurana! Dovoljno je navesti penzionere iz Prljavog Kazališta koji ne mogu ni 2 sata tupavo da sviraju, a da ne govorim o Bodalecu koji nije više u stanju da pjeva, već prepušta publici da pjeva i da ne spominjem što svi koncerti umjesto u 11 za kad su najavljeni počinju izmdju 01:30 h i '02:00 h. I sve nam to servira samoproglašeni menager Nedim Lipa!sarajev_o wrote:nacuo sam da su otvaranje i zatvaranje 15 km ostale 12 open air
sto se koncerata tice:
jabuka,bajaga,k shock,rambo,karne,nina b,kazaliste,a radovic
Bolje kazaliste nego Lady Gaga i slicne.
-
Mr. Brightside
#50 Re: SFF 2011
ucini nestoBetter Man wrote:Sramotno je da nam je skoro godinu dana grad prljav itd. i da se isti samo kad se približi SFF očisti. To je jasan pokazatelj da se to radi za inters Mire Purivatre i njegovog privatnog festivala, dok ostali građani moraju ostatak godine da se guše u prljavštini itd.