Koliko vremena provodite zajedno

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

cyprus

#26 Re: Koliko vremena provodite zajedno

Post by cyprus »

Cholina_Lokica wrote:
cyprus wrote:Svaki dan po najmanje 2-3 sata (a obično i više), i ne vidim nikakav problem u tome :)
A sto bi bio kakav problem u tome :? Zar neko vidi
Pa evo vide neki :D Puno im viđat se svaki dan :-D
Cholina_Lokica

#27 Re: Koliko vremena provodite zajedno

Post by Cholina_Lokica »

cyprus wrote:Pa evo vide neki :D Puno im viđat se svaki dan :-D
Nidje veze, valjda svako zna koliko je njemu dovoljno da vidja svog partnera :-)
alcho

#28 Re: Koliko vremena provodite zajedno

Post by alcho »

Ne zelim ni sebe u ogledalu vidjati svaki dan, a kamoli nekog drugog... :oops:
cyprus

#29 Re: Koliko vremena provodite zajedno

Post by cyprus »

Cholina_Lokica wrote:
cyprus wrote:Pa evo vide neki :D Puno im viđat se svaki dan :-D
Nidje veze, valjda svako zna koliko je njemu dovoljno da vidja svog partnera :-)
Naravno :wink:
PeppermintSA

#30 Re: Koliko vremena provodite zajedno

Post by PeppermintSA »

2/3 puta sedmicno je idealno! Vidjanje svakog dana je previse za moj ukus!
suspect_zero

#31 Re: Koliko vremena provodite zajedno

Post by suspect_zero »

Za ove što se viđaju svaki ubogi dan :roll: ....kad stignete šta po kući pospremiti, oprat/ispeglat veš, usisati, skuhati, promuhabetiti koju sa ukućanima, otići u goste, dočekati goste, otići po fasungu, malo sami sa sobom produmati i još sijaset toga????.....2-3 puta sedmično dovoljno da veza normalno funkcioniše a i da ostale obaveze štimaju :)
bug

#32 Re: Koliko vremena provodite zajedno

Post by bug »

joj tebe :D sjeba romantiku :oops: :D :D
suspect_zero

#33 Re: Koliko vremena provodite zajedno

Post by suspect_zero »

bug wrote:joj tebe :D sjeba romantiku :oops: :D :D

Cakana ti si izuzetak, tebe mogu viđati svaki dan :oops: ....nikako da mi dojadiš :kiss: :mrgreen:
Static-X

#34 Re: Koliko vremena provodite zajedno

Post by Static-X »

suspect_zero wrote:Za ove što se viđaju svaki ubogi dan :roll: ....kad stignete šta po kući pospremiti, oprat/ispeglat veš, usisati, skuhati, promuhabetiti koju sa ukućanima, otići u goste, dočekati goste, otići po fasungu, malo sami sa sobom produmati i još sijaset toga????.....2-3 puta sedmično dovoljno da veza normalno funkcioniše a i da ostale obaveze štimaju :)
:lol: po ovom i vidis koliko je ko besposlen
bug

#35 Re: Koliko vremena provodite zajedno

Post by bug »

suspect_zero wrote:Cakana ti si izuzetak, tebe mogu viđati svaki dan :oops: ....nikako da mi dojadiš :kiss: :mrgreen:
hosh me zenit'? :oops: :D
fatamorgana

#36 Re: Koliko vremena provodite zajedno

Post by fatamorgana »

Previše ....
suspect_zero

#37 Re: Koliko vremena provodite zajedno

Post by suspect_zero »

bug wrote:
suspect_zero wrote:Cakana ti si izuzetak, tebe mogu viđati svaki dan :oops: ....nikako da mi dojadiš :kiss: :mrgreen:
hosh me zenit'? :oops: :D

Vazda :oops: :D ........samo dok još pitu naučiš razvijat' :D
Cointreau

#38 Re: Koliko vremena provodite zajedno

Post by Cointreau »

suspect_zero wrote:Za ove što se viđaju svaki ubogi dan :roll: ....kad stignete šta po kući pospremiti, oprat/ispeglat veš, usisati, skuhati, promuhabetiti koju sa ukućanima, otići u goste, dočekati goste, otići po fasungu, malo sami sa sobom produmati i još sijaset toga????.....2-3 puta sedmično dovoljno da veza normalno funkcioniše a i da ostale obaveze štimaju :)

:thumbup: To i ja htjedoh upitati ... Nije ni čudo kad se prijatelji žale da ih se zapostavlja zbog momka ili djevojke :|
TLFanaticos777

#39 Re: Koliko vremena provodite zajedno

Post by TLFanaticos777 »

Svaka 3-4 mjeseca :D
River_isle

#40 Re: Koliko vremena provodite zajedno

Post by River_isle »

Cointreau wrote:

:thumbup: To i ja htjedoh upitati ... Nije ni čudo kad se prijatelji žale da ih se zapostavlja zbog momka ili djevojke :|
@ po tebi onda ljudi u braku ne stizu ista
@ cuj prijatelji se zale... nikad mi ne padne napamet nabijat na nos sto nisam s nekim popila kafu ako znam da mu/joj je fino i da uziva. a kad zatreba, znamo da mozemo racunati jedni na druge.
suspect_zero

#41 Re: Koliko vremena provodite zajedno

Post by suspect_zero »

River_isle wrote:

Brak i zabavljanje/veza/furanje nije isto ;-)
pupa hava

#42 Re: Koliko vremena provodite zajedno

Post by pupa hava »

suspect_zero wrote:
River_isle wrote:

stavise, razlika je drastiĆna... :D
Urban B.

#43 Re: Koliko vremena provodite zajedno

Post by Urban B. »

Svaka 2-3 dana je sasvim dovoljno,brzo se covjek zasiti ako se vidja svaki dan po par sati,sa bivsom mi je bilo tako,skoro 7-8 mjeseci se svaki dan vidjali najmanje 3-4 sata i zbog toga je i puklo,dosadili jedno drugom :D
River_isle

#44 Re: Koliko vremena provodite zajedno

Post by River_isle »

pupa hava wrote:
suspect_zero wrote:
River_isle wrote: @ po tebi onda ljudi u braku ne stizu ista
stavise, razlika je drastiĆna... :D
normalno da nije isto, ali ako procjenim da nekoga ne zelim vidjeti svaki dan, meni je to znak da nema nista na duge staze s tom osobom. isto i ako mi dosadi, sta cu cekat da mi se cejfne da ga vidim pa imat godinama dugu vezu s nekim koga ocito ne zelim pored sebe.
suspect_zero

#45 Re: Koliko vremena provodite zajedno

Post by suspect_zero »

River_isle wrote:
normalno da nije isto, ali ako procjenim da nekoga ne zelim vidjeti svaki dan, meni je to znak da nema nista na duge staze s tom osobom. isto i ako mi dosadi, sta cu cekat da mi se cejfne da ga vidim pa imat godinama dugu vezu s nekim koga ocito ne zelim pored sebe.

Nemoj se onda iznenaditi ako ti se desi kao Urban.B.....u svemu treba imati mjeru i granicu :) i u samom braku ćeš trebati dati partneru malo ''prostora'' da ima za sebe, kao što će i samoj tebi trebati da ''dahneš dušom''
River_isle

#46 Re: Koliko vremena provodite zajedno

Post by River_isle »

suspect_zero wrote:
River_isle wrote:

Nemoj se onda iznenaditi ako ti se desi kao Urban.B.....u svemu treba imati mjeru i granicu :) i u samom braku ćeš trebati dati partneru malo ''prostora'' da ima za sebe, kao što će i samoj tebi trebati da ''dahneš dušom''
treba vremena naravno, ali ako imam vremena za posao, sebe, kucu, obaveze, valjda je logicno da imam svaki dan barem pola sata da dusu odmorim uz nekoga ko me razumije. to je, u mojim godinama, smisao veze :)

a za Urban.B - ako je zaista zasicenje razlog raskida onda bi to bio prvi slucaj za koji sam cula, obicno ljudi nadju vremenom neke razlike ili tome slicno sto ih razdvoji. da je drugacije, pomirili bi se nakon tog nekog vremana zar ne.
suspect_zero

#47 Re: Koliko vremena provodite zajedno

Post by suspect_zero »

River_isle wrote:
treba vremena naravno, ali ako imam vremena za posao, sebe, kucu, obaveze, valjda je logicno da imam svaki dan barem pola sata da dusu odmorim uz nekoga ko me razumije. to je, u mojim godinama, smisao veze :)

Pitanje je, dali je i njemu ugodno tih pola sata svaki dan, i dal' je njemu to smisao veze? ....partneri su skoloni često nešto prešutiti, da drugu stranu ne bi povrijedili, razočarali itd.
U svakom slučaju, poštujem tvoje mišljenje i ako se ne slažem sa istim :)
River_isle

#48 Re: Koliko vremena provodite zajedno

Post by River_isle »

suspect_zero wrote:
River_isle wrote:

Pitanje je, dali je i njemu ugodno tih pola sata svaki dan, i dal' je njemu to smisao veze? ....partneri su skoloni često nešto prešutiti, da drugu stranu ne bi povrijedili, razočarali itd.
U svakom slučaju, poštujem tvoje mišljenje i ako se ne slažem sa istim :)

ma ja sam ti nepopravljivi perfekcionista. i slazem se s tobom - cesto se presucuje sto nikako nije dobro jer je to opet neko zavaravanje. idealno bi bilo da se nadju osobe koje jednako razmisljaju i imaju iste zelje i potrebe, kako to rijetko moze, onda nadjes najblize moguce. :)
Urban B.

#49 Re: Koliko vremena provodite zajedno

Post by Urban B. »

River_isle wrote:
suspect_zero wrote:
River_isle wrote:

a za Urban.B - ako je zaista zasicenje razlog raskida onda bi to bio prvi slucaj za koji sam cula, obicno ljudi nadju vremenom neke razlike ili tome slicno sto ih razdvoji. da je drugacije, pomirili bi se nakon tog nekog vremana zar ne.
ma pokusavali smo mi kasnije da se i pomirimo al jednostavno vise nije moglo!sve ukupnoo smo bili 3 godine zajedno i kad je puklo puklo je skroz,problem je bio sto smo i radili zajedno i onda ti sve zivo dosadi pogotovo u mojim/nasim godinama :D zbog toga i kazem svaka 2/3 dana je sasvim dovoljno,cut se svakog dana je normalno i eto ga :D
juli84

#50 Re: Koliko vremena provodite zajedno

Post by juli84 »

Po toj logici bi se onda svi razvodili nakon par godina jer dosade jedno drugom, valja svaki dan biti u istoj sobi s nekim :-)

Uvijek se tu krije neki dublji razlog nije to samo zasićenje.
Post Reply