djevojka za zeniti?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
petunija

#26 Re: djevojka za zeniti?

Post by petunija »

Priorat wrote:ja mislim da je razlog taj, zato sto se on boji, da je prije njega boljeg imala! :D
:thumbup: To je to, nedostatak samopouzdanja
zonna

#27 Re: djevojka za zeniti?

Post by zonna »

mmf wrote:Već sam negdje pisao da sam protiv predrasuda ali mislim da predrasude nastaju tako što je većina slučajeva tačna.
Ne misliš li da ako cura ima puno partnera, to o njenom karakteru govori da je nestalne prirode, ne veže se lako za jednu osobu, sklona je eksperimentisanju i td.
S druge strane, osobe koje su vjerne, one su takvog karaktera od rođenja. To pokazuju na razne načine.

Sve ovo nije 100% tačno ali šta misliš, s kojim karakterom je rizičnije? Odnosi se i na muškarce i na žene. Toliko o mahali.
malo brkas stvari ovdje. ovo isto po tvome moze vaziti i za muskarce ali je pitanje zasto se tako za vas ne postave stvari - zasto vi niste "nestalne prirode", nego ste kao jos i "frajeri" a mi smo "sklone eksperimentisanju"?
Strpljiva

#28 Re: djevojka za zeniti?

Post by Strpljiva »

Serena wrote:Lako je to reci, ali cinjenica je ipak da je svakom muskarcu bitan broj. Postoje nijanse - npr neki zele nevinu, neki misle da je tri ok broj, ali za svakog muskarca u nasoj lijepoj zemlji djevojka koja je imala 5-10 partnera kurva, a iznad 10 oni cak misle da ne postoje normalne cure.. Kako bi se samo iznenadili da znaju koliko je "normalnih cura" imalo 10ak i vise partnera u zivotu..

I to ne misle budale, nazalost. To misle normalni, emancipovani, akademski gradjani... I nemoguce je ici logikom "koji ce ti onda takva budala?" jer su po tome svi oni budale
Kad' ću ih promijeniti 10 bona, ako ne idem logikom da spavam s kim stignem?! Meni jedino pada život iz Sex i grada.

I jesi vala odabrala nick.
visocicaguy

#29 Re: djevojka za zeniti?

Post by visocicaguy »

hebiga.. umrite same :D
Cholina_Lokica

#30 Re: djevojka za zeniti?

Post by Cholina_Lokica »

Joj zar opet...
petunija

#31 Re: djevojka za zeniti?

Post by petunija »

madner wrote:Nema se tu sta objasnjavat, mi to volimo kao sto vi volite visoke muskarce. Ako si prekucala brojku, ko ti je kriv, nije te niko tjerao.
Zbog ovakvog razmišljanja postoji plastična hirurgija (odnosno jedan njen ogranak :D )
_tulumba_

#32 Re: djevojka za zeniti?

Post by _tulumba_ »

A zašto tebe to toliko tangira? Ako je frajeru problem broj, koji će ti onda takva budala?
:thumbup: :thumbup:

Iz posta Serene sam stekao dojam da trazi razumjevanje i prihvatanje ljudi koji su imali proslost kakvu su imali. Mislim ne osudjujem uopce. Ali kao sto ti Ghost rece, koji ce ti klinac neko ko te nece prihvatiti takvu kakva jesi. Trazi sebi ravnog i nemoj se smarati takvim levatima ili (extra ljudima ali po drugim shvatanjima zivota i vrijednosti). Slobodniji zivot moze imati "neku" cijenu i djevojka koja zivi zivotom koji, hajmo reci, nije pozeljan za nase okruzene treba da bude spremna na neko "manje vrednovanje", bar u periodu kad skonta da se "skrasi" iliti uda. :D
Jbga ja to gledam jednostavno, mozes biti Mercedes iz 2000. godine s puno kilometara, dokazana i provjerena u svemu al' svaki muskarac (ili gotovo svaki) ce radije uzeti novog iz salona bez predjenih km (iako mu se moze desiti da nakon par sati voznje mu se nes' s*ebe). Nije ista vrijednost a ti upravo to trazis, da te neko vrednuje kao da si od majke rodjena. Bar za nas bosanski mentalitet to nije karakteristicno. Takvi smo kakvi smo i ne bi valjalo da se mjenjamo pa makar mi sad rekao da sam zatucan, konezervativan ili licemjeran. Libo me. Broj partnera moze govoriti mnogo o nekoj osobi iako ne mora biti apsolutno tacno. Ali u nekom pravilu, obicno ono sto je "vrlo vjerovatno" je u biti vrlo cesto i 100% tacno. I jednostavno, svi mi volimo biti prvi u necemu pa tako i u zenama (bar kad je vrijeme da nadjemo zivotnu saputnicu). :D
Ghost_Rider_XXX

#33 Re: djevojka za zeniti?

Post by Ghost_Rider_XXX »

Serena wrote:Lako je to reci, ali cinjenica je ipak da je svakom muskarcu bitan broj. Postoje nijanse - npr neki zele nevinu, neki misle da je tri ok broj, ali za svakog muskarca u nasoj lijepoj zemlji djevojka koja je imala 5-10 partnera kurva, a iznad 10 oni cak misle da ne postoje normalne cure.. Kako bi se samo iznenadili da znaju koliko je "normalnih cura" imalo 10ak i vise partnera u zivotu..

I to ne misle budale, nazalost. To misle normalni, emancipovani, akademski gradjani... I nemoguce je ici logikom "koji ce ti onda takva budala?" jer su po tome svi oni budale
Ma daj molim te. Ne misle svi muškarci tako. Lično me zaboli koliko ih je imala prije mene, nit pitam nit se interesujem. Jedino ne može uz mene imat još koga.
O ukusima se ne raspravlja, ali hebo ti frajera koji će curu s kojom može ostvariti dobru i kvalitetnu vezu nogirat zato što je ona imala 6 ili 10 partnera umjesto 3 ili 5,5 koliko je on zamislio da je ok.
male_okice

#34 Re: djevojka za zeniti?

Post by male_okice »

Ghost_Rider_XXX wrote:
mmf wrote:Nazovite to konzervativnim odgojem ali nije mi drago da znam da je neko bio tamo prije mene. Uostalom, ja sam tražo takvu. Neka svako traži kompatibilnu osobu. Neko voli iskusne, nekom se to ne sviđa. Ne znam u čemu je problem??? Ne smijem tražiti žutu majicu jer se forumašicama više sviđa plava?
.
problem je sto je to obicna dvolicnost i licemjerje. Ja sam musko i mogu da se sexam sa koliko god zena koliko hocu, ali eto ti koju cu ozeniti nemoj molim te da te bilo koje musko pogledalo a kamoli dotaklo.Ako je neko djevac i trazi sebi djevicu to postujem...ali likovi koji bi poje***i sve sto ima dvije noge i lici na zensko, ili koji smatraju da trebaju oni imati sex samo zato sto imaju potrebe a onda kao sebi ganjali djevicu...su dno dna! :x i mi zene imamo libido i imamo potrebe za sexom isto kao i vi muski zasto onda da stigmatizujemo i pravimo toliku dramu oko necega sto je jedna sasvim normalna stvar?!
visocicaguy

#35 Re: djevojka za zeniti?

Post by visocicaguy »

Ghost_Rider_XXX wrote:

Ma daj molim te. Ne misle svi muškarci tako. Lično me zaboli koliko ih je imala prije mene, nit pitam nit se interesujem. Jedino ne može uz mene imat još koga.
O ukusima se ne raspravlja, ali hebo ti frajera koji će curu s kojom može ostvariti dobru i kvalitetnu vezu nogirat zato što je ona imala 6 ili 10 partnera umjesto 3 ili 5,5 koliko je on zamislio da je ok.
hebo zenu koju je svak mogo :dance: :wink:
madner

#36 Re: djevojka za zeniti?

Post by madner »

Serena wrote:

Lako je to reci, ali cinjenica je ipak da je svakom muskarcu bitan broj. Postoje nijanse - npr neki zele nevinu, neki misle da je tri ok broj, ali za svakog muskarca u nasoj lijepoj zemlji djevojka koja je imala 5-10 partnera kurva, a iznad 10 oni cak misle da ne postoje normalne cure.. Kako bi se samo iznenadili da znaju koliko je "normalnih cura" imalo 10ak i vise partnera u zivotu..

Zasto nazalost?

Odkud tebi pravo da drugome odredis sta da mu se svidja a sta ne? Ja imam pravo na svoje kriterije, ti ili ih ispunjavas ili ne.
madner

#37 Re: djevojka za zeniti?

Post by madner »

visocicaguy wrote:
Ghost_Rider_XXX wrote:

Hebo da, ali ne zenio. :D
Mis mekinjas

#38 Re: djevojka za zeniti?

Post by Mis mekinjas »

Kak'a je ovo tema, jel' mogla ići na žene pitaju muškinje? :D
Ghost_Rider_XXX

#39 Re: djevojka za zeniti?

Mis mekinjas wrote:Kak'a je ovo tema, jel' mogla ići na žene pitaju muškinje? :D
Ovaj sociološki fenomen, zahtjeva posebnu temu. :D
Mis mekinjas

#40 Re: djevojka za zeniti?

Post by Mis mekinjas »

Ghost_Rider_XXX wrote:
Mis mekinjas wrote:Kak'a je ovo tema, jel' mogla ići na žene pitaju muškinje? :D
Ovaj sociološki fenomen, zahtjeva posebnu temu. :D
kao i svaki drugi.... sažvakan, ali nikad OTKRIVEN....
BUUUUUUUUUUU, TAJNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :razz: :razz: :razz: :D :D :D
Mis mekinjas

#41 Re: djevojka za zeniti?

Post by Mis mekinjas »

a da mi sad svi fino iziđemo iz rukavica i kažemo s koliko njih smo spavali... :D :lol:
madner

#42 Re: djevojka za zeniti?

Post by madner »

link wrote:
madner wrote:
visocicaguy wrote:
Hebo da, ali ne zenio. :D
zasto, da te ne bi uporedila s nekim drugim mozda? jadne zene ciji muskarci misle da je njihova jedina kvaliteta manjak seksualnih partnera
Nije njeno da usporedjuje, to je moje. Ja je usporedim i skontam da je lahka roba. Lahka roba nije na cijeni, dakle mora se tusiti.
Ti bi dakle nosio fus a mozes kupiti orginal za iste pare?
Mis mekinjas

#43 Re: djevojka za zeniti?

Post by Mis mekinjas »

madner wrote:
Nije njeno da usporedjuje, to je moje. Ja je usporedim i skontam da je lahka roba. Lahka roba nije na cijeni, dakle mora se tusiti.
moj madneru, jesi ti po :dance: dobru, u tebe sve neke srednja žalost :-) :-) :-) :D
_tulumba_

#44 Re: djevojka za zeniti?

Post by _tulumba_ »

Oženio se mladi momak pa ga sutra pitaju:

I kakva je mlada?

Pa i nije baš dobra.

Kako to? Cijeloj čaršiji valjala, a tebi ne valja?!

malo šale nije na odmet :-)
Ghost_Rider_XXX

#45 Re: djevojka za zeniti?

madner wrote:Nije njeno da usporedjuje, to je moje. Ja je usporedim i skontam da je lahka roba. Lahka roba nije na cijeni, dakle mora se tusiti.
Da nije tragično bilo bi komično.
(ne)forumas

#46 Re: djevojka za zeniti?

Post by (ne)forumas »

U svemu tome me interesuje koja to na koki ima brojac i kojeg to frajera koji je odlucio ozeniti neku djevojku treba biti briga sa koliko je osoba spavala ili postoji opravdana sumnja da je mozebit naletila na boljeg jebaca prije njega pa to ne odgovara egu...
Serena wrote:Pitanje je sljedece. Znaci.. znamo da je od pamtivijeka broj sexualnih partnera zene izuzetno bitan pri ocjenjivanju njenih moralnih kvaliteta, a njena sexualna proslost moze biti presudna pri ostvarivanju bilo kakve smislene veze ili braka. Tako da po prosjecnom razmisljanju jednog balkanca (cak liberalnog balkanca), ispravite me ako grijesim, pristojan broj parnera za djevojku (starosti do nekih 23-4 godine) bi bio do 3. Ako je postojao samo jedan, to je idealno valjda... Ako su bila 2 do 3 to je ok... Znaci to do 3 je za zeniti odmah... Ako se broj penje do 5, to je vec diskutabilno, ali recimo da djevojka ima pravo na popravni. Od 5 do 10 - kurva... A ako ih je imala preko 10... ta vec treba biti spaljena na lomaci?!

O ovome sam razgovarala sa velikim brojem muskih prijatelja i sa deckom, i svi otprilike imaju istu kategorizaciju, kako sam gore navela. Ovdje na forumu je vec mnogo vise jedinki, i zanimaju me vasa misljenja, i zenska i muska... Da li vi muski stvarno ovako razmisljate.. Postoji li neki muskarac koji nije toliko licemjeran da iako je on presao cca 10-15 zena, zeni broji svakog partnera, i naravno i prirodu odnosa sa tim partnerom... Ako je to bila veza, sve je ok. Ako je nedajbozenikome zena imala "prijatelja s povlasticama" eto ga jos jedan pecat na celo "NE ZENITI"... I uostalom, koju razliku cini npr 3 ili 5... Ako su od ta tri, dva bila fuck buddyja, kakve onda veze ima ako je imala jos dva fuck buddyja, kad je vec zena jaaaaaaaako niskih moralnih vrijednosti???

Bila bih zahvalna da mi neko objasni ovaj fenomen muskog razmisljanja, i da mi da neki validan argument osim onog "to je jednostavno tako od kada svijet postoji"
madner

#47 Re: djevojka za zeniti?

Post by madner »

To je prava djevojka, odmah za zeniti.
Kompleksi splasnu, bude ti zahvalna, tebi dobro, njoj dobro itd...
Not My Idea

#48 Re: djevojka za zeniti?

Post by Not My Idea »

bit ce ovdje svega
velikibrnjo

#49 Re: djevojka za zeniti?

Post by velikibrnjo »

nesta kontam sad al ne znam kontam li dobro jel

Kad zena dodje frajeru i kaze "spavala sam s njihA 5" frajer razrogaci oci i unezgodi se
znaci od zenidbe nista (uglavnom je tako)

A kad frajer dodje zenskoj i kaze da je (ne daj Boze nevin ko rosa u proljecu ranom)
pa ja mislim svaka druga bi mu se ako nista podsmjehivala i smatrala ga luzerom
(govorim o likovima koji imaju 20+) ne o balavurdiji

Ako razmotrimo ove obrnute situacije, ni tu nema jednakosti
pa kako je onda traziti u obrnutoj situaciji, kad ovo danasnje (a i ono nekadasnje) muskinje is'te nevine ( i more bit postene) zene :D
Ma.Le.Na

#50 Re: djevojka za zeniti?

Post by Ma.Le.Na »

:cry:
Locked