Ma nenadjebivo mjesto...Skream wrote:Akademija je imala svoje trenutke ufff
A Ismet legendery
Spontana komunikacija sa onim likovima, opustena atmosfera....kad prvi put udjes obavezno te neko od redovnih rakijaša počasti...
Ma nenadjebivo mjesto...Skream wrote:Akademija je imala svoje trenutke ufff
A Ismet legendery
bila je takva kafana i kod pijace-Tri necega..ruze mislim, ili sesira, hahah..jedna stara teta drzhala..Kaćunak wrote:plain vanilla wrote:Kaćunak wrote:Meni je zbog 'Akademije'...fina kafanica bila..
Ali sve dok se Buffet 'kod Ismeta ' drzi na nogama je dobro...![]()
![]()
![]()
on ce sve nas nadzivjeti![]()
legendarno mjesto...
Onim likovima unutra ne treba mnogo za srecu, jedna ljuta, Braco( konobar) da isprica koji vic, a onda krene nabrajanje prve postave Slobode iz sedamdeset i neke...
Jel to briješ da te moram odvestiplain vanilla wrote:jos da znamo odakle dodjes do kapije, i gdje ti je desnoMyCore wrote:Neko veče sam bio u super mjestu u Tz, Billy Blues, na kapiju pa na desno praviš rez
jok, baMyCore wrote:Jel to briješ da te moram odvestiplain vanilla wrote:jos da znamo odakle dodjes do kapije, i gdje ti je desnoMyCore wrote:Neko veče sam bio u super mjestu u Tz, Billy Blues, na kapiju pa na desno praviš rez
Pa stara raja se sjetila otvoriti mjesto, još i bilijar heheheMyCore wrote:Neko veče sam bio u super mjestu u Tz, Billy Blues, na kapiju pa na desno praviš rez
MyCore wrote:Neko veče sam bio u super mjestu u Tz, Billy Blues, na kapiju pa na desno praviš rez
šta je za tebe tuzla?Skream wrote:Sa par lokacija odjekuju narodnjaci uživo, sintisajzeri, zavijanje i fazoni.
Nemam ništa protiv, neka sluša ko šta hoće, ali nije mi baš za centra grada.
Šta mislite o tome, jel vama to ok?
koja kraljica!!!!sanabe wrote:To se Vanila udaje baSkream wrote:Sa par lokacija odjekuju narodnjaci uživo, sintisajzeri, zavijanje....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za ovo nisam cuo... u svakom slucajupustopoljina wrote:joj gdje su se ono skupili gitaristi i ometali koncert jelene K. ?
zajecar, kikinda?
pojacala, gitare i ozhezhi![]()
uaaaa narodnjaci
Za mene je Tuzla urbana metropola u pozadiniAllen_ wrote:šta je za tebe tuzla?Skream wrote:Sa par lokacija odjekuju narodnjaci uživo, sintisajzeri, zavijanje i fazoni.
Nemam ništa protiv, neka sluša ko šta hoće, ali nije mi baš za centra grada.
Šta mislite o tome, jel vama to ok?
neka svjetska urbana metropola ili provincija u pozadini.
šta misliš?
Ne moras evo ovdje slušajSkream wrote:Večeras na narodnjake juhuuuu idemooooo!!!
Uh dobra stvarka, hvalazelenashica wrote:Ne moras evo ovdje slušajSkream wrote:Večeras na narodnjake juhuuuu idemooooo!!!![]()
![]()
![]()
ko ih jebe jedan kreno gore pa skonto da je halaplain vanilla wrote:ma nije im se svidio izbor muzike
da je kakva bubamara bila, ne bi smetalo
odlični, ja čak i maju pazarioSkream wrote:Et sad i under mora smanjiti muziku oko 12 buahahahaha
Dobri oni metalci iz Chilea u četvrtak, malo sam uspio da poslušam...
Hebo drotove!
Kako miliciju nisam skontao???'Frooteky wrote:Bila u četvrtak svirka u Underu al haman bilo glasno pa nas plava raja posjetila
Ja stojo za šankom, oni ulaze ja casu niz sank (refleks)MyCore wrote:Kako miliciju nisam skontao???'Frooteky wrote:Bila u četvrtak svirka u Underu al haman bilo glasno pa nas plava raja posjetila
Ja malo zakasnio pa nisam bio od pocetka mozda 4-5 pjesmica čuoMyCore wrote:Znao sam ja da ec zbog onih Suhanovih nestasluka biti belaja![]()